Hoteller i Kap Verde

Find tilbud på 377 hoteller i Kap Verde

Kap Verde
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Populære hoteller til en overnatning i Kap Verde

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kap Verde
Pris
kr.362
kr.2294
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Kap Verdes bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Kap Verde

Pris

259 kr. – 726 kr.

BILLIGSTE BY I KAP VERDEPraia37% billigereHoteller i Praia er de billigste i Kap Verde med kun 259 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I KAP VERDETarrafal43% dyrereTarrafal har de højeste hotelpriser i Kap Verde med værelser til 726 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I KAP VERDEPraia58% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Praia end i andre byer i Kap Verde

Hoteller i populære byer i Kap Verde

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Kap Verde og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Kap Verde?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kap Verde
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
56%forventet prisfald
42%forventet prisstigning

Rejsepriser

300 kr. - 1.183 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
390 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.232 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Kap Verde

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kap Verde

Laveste hotelpris

219 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hilton Cabo Verde Sal Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

392

Gennemsnitslængde på ophold

14 dage
Den billigste pris for et værelse i Kap Verde, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 219 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Vivenda Viviani, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hilton Cabo Verde Sal Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Kap Verde(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 1.027 anmeldelser).
Der er 392 hoteller i Kap Verde tæt på Praia Nelson Mandela. 2 Bed Room Apartment - Praia er det nærmeste og ligger 1,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 14 dage, når de overnatter på hoteller i Kap Verde. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 14 dage i Kap Verde lå i sidste uge på 9.874 kr..

Information om overnatning i Kap Verde

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kap Verde

Hvilke byer i Kap Verde skal du bo i?

Lige udenfor Afrikas vestkyst finder du øgruppen Kap Verde, der byder på billedskønne strande, ørkener og solskin året rundt. Hvis din rejse tager dig til Kap Verde området, er der heldigvis mange muligheder for booking af hoteller. Dit valg af hvilken ø du vil booke hotel på, afhænger af hvad du er på jagt efter. Hvis du rejser med familien, og ønsker at være tæt på de omkringliggende øer, så er São Vicente et oplagt valg. Øen har Kap Verdes travleste havn, hvor de fleste af de store krydstogtskibe ligger til. Hvis du vil booke et hotel i Kap Verde hvor du er tæt på de fleste af øerne, så er Estalagem Do Vale på São Vicente er populært valg. Der findes ingen toge på nogle af øerne, så hvis du ønsker at rejse rundt, kan du benytte øernes egne minibusser, også kendt som 'yasi'. De tager dig til og fra de mest populære områder.

Hvilke attraktioner er de mest populære i Kap Verde?

Kap Verde er bedst kendt for sine naturskønne områder, og ligegyldigt hvilken ø i Kap Verde du booker hotel på, så er du aldrig langt fra det azurblå hav og de hvide sandstrande. Boa Vista er et populært valg blandt familier. Her booker mange en katamaran for at opleve øen fra havet. For et familievenligt hotel på Boa Vista behøver du ikke lede længere end Royal Horizons Boa Vista.

Hvilke byer i Kap Verde har det bedste natteliv?

Skal feriens nætter bruges på farverige drinks og dans til god musik, så er Sal øen for dig. Denne ø har det største udvalg af natklubber og barer, så du er aldrig langt fra en kold øl eller gode beats. På Sal finder du byen Santa Maria, som har det største udvalg af hoteller og flest mulige barer at vælge imellem i hele Kap Verde. Book en overnatning på Porto Antigo 1 for et prisvenligt værelse med havudsigt, eller Soledade's Suites og Apartments for lidt ekstra luksus og nærhed til nattelivet. På øen Praia finder du omkring Cidade Velha og Pedra Badejo også et bredt udvalg af barer og natklubber. Alle øerne er forbundet med færger, så det er muligt at tage på ø-hopping, samt at booke billige hoteller på Kap Verdes mange, alsidige øer.

Hvilke byer i Kap Verde byder på mest kunst og historie?

Santa Maria på øen Sal, er en farverig og billedskøn by. En gåtur i byen er som at bevæge sig gennem øens levende historie. Man kan booke guidede ture, eller selv tage en tur rundt i området. Man kan f.eks. besøge Petra de Lume, øens saltminer. Sal er også en ø rig på Kap Verdes enestående musikkultur, og her finder man rig mulighed for at stifte bekendtskab med batuko, en musikgenre der er særlig for Kap Verde. Besøg også Praia for at opleve The National Historic Archive, der indeholder vigtige dokumenter fra Kap Verdes historie. Uanset hvor du booker hotel i Kap Verde, får du chancen for at opleve endnu mere end blot de smukke hvide sandstrande. Når du vælger at overnatte på en af de mange øer, er du ikke langt fra rigt kulturliv og levende historie.

Hvornår er det billigst at overnatte i Kap Verde?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Kap Verde, kan du overveje at besøge landet i februar måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 250 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i juni måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Kap Verde vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Kap Verde, men flertallet af rejsende, der besøger Kap Verde, har en tendens til at tilbringe mest tid i Santa Maria.

Hvilken by i Kap Verde har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 436 kr. pr. nat er Boa Vista den dyreste by at bestille et hotel i, i Kap Verde. Gennemsnitsprisen på 436 kr. er ca. 27% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Kap Verde har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Kap Verde på budget, så overvej at overnatte i Santa Maria, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Santa Maria ligger ca. 32% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 167 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kap Verde?

Fra december 2023 er der 2.138 udbydere at vælge mellem for hoteller i Kap Verde.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kap Verde?

Priser for hoteller i Kap Verde opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Kap Verde

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kap Verde

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kap Verde gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Kap Verde fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kap Verde?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Kap Verde med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kap Verde på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.