Hoteller i Seychellerne

Find tilbud på 158 hoteller i Seychellerne

Seychellerne
2. Dec — 3. Dec2
Sun 3.12
Thu 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Seychellerne

Find det perfekte hotel til dit ophold i Seychellerne
Pris
kr.593
kr.10409
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Seychellerne


Hoteller i populære byer i Seychellerne

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Seychellerne og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Seychellerne?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Seychellerne
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
59%forventet prisfald
48%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.175 kr. - 5.502 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
1.412 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
5.442 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Seychellerne

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Seychellerne

Laveste hotelpris

450 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Constance Ephelia

Hoteller i nærheden af lufthavnen

745

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Seychellerne, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 450 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Villa de Roses, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Constance Ephelia, det mest populære 5-stjernede hotel i Seychellerne(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 3.647 anmeldelser).
Der er 745 hoteller i Seychellerne tæt på Victoria Seychelles Intl. Chez Payet Guesthouse er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Seychellerne. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Seychellerne lå i sidste uge på 23.433 kr..

Information om overnatning i Seychellerne

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Seychellerne

Hvilke byer på Seychellerne er bedst at bo i?

Seychellerne er en øgruppe beliggende ud for Østafrikas kyst. Den ligger tæt på ækvator, hvilket betyder, at denne øgruppe i det Indiske Ocean oplever behagelige temperaturer hele året rundt. Blandt de byer, du kan bo i, er Seychellernes hovedstad, Victoria, der ligger på Mahé-øens nordøstlige kyst. Victorias charme, lagdelte historie, levende arkitektur og betalte ture til hotspots som Victoria Falls, den botaniske have, der er hjemsted for gigantiske landskildpadder, og meget mere vil underholde dig under hele turen til Seychellerne. Heldigvis kan du booke hoteller på Seychellerne, f.eks. Cerf Island Resort og Ridge Resort, for at sikre, at du er tæt på områdets største attraktioner. Hvis du besøger de populære øer Mahe og Praslin, kan du stole på den lokale bus for at komme rundt. Der er også taxier på alle større seychelliske øer, herunder færgefart til overkommelige priser og cykler til dem, der besøger La Digue.

Hvad er de bedste ting at gøre på Seychellerne?

Hvis du er på udkig efter vilde dyr i østil og sightseeing-muligheder, kan du føje La Digue Island til din liste over rejseskovle. Med en betalt tur kan du besøge den uberørte granitø Cousin og få chancen for at se flere eksotiske fuglearter og truede dyr som Seychellerne Inter Alia, Brush Warbler, Hawksbill Turtle osv. Naturelskere vil sætte pris på en betalt guidet tur i naturreservatet Aride Island, som er vært for verdens største levested for øgler og havfuglearter. Fregate Island er populær for vandaktiviteter som sejlsport, dykning og Snorkling, mens en betalt tur til den ikoniske Vallée de Mai National Park giver dig et glimt af floraen og faunaen i en UNESCO-anerkendt forhistorisk skov. Hvis du bor på Seychellernes hoteller som Hilton Labriz Resort and Spa eller Fisherman's Cove vil du være inden for rækkevidde af de ovennævnte attraktioner i området.

Hvilke byer på Seychellerne har det bedste natteliv?

Mens de fleste hoteller har underholdning i huset, er byens natteliv centreret omkring Mahé og Praslin øerne, da det er her, du finder en koncentration af billige hoteller i Seychellerne, der tiltrækker budgetbevidste rejsende som Mango House, DoubleTree by Hilton, STORY Seychelles osv. Nattelivet på Seychellerne er ikke begrænset til kasinoer, barer og natklubber. Der er et aftenmarked i Beau Vallon, der sælger traditionel kreolsk mad som ris med fisk, krydrede stegte auberginer, braiserede bananer, brødfrugtchips, frisk fisk, osv.. Næsten hvert kreolsk måltid, du prøver på restauranter som Marie Antoinette, La Plaine St. Andre, La Scala, Bravo og Saffron Restaurant vil indeholde tropiske frugter såsom mango, ananas, grapefrugt og jackfrugt. Efter en tilfredsstillende brunch kan du dase rundt på den UNESCO-anerkendte Isle de Palme, som er eftertragtet for at have to af de mest fantastiske strande i verden, Anse Lazio og Anse Georgette. Du kan også gå en tur i Seychellernes bjergkæder for at nyde det lokale dyreliv og planter på øen Mahe.

Hvilke byer på Seychellerne har mest historie og kunst?

Seychellerne har et tropisk klima, der tiltrækker internationale rejser året rundt. April til oktober er særligt gunstig for fuglekiggeri aktiviteter i Bird Island, men der vil altid være sightseeing muligheder, uanset tidspunktet på året du besøger. Hvis du bor på Seychellerne hoteller som Ja Enchante Island Resort, Konstanz Ephelia eller Kempinski Resort, kan du se det ikoniske Victoria Clock Tower. Grann Kaz er en historisk, traditionel gård, der er perfekt bevaret for at give besøgende og lokalbefolkningen et nostalgisk glimt af Creoles enkelhed og charme, som det var i 20th-tallet. Det trefløjede tohundredårige monument er en repræsentation af de etniske grupper i Afrika, Europa og Asien og blev opført til minde om 200-årsdagen for byen Victoria. Tag billeder ved det politiske vartegn "Zonm Lib" Liberation Monument, og få derefter den bedste udsigt over Mahe Island på toppen af Mission Lodge. For at få mest muligt ud af din tid på Seychellerne anbefaler vi, at du deltager i guidede ture til ovennævnte seværdigheder i området.

Hvornår er det billigst at overnatte i Seychellerne?

november er den billigste måned at overnatte på hotel i Seychellerne og priserne ligger på kun 443 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i juni, som er den dyreste måned.

Hvor i Seychellerne vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Seychellerne, men flertallet af rejsende, der besøger Seychellerne, har en tendens til at tilbringe mest tid i Victoria.

Hvilken by i Seychellerne har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Beau Vallon, der i gennemsnit koster 1.176 kr. pr. nat, er ca. 15% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Seychellerne.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Seychellerne?

Fra december 2023 er der 1.106 udbydere at vælge mellem for hoteller i Seychellerne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Seychellerne?

Priser for hoteller i Seychellerne opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Seychellerne

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Seychellerne

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Seychellerne gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Seychellerne med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Seychellerne på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Seychellerne?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Seychellerne. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Seychellerne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.