Hoteller i Marokko

Find tilbud på 3.649 hoteller i Marokko

Marokko
30. Nov — 1. Dec2
Fri 1.12
Tue 5.12

Populære hoteller til en overnatning i Marokko

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marokko
Pris
kr.122
kr.4344
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Marokkos bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Marokko

Pris

113 kr. – 537 kr.

BILLIGSTE BY I MAROKKOChefchaouen65% billigereHoteller i Chefchaouen er de billigste i Marokko med kun 113 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I MAROKKOCasablanca40% dyrereCasablanca har de højeste hotelpriser i Marokko med værelser til 537 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I MAROKKOMarrakech78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Marrakech end i andre byer i Marokko

Oplevelser i Marokko


Hoteller i populære byer i Marokko

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Marokko og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Marokko?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marokko
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
52%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

434 kr. - 1.664 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
450 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.153 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Marokko

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marokko

Laveste hotelpris

82 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Bird Exclusive Guest House & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

7611

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Marokko, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 82 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Riad Qodwa, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Bird Exclusive Guest House & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Marokko(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 161 anmeldelser).
Der er 7.611 hoteller i Marokko tæt på Marrakech Menara. Hostel sarsar artistic airport er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Marokko. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Marokko lå i sidste uge på 1.844 kr..

Information om overnatning i Marokko

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marokko

Hvilke byer bør du besøge i Marokko?

Der er flere byer du bør besøge mens du er i Marokko. Blandt de mange muligheder er Marrakesh samt den kendte by Casablanca, som næppe kræver nærmere reklame. Marrakesh er en gammel hovedstad, som blev grundlagt helt tilbage i 1602, og udfordrer sanserne på alle måder, med dens store udvalg af skønne krydderier og tøj til enhver smag.  Inden du besøger byen, bør du have øvet dig i at prutte om priserne, da det er en af de sjoveste oplevelser i byen. Hvis du er mere interesseret i at se vandet, er byen Agadir et oplagt sted at besøge med dens lange strækning af strand. Byen har også en et marked, Souk el Had, som er et område med over flere tusinde butikker, hvor man sagtens kan købe sig mere eller mindre fattig. Du kan med fordel booke hoteller i Marokko online. Det kan f.eks. være Savoy Le Grand Hotel, som ligger i Marrakesh.

Hvilke seværdigheder er populære i Marokko?

Marokko er et land der udfordrer sanserne. Fra velduftende krydderier til skøn mad til lædervarer. Kvartererne i Fez minder besøgende om Aladdin, med alle de små butikker, der tilbyder alt hvad hjertet begærer. Det samme gælder bykvartererne i Tangier og Marrakesh. Mohammad V-mausoleet er også et besøg værd, især hvis det er muligt at komme indenfor. Har du lyst til at opleve en ørken er det også muligt. Det er en tur, der nemt kan kombineres med en frokost ”i det grønne”. Du kan nemt finde billige hoteller i Marokko online, f.eks. Riad Palais Calipau som er en klassisk ”riad” (hus med gårdhave) med en lækker pool.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Marokko?

Selvom Marokko er et muslimsk land, er det stadig muligt at tage i byen og have en festlig aften, også en der inkluderer alkohol. En god by at besøge, hvis man vil have en hyggelig aften i byen, er Agadir. Her er det f.eks. muligt at tage på kasino og hvis man er heldig vinder man måske! Casablanca er en anden by som er kendt for et godt og varieret natteliv med gode barer. Det anbefales også at prøve det marokkanske køkken, som virkelig er en helt speciel oplevelse i sig selv. Du kan med fordel søge efter hoteller i Marokko online. F.eks. det imponerende og fem stjernede hotel, Hotel & Ryad Art Place Marrakech.

Hvilke byer i Marokko har mest historie og kunst?

Marokko er en fantastisk blanding af forskellige kulturer. Et land der er blevet påvirket af berberne, europæerne, vestafrikanerne og araberne. Én af de byer der er værd at besøge, er Casablanca. Her kan man se moskeen Hassan II-moskéen og Mohammed V-pladsen. Det store lokale marked skal man selvfølgelig også se. Man kan også vælge at se området fra en anden vinkel, med en privat guide på en scooter. Er du i Marrakesh, kan du vælge at tage på en guidet tur og se byens mange historiske seværdigheder. Du kan med fordel booke billige hoteller i Marokko online f.eks. Hotel Campanile Casablanca Centre Ville.

Hvornår er det billigst at overnatte i Marokko?

Du kan rejse billigt ved at besøge Marokko i februar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 519 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i oktober hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Marokko vælger de fleste at overnatte?

Marokko er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Marrakech.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Marokko?

Forvent at skulle betale omkring 302 kr. pr. nat, når du bestiller et luksushotelværelse i Marokko. Prisen på luksushotelværelser er typisk ca. 25% mere end for et standard hotelværelse i Marokko, som koster i gennemsnit 240 kr. pr. nat.

Hvilken by i Marokko har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 587 kr. pr. nat er Al Hoceïma den dyreste by at bestille et hotel i, i Marokko. Gennemsnitsprisen på 587 kr. er ca. 64% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Marokko har de billigste hotelværelser?

Marrakech er den billigste by at overnatte i, i Marokko. Med en gennemsnitspris på 70 kr. pr. nat, er Marrakech ca. 70% billigere end andre byer i Marokko.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Marokko?

Fra november 2023 er der 30.228 udbydere at vælge mellem for hoteller i Marokko.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Marokko?

Priser for hoteller i Marokko opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Marokko

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Marokko

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Marokko gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Marokko, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Marokko?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Marokko. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marokko på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.