Hoteller i Sydafrika

Hoteller i Sydafrika

Find tilbud på 5.717 hoteller i Sydafrika

Sydafrika
7. mar. — 8. mar.2
lør. 2.3
ons. 6.3
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Sydafrika

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sydafrika
Pris
kr.337
kr.2196
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Sydafrikas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Sydafrika

Pris

128 kr. – 580 kr.

BILLIGSTE BY I SYDAFRIKAKempton Park56% billigereHoteller i Kempton Park er de billigste i Sydafrika med kun 128 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SYDAFRIKABela-Bela50% dyrereBela-Bela har de højeste hotelpriser i Sydafrika med værelser til 580 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SYDAFRIKADurban83% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Durban end i andre byer i Sydafrika

Oplevelser i Sydafrika


Hoteller i populære byer i Sydafrika

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Sydafrika og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Sydafrika?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sydafrika
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
52%forventet prisfald
54%forventet prisstigning

Rejsepriser

364 kr. - 1.635 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
488 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.643 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Sydafrika

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sydafrika

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Cape Town Marriott Hotel Crystal Towers

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3611

Gennemsnitslængde på ophold

16 dage
Den billigste pris for et værelse i Sydafrika, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Airport Inn Bed And Breakfast, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Cape Town Marriott Hotel Crystal Towers, det mest populære 5-stjernede hotel i Sydafrika(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 1.147 anmeldelser).
Der er 3.611 hoteller i Sydafrika tæt på Johannesburg OR Tambo. Protea Hotel by Marriott Transit O.R. Tambo Airport er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 16 dage, når de overnatter på hoteller i Sydafrika. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 16 dage i Sydafrika lå i sidste uge på 11.666 kr..

Information om overnatning i Sydafrika

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sydafrika

Hvilke byer i Sydafrika skal du bo i?

Den sydligste del af Sydafrika er en interessant destination og er fyldt med forskellige kulturer, summende byliv og billedskønne naturoplevelse. Det er også her, at du finder Cape Town, der er en af Sydafrikas mest populære rejsedestinationer. Fra Cape Town er du stærkt forbundet med de omkringliggende byer eller den nordlige by Johannesburg. Hvis du vælger at booke et hotel i Sydafrika og ønsker at være bedst forbundet via offentlig transport, så er Johannesburg et godt valg. Byen har et stort netværk af busser og metroer, som Gautrain rapid-rail og Rea Vaya-busserne. Du køber typisk en enkelt tur på stationerne eller fra chaufføren. Hvis du vil bo tæt på centrale stationer i Johannesburg, såsom Sandton Station, kan du booke et hotel som Radisson Blue Hotel Sandton eller The Capitol of the Park nær Capitol Hill.

Hvilke attraktioner er de mest populære i Sydafrika?

En af de mest billedskønne oplevelser i Sydafrika er Mossel Bay. Denne by er især for dig, som elsker udendørsoplevelser og vil bruge timer med fødderne begravet i det hvide sand. På hoteller som Point Village Hotel kan du nyde den unikke udsigt ud over det azurblå hav, mens du nyder din morgenmad. En kort køretur derfra finder du Pretoria. Denne by er populær blandt besøgende, og en gåtur alene er en oplevelse i sig selv. Det er også muligt at booke billige hoteller i Sydafrika omkring Pretoria centrum. Hvis du booker et hotel på Sun1 Pretoria, kommer du til at bo et stenkast fra flere af byens mest populære attraktioner.

Hvilke byer i Sydafrika har det bedste natteliv?

Hvis du vil bo på et hotel i Sydafrika omkring det summende natteliv, så skal du et smut til Cape Town. Byen er den mest velbesøgte i hele Sydafrika, hvilket giver den et ungt og moderne præg. Udover at Cape Town er smuk og grænser op til nogle af verdens smukkeste kyststrækninger, så er byen også kendt for sit byliv. Langs kysten finder du et væld af små og store klubber, der serverer drinks og lokale øl og spiller lækre tunes, til solen står op. der er altid en fest i Cape Town, så kan du slet ikke få nok af musikken og nattelivet, så er det her du skal rejse til. Selvom byen er populær, er det muligt at booke billige hoteller i Sydafrika i Cape Town. Blandt andet Salt Boutique Guest House nær Blouberg Strand, som tilbyder prisvenlig overnatning tæt byens mest populære barer.

Hvilke byer i Sydafrika byder på mest kunst og historie?

Hvis du drømmer om et hotel i Sydafrika, der ligger midt i landets rige historie, så skal du booke et hotel i Grahamstown. Byen her spækket med billedskøn arkitektur og kirker og er endda hjemsted for Sydafrikas årlige National Arts Festival. Byen byder på et stort udvalg af museer, barer og lokale restauranter samt masser af spændende udendørsaktiviteter. Hvis hele din tur skal kredse omkring Sydafrikas historie, kan du vælge at booke dig ind på hoteller som The Rock House Gust House og 8A Grahamstown.

Hvornår er det billigst at overnatte i Sydafrika?

Overnatning på et hotel i Sydafrika er billigst i juni måned. I juni koster det nemlig kun omkring 288 kr. pr. nat. Omvendt er marts måned den dyreste måned at besøge Sydafrika i.

Hvor i Sydafrika vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Cape Town den mest populære by at rejse til i Sydafrika.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Sydafrika?

I gennemsnit koster et luksushotelværelse 249 kr. pr. nat i Sydafrika, hvilket er 12% mere end landets gennemsnitspris på 283 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Sydafrika har de dyreste hotelværelser?

Kruger National Park er den dyreste by i Sydafrika at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 769 kr., hvilket er 111% højere end en gennemsnitsby i Sydafrika.

Hvilken by i Sydafrika har de billigste hotelværelser?

Ofte konkluderer vores brugere at Jeffreys Bay har de billigste overnatningspriser i landet, på kun 80 kr. i gennemsnit. Jeffreys Bay tilbyder hotelværelser til en pris der er ca. 71% lavere end gennemsnitsprisen i andre byer i Sydafrika.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Sydafrika?

Fra februar 2024 er der 45.595 udbydere at vælge mellem for hoteller i Sydafrika.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Sydafrika?

Priser for hoteller i Sydafrika opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Sydafrika

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sydafrika

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Sydafrika gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Sydafrika, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Sydafrika?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Sydafrika.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydafrika på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Sydafrika


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Sydafrika
lør. 2.3
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo