Hoteller i Oslo, Norge

Find tilbud på 133 hoteller i Oslo, Norge

Oslo, Norge
8. dec. — 9. dec.2
lør. 9.12
ons. 13.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Oslo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Oslo
Pris
kr.269
kr.1286
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Oslo


Hoteller i populære bydele i Oslo

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Oslo og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Oslo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Oslo
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
53%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

577 kr. - 2.404 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
886 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.332 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Oslo er: 1-2 stjerne, 65 dage før. 3 stjerne, 74 dage før. 4-5 stjerne, 69 dage før.

1-2 stjerne

491 kr. - 698 kr.

3 stjerne

525 kr. - 995 kr.

4-5 stjerne

622 kr. - 3.581 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Oslo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Oslo

Laveste hotelpris

270 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Oslo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

78

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Oslo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 270 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos K7 Hotel Oslo, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Oslo, det mest populære 5-stjernede hotel i Oslo(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 1.970 anmeldelser).
Der er 78 hoteller i Oslo tæt på Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Oslo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Oslo lå i sidste uge på 6.138 kr..

Rejsetips til Oslo

Hvordan finder man et billigt hotel i Oslo?

Hotellerne i Oslo spænder vidt, når man ser på antal stjerner, faciliteter og priser. På Oslos forskellige standardhoteller kan du bo relativt billigt for norske standarder, og en overnatning vil koste omkring 650 DKK i juli måned. For prisen får du et lille pænt værelse med en komfortabel seng at sove i og ikke så meget mere, men standarden er generelt altid i den højde ende. Du kan også rykke ud omkring Grünerløkka eller Kampen, hvor der kan være besparelser at hente på hotelovernatninger. Men Norge er generelt kendt for sine høje priser, så hav dette in mente, når du skal bestille.

Kan man rejse til Oslo på budget?

Selvom Oslo altid er med i toppen over de dyreste byer at bo og leve i, så kan det godt lade sig gøre at holde ferie her uden at blive ruineret. Oslo Museum er eksempelvis gratis, og stedet giver masser af historiske input. Et andet oplagt sted at besøge er Oslo Botanisk Have, hvor du heller ikke skal have pungen op af lommen, men hvor du i stedet kvit og frit kan nyde havens omgivelser. Et tredje gratis sted er Ekebergparken, hvor du kan tage på picnic samt opleve en masse spændende og sjove skulpturer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Oslo?

Oslo er opdelt i 15 forskellige distrikter, og store dele af byen kan du uden besvær opleve til fods. De fleste turister opholder sig hovedsageligt i bymidten, hvor du netop oplever seværdighederne og arkitekturen bedst ved at gå rundt. Men offentlig transport er ligetil, og du kan få en 24 timers ubegrænset billet til ca. 70 DKK, som dækker kørsel med både bus, metro, sporvogn, tog og færge.

Kan man booke hotel i Oslo uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Oslo uden kreditkort – dog ikke på alle overnatningssteder.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Oslo?

I Oslo kræver hotellerne, at man er minimum 18 år, når man tjekker ind.

Skal man lægge depositum på hoteller i Oslo?

Ved ankomst betales et depositum kontant eller med kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Oslo?

Der er et servicetillæg inklusive på de fleste regninger, men vil du gerne belønne god service kan du naturligvis lægge drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Oslo?

Oslo er en ret sikker by at færdes i, men ligesom i andre storbyer bør du altid opbevare personlige værdier og penge et forsvarligt sted.

Skal man medbringe adapter til Oslo?

Du behøver ikke at medbringe adapter, da volt og stikkontakter matcher med danske stik.


Hvad koster et hotel i Oslo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Oslo

3-stjernede hoteller

Billigst 223 kr.

Gennemsnitlig 687 kr.

Dyrest 1.203 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Oslo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Oslo har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Oslo

Hoteller med mest værdi for pengene i Oslo

Disse Oslo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Oslo

Du behøver ikke at rejse langt for at komme til den nærmeste storby i Europa, og de skandinaviske hovedstæder er oplagte rejsemål, når du planlægger en storbyferie. Mod nord finder du den norske hovedstad Oslo, som byder på smukke omgivelser og er rig på seværdigheder. Beliggenhed koster som bekendt, og det gælder naturligvis også i Oslo, hvor hotellerne i centrum er dyrest. Til gengæld er du tæt på hovedbanegården, shoppinggaderne og kongehuset, hvor området Kvadraturen er det populære, historiske kvarter i byen.

Der er ikke længere så markant forskel på øst og vest i Oslo, men det er dog stadig lidt billigere at bo i den østlige del af byen omkring bydelene Grønland, Tøyen og Kampen i middelalderlige omgivelser. Hotellerne vest for centrum i områderne som Majorstua og Frogner er i den mere eksklusive ende, og det er ofte de lokale indbyggere med højere indkomst der bor her. I denne bydel er du blandt andet tæt på Vigeland Park med de mange berømte skulpturer. Uanset hvor du vælger at bo på hotel i Oslo, så har du altid vandet og naturen tæt på.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Oslo

Oslo ligger smukt placeret tæt på Oslofjorden, og ankommer du f.eks. hertil med færge (eller hopper du på en bådtur under dit ophold) kan du nyde den smukke, lange indsejling gennem fjorden. Fra Danmark er det en smal sag at komme til Oslo da der er flere daglige flyafgange, og derudover kan man sejle fra både København og Frederikshavn.

Oslo menes at være grundlagt omkring år 1048 af Kong Harald Harderåde, og byens lange historie kommer især til udtryk i de velbevarede bygninger fra Middelalderen samt arkitektur i renæssancestilarter. Norge er også rig på olie, hvilket kommer til udtryk på velstanden i landets hovedstad, hvor bygninger er velbevarede og shoppinggaderne byder på eksklusive butikker. Af indendørsoplevelser finder du både et vikingemuseum samt det populære Munch-museum med maleriet kaldet ”Skriget”.

Hotellerne i Oslo byder på noget for de fleste rejsende, hvad enten du er ude efter et afslappende weekendophold i luksuriøse rammer, blot er på gennemkørsel og skal have overnatning tæt ved en vej eller hvis du er ung backpacker med behov for vandrehjem.

Oslo har mindst fire store bygninger, som du bør se, hvor den første er Det Kongelige Slott, som ligger for enden af hovedstrøget, Karl Johans Gate, hvis du blot fortsætter fra banegården. En anden arkitektonisk perle er Oslo Rådhus fra 1950, og efterfølgende bør du lægge vejen forbi det smukke operahus, som ligger med udsigt over Oslo. Fortet Akerhus må du  heller ikke gå glip af, da det er et middelalderslot fra 1299.


Information om overnatning i Oslo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Oslo

Hvor længe bor vores brugere i Oslo?

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Oslo.

Hvad koster et hotel i Oslo?

Prisen for et hotel i Oslo afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.320 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Oslo?

Den billigste måned at booke et hotel i Oslo er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 53% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Oslo?

Hotelværelser i Oslo er billigst fredag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Oslo?

Et luksushotel i Oslo koster i gennemsnit 1.767 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 31%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Oslo (1.320 kr. pr. person pr. nat).

Hvor skal man bo i Oslo?

Områder som Grünerløkka, Sentrum, Frogner og Bjerke er populære, når folk booker hotel i Oslo.

Hvis vi tager højde for vejret i Oslo, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Oslo i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -2 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør.

Har Oslo ferieboliger?

Ja, der er 563 ferieboliger i Oslo. I øjeblikket er Topcamp Bogstad - Oslo den mest populære feriebolig i Oslo, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Oslo.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Oslo?

Antallet af udbydere for hoteller i Oslo er 621 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Oslo?

Priser for hoteller i Oslo opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Oslo gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Oslo kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Oslo?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Oslo. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oslo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.