Find billige flybilletter til Oslo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oslo. De nuværende restriktioner til Oslo er baseret på Norge rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oslo

Find de billigste fly til disse Oslo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Oslo Gardermoen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oslo

København (CPH) til Lufthavn: Oslo Gardermoen (OSL)

Fly til Oslo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oslo Gardermoen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.072 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OSLO FRA KØBENHAVNapril22% billigereAt flyve fra København til Oslo ​​koster i gennemsnit blot 843 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OSLO FRA KØBENHAVNjuni27% dyrereDet koster cirka 1.372 kr. at flyve til Oslo ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OSLO FRA KØBENHAVNfebruar591% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oslo fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oslo?

Norges hovedstad Oslo er et populært rejsemål for mange danskere, der enten typisk tager færgen eller rejser med fly, for at opleve denne nordiske storby. Sommermånederne er gode tidspunkter at besøge byen på, når du gerne vil se de forskellige attraktioner og vindueskigge i byen – begge dele kan være en kølig affære i vintermånederne.

Oslo er en by med masser af arkitektoniske perler, masser af shoppingmuligheder samt en skøn placering ved Oslofjorden.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Oslo?

  Brugere, der bestiller rejser til Oslo fra Gdańsk, har fundet fly, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Oslo. Hvis du vil finde den billigste pris til Oslo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Oslo?

  april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oslo fra Danmark, med flest priser fundet omkring 843 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Oslo i april, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 862 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Oslo?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Oslo. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.083 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Oslo på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 296 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oslo på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Oslo er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.038 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.181 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oslo?

  Når du flyver til Oslo fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.038 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.149 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oslo?

  Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp eller Lufthavn: Fagernes Valdres kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Oslo.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Oslo på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Oslo er normalt Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp med en gennemsnitspris på 1.238 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oslo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Oslo. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Oslo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Oslo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oslo fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
10. nov.
BLL16:40Billund
1t. 10min.
OSL17:50Oslo Gardermoen
17. nov.
OSL15:00Oslo Gardermoen
1t. 10min.
BLL16:10Billund
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH08:45København Kastrup
4t. 30min.
1 stop
OSL13:15Oslo Gardermoen
29. aug.
OSL18:25Oslo Gardermoen
13t. 55min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH05:45København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
OSL14:30Oslo Gardermoen
17. sep.
OSL14:55Oslo Gardermoen
22t. 00min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH05:45København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
OSL14:30Oslo Gardermoen
17. sep.
OSL14:55Oslo Gardermoen
22t. 00min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
Norwegian
31. okt.
BLL18:30Billund
1t. 10min.
OSL19:40Oslo Gardermoen
3. nov.
OSL16:00Oslo Gardermoen
1t. 10min.
BLL17:10Billund
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH16:20København Kastrup
23t. 15min.
1 stop
TRF15:35Oslo Sandefjord, Torp
29. aug.
TRF07:40Oslo Sandefjord, Torp
4t. 35min.
1 stop
CPH12:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Oslo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Oslo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
9. aug.
CPH08:45København Kastrup
24t. 45min.
1 stop
TRF09:30Oslo Sandefjord, Torp
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH08:45København Kastrup
4t. 30min.
1 stop
OSL13:15Oslo Gardermoen
Ryanair
9. aug.
CPH08:45København Kastrup
24t. 45min.
1 stop
TRF09:30Oslo Sandefjord, Torp

Hvilke flyselskaber flyver til Oslo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oslo

Når du skal med fly til Oslo kan du vælge mellem lavprisselskaber som Air Berlin og Norwegian, men også klassiske udbydere som KLM, Lufthansa eller Air France. En rejse med direkte fly fra København til Oslo tager omkring 1 time og 10 minutter.

Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne.


Lufthavne i nærheden af Oslo

Neden for finder du alle lufthavne i Oslo samt deres afstand til centrum

Gardermoen er hovedlufthavnen i Oslo og den, der ligger tættest på byen. Den har et årligt passagerantal på over 26 millioner. Sandefjord-Torp liger noget længere væk og benyttes især af de forskellige lavprisselskaber med et årligt passagerantal på over 2 millioner. Fra lufthavnen kan du tage både bus og tog for at komme ind til byen, hvor bussen er billigst og toget hurtigst.

Flybussen koster ca. 118 DKK og har en rejsetid på omkring 42 minutter, mens flygtoget har en rejsetid på ca. 22 minutter og koster ca. 142 DKK (Information tjekket 14/06/2017).

 


Populære fly til Oslo

Find dine flybilletter til Oslo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Oslo
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris396 kr.
Fly fra Billund til Oslo
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris673 kr.
Fly fra Aalborg til Oslo
Hurtigste flyvetid17t. 30min.
Laveste pris1.007 kr.
Fly fra Aarhus til Oslo
Hurtigste flyvetid9t. 15min.
Laveste pris1.101 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Oslo?

Som turist kan du uden besvær komme rundt i Oslo til fods, med de mange attraktioner, restaurationer og butikker i gåafstand fra hinanden. Alternativt kan du også hoppe på busser, sporvogne og metro. Den samme billet kan bruges til alle rejseformerne, og en 24-timers ubegrænset billet koster ca. 70 DKK.


Kan man rejse til Oslo uden pas eller visum?

Selvom Norge ikke er medlem af EU, så er landet medlem af både den nordiske pasunion samt Schengenaftalen, hvilket sikrer et visumfrit ophold, når du flyver til Oslo. Det anbefales, at du medbringer pas, da det også fungerer som ID under opholdet. Husk at tjekke de nyeste regler hos den norske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo


Tips og gode råd til Oslo

Hvordan får man den billigste flybillet til Oslo?

Kigger man isoleret set på pris, er det typisk månederne februar og september der er billigst, og booker du dine billetter ca. 60 dage før afrejse finder du de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Oslo, februar 2018). I oktober måned afholdes der den årlige shoppedag, Black Friday, og her kan du være heldig at finde flyrejser til en bedre præcis end normalt. Hvornår er det Black Friday? – læs med her.

Hvad skal man se i Oslo?

Brede smil og røde kinder farvet fra vinterluften udenfor – det er en typisk vinterscene på enhver café i Oslo, hvor kunderne virker overraskende muntre – det til trods for, at et stykke smørrebrød og en beskeden kop kaffe lige har kostet en uges løn. Ok, det er en overdrivelse, men du har nok hørt om prisniveauet. Måske skyldes folks smil udsigten ud over den glitrende fjord, kun brudt af smaragdgrønne øer, eller måske er det skihoppene i verdensklasse.

Vil du opleve alt hvad Oslo har at byde på kræver det et længere ophold – men du kan også nå meget på en weekend. Karl Johans Gate samt Kongehuset er to ikoniske must-sees, som alle turister flokkes til. Du kan heller ikke rejse til Oslo uden at opleve noget, der har med ski eller vinter at gøre, hvilket foregår på den fascinerende Holmenkollbakken, der er en skihopbakke, hvorfra du kan nyde en storslået udsigt over byen. Uanset om det regner eller ej, når du er i byen, så er både Munch-museet samt Vikingemuseet værd at kigge nærmere på, da du dér får nogle fascinerende kulturelle input. Inden turen går forbi Oslo Rådhus, kan du tage en slapper i en af de smukke parker i form af Frognerparken eller Botanisk Have ved Tøyen.

Gå gennem Akershus Fæstning, et slotskompleks fra middelalderen ved havnefronten. Besøg den byfornyede, vestlige del af Oslo. Det kan hænde, at de skandinaviske designerbutikker frister, men du kan spare på budgettet og i stedet tage til den udendørs skulpturpark. Nyd også den naturskønne tur med metroen op til bjerget Holmenkollen, hvor Oslo om vinteren kan prale med sin sneklædte fyrreskov og rene nordiske luft.

Aktiviteter for børn

Forlystelsesparken TusenFryd er en vinder blandt børn i alle aldre, hvor de kan prøve alskens forskellige karruseller og rutsjebaner. Popsenteret er et andet sjovt sted for børn, hvor der kan opleves norsk popmusik fra 1904 og op til i dag. Samme sted kan man også optage musikvideoer og klæde sig ud som ægte popstjerner.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales, at du køber en rejseforsikring, så du er fuldt dækket og dermed kan undgå en eventuel egenbetaling, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Oslo.

Giver man drikkepenge i Oslo?

De forventer ikke drikkepenge i Oslo, men det er standard at betale ekstra, hvis du er tilfreds med en given service.

Hvor er der god shopping?

Karl Johans Gate, Grünerløkka, Aker Brygge og Markveien er gode steder at shoppe.