Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Ålesund

Find billige fly til Ålesund fra 564 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 5.3
Tue 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Ålesund

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ålesund

Bedste pris på enkeltbillet

564 kr.

Bedste pris på returbillet

805 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ålesund fra Danmark i de seneste 72 timer er 564 kr. (København Kastrup til Ålesund).
Den bedste pris på en returbillet til Ålesund fra Danmark i de seneste 72 timer er 805 kr. (København Kastrup til Ålesund).
Det hurtigste fly til Ålesund fra Danmark tager 1t. 35min. (København Kastrup til Ålesund).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Ålesund, herunder Scandinavian Airlines, Norwegian og Wizz Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Ålesund

Få indsigter om din flyrejse til Ålesund, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ålesund?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Ålesund på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 950 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Ålesund i januar, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 950 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Ålesund?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ålesund på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Ålesund på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.201 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.937 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ålesund?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Ålesund normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Ålesund om morgenen helt ned til 1.249 kr.. Fly til Ålesund koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.632 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ålesund?

Rejsetiden fra Danmark til Ålesund varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Ålesund (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Ålesund er at flyve fra Billund til Ålesund, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ålesund?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 45 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Ålesund. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.257 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ålesund

Find de billigste fly til disse Ålesund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ålesund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ålesund

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Ålesund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.257 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNjanuar25% billigereAt flyve fra København til Ålesund ​​koster i gennemsnit blot 950 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.762 kr. at flyve til Ålesund ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNjuli344% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ålesund fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ålesund

Hvor lang tid tager det at flyve til Ålesund?

Flyvningen fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og til Ålesund Lufthavn (AES) i Norge skulle typisk kunne klares på mellem fem og ti timer. Du kan finde rejser med længere rejsetid, men de vil næppe kunne betale sig at benytte med den relativt korte afstand taget i betragtning. Flyvetiden i forhold til afstand skal i øvrigt ses i lyset af, at her kræves en enkelt mellemlanding undervejs.

Hvorfra kan du flyve direkte til Ålesund?

Der er ingen direkte fly mellem København og Ålesund. Der er dog en del forbindelser at vælge mellem med blot en enkelt mellemlanding i Oslo – alternativt i Bergen. Både SAS og Norwegian har fly på ruterne. Flere af SAS’s afgangene betjenes af flyselskabets datterselskaber, men det vil ikke have nogen praktisk betydning for dig som almindelig passager. Dine flybilletter vil se ud, som de plejer, og i København vil du stadig skulle tjekke ind i terminal 3. Konkurrencen mellem disse to selskaber giver dig også mulighed for at finde gode flytilbud lige her på momondo.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ålesund?

Rejsende, som flyver til Ålesund, kan måske finde bedre priser til Volda Hovden Lufthavn (33 km fra Ålesund centrum), Molde Aro Lufthavn (64 km fra Ålesund centrum), Sandane Lufthavn (71 km fra Ålesund centrum), Kristiansund Kvernberget Lufthavn (111 km fra Ålesund centrum) eller Flora Lufthavn (115 km fra Ålesund centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Ålesund på?

Du kan finde tilbud til Kristiansund Kvernberget Lufthavn for 614 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ålesund Lufthavn?

Priser for fly til Ålesund Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ålesund Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Ålesund Lufthavn er 4 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ålesund Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ålesund Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ålesund Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Ålesund Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Ålesund Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Ålesund

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ålesund fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. mar.
CPH08:50København Kastrup
9t. 10min.
1 stop
AES18:00Ålesund
18. mar.
AES18:35Ålesund
3t. 35min.
1 stop
CPH22:10København Kastrup
Scandinavian Airlines
9. apr.
CPH19:05København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
AES09:10Ålesund
16. apr.
AES09:40Ålesund
6t. 40min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Scandinavian Airlines
9. apr.
CPH08:00København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
AES13:30Ålesund
16. apr.
AES09:40Ålesund
6t. 15min.
2 stop
CPH15:55København Kastrup
Scandinavian Airlines
9. apr.
CPH08:05København Kastrup
5t. 25min.
2 stop
AES13:30Ålesund
16. apr.
AES09:40Ålesund
6t. 15min.
2 stop
CPH15:55København Kastrup
1.115 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
24. mar.
CPH19:05København Kastrup
3t. 45min.
1 stop
AES22:50Ålesund
2. apr.
AES06:50Ålesund
3t. 20min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
1.150 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
24. mar.
CPH19:05København Kastrup
3t. 45min.
1 stop
AES22:50Ålesund
2. apr.
AES06:50Ålesund
8t. 05min.
2 stop
CPH14:55København Kastrup
1.218 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ålesund

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ålesund, så se nogle af vores tilbud herunder fra Scandinavian Airlines og Wizz Air
Scandinavian Airlines
9. apr.
CPH19:05København Kastrup
26t. 00min.
1 stop
AES21:05Ålesund
Scandinavian Airlines
9. apr.
CPH09:10København Kastrup
24t. 00min.
1 stop
AES09:10Ålesund
Scandinavian Airlines
10. jul.
CPH23:00København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
AES09:35Ålesund

Visumkrav for Ålesund

Hvilke pas- eller visumkrav er der for at besøge Ålesund?

Da Norge er en del af både Norden og EEC, så er det for danske statsborgere en smal sag at komme ind i landet. Der kræves ikke noget visum og formelt set heller ikke noget pas. Du kan dog blive krævet at vise pas, netop når du skal flyve, så lige den del vil du ikke kun nyde specielt glæde af. Du skal også altid have billedlegitimation på dig, og en rejseforsikring kan også altid anbefales, faktisk uanset hvor man rejser hen. Det står dig også frit for at rejse rundt i hele Norge, dog skal du også have pas klar, hvis du vil op til Svalbard. Hvis du i øvrigt vælger at leje bil deroppe, så vær opmærksom på at man i Norge har en del betalingsveje. Det er måden, man har valgt at finansiere de mange broer og tunneler, der forbinder landet på kryds og tværs, som også har gjort det nemmere at komme til og fra mange af landets øer eller mere afsidesliggende byer.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ålesund

Hvad kan du se og gøre i Ålesund?

Områdets fantastiske, men også barske natur er helt sikkert det største trækplaster her. Du kan her opleve fjelde og fjorde helt ude, hvor Norge ender, og Atlanterhavet begynder, med områdets særlige dyreliv, rå klipper og skær og særegne livsstil. En tur rundt på de omkringliggende øer og en god vandretur må næsten siges at være et must i dette område. Du kan eventuelt opleve det fra vandet også, hvor de lokale hurtigbåde kunne være en glimrende genvej til dette. Ellers er Sunnmøre Museum et besøg værd, hvor der er samlet et meget repræsentativt udsnit af bygninger og både fra området i et spændende friluftsmuseum. Her kan du opleve, hvordan folk gennem tiden har levet med naturen i området. For et kig under vandoverfladen er Atlantic Sea Park et must. Her kan du se, hvilket fantastisk liv der gemmer sig i vandene omkring her samt komme til at fysisk mærke noget af det, hvis du tør.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ålesund?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Ålesund med fleksibel booking på momondo?

Fly til Ålesund med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ålesund?

Når alle potentielle fly til Ålesund vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ålesund lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ålesund. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ålesund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Ålesund

Populære flyrejser til Ålesund
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Ålesund
1 voksen
Tue 5.3
Tue 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo