Find billige fly til Ålesund

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ålesund

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ålesund

Bedste pris på enkeltbillet

646 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 20min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ålesund fra Danmark i de seneste 72 timer er 646 kr. (København Kastrup til Ålesund).
Det hurtigste fly til Ålesund fra Danmark tager 5t. 20min. (København Kastrup til Ålesund).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Ålesund, herunder Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Ålesund

Få indsigter om din flyrejse til Ålesund, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ålesund?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Ålesund på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.037 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Ålesund i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.250 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Ålesund?

324 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Ålesund. Dette fly er fra Trondheim og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Ålesund. Hvis du vil finde den billigste pris til Ålesund fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ålesund på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Ålesund på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.492 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.278 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ålesund?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Ålesund normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Ålesund om eftermiddagen helt ned til 1.596 kr.. Fly til Ålesund koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.068 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ålesund?

Rejsetiden fra Danmark til Ålesund varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Ålesund (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 22t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Ålesund er at flyve fra Billund til Ålesund, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ålesund?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Ålesund. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.739 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ålesund

Find de billigste fly til disse Ålesund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ålesund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ålesund

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Ålesund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.739 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNnovember40% billigereAt flyve fra København til Ålesund ​​koster i gennemsnit blot 1.037 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 2.458 kr. at flyve til Ålesund ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNdecember263% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ålesund fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ålesund

Flyvningen fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og til Ålesund Lufthavn (AES) i Norge skulle typisk kunne klares på mellem fem og ti timer. Du kan finde rejser med længere rejsetid, men de vil næppe kunne betale sig at benytte med den relativt korte afstand taget i betragtning. Flyvetiden i forhold til afstand skal i øvrigt ses i lyset af, at her kræves en enkelt mellemlanding undervejs.

Der er ingen direkte fly mellem København og Ålesund. Der er dog en del forbindelser at vælge mellem med blot en enkelt mellemlanding i Oslo – alternativt i Bergen. Både SAS og Norwegian har fly på ruterne. Flere af SAS’s afgangene betjenes af flyselskabets datterselskaber, men det vil ikke have nogen praktisk betydning for dig som almindelig passager. Dine flybilletter vil se ud, som de plejer, og i København vil du stadig skulle tjekke ind i terminal 3. Konkurrencen mellem disse to selskaber giver dig også mulighed for at finde gode flytilbud lige her på momondo.

Rejsende, som flyver til Ålesund, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Volda Hovden (33 km fra Ålesund centrum), Lufthavn: Molde Aro (64 km fra Ålesund centrum), Lufthavn: Sandane (71 km fra Ålesund centrum), Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (111 km fra Ålesund centrum) eller Lufthavn: Flora (115 km fra Ålesund centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Molde Aro for 2.005 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Ålesund

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ålesund fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Ålesund

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ålesund

Hvilke flyselskaber flyver til Ålesund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ålesund

Hvilke flyselskaber flyver til Ålesund?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ålesund fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian, Scandinavian Airlines, KLM og Wideroe. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ålesund, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Wideroe-fly til Ålesund

Der er 22 fly med Wideroe til Ålesund på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Bergen Flesland, og den bedste pris på en Wideroe-billet, der er set på momondo, er 1.249 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Ålesund). Wideroe har en bedømmelse på 8,0 fra 5 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Ålesund

KLM flyver normalt til Ålesund 4 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Ålesund fra Bergen Flesland. KLM (bedømmelse: 7,5, 175 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Ålesund, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en KLM-billet, der er fundet på momondo til Ålesund, var fra Aalborg (1.277 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Ålesund

Neden for finder du alle lufthavne i Ålesund samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Ålesund?

Ålesund Lufthavn ligger i Vigra, nord for selve Ålesund. Du er herude, hvor kommunerne består af flere øer, og lufthavnen og selve Ålesund ligger da også på hver deres ø. Disse er dog forbundet med fine vejforbindelser. I lufthavnen finder du fem af de store biludlejningsfirmaer, så der er fin mulighed for at skaffe en lejebil. Ellers er taxaer naturligvis også en mulighed. Vy Buss kører lufthavnsbussen mellem lufthavnen og Ålesund centrum samt nærliggende Moa og til hurtigbådsterminalen på Valderøy, hvor man kan komme til for eksempel Hareid. Bustiderne er generelt tilpasset afgange og ankomster i lufthavnen.


Populære fly til Ålesund

Find dine flybilletter til Ålesund blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ålesund
Hurtigste flyvetid22t. 05min.
Laveste pris1.485 kr.

Visumkrav for Ålesund

Da Norge er en del af både Norden og EEC, så er det for danske statsborgere en smal sag at komme ind i landet. Der kræves ikke noget visum og formelt set heller ikke noget pas. Du kan dog blive krævet at vise pas, netop når du skal flyve, så lige den del vil du ikke kun nyde specielt glæde af. Du skal også altid have billedlegitimation på dig, og en rejseforsikring kan også altid anbefales, faktisk uanset hvor man rejser hen. Det står dig også frit for at rejse rundt i hele Norge, dog skal du også have pas klar, hvis du vil op til Svalbard. Hvis du i øvrigt vælger at leje bil deroppe, så vær opmærksom på at man i Norge har en del betalingsveje. Det er måden, man har valgt at finansiere de mange broer og tunneler, der forbinder landet på kryds og tværs, som også har gjort det nemmere at komme til og fra mange af landets øer eller mere afsidesliggende byer.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ålesund


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ålesund

Områdets fantastiske, men også barske natur er helt sikkert det største trækplaster her. Du kan her opleve fjelde og fjorde helt ude, hvor Norge ender, og Atlanterhavet begynder, med områdets særlige dyreliv, rå klipper og skær og særegne livsstil. En tur rundt på de omkringliggende øer og en god vandretur må næsten siges at være et must i dette område. Du kan eventuelt opleve det fra vandet også, hvor de lokale hurtigbåde kunne være en glimrende genvej til dette. Ellers er Sunnmøre Museum et besøg værd, hvor der er samlet et meget repræsentativt udsnit af bygninger og både fra området i et spændende friluftsmuseum. Her kan du opleve, hvordan folk gennem tiden har levet med naturen i området. For et kig under vandoverfladen er Atlantic Sea Park et must. Her kan du se, hvilket fantastisk liv der gemmer sig i vandene omkring her samt komme til at fysisk mærke noget af det, hvis du tør.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Ålesund med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Ålesund vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ålesund. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.