Find billige flybilletter til Ålesund

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Ålesund.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ålesund

Find de billigste fly til disse Ålesund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ålesund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ålesund

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Ålesund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.861 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNnovember12% billigereAt flyve fra København til Ålesund ​​koster i gennemsnit blot 1.635 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNjuni31% dyrereDet koster cirka 2.431 kr. at flyve til Ålesund ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ÅLESUND FRA KØBENHAVNjuli477% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ålesund fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ålesund?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Ålesund?

  517 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Ålesund. Dette fly er fra Oslo og er 80% billigere end de fleste andre flyrejser til Ålesund. Hvis du vil finde den billigste pris til Ålesund fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Ålesund?

  Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Ålesund på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.635 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Ålesund i november, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.661 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ålesund?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Ålesund. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.861 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ålesund på?

  Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Ålesund på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.725 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.115 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ålesund?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Ålesund normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Ålesund om eftermiddagen helt ned til 1.758 kr.. Fly til Ålesund koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.194 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ålesund?

  Rejsende, som flyver til Ålesund, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Volda Hovden (33 km fra Ålesund centrum), Lufthavn: Molde Aro (64 km fra Ålesund centrum), Lufthavn: Sandane (71 km fra Ålesund centrum), Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (111 km fra Ålesund centrum) eller Lufthavn: Flora (115 km fra Ålesund centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Ålesund på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Molde Aro for 1.692 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Ålesund fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Ålesund

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Ålesund.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 24 timer inden afrejse til Ålesund.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Ålesund.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Ålesund?

Hjemrejse til Danmark fra Ålesund

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Ålesund skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Ålesund er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Ålesund nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Ålesund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ålesund
 • Hvilke flyselskaber flyver til Ålesund?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ålesund fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er SAS, Norwegian og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ålesund, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ålesund