Find billige fly til Longyear-byen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Longyear-byen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Longyear-byen

Bedste pris på enkeltbillet

1.239 kr.

Bedste pris på returbillet

1.638 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 10min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Longyear-byen fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.239 kr. (København Kastrup til Longyear-byen Svalbard).
Den bedste pris på en returbillet til Longyear-byen fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.638 kr. (København Kastrup til Longyear-byen Svalbard).
Det hurtigste fly til Longyear-byen fra Danmark tager 7t. 10min. (København Kastrup til Longyear-byen Svalbard).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Longyear-byen, herunder Scandinavian Airlines og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Longyear-byen

Find de billigste fly til disse Longyear-byen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Longyear-byen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Longyear-byen

København (CPH) til Longyear-byen (LYR)

Fly til Longyear-byen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Longyear-byen Svalbard, hvor den gennemsnitlige pris er 3.823 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONGYEAR-BYEN FRA KØBENHAVNfebruar17% billigereAt flyve fra København til Longyear-byen ​​koster i gennemsnit blot 3.182 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONGYEAR-BYEN FRA KØBENHAVNapril12% dyrereDet koster cirka 4.283 kr. at flyve til Longyear-byen ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONGYEAR-BYEN FRA KØBENHAVNfebruar585% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Longyear-byen fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Longyear-byen?

Flyvningen fra Danmark til Longyearbyen Lufthavn (LYR) i Norge tager typisk fra godt og vel seks timer og op afhængigt af ventetid ved eventuelle mellemlandinger. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Longyearbyen tager det knap syv timer at komme frem. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL), kan rejsen tage fra 21 timer, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) kan gøre turen på godt 18 timer.

Der er ingen direkte flyrejser fra Danmark til Longyearbyen. Men kan du klare en mellemlanding, kan du sætte rejsen sammen alligevel. Med SAS kan du flyve fra Københavns Lufthavn med en enkelt landing i Gardermoen i Oslo, og derfra fortsætter turen op til Longyearbyen Lufthavn. En anden mulighed fra København er stadig at lade SAS flyve dig til Oslo, men så skifter du til Norwegian og lægger en ekstra mellemlanding i Tromsø ind, før du er fremme ved din destination. Fra Aalborg Lufthavn er løsningen igen at stole på SAS, som først flyver dig til København og derfra videre til Oslo, Gardermoen og endelig herfra videre til Longyearbyen. Står du i Billund Lufthavn, kan du rejse med Ryanair, som flyver dig via Vilnius i Litauen til Gardermoen i Oslo, og her tager Norwegian over og får dig til Longyearbyen.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Longyear-byen på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.182 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Longyear-byen i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.254 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Longyear-byen fra Danmark, når du booker 53 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Longyear-byen for omkring 3.823 kr., når du søger 53 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Longyear-byen på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.638 kr. de sidste 72 timer.

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Longyear-byen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.187 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Longyear-byen for omkring 3.994 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Longyear-byen på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Longyear-byen på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.045 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Longyear-byen på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.852 kr..Gode tilbud på fly til Longyear-byen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Longyear-byen fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
14. nov.
CPH17:55København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
LYR09:00Longyear-byen Svalbard
20. nov.
LYR07:55Longyear-byen Svalbard
21t. 35min.
2 stop
CPH05:30København Kastrup
1.638 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. nov.
CPH04:15København Kastrup
26t. 55min.
2 stop
LYR07:10Longyear-byen Svalbard
29. nov.
LYR09:45Longyear-byen Svalbard
6t. 45min.
2 stop
CPH16:30København Kastrup
1.776 kr.
Find lignende
Norwegian
8. dec.
CPH12:00København Kastrup
20t. 25min.
2 stop
LYR08:25Longyear-byen Svalbard
11. dec.
LYR07:55Longyear-byen Svalbard
28t. 20min.
2 stop
CPH12:15København Kastrup
1.783 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. nov.
CPH12:00København Kastrup
21t. 00min.
2 stop
LYR09:00Longyear-byen Svalbard
20. nov.
LYR07:55Longyear-byen Svalbard
21t. 10min.
3 stop
CPH05:05København Kastrup
1.964 kr.
Find lignende
Norwegian
8. dec.
CPH14:10København Kastrup
18t. 15min.
2 stop
LYR08:25Longyear-byen Svalbard
11. dec.
LYR07:55Longyear-byen Svalbard
21t. 35min.
2 stop
CPH05:30København Kastrup
2.015 kr.
Find lignende
Norwegian
10. okt.
CPH11:30København Kastrup
46t. 10min.
2 stop
LYR09:40Longyear-byen Svalbard
16. okt.
LYR08:55Longyear-byen Svalbard
26t. 05min.
2 stop
CPH11:00København Kastrup
2.138 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Longyear-byen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Longyear-byen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
3. sep.
CPH05:45København Kastrup
26t. 25min.
2 stop
LYR08:10Longyear-byen Svalbard
1.239 kr.
Find lignende
Norwegian
3. sep.
CPH03:40København Kastrup
28t. 30min.
3 stop
LYR08:10Longyear-byen Svalbard
1.536 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
3. sep.
CPH07:45København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
LYR14:55Longyear-byen Svalbard
2.022 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Longyear-byen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Longyear-byen

Hvilke flyselskaber flyver til Longyear-byen?

Scandinavian Airlines og Norwegian er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Longyear-byen regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Longyear-byen med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Longyear-byen

Scandinavian Airlines flyver til Longyear-byen ca. 6 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Scandinavian Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 2.600 kr. fra Aalborg til Longyear-byen. Scandinavian Airlines er blevet bedømt med 7,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Norwegian-fly til Longyear-byen

Et andet populært valg for fly til Longyear-byen er Norwegian (6,4/10, 74 anmeldelser). De fleste Norwegian-fly, der lander i Longyear-byen, kommer fra Oslo Gardermoen, men der er 3 Norwegian-fly til Longyear-byen fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Norwegian, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.467 kr. (Aalborg til Longyear-byen, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Longyear-byen

Neden for finder du alle lufthavne i Longyear-byen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Longyearbyen Lufthavn?

Det er en kort køretur fra lufthavnen og til centrum af Longyearbyen, men det er nu alligevel ikke altid rart at tage den til fods, for det kan være temmelig køligt. Når dine flybilletter har fået dig frem, kan du i stedet benytte de lufthavnsbusser, der kører til alle byens hoteller. De er tilpasset flyankomster og -afgange, og på den måde kommer du både let og hurtigt fra det ene til det andet. Du kan også hapse en taxi, og det bliver turen jo ikke kortere af, men de færre stop og den direkte vej til din destination gør, at det tager væsentligt kortere tid. Et enkelt biludlejningsfirma opererer også fra lufthavnen, så er du klar på eventyr på egen hånd, er billeje også en mulighed.


Populære fly til Longyear-byen

Find dine flybilletter til Longyear-byen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Longyear-byen
Hurtigste flyvetid13t. 40min.
Laveste pris1.638 kr.
Fly fra Aarhus til Longyear-byen
Hurtigste flyvetid9t. 10min.
Laveste pris5.160 kr.

Visumkrav for Longyear-byen

Som dansk statsborger behøver du ikke visum for at rejse til Longyearbyen i Norge. Men da det ligger i Svalbard, skal du have dit pas med, og det er jo ikke et problem, for det er grundlæggende en god idé at have sit pas med på udlandsrejser, så man kan identificere sig selv med officielt ID, hvis det bliver nødvendigt. Så hav dit pas med, når du rejser til Longyearbyen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Longyear-byen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Longyear-byen

Er du hoppet på et flytilbud til Longyearbyen, og er du rejst til det nordligste Norge, er der mange forskellige ting at se. Isbjørne for eksempel. Det er ikke så ofte, man møder dem i levende live i byen, men de er alligevel overalt som graffiti, skulpturer og på vejskilte. Det lille Svalbard Museum er fyldt med store fortællinger om historien, undergrunden og dyrelivet i Svalbard. Og ja, her er der selvfølgelig også en isbjørne-figur. Her finder du også det globale frødepot. Altså frø fra planter. Mange millioner frø opbevares i permafrosten, hvor de skal sikre en fremtidig diversitet i tilfælde af katastrofer. Depotet er ekstremt godt beskyttet, så du kan ikke komme ind, men du kan se fjeldet, frøene ligger i, og for det meste komme op til indgangen til depotet. På hovedgaden i Longyearbyen har du alle muligheder for at gøre et godt indkøb som for eksempel en strikket sweater med isbjørnemotiv. Besøg også byens lokale bryggeri, som selvfølgelig er verdens nordligst beliggende bryggeri, og sving omkring byens Galleri Svalbard og se blomsten af lokal kunst og malerier.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Longyear-byen, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Longyear-byen, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Longyear-byen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Longyear-byen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Longyear-byen lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Longyear-byen og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Longyear-byen

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Longyear-byen

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.