Find billige fly til Port Au Prince

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Port Au Prince

Få indsigter om din flyrejse til Port Au Prince, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Port Au Prince

Find de billigste fly til disse Port Au Prince-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Au Prince

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Port Au Prince

København (CPH) til Port Au Prince (PAP)

Fly til Port Au Prince ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Au Prince Toussaint Louverture, hvor den gennemsnitlige pris er 7.842 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT AU PRINCE FRA KØBENHAVNfebruar23% billigereAt flyve fra København til Port Au Prince ​​koster i gennemsnit blot 5.569 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT AU PRINCE FRA KØBENHAVNapril36% dyrereDet koster cirka 9.767 kr. at flyve til Port Au Prince ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORT AU PRINCE FRA KØBENHAVNmarts843% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Port Au Prince fra København i marts end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Port Au Prince

Typisk tager turen fra Københavns Lufthavn (CPH) til Toussaint Louverture Internationale Lufthavn (PAP) i Port-au-Prince på Haiti mellem 20 og 35 timer eller endnu længere, hvis du ikke er opmærksom. Det samme gør sig gældende fra Billund (BLL). Starter din flyrejse til Port-au-Prince fra Aalborg (AAL) eller Aarhus (AAR), er turen ofte lidt længere. Fælles for alle tre afrejselufthavne er, at rejsetiden afhænger af, hvor du mellemlander, og hvor mange mellemlandinger du har. Søg på momondo, og find flyafgangene med de bedste rejsetider.

Der er desværre ingen direkte ruter fra Danmark til Haiti. De fleste flyrejser fra København og Billund til Port-au-Prince går via en mellemlanding i Europa, typisk i Frankfurt (FRA), Paris Charles De Gaulle (CDG) eller London Heathrow (CDG). Herfra går turen oftest til Miami (MIA) i USA, der er sidste stop, inden du kan sætte næsen mod Port-au-Prince og Haitis største lufthavn, Toussaint Louverture International Lufthavn. Det er dog også muligt at finde afgange med blot et enkelt stop i Paris. Flyver du fra Aalborg. kan du let risikere hele tre mellemlandinger. Husk derfor at finde den flyrejse, der passer dig bedst.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Port Au Prince fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.569 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Port Au Prince fra Danmark i marts i stedet. Fly til Port Au Prince i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.301 kr..

Rejsende, som flyver til Port Au Prince, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Cap Haitien (133 km fra Port Au Prince centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 4.895 kr. pr. person er Lufthavn: Cap Haitien den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Port Au Prince. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Port Au Prince

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Port Au Prince

Hvilke flyselskaber flyver til Port Au Prince?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Port Au Prince

Hvilke flyselskaber flyver til Port Au Prince?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Port Au Prince fra Danmark, American Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

American Airlines-fly til Port Au Prince

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Port Au Prince på momondo er American Airlines, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Miami, hvor det bedste tilbud på American Airlines-fly til Port Au Prince kostede 6.998 kr. (returrejse fra København Kastrup til Port Au Prince fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 1.620 anmeldelser af American Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,1.


Lufthavne i nærheden af Port Au Prince

Neden for finder du alle lufthavne i Port Au Prince samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra Toussaint Louverture Lufthavn til centrum af Port-au-Prince?

Fra lufthavnen til centrum af Port-au-Prince kan det anbefales at køre med deletaxa eller privatchauffør. En såkaldt ’publique’ er en deletaxa, der kører på faste ruter, og de er meget prisvenlige. En privat taxa er noget dyrere, men stadig billige sammenlignet med danske priser. Du kan naturligvis også leje din egen bil, hvis du vil have mere fleksibilitet. Hvis du vil rejse som mange lokale kan du prøve en tap-tap, som betyder ’hurtig-hurtig’. Det er de farverige minibusser, der kører på faste ruter overalt i Port-au-Prince. Det er den billigste måde at komme rundt i byen. Du skal dog være opmærksom på, at de ikke kører, før de er fyldt, og du risikerer derfor at skulle vente nogen tid før afgang. Flere rejsevejledninger anbefaler, at man ikke benytter tap-tap af sikkerhedsmæssige årsager, da de ofte er overfyldte og dårligt vedligeholdt.


Visumkrav for Port Au Prince

Det er visumfrit at rejse til Haiti for ophold på maksimalt 90 dage. Når du er i landet, kan du søge om at forlænge opholdet med yderligere 90 dage. Husk, at dit pas skal være gyldigt i seks måneder fra indrejsedato. Provisoriske pas (nødpas) og EU-nødpas anerkendes kun til udrejse. Ved ankomst skal du desuden betale en mindre turistskat.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Port Au Prince


De bedste oplevelser og seværdigheder i Port Au Prince

Intet besøg er komplet uden en tur forbi fortet Citadelle la Ferrière, der står som et testamente til revolutionen, hvor Haiti gjorde sig fri fra slaveriet. For foden af fortet ligger ruinerne af Sans Souci-paladset, der også kaldes tropernes Versailles. Paladset blev opført af Henri Cristophe, der udnævnte sig selv til konge af Haiti, og stod færdigt i 1813. Tilsammen udgør de Haitis unikke bidrag til UNESCOs verdensarvliste. Du bør også besøge nationalmuseet Musée du Panthéon National (MUPANAH), hvor hovedattraktionen er et anker fra et af Christopher Columbus' skibe. Markedet Marché de Fer (jern-markedet), er også et besøg værd. Her finder du alskens frugter, grøntsager, fersk kød og dufte fra en rig kombination af krydderier. En anden del af markedet er tilegnet lokal kunst og håndværk. Husk en lokal guide til dette område i Port-au-Prince, da det er et af de mere usikre områder i byen. Når du har fået nok af larmen i centrum, så søg mod Pétionville-kvarteret, hvor du finder de bedste restauranter og kunstgallerier. Fort Jacques ligger en kort køretur fra Port-Au-Prince et stykke oppe i bjergene ved landsbyen Fermathe. Her er vejret er køligere, og udsigten over byen er storslået.


Find billige flybilletter til andre byer i Haiti

Haiti er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Port Au Prince. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Port Au Prince på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Port Au Prince.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Port Au Prince. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.