Find billige flybilletter til Ancona

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Ancona. De nuværende restriktioner til Ancona er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ancona

Find de billigste fly til disse Ancona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ancona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ancona

København (CPH) til Pescara (PSR)

Fly til Ancona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Pescara Liberi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.389 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNmaj45% billigereAt flyve fra København til Ancona ​​koster i gennemsnit blot 1.114 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNoktober158% dyrereDet koster cirka 5.254 kr. at flyve til Ancona ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNjuli453% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ancona fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ancona?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Ancona?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ancona, lå på 675 kr./pr. person fra Prag, hvilket er 66% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ancona. Hvis du vil finde de billigste priser til Ancona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Ancona?

  Den billigste måned at flyve til Ancona fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.114 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Ancona i maj, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Ancona i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.221 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Ancona?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ancona fra Danmark, når du bestiller 37 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ancona for omkring 2.036 kr., når du søger 37 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ancona på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Ancona fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.353 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Ancona er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.917 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ancona?

  Rejsende, som flyver til Ancona, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rimini Miramare (86 km fra Ancona centrum), Lufthavn: Perugia Sant Egidio (97 km fra Ancona centrum) eller Lufthavn: Pescara Liberi (140 km fra Ancona centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Ancona på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Ancona er normalt Lufthavn: Perugia Sant Egidio med en gennemsnitspris på 1.705 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Ancona?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Ancona. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Ancona nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Ancona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ancona fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 35min.
AOIAncona Falconara

Find de billigste enkeltbilletter til Ancona

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ancona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 35min.
AOIAncona Falconara

Populære fly til Ancona

Find dine flybilletter til Ancona blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ancona
Hurtigste flyvetid17t. 35min.
Laveste pris1.567 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ancona