Find billige fly til Ancona

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ancona

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ancona

Bedste pris på enkeltbillet

224 kr.

Bedste pris på returbillet

923 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ancona fra Danmark i de seneste 72 timer er 224 kr. (København Kastrup til Ancona Falconara).
Den bedste pris på en returbillet til Ancona fra Danmark i de seneste 72 timer er 923 kr. (København Kastrup til Ancona Falconara).
Det hurtigste fly til Ancona fra Danmark tager 6t. 05min. (København Kastrup til Ancona Falconara).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Ancona, herunder Lufthansa og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ancona

Find de billigste fly til disse Ancona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ancona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ancona

København (CPH) til Pescara (PSR)

Fly til Ancona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Pescara Liberi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.418 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNjanuar34% billigereAt flyve fra København til Ancona ​​koster i gennemsnit blot 1.529 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNoktober58% dyrereDet koster cirka 3.634 kr. at flyve til Ancona ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNjuli595% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ancona fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ancona?

Hvis du skal flyve til Ancona i Italien fra Københavns Lufthavn (CPH), skal du forvente, at du skal bruge mindst seks timer inkl. mindst en mellemlanding, før du er ankommet til Marche Lufthavn (AOI) vest for Ancona. Hjemturen skal du forvente tager omkring 12 timer, hvor du også som minimum skal forvente én mellemlanding. Hvis du gerne vil flyve fra fx Billund Lufthavn (BLL), skal du regne med en længere flyvetid. Det tager omkring ni timer at rejse til Ancona herfra. Det samme gør flyrejser fra Aalborg, og herfra skal du regne med to mellemlandinger. Flyrejsens længde afhænger derfor af, hvor du vælger at rejse fra.

Der findes desværre ingen direkte fly fra en af de danske lufthavne til Ancona. Den hurtigste rute til Anconas Marche Lufthavn er fra den Københavns Lufthavn i Kastrup. Dog kun hvis du bor relativt tæt på lufthavnen. Bor du i Jylland, kan det bedre betale sig at tage turen over, hvis du har fået et godt flytilbud fra København, da rejsen fra Jylland til hovedstaden vil tage længere tid end din tid, du spare på flyturen fra København. Flybilletterne er dog generelt billigere fra København end fra de jyske lufthavne.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Ancona, lå på 133 kr./pr. person fra Memmingen, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ancona. Hvis du vil finde de billigste priser til Ancona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Ancona fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.529 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Ancona i januar, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Ancona i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.803 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ancona fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ancona for omkring 2.301 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Ancona udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Ancona for 923 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Ancona fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.895 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Ancona er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.536 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Ancona på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Ancona på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.997 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ancona, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.342 kr. pr. billet.

Rejsende, som flyver til Ancona, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rimini Miramare (86 km fra Ancona centrum), Lufthavn: Perugia Sant Egidio (97 km fra Ancona centrum) eller Lufthavn: Pescara Liberi (140 km fra Ancona centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Ancona er normalt Lufthavn: Pescara Liberi med en gennemsnitspris på 1.519 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Ancona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ancona fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
25. okt.
CPH18:15København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
AOI05:35Ancona Falconara
30. okt.
AOI18:15Ancona Falconara
10t. 35min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH18:15København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
AOI05:35Ancona Falconara
31. okt.
AOI04:45Ancona Falconara
8t. 35min.
1 stop
CPH13:20København Kastrup
1.017 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. okt.
CPH18:20København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
AOI05:35Ancona Falconara
31. okt.
AOI04:45Ancona Falconara
8t. 35min.
1 stop
CPH13:20København Kastrup
1.074 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. okt.
CPH06:50København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
AOI17:45Ancona Falconara
31. okt.
AOI04:45Ancona Falconara
8t. 35min.
1 stop
CPH13:20København Kastrup
1.319 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH02:05København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
AOI13:10Ancona Falconara
31. okt.
AOI04:45Ancona Falconara
8t. 35min.
1 stop
CPH13:20København Kastrup
1.348 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. okt.
CPH06:30København Kastrup
8t. 55min.
2 stop
AOI15:25Ancona Falconara
31. okt.
AOI06:35Ancona Falconara
10t. 30min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
1.392 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ancona

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ancona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Ryanair
25. okt.
CPH18:15København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
AOI05:35Ancona Falconara
Ryanair
26. okt.
CPH18:10København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
AOI05:35Ancona Falconara
Ryanair
24. okt.
CPH03:20København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
AOI17:45Ancona Falconara

Hvilke flyselskaber flyver til Ancona?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ancona

Hvilke flyselskaber flyver til Ancona?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ancona fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ancona, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Lufthansa-fly til Ancona

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Ancona på momondo er Lufthansa, som flyver 11 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra München, hvor det bedste tilbud på Lufthansa-fly til Ancona kostede 1.294 kr. (returrejse fra Billund til Ancona fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 348 anmeldelser af Lufthansa giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Lufthavne i nærheden af Ancona

Neden for finder du alle lufthavne i Ancona samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen?

Det er nemt at komme fra Anconas Marche Lufthavn. Du kan tage toget direkte fra ankomsthallen til centralstationen i Ancona centrum. Derfra er det nemt at tage toget videre til resten af Italien. Foretrækker du i stedet at tage bussen, er det lige så nemt. Der går lufthavnsbusser direkte fra lufthavnen til centrum. Det er også muligt at tage en taxa, og foretrækker du selv at køre, er det ligeledes nemt at leje en bil. Du kan bestille en i lufthavnen, eller du gøre det i forvejen hjemmefra, hvilke anbefales, da det er ofte er billigere og nemmere, og du skal ikke bruge tid på papirarbejdet, men skal blot hente nøglen, og så er du på vej.


Populære fly til Ancona

Find dine flybilletter til Ancona blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ancona
Hurtigste flyvetid11t. 20min.
Laveste pris923 kr.

Visumkrav for Ancona

Både Danmark og Italien er en del af det europæiske Schengen-samarbejde, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt med et visum. Dit pas skal være gyldigt, og er du i landet i mere end 90 dage, skal du registrere dig. Har du glemt dit pas, kan du få udstedt et nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ancona


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ancona

Svaret på det spørgsmål er ganske enkelt: stort set alt. Du kan vælge alt fra sand og strand til bjergvandring og udforskning af de gamle middelalderbyer. Er du en foodie, er du kommet til det rigtige sted. Området er kendt for deres delikatesser. Der er også gode muligheder for at løbe lokale varer i høj kvalitet, der er lavet med respekt for de ældgamle færdigheder og traditioner. Som familie er det muligt at besøge vand- og eventyrparker og få en fantastisk oplevelse sammen. I kan også besøge områdets naturparker. Har du lyst til at udfordre området, har du også her flere muligheder. Du kan vælge at trekke dig igennem det smukke landskab til fods eller lade det gå lidt hurtigere på cykel. Uanset om du vælger det ene eller anden transportmiddel, så kan du være sikker på, at du kommer igennem en pragtfuld natur. Hertil skal du så ikke glemme de mange små og ældgamle landsbyer, der har stået der i flere århundreder. Skal I giftes, og overvejer I området som der, hvor bryllupsrejsen skal gå til, hvorfor så ikke flytte hele brylluppet til området og holde brylluppet i de mest romantiske omgivelser.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Ancona på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Ancona.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ancona lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ancona og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Ancona

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Ancona

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.