Find billige fly til Ancona

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ancona

Få indsigter om din flyrejse til Ancona, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ancona?

Den billigste måned at flyve til Ancona fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 972 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Ancona i november, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Ancona i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.380 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ancona på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Ancona fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.105 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Ancona er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.729 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ancona?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Ancona på er om aftenen. Fly fra Danmark til Ancona på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.219 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Ancona, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.583 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ancona?

Det tager i gennemsnit 10t. 10min. at flyve fra Danmark til Ancona, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Ancona Falconara (den mest populære lufthavn i Ancona). Hvis du flyver fra Billund til Ancona Falconara, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ancona?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ancona fra Danmark, når du booker 52 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ancona for omkring 2.245 kr., når du søger 52 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ancona

Find de billigste fly til disse Ancona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ancona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ancona

København (CPH) til Pescara (PSR)

Fly til Ancona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Pescara Liberi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.404 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNnovember57% billigereAt flyve fra København til Ancona ​​koster i gennemsnit blot 972 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNjuli59% dyrereDet koster cirka 3.582 kr. at flyve til Ancona ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANCONA FRA KØBENHAVNjuli683% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ancona fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ancona

Hvor lang tid tager det at flyve til Ancona?

Hvis du skal flyve til Ancona i Italien fra Københavns Lufthavn (CPH), skal du forvente, at du skal bruge mindst seks timer inkl. mindst en mellemlanding, før du er ankommet til Marche Lufthavn (AOI) vest for Ancona. Hjemturen skal du forvente tager omkring 12 timer, hvor du også som minimum skal forvente én mellemlanding. Hvis du gerne vil flyve fra fx Billund Lufthavn (BLL), skal du regne med en længere flyvetid. Det tager omkring ni timer at rejse til Ancona herfra. Det samme gør flyrejser fra Aalborg, og herfra skal du regne med to mellemlandinger. Flyrejsens længde afhænger derfor af, hvor du vælger at rejse fra.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Ancona?

Der findes desværre ingen direkte fly fra en af de danske lufthavne til Ancona. Den hurtigste rute til Anconas Marche Lufthavn er fra den Københavns Lufthavn i Kastrup. Dog kun hvis du bor relativt tæt på lufthavnen. Bor du i Jylland, kan det bedre betale sig at tage turen over, hvis du har fået et godt flytilbud fra København, da rejsen fra Jylland til hovedstaden vil tage længere tid end din tid, du spare på flyturen fra København. Flybilletterne er dog generelt billigere fra København end fra de jyske lufthavne.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ancona?

Rejsende, som flyver til Ancona, kan måske finde bedre priser til Rimini Miramare Lufthavn (86 km fra Ancona centrum), Perugia Sant Egidio Lufthavn (97 km fra Ancona centrum) eller Pescara Liberi Lufthavn (140 km fra Ancona centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ancona Falconara Lufthavn?

Priser for fly til Ancona Falconara Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ancona Falconara Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Ancona Falconara Lufthavn er 2 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ancona Falconara Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ancona Falconara Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ancona Falconara Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Ancona Falconara Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Ancona Falconara Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Ancona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ancona fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
10t. 10min.
AOIAncona Falconara

Find de billigste enkeltbilletter til Ancona

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ancona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
10t. 10min.
AOIAncona Falconara

Visumkrav for Ancona

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Ancona?

Både Danmark og Italien er en del af det europæiske Schengen-samarbejde, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt med et visum. Dit pas skal være gyldigt, og er du i landet i mere end 90 dage, skal du registrere dig. Har du glemt dit pas, kan du få udstedt et nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ancona

Hvad kan du se og gøre i Ancona?

Svaret på det spørgsmål er ganske enkelt: stort set alt. Du kan vælge alt fra sand og strand til bjergvandring og udforskning af de gamle middelalderbyer. Er du en foodie, er du kommet til det rigtige sted. Området er kendt for deres delikatesser. Der er også gode muligheder for at løbe lokale varer i høj kvalitet, der er lavet med respekt for de ældgamle færdigheder og traditioner. Som familie er det muligt at besøge vand- og eventyrparker og få en fantastisk oplevelse sammen. I kan også besøge områdets naturparker. Har du lyst til at udfordre området, har du også her flere muligheder. Du kan vælge at trekke dig igennem det smukke landskab til fods eller lade det gå lidt hurtigere på cykel. Uanset om du vælger det ene eller anden transportmiddel, så kan du være sikker på, at du kommer igennem en pragtfuld natur. Hertil skal du så ikke glemme de mange små og ældgamle landsbyer, der har stået der i flere århundreder. Skal I giftes, og overvejer I området som der, hvor bryllupsrejsen skal gå til, hvorfor så ikke flytte hele brylluppet til området og holde brylluppet i de mest romantiske omgivelser.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ancona?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Ancona med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Ancona på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ancona?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Ancona.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ancona lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ancona lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ancona og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ancona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.