Find billige fly til Dar es-Salaam

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dar es-Salaam

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dar es-Salaam

Bedste pris på returbillet

3.677 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Dar es-Salaam fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.677 kr. (København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Det hurtigste fly til Dar es-Salaam fra Danmark tager 13t. 10min. (København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Dar es-Salaam, herunder KLM, Turkish Airlines og Qatar Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dar es-Salaam

Find de billigste fly til disse Dar es-Salaam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dar es-Salaam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dar es-Salaam

København (CPH) til Dar es-Salaam (DAR)

Fly til Dar es-Salaam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.753 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DAR ES-SALAAM FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Dar es-Salaam ​​koster i gennemsnit blot 3.994 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DAR ES-SALAAM FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 6.792 kr. at flyve til Dar es-Salaam ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DAR ES-SALAAM FRA KØBENHAVNjuli785% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dar es-Salaam fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dar es-Salaam?

Har du planlagt en rejse til Dar es-Salaam lufthavn (DAR), Tanzania tager flyvningen 13 timer og 10 minutter, og der er en mellemlanding i Doha Hamad Intl. lufthavn (DOH). Foretrækker du at rejse fra Aalborg lufthavn (ALL) er rejsetiden14 timer og 50 minutter og du vil have en mellemlanding i Amsterdam lufthavn (AMS). Fra Billund tager flyrejser 14 timer og 50 minutter og du har en mellemlanding i Amsterdam lufthavn.

Det er desværre ikke muligt at rejse direkte til Dar es-Salaam fra en af de danske lufthavne. Du skal som minimum forvente en mellemlanding, ofte i Doha. Skal du også finde hotel og måske også en bil kan du med fordel booke flybilletter samtidig med at du booker hotel og bil. Der vil være penge at spare på dine bookinger og du vil have et større udvalg at vælge imellem, end hvis du vælger at bestille separat eller vente med at bestille.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Dar es-Salaam for 293 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Dar es-Salaam. Hvis du vil finde den billigste pris til Dar es-Salaam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Dar es-Salaam på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.994 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Dar es-Salaam i maj, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.009 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Dar es-Salaam fra Danmark er 20 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.753 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Dar es-Salaam helt ned til 3.677 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dar es-Salaam er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.907 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Dar es-Salaam på en søndag på 5.912 kr..

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Dar es-Salaam, hvor du kan finde priser helt ned til 4.992 kr.. Hvis du flyver fra Dar es-Salaam om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Dar es-Salaam på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.666 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dar es-Salaam. Hvis du har planer om at flyve til Dar es-Salaam, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Zanzibar by Kisauni (67 km fra Dar es-Salaam centrum) eller Lufthavn: Kilindoni Mafia (128 km fra Dar es-Salaam centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Dar es-Salaam Lufthavn: Kilindoni Mafia, hvor gennemsnitsprisen er 2.834 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Dar es-Salaam

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dar es-Salaam fundet af momondos brugere for nylig
Kenya Airways
24. okt.
CPH10:40København Kastrup
28t. 15min.
2 stop
DAR14:55Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
14. nov.
DAR11:40Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
23t. 35min.
3 stop
CPH11:15København Kastrup
3.677 kr.
Find lignende
Kenya Airways
10. okt.
CPH12:25København Kastrup
26t. 30min.
2 stop
DAR14:55Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
7. dec.
DAR11:40Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
27t. 40min.
3 stop
CPH15:20København Kastrup
3.749 kr.
Find lignende
Kenya Airways
10. okt.
CPH10:40København Kastrup
31t. 10min.
3 stop
DAR17:50Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
6. dec.
DAR22:45Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
16t. 35min.
2 stop
CPH15:20København Kastrup
3.756 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH12:25København Kastrup
29t. 25min.
3 stop
DAR17:50Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
15. okt.
DAR12:40Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
30t. 50min.
3 stop
CPH19:30København Kastrup
3.807 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
24. okt.
CPH06:45København Kastrup
16t. 15min.
2 stop
DAR23:00Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
13. nov.
DAR23:00Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
32t. 40min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
3.937 kr.
Find lignende
Kenya Airways
10. okt.
CPH07:50København Kastrup
31t. 05min.
2 stop
DAR14:55Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
7. dec.
DAR04:55Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
38t. 35min.
2 stop
CPH19:30København Kastrup
3.973 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dar es-Salaam

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dar es-Salaam, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
13t. 40min.
DARDar es-Salaam Dar Es Salaam Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Dar es-Salaam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dar es-Salaam

Hvilke flyselskaber flyver til Dar es-Salaam?

KLM, Qatar Airways, Turkish Airlines og Emirates er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Dar es-Salaam regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Dar es-Salaam med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Emirates-fly til Dar es-Salaam

Emirates flyver til Dar es-Salaam ca. 28 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Emirates, men der er fundet priser på helt ned til 4.044 kr. fra København Kastrup til Dar es-Salaam. Emirates er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Turkish Airlines-fly til Dar es-Salaam

Turkish Airlines (8,1/10, 135 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Dar es-Salaam med tilbud fra helt ned til 3.237 kr. retur fra Billund. Med 7 Turkish Airlines-fly til Dar es-Salaam om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Dar es-Salaam

Neden for finder du alle lufthavne i Dar es-Salaam samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Dar es-Salaam fra lufthavnen?

Når du er ankommet til lufthavnen ved Dar es-Salaam og skal videre til byens centrum, er der flere muligheder. Det er muligt at tage en taxa eller en Uber og du skal forvente at turen kan tage alt i mellem 15 til 40 minutter. Det er også muligt at tage en bus eller Shuttle. Bussen afgår omkring en km væk fra lufthavnen. Mange hoteller tilbyder at hente dig, hvis du har booket hotel i Dar es-Salaam. Du kan også vælge at leje en bil. Det anbefales at det gør du hjemmefra og gerne samtidig med at du bestiller flybilletter og hotel. Der er flere rabatter tilknyttet og din bil står også klar ved ankomst og du slipper for at vente.


Populære fly til Dar es-Salaam

Find dine flybilletter til Dar es-Salaam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dar es-Salaam
Hurtigste flyvetid13t. 40min.
Laveste pris3.807 kr.

Visumkrav for Dar es-Salaam

For at besøge Dar es-Salaam, Tanzania skal du have visum. Det kan du enten få i en af de tre lufthavne, Dar es-Salaam, Kilimanjaro eller Zanzibar. Du kan også søge visum online og du kan max få visum til 90 dage. Dit pas skal være gyldig mindst seks måneder efter du har forladt landet. Provisorisk pas godkendes ved ind og udrejse. Hver opmærksom på at du kan blive nægtet indrejse, hvis du kommer fra et område med gul feber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dar es-Salaam


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dar es-Salaam

Et besøg i Dar es-Salaam er et besøg, hvor du udfordre dine sanser. Der er et godt udvalg af seværdigheder og aktiviteter i Dar es-Salaam. Både på egen hånd eller med en professionel guide. Den mest populære attraktion med udgangspunkt fra Dar es-Salaam, er et besøg på Mbuya eller Bangoyo Island . Det er øer med hvide strande og de er endnu ikke blevet ødelagt af mennesker. Du kan også tage på besøg i en lokal landsby og se hvordan man typisk bor i Tanzania. Der vil ofte være et museum tilknyttet besøget. I selve Dar es-Salaam er Kivukani, det lokale fiskemarked, et spændende besøg. Har du børn er Wellworth Kunduchi Wet ’N’ Wild Water Park et besøg værd. Et besøg i Østafrika betyder også et besøg i en National Park og Dar es-Salaam er et godt udgangspunkt for et besøg i Serangeti eller en af de andre omkringlæggende national parkker. En tur i en national park, kan med fordel kombineres med et besøg i en Masai landsby. I Dar es-Saalam kan du også vælge at besøge byens ZOO eller det lokale nationale museum som har fokus på de forskellige stammer der findes i landet. En sjov shopping mulighed er at besøge Kariakoo Market, et farverigt loppe og gademarked.


Find billige flybilletter til andre byer i Tanzania

Tanzania er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Dar es-Salaam med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Dar es-Salaam ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Dar es-Salaam lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Dar es-Salaam og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Dar es-Salaam

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Dar es-Salaam

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.