Find billige fly til Dar es-Salaam fra 4.134 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 12.12
Tue 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dar es-Salaam

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dar es-Salaam

Bedste pris på returbillet

4.134 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 35min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Dar es-Salaam fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.134 kr. (København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Det hurtigste fly til Dar es-Salaam fra Danmark tager 11t. 35min. (København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Dar es-Salaam, herunder British Airways, Turkish Airlines og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Dar es-Salaam

Få indsigter om din flyrejse til Dar es-Salaam, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dar es-Salaam?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Dar es-Salaam på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.431 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Dar es-Salaam i maj, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.576 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dar es-Salaam på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dar es-Salaam er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.133 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Dar es-Salaam på en lørdag på 6.164 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dar es-Salaam?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Dar es-Salaam, hvor du kan finde priser helt ned til 5.465 kr.. Hvis du flyver fra Dar es-Salaam om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Dar es-Salaam på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 5.718 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Dar es-Salaam?

Det tager i gennemsnit 12t. 55min. at flyve fra Danmark til Dar es-Salaam, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Zanzibar by Kisauni (den mest populære lufthavn i Dar es-Salaam). Hvis du flyver fra Billund til Zanzibar by Kisauni, tager det omkring 25t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Dar es-Salaam?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Dar es-Salaam fra Danmark er 42 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.527 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dar es-Salaam

Find de billigste fly til disse Dar es-Salaam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dar es-Salaam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dar es-Salaam

København (CPH) til Dar es-Salaam (DAR)

Fly til Dar es-Salaam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.527 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DAR ES-SALAAM FRA KØBENHAVNmaj20% billigereAt flyve fra København til Dar es-Salaam ​​koster i gennemsnit blot 4.431 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DAR ES-SALAAM FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 7.922 kr. at flyve til Dar es-Salaam ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DAR ES-SALAAM FRA KØBENHAVNjanuar1.112% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dar es-Salaam fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Dar es-Salaam

Hvor lang tid tager det at flyve til Dar es-Salaam?

Har du planlagt en rejse til Dar es-Salaam lufthavn (DAR), Tanzania tager flyvningen 13 timer og 10 minutter, og der er en mellemlanding i Doha Hamad Intl. lufthavn (DOH). Foretrækker du at rejse fra Aalborg lufthavn (ALL) er rejsetiden14 timer og 50 minutter og du vil have en mellemlanding i Amsterdam lufthavn (AMS). Fra Billund tager flyrejser 14 timer og 50 minutter og du har en mellemlanding i Amsterdam lufthavn.

Hvor kan du flyve direkte til Dar es-Salaam fra?

Det er desværre ikke muligt at rejse direkte til Dar es-Salaam fra en af de danske lufthavne. Du skal som minimum forvente en mellemlanding, ofte i Doha. Skal du også finde hotel og måske også en bil kan du med fordel booke flybilletter samtidig med at du booker hotel og bil. Der vil være penge at spare på dine bookinger og du vil have et større udvalg at vælge imellem, end hvis du vælger at bestille separat eller vente med at bestille.

Hvilket er det absolut billigste fly til Dar es-Salaam?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Dar es-Salaam for 117 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Dar es-Salaam. Hvis du vil finde den billigste pris til Dar es-Salaam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dar es-Salaam?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dar es-Salaam. Hvis du har planer om at flyve til Dar es-Salaam, kan du overveje at booke flyrejse til Zanzibar by Kisauni Lufthavn (67 km fra Dar es-Salaam centrum) eller Kilindoni Mafia Lufthavn (128 km fra Dar es-Salaam centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Dar es-Salaam på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Dar es-Salaam Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.032 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn?

Priser for fly til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for fly til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Dar es-Salaam

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dar es-Salaam fundet af momondos brugere for nylig
Egypt Air
17. feb.
CPH15:05København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
DAR04:40Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
23. feb.
DAR05:25Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
34t. 40min.
2 stop
CPH14:05København Kastrup
4.134 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
28. feb.
CPH10:50København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
DAR03:20Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
3. mar.
DAR05:10Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
13t. 55min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
4.811 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. feb.
CPH12:30København Kastrup
18t. 35min.
2 stop
DAR09:05Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
3. mar.
DAR20:45Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
16t. 55min.
2 stop
CPH11:40København Kastrup
4.873 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. feb.
CPH12:30København Kastrup
18t. 35min.
2 stop
DAR09:05Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
2. mar.
DAR03:45Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
21t. 15min.
2 stop
CPH23:00København Kastrup
5.039 kr.
Find lignende
Qatar Airways
28. feb.
CPH21:55København Kastrup
34t. 20min.
2 stop
DAR10:15Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
3. mar.
DAR11:45Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
20t. 55min.
1 stop
CPH06:40København Kastrup
5.613 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
17. feb.
CPH17:55København Kastrup
26t. 25min.
1 stop
DAR22:20Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
23. feb.
DAR06:00Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl
13t. 05min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
5.634 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dar es-Salaam

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dar es-Salaam, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 30min.
DARDar es-Salaam Dar Es Salaam Intl

Visumkrav for Dar es-Salaam

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Dar es-Salaam?

For at besøge Dar es-Salaam, Tanzania skal du have visum. Det kan du enten få i en af de tre lufthavne, Dar es-Salaam, Kilimanjaro eller Zanzibar. Du kan også søge visum online og du kan max få visum til 90 dage. Dit pas skal være gyldig mindst seks måneder efter du har forladt landet. Provisorisk pas godkendes ved ind og udrejse. Hver opmærksom på at du kan blive nægtet indrejse, hvis du kommer fra et område med gul feber.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dar es-Salaam

Hvad kan man se og lave i Dar es-Salaam?

Et besøg i Dar es-Salaam er et besøg, hvor du udfordre dine sanser. Der er et godt udvalg af seværdigheder og aktiviteter i Dar es-Salaam. Både på egen hånd eller med en professionel guide. Den mest populære attraktion med udgangspunkt fra Dar es-Salaam, er et besøg på Mbuya eller Bangoyo Island . Det er øer med hvide strande og de er endnu ikke blevet ødelagt af mennesker. Du kan også tage på besøg i en lokal landsby og se hvordan man typisk bor i Tanzania. Der vil ofte være et museum tilknyttet besøget. I selve Dar es-Salaam er Kivukani, det lokale fiskemarked, et spændende besøg. Har du børn er Wellworth Kunduchi Wet ’N’ Wild Water Park et besøg værd. Et besøg i Østafrika betyder også et besøg i en National Park og Dar es-Salaam er et godt udgangspunkt for et besøg i Serangeti eller en af de andre omkringlæggende national parkker. En tur i en national park, kan med fordel kombineres med et besøg i en Masai landsby. I Dar es-Saalam kan du også vælge at besøge byens ZOO eller det lokale nationale museum som har fokus på de forskellige stammer der findes i landet. En sjov shopping mulighed er at besøge Kariakoo Market, et farverigt loppe og gademarked.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Dar es-Salaam?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Dar es-Salaam med fleksibel booking på momondo?

Fly til Dar es-Salaam med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Dar es-Salaam?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Dar es-Salaam ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Dar es-Salaam lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Dar es-Salaam lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Dar es-Salaam og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dar es-Salaam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.