Find billige flybilletter til Tanga

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn 8.8
søn 15.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Tanga. De nuværende restriktioner til Tanga er baseret på Tanzania rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tanzania

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tanga

Find de billigste fly til disse Tanga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zanzibar by

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tanga

København (CPH) til Zanzibar by (ZNZ)

Fly til Tanga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zanzibar by Kisauni, hvor den gennemsnitlige pris er 4.216 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tanga?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Tanga?

    Brugere, der bestiller rejser til Tanga fra Dar es-Salaam, har fundet fly, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Tanga. Hvis du vil finde den billigste pris til Tanga fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tanga?

    Lufthavn: Chake Chake Pemba eller Lufthavn: Zanzibar by Kisauni kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tanga.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Tanga på?

    Med en gennemsnitspris på 2.798 kr. pr. person er Lufthavn: Chake Chake Pemba den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Tanga. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Tanga?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tanzania rejserestriktioner rejser til Tanga. Indrejserestriktioner

Tanzania har ikke implementeret indrejserestriktioner, men alle rejsende bliver undersøgt ved ankomsten, og myndighederne indsamler oplysninger om sporing for alle internationale rejsende.

Indrejsekrav

Tanzanias regering er ved at indføre temperaturscanning for alle internationale passagerer, der ankommer til Tanzania. Rejsende, der viser symptomer på COVID-19 ved ankomsten, kan blive bedt om at tage en test. Rejsende skal udfylde en helbredsovervågningsformular om bord på flyet og indsende den til havnesundhedsmyndighederne ved ankomsten. Rejsende og flypersonale er underlagt medicinsk screening.

karantænekrav

Rejsende der er testet for COVID-19 ved ankomsten, kan blive bedt om at isolere sig selv i 14 dage.

Hvis du planlægger rejser til Tanga nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tanga


Find billige flybilletter til andre byer i Tanzania

Tanzania er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?