Fly Fransk Polynesien

Find billige fly til Fransk Polynesien

tor.. 2.4.
tor.. 9.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Fransk Polynesien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Fransk Polynesien

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Fransk Polynesien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Papeete
Windward Islands
Marché de Papeete
Musée de la Perle Robert WAN
Cathédrale Notre-Dame de Papeete
Parc Bougainville
Place Jacques Chirac
Vaitape
Leeward Islands
Lagoon Resort Beach
Nui Beach
Pearl Resort Beach
Nuku Hiva
Marquesas Islands
Notre Dame Cathedral of the Marquesas
Raiatea
Leeward Islands
Marae Taputapuatea
Maupiti
Leeward Islands
Marae Vaiahu

Billige flybilletter til Fransk Polynesien

Se de billigste flyrejser til Fransk Polynesien fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Papeete 9.609 kr
Billund Papeete 12.568 kr

Fly til Fransk Polynesien

Det virker for mange som en fjern drøm – en af de drømme, man ikke vil vågne op fra igen. Men det er muligt at hoppe på et fly til Fransk Polynesien og rejse ud til de mest dragende bounty-øer. Fransk Polynesien er et paradis-scenarie for enhver dansk turist, og hvis du har brug for et afbræk fra de danske rammer, så er disse øer langt ude i det sydlige Stillehav destinationen, du bør kigge nærmere på. Fransk Polynesien er et fransk oversøisk land, som består af intet mindre end 118 øer, der er opdelt i fem grupper, hvor Selskabsøerne anses for at være hovedøerne, med Tahiti i centrum, som den største og mest befolkede. Der er rig mulighed for at rejse indenrigs og fortage øhop med fly mellem de forskellige byer. Det er lige fra hovedstaden Papeete på Tahiti, Vaitape på Bora Bora, Temae på Moorea eller mange andre destinationer. Flyrejser til Fransk Polynesien sender dig ud til en perlerække af tropeøer – i bogstavelig forstand. De ligger nemlig spredt ud over et areal, der svarer til Europas størrelse. Der er tilmed over 6000 km ind til større lande som Australien og New Zealand. Vejret er varmt hele året rundt, og du kan vælge frit mellem sandstrande, koralrev og jungleøer. Der kan falde regnbyger hele året rundt, men alligevel findes der en næsten tør sæson, der går fra maj til oktober, og som er det mest oplagte tidspunkt at rejse med fly til Fransk Polynesien.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Fransk Polynesien?

Der findes ingen flyselskaber der tilbyder rejser med direkte fly til Fransk Polynesien fra Danmark. Du kan derimod rejse med selskaber som SAS, Air Tahiti Nui, Air France, WOW air, Norwegian og mange andre selskaber, som tilbyder Fransk Polynesien rejser med mellemlandinger. Du kan eksempelvis flyve fra Københavns Lufthavn til Papeete med mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Fransk Polynesien?

En rejse fra eksempelvis København til Vaitape tager omkring 29 timer med tre stop undervejs. Rejser du derimod fra Billund Lufthavn til Papeete tager turen til sammenligning ca. 26 timer, hvis du vælger en hurtig afgang med to mellemlandinger undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Fransk Polynesien?

Langt de fleste turister booker flybilletter til Fransk Polynesien med afrejse på et tidspunkt i perioden maj til oktober. Selve højsæsonen finder sted fra juni til august med de mest behagelige temperaturer for turister, hvilket også ofte betyder højere priser for hoteller og flybilletter.

Kan man rejse til Fransk Polynesien uden pas eller visum?

Det er visumfrit for danske statsborgere at foretage Fransk Polynesien rejser. Du vil modtage et stempel i passet ved ankomst, som tillader ophold i maksimalt 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder fra rejsens startdato.


Populære rejsemål i Fransk Polynesien

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Fransk Polynesien

Populære ruter til Fransk Polynesien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Papeete
Korteste rejsetid
52t. 50min.
Laveste pris
9.609 kr
Fly fra Billund til Papeete
Korteste rejsetid
27t. 25min.
Laveste pris
12.568 kr
Fly Fransk Polynesien