Find billige flybilletter til Vaitape

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 3.7
søn. 10.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vaitape

Find de billigste fly til disse Vaitape-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vaitape

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vaitape

København (CPH) til Vaitape (BOB)

Fly til Vaitape ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vaitape Motu-Mute, hvor den gennemsnitlige pris er 17.641 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VAITAPE FRA KØBENHAVNoktober6% billigereAt flyve fra København til Vaitape ​​koster i gennemsnit blot 16.495 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VAITAPE FRA KØBENHAVNjuli14% dyrereDet koster cirka 20.083 kr. at flyve til Vaitape ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VAITAPE FRA KØBENHAVNjuni324% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vaitape fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vaitape?

Der er langt fra Danmark til Bora Bora. Derfor er rejsetiden også derefter. Som regel kan du finde flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Bora Bora (BOB) i Fransk Polynesien, som har en varighed på lidt mere end 30 timer. Rejsetiden fra København til Bora Bora kan også være længere. I sidste ende afhænger den endelige rejsetid af, hvilket flytilbud du gør brug af, når du booker flybilletter via momondo. Du kan også flyve til Bora Bora fra Aalborg Lufthavn (AAL). Denne rejse tager som oftest minimum 34 timer, men kan også være længere. Som oftest vil du skulle skifte fly i blandt andet Københavns Lufthavn, når du rejser fra Aalborg.

Desværre er det ikke muligt at finde direkte flyvninger fra Danmark til Bora Bora Lufthavn (BOB) i Fransk Polynesien, som også kendes som Motu Mute Lufthavn. Oftest vil du være nødsaget til at skifte fly to til tre gange undervejs på rejsen fra Danmark til Bora Bora. Eksempelvis kan du finde flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH), som indebærer flyskift i lufthavne som blandt andet San Francisco (SFO) og Papeete Faaa (PPT) i Fransk Polynesien. Andre rejser indebærer flyskift i Barcelona (BCN), Paris Charles De Gaulle (CDG) eller Los Angeles (LAX). Rejser fra Aalborg Lufthavn (AAL) inkluderer ofte et også et flyskift i Københavns Lufthavn (CPH).

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Vaitape på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 16.495 kr.. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Vaitape med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 16.777 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Vaitape er 25 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 17.641 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Vaitape er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Vaitape på en søndag kan finde billetter helt ned til 18.110 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 21.204 kr..

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Vaitape, hvor du kan finde priser helt ned til 18.878 kr.. Hvis du flyver fra Vaitape om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Vaitape, så priserne er ofte dyrere på omkring 26.660 kr. pr. billet.Lufthavne i nærheden af Vaitape

Neden for finder du alle lufthavne i Vaitape samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til byens centrum fra Bora Bora Lufthavn?

Den største by på Bora Bora hedder Vaitape. Når du vil til denne by fra Bora Bora Lufthavn, er det nødvendigt at sejle. Modsat mange feriedestinationer foregår transport som oftest via båd på Bora Bora. Det gælder også, når du vil fra øens lufthavn til Vaitape. Flere flyselskaber og større hoteller tilbyder gratis lufthavnstransport, som inkluderer transport i båd. Denne fragter dig til Vaitape centrum eller til dit hotel. Til tider kan du opleve at skulle betale for din transfer, når du arrangerer den gennem dit hotel. Air Tahiti er et af de flyselskaber, som tilbyder sine passagerer gratis transfer fra lufthavnen til Vaitape.


Hvordan rejser jeg rundt i Vaitape

Som den tropiske ø Bora Bora er, kan du formentlig se frem til primært selv at traske rundt med bare fødder i sandet under din ferie. Har du planer om at besøge de andre omkringliggende øer, så kan dette arrangeres med både. En af de offentlige transporttyper er de såkaldte “Le Truck”, som dog har ry for at være ret upræcise, men forhåbentlig har du god tid på øen.


Visumkrav for Vaitape

Krav til pas og visum i Fransk Polynesien er langt hen ad vejen de samme, som gælder for Frankrig. Som dansk statsborger betyder det, at der ikke krav om visum, når du vil besøge Bora Bora. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold på øen. Nødpas godtages ikke til indrejse, hvilket modsætter sig kravene i Frankrig. Det er altid en god idé at tjekke op på kravene til pas og visum hos de pågældende myndigheder, inden du rejser med fly til Bora Bora i Fransk Polynesien. På den måde er du sikker på, at din rejse forløber gnidningsfrit.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vaitape


De bedste oplevelser og seværdigheder i Vaitape

Det er generelt en ret dyr fornøjelse at rejse til Bora Bora, og for mange planlægges rejsen som en ‘once in a lifetime’-tur, men det er dog også muligt at få fat i billigere billetter. Det gælder specifikt, hvis man rejser udenfor højsæsonen, hvilket vil sige fra omkring november og frem til april.

Øen, havet og omgivelserne er i sig selv en form for sightseeing, hvor du døgnet rundt fascineres af de mange smukke farver og dufte. Selvom de fleste rejser til Bora Bora for at slappe af, så er der også mulighed for lidt action på programmet i form af en tur i en 4×4-jeep rundt om øen i det kuperede terræn. En anden sjov aktivitet er jetski eller vandscooter med vind i håret, kriller i maven og masser af motion på vandet. Da øen er af vulkansk oprindelse, er det også en oplevelse at se de to vulkantoppe i form af trekking til Mount Otemanu og Mount Pahia, der troner op omkring de sceniske koralrev. Når du har suset nok rundt, så skal der naturligvis også slappes af, hvilket du kan gøre på en bådtur i den krystalklare lagune, hvor du både kan snorkle og fodre fisk. En tur i spa med massage og wellness er også noget af det øen er kendt for, hvor der er tid til selvforkælelse langt væk fra kulden i Danmark.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er fuldstændig sikret ved eventuelle skader og uheld.

Vandet fra restauranterne og de forskellige resorts kan godt drikkes, men mange vælger at købe vand på flaske i stedet.

Da Bora Bora er en udpræget turist-ø, er det standard at give omkring 5-10% i drikkepenge.

De bedste shoppingmuligheder findes i hovedbyen Vaitape, hvor især sæbe, perler, T-shirts, træfigurer og andre lokalproducerede ting er til salg.

Bora Bora tilbyder afslappende ferieliv, som i høj grad centrerer sig om smukke strande og livet under havets overflade. Efter at være ankommet med fly til Bora Bora kan du eventuelt finde til en attraktiv strand som Matira eller besøge en af de mange strande, som er tilknyttet øens ferieresorter. Heriblandt kan anbefales stranden, som er tilknyttet Four Seasons Resort Bora Bora, eller stranden ved Conrad Bora Bora Nui. Under dit besøg på Bora Bora kan du også lægge vejen forbi Mount Otemanu, som er en gammel vulkan. Eventuelt kan du besøge vulkanen i forbindelse med en vandretur. En tur under havets overflade er også et absolut must under en ferie på Bora Bora. Øen byder på smukke koralrev og fisk i tusindvis af farver, som du kan opleve via enten dykning eller snorkling. På øen kan du også give dig i kast med en sjov vandaktivitet som jetski.


Find billige flybilletter til andre byer i Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Vaitape. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Vaitape, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Vaitape vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Vaitape. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.