Find billige fly til Serbien fra 322 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Serbien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Serbien

Bedste pris på enkeltbillet

322 kr.

Bedste pris på returbillet

383 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 10min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Serbien fra Danmark i de seneste 72 timer er 322 kr. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Den bedste pris på en returbillet til Serbien fra Danmark i de seneste 72 timer er 383 kr. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Det hurtigste fly til Serbien fra Danmark tager 2t. 10min. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Serbien, herunder KLM, SWISS og LOT.

Indsigter og trends for flyrejser til Serbien

Få indsigter om din flyrejse til Serbien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Serbien?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Serbien er:
210 kr. pr. person med Wizz Air
375 kr. pr. person med Air Serbia
894 kr. pr. person med Eurowings
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Serbien?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Serbien. Den mest populære by at rejse til i Serbien er Beograd, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 97% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Serbien er Niš og Kraljevo.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Serbien?

Rejsetiden fra Danmark til Serbien varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Beograd Nikola Tesla (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Serbien er at flyve fra Billund til Beograd Nikola Tesla, hvilket tager ca. 13t. 10min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Serbien?

Air Serbia er det mest populære flyselskab, der flyver til Serbien, idet 57% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Serbien. Andre populære valg er Wizz Air og Lufthansa. Der er i alt 9 forskellige flyselskaber, der flyver til Serbien.

De billigste fly til byer i Serbien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Serbien fra Danmark
Beograd
Beograd

Brugbar information om dit fly til Serbien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Serbien

Hvad er den mest populære lufthavn i Serbien at flyve til?

Hvor meget koster fly til Serbien?

Fly til Serbien er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 202 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 863 kr., og alt fra 576 kr. eller mindre er et godt tilbud. 6.622 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Serbien?

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Serbien baseret på flypriserne. søndag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Serbien, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en tirsdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Serbien?

Priser for fly til Serbien blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Serbien?

Fra december 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for fly til Serbien.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Serbien?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Serbien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Serbien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Serbien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Serbien. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Serbien

Find fly til disse populære byer i Serbien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Serbien

Se de billigste flyrejser til Serbien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBeograd2t. 10min.404 kr.
BillundBeograd13t. 10min.945 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Serbien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Serbien?

Du kan rejse ganske hurtigt med fly til Serbien fra Danmark. Air Serbia og Montenegro Airlines tilbyder nemlig direkte ruter fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Beograd, så du slipper for mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Serbien?

Med direkte fly til Serbien ligger rejsetiden på ca. to timer, hvis du rejser på ruten København-Beograd. Ønsker du at flyve fra andre danske lufthavne som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så kommer der en eller flere mellemlandinger på. Når du flyver med en enkelt mellemlanding undervejs, tager turen fra ca. fire timer og opefter fra de mindre lufthavne i Danmark.

Hvilken årstid skal man rejse til Serbien?

Rejser til Serbien er især populære i højsæsonen der ligger om sommeren, hvor det er varmt og du kan bade i de turkisfarvede søer og floder, med udsigt til enestående landskaber. Det er især fra juni til august, at der er mest liv i byerne og hvor vandet og vejret er varmest. Er du til trekking og udendørssport generelt, så er perioderne fra marts til maj samt september og oktober oplagte måneder at rejse i. Det er dog også oplagt at rejse om foråret og efteråret, hvor temperaturerne stadig er lune.

Kan man rejse til Serbien uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan visumfrit foretage Serbien rejser i op til 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst tre måneder efter rejsens slutdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Serbien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Serbien?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Serbien. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Serbien med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Serbien?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Serbien, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Serbien, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Serbien med fleksibel booking på momondo?

Fly til Serbien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Serbien?

Når du har udført en søgning efter fly til Serbien, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Serbien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Serbien lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Serbien og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Serbien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.