Find billige fly til Serbien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Serbien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Serbien

Bedste pris på enkeltbillet

106 kr.

Bedste pris på returbillet

248 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Serbien fra Danmark i de seneste 72 timer er 106 kr. (Billund til Beograd Nikola Tesla).
Den bedste pris på en returbillet til Serbien fra Danmark i de seneste 72 timer er 248 kr. (Billund til Beograd Nikola Tesla).
Det hurtigste fly til Serbien fra Danmark tager 2t. 10min. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Serbien, herunder LOT, Norwegian og Air Serbia.

De billigste fly til byer i Serbien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Serbien fra Danmark
Beograd
Beograd

Brugbar information om dit fly til Serbien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Serbien

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Serbien er:
35 kr. pr. person med Air Serbia
204 kr. pr. person med Wizz Air
476 kr. pr. person med Ryanair

Rejsetiden fra Danmark til Serbien varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Beograd Nikola Tesla (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Serbien er at flyve fra Billund til Beograd Nikola Tesla, hvilket tager ca. 2t. 30min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Fly til Serbien er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 179 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 2.161 kr., og alt fra 2.054 kr. eller mindre er et godt tilbud. 5.887 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

torsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Serbien baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Serbien, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Serbien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Serbien

Find fly til disse populære byer i Serbien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Serbien

Se de billigste flyrejser til Serbien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundBeograd2t. 30min.142 kr.
KøbenhavnBeograd2t. 10min.865 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Serbien

Du kan rejse ganske hurtigt med fly til Serbien fra Danmark. Air Serbia og Montenegro Airlines tilbyder nemlig direkte ruter fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Beograd, så du slipper for mellemlandinger.

Med direkte fly til Serbien ligger rejsetiden på ca. to timer, hvis du rejser på ruten København-Beograd. Ønsker du at flyve fra andre danske lufthavne som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så kommer der en eller flere mellemlandinger på. Når du flyver med en enkelt mellemlanding undervejs, tager turen fra ca. fire timer og opefter fra de mindre lufthavne i Danmark.

Rejser til Serbien er især populære i højsæsonen der ligger om sommeren, hvor det er varmt og du kan bade i de turkisfarvede søer og floder, med udsigt til enestående landskaber. Det er især fra juni til august, at der er mest liv i byerne og hvor vandet og vejret er varmest. Er du til trekking og udendørssport generelt, så er perioderne fra marts til maj samt september og oktober oplagte måneder at rejse i. Det er dog også oplagt at rejse om foråret og efteråret, hvor temperaturerne stadig er lune.

Danske statsborgere kan visumfrit foretage Serbien rejser i op til 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst tre måneder efter rejsens slutdato.


Find fly til Serbien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Serbien


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Serbien, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Serbien, så du sparer tid og penge.

Fly til Serbien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Serbien, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Serbien lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Serbien og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.