Find billige fly til Beograd fra 204 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
dim. 3.12
dim. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Beograd

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Beograd

Bedste pris på enkeltbillet

204 kr.

Bedste pris på returbillet

334 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Beograd fra Danmark i de seneste 72 timer er 204 kr. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Den bedste pris på en returbillet til Beograd fra Danmark i de seneste 72 timer er 334 kr. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Det hurtigste fly til Beograd fra Danmark tager 2t. 10min. (København Kastrup til Beograd Nikola Tesla).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Beograd, herunder SWISS, Air Serbia og Wizz Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Beograd

Få indsigter om din flyrejse til Beograd, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Beograd?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Beograd fra Danmark, med flest priser fundet omkring 763 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Beograd fra Danmark i november i stedet. Fly til Beograd i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 783 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Beograd?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Beograd på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Beograd fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.272 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.720 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Beograd.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Beograd?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Beograd, hvor du kan finde priser helt ned til 920 kr.. Hvis du flyver fra Beograd om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Beograd på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.710 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Beograd?

Det tager i gennemsnit 2t. 10min. at flyve fra Danmark til Beograd, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Beograd Nikola Tesla (den mest populære lufthavn i Beograd). Hvis du flyver fra Billund til Beograd Nikola Tesla, tager det omkring 10t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Beograd?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Beograd fra Danmark, når du booker 46 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Beograd for omkring 1.279 kr., når du søger 46 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Beograd

Find de billigste fly til disse Beograd-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Beograd

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Beograd

København (CPH) til Beograd (BEG)

Fly til Beograd ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beograd Nikola Tesla, hvor den gennemsnitlige pris er 1.279 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNseptember41% billigereAt flyve fra København til Beograd ​​koster i gennemsnit blot 763 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNjuni40% dyrereDet koster cirka 1.805 kr. at flyve til Beograd ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNjuli434% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Beograd fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Beograd

Hvor lang tid tager det at flyve til Belgrade Nikola Tesla Lufthavn?

Hvis du flyver fra København til Belgrade Nikola Tesla Lufthavn (BEG), kan turens længde variere en del. Det gør den fordi, du typisk vil have en eller to mellemlandinger, og turens varighed afhænger af mellemlandingernes placering og længde. Det samme gælder turen fra Aarhus og Aalborg Lufthavn, hvor der typisk er et ekstra stop i forhold til turen fra København. Dette ligger ofte to - tre timer til turens varighed. Der findes ikke nogen alternativer til Aarhus og Aalborg Lufthavn, hvis du gerne vil fra det jyske til Beograd. Det samme gælder Københavns Lufthavn i Kastrup. Den hurtigste rute til Beograd er derfor fra København.

Hvor kan du flyve direkte til Belgrade Nikola Tesla Lufthavn fra?

Fra Københavns Lufthavn i Kastrup findes der desværre ingen direkte flyvninger. Du finder til gengæld flere ture med stop i en europæisk storby, og mellemlandingerne er ikke altid særligt lange. Det betyder, at din tur ikke behøver tage mere end otte timer, hvis du da vælger en kortere mellemlanding. Fra Aarhus Lufthavn findes der heller ingen direkte flyvninger til Nikola Tesla Lufthavn. Det samme gør sig gældende for turene til Beograd fra Aalborg. En typisk tur fra Aalborg bringer dig over for eksempel London og så videre til en by som Eindhoven og derfra til Beograd.

Kan du sove i Belgrade Nikola Tesla Lufthavn?

Nikola Tesla Lufthavn i Beograd er en stor og international lufthavn. Den forbinder landet med en lang række internationale destinationer, hvilket betyder at deres udvalg af overnatningsmuligheder er stort. Du finder hoteller i alle prisklasser tæt på lufthavnen. De fleste hoteller tilbyder lufthavnsbusser, der kan bringe dig til og fra lufthavnen på alle tider af døgnet. Ankommer du om natten, bør du kontakte dit hotel i forvejen. Så kan de hjælpe dig med at finde den nemmeste transportmulighed til hotellet. Ofte er det muligt at bestille både vækning og lufthavnsbus tilbage til lufthavnen, hvis du har et fly, du skal nå. De tidligere afgange behøver ikke betyde alt for lidt søvn, når du sover så tæt ved gaten som overhovedet muligt.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Beograd?

Rejsende, som flyver til Beograd, kan måske finde bedre priser til Kraljevo Morava Lufthavn (110 km fra Beograd centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Beograd Nikola Tesla Lufthavn?

Priser for fly til Beograd Nikola Tesla Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Beograd Nikola Tesla Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Beograd Nikola Tesla Lufthavn er 11 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Beograd Nikola Tesla Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Beograd Nikola Tesla Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Beograd Nikola Tesla Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Beograd Nikola Tesla Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Beograd Nikola Tesla Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Beograd

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Beograd fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
28. jan.
CPH16:00København Kastrup
2t. 15min.
BEG18:15Beograd Nikola Tesla
4. feb.
BEG13:05Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
CPH15:25København Kastrup
Wizz Air
25. jan.
CPH21:40København Kastrup
2t. 15min.
BEG23:55Beograd Nikola Tesla
28. jan.
BEG13:05Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
CPH15:25København Kastrup
Wizz Air
10. dec.
CPH16:55København Kastrup
2t. 15min.
BEG19:10Beograd Nikola Tesla
17. dec.
BEG14:00Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
CPH16:20København Kastrup
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH08:55København Kastrup
2t. 15min.
BEG11:10Beograd Nikola Tesla
11. dec.
BEG21:00Beograd Nikola Tesla
22t. 00min.
1 stop
CPH19:00København Kastrup
Wizz Air
16. dec.
CPH09:35København Kastrup
2t. 15min.
BEG11:50Beograd Nikola Tesla
16. jan.
BEG06:40Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
CPH09:00København Kastrup
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH08:55København Kastrup
2t. 15min.
BEG11:10Beograd Nikola Tesla
11. dec.
BEG06:00Beograd Nikola Tesla
17t. 59min.
2 stop
CPH23:59København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Beograd

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Beograd, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia og Wizz Air
Wizz Air
3. dec.
CPH16:55København Kastrup
2t. 15min.
BEG19:10Beograd Nikola Tesla
Wizz Air
19. apr.
CPH09:20København Kastrup
2t. 15min.
BEG11:35Beograd Nikola Tesla
Wizz Air
4. jan.
CPH21:40København Kastrup
2t. 15min.
BEG23:55Beograd Nikola Tesla

Hvordan rejser jeg rundt i Beograd

Hvordan kommer du til det centrale Beograd fra Nikola Tesla Lufthavn?

Når du er landet i Nikola Tesla Lufthavn, kan du i terminal 2 og 1 finde biludlejningsfirmaer, hvis du ønsker selv at bestemme ruten indtil byen. Lufthavnen er også tæt forbundet til det centrale Beograd gennem offentlig transport. Minibus A1 er en prisvenlig løsning. Den afgår udenfor ankomsthallen og bringer dig til Slabija-torvet. Den kører hver dag, hele ugen og tilbagelægger typisk turen på under en time. De offentlige buslinjer 72 og 607 forbinder terminalerne med centrum, så du nemt kan komme fra lufthavnen til dit hotel. Udenfor terminalerne er det også muligt at finde en taxa. Her kan du døgnet rundt komme ind til byen, hvilket er perfekt til de timer, hvor den offentlige transport ikke kører. De fleste taxaer har plads til bagage samt fire passagerer og har faste priser. Forhør dig om dem, inden du hopper i taxaen.


Visumkrav for Beograd

Du behøver ikke visum, når du opholder dig som turist i Beograd i mindre end 90 dage. Du kan rejse til Beograd med dansk pas, provisorisk dansk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas. Passet skal være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. For at være sikker på at dit pas lever op til reglerne, bør du besøge udenrigsministeriets hjemmeside.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Beograd

Hvordan får man den billigste flybillet til Beograd?

Sommermånederne er højsæsonen for turister i Beograd, og skal du have billige flybilletter skal du derfor rejse i månederne før eller efter. Den billigste måned at rejse i er september, og her bør du prøve at booke din billet 51-60 dage før afrejse, hvor prisen statistisk set plejer at være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beograd, marts 2018).

Hvad skal man se i Beograd?

Beograds mest turistattraktion er byens gamle fort, men det er bestemt ikke det eneste der er værd at lægge besøget forbi. Er du interesseret i kultur og historie kan et visit ved Stari dvor, det gamle slot, St. Sava-templet (verdens største ortodokse kirke) og Nikola Tesla-museet alle gode forslag – og så ligger de alle mindre end 1,5 km fra hinanden.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tegne en privat rejseforsikring når du rejser udenlands. Da Serbien heller ikke er med i EU kan du heller ikke benytte det blå sygesikringskort, skulle der opstå sygdom eller uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Beograd.

Giver man drikkepenge i Beograd?

Det er normalt at lægge 10% til regningen når du besøger byens restauranter og cafeer. Det er også kutyme at give taxachauffører lidt ekstra samt omkring 1,5 kr. til damerne, der arbejder på de offentlige toiletter.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan gå på Kneb Mihailova, som er hovedgaden i Beograd, der har udgangspunkt i den centrale Republikplads (Trg republike). Her er der masser butikker, restauranter og cafeer. Du kan også tage på marked i det centrale Beograd og prøve lokale produkter, f.eks. på gademarkedet i Skadarlija.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Beograd?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Beograd.

Kan jeg finde fly til Beograd med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Beograd, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Beograd?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Beograd ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Beograd lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Beograd. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Beograd på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.