Find billige flybilletter til Beograd

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Beograd (BEG)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Beograd. De nuværende restriktioner til Beograd er baseret på Serbien rejserestriktioner.

Se nuværende Serbien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Beograd

Find de billigste fly til disse Beograd-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Beograd Batajnica

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Beograd

København (CPH) til Lufthavn: Beograd Nikola Tesla (BEG)

Fly til Beograd ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beograd Nikola Tesla, hvor den gennemsnitlige pris er 1.336 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Beograd ​​koster i gennemsnit blot 973 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNjuni19% dyrereDet koster cirka 1.591 kr. at flyve til Beograd ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNjuli435% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Beograd fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Beograd?

Rejser til Beograd er populære både i forår, sommer og efterår, samt i perioden omkring jul og nytår. Der er altid liv i gaden i Beograd samt masser af oplevelser du kan rejse for at tage del i. Det gælder blandt andet for årets første dag hvor der afholdes Street of an Open Heart, hvor bl.a. musikere kommer og underholder den lokale befolkning og turisterne, som fejrer det nye år. I sensommeren lokkes også bådentusiaster til fra nær og fjern, når The Boat Festival afholdes.

Hvilket er det absolut billigste fly til Beograd?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Beograd fra Malmø for 310 kr.. Det er 79% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Beograd. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Beograd fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Beograd?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Beograd fra Danmark, med flest priser fundet omkring 973 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Beograd fra Danmark i marts i stedet. Fly til Beograd i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.151 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Beograd?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Beograd fra Danmark, når du bestiller 28 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Beograd for omkring 1.336 kr., når du søger 28 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Beograd fra Danmark helt ned til 998 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Beograd på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Beograd fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.434 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.491 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Beograd.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Beograd?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Beograd, hvor du kan finde priser helt ned til 1.199 kr.. Hvis du flyver fra Beograd om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Beograd på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.434 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Beograd?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Beograd. Hvis du har planer om at flyve til Beograd, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Beograd Batajnica (21 km fra Beograd centrum) eller Lufthavn: Kraljevo Morava (110 km fra Beograd centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Beograd på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Beograd Lufthavn: Beograd Batajnica, hvor gennemsnitsprisen er 1.499 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Beograd?

På nuværende tidspunkt inkluderer Serbien rejserestriktioner rejser til Beograd. Indrejserestriktioner

Serbien har genåbnet sine grænser. Ankommende rejsende vil blive oplyst ved ankomsten med instruktioner om at forhindre spredning af coronavirus. Hvis du har booket eller ønsker at reservere flyrejser mellem Serbien og et andet land, skal du være opmærksom på, at ændringer og aflysninger er mulige, når flyvningerne genstartes.

Indrejsekrav

Fra den 20. december til 10. januar skal alle rejsende, der ankommer til Serbien, have en negativ PCR-test, som er taget 48 timer før ankomst, undtagen for besætningsmedlemmer og rejsende, der rejser i mindre end 12 timer, børn under 12 år ledsaget af forældre, der har gyldige PCR-testresultater og behørigt godkendte diplomater, internationale organisationer og militære virksomheder, der rejser officielt, og deres familier.

Karantænekrav

Serbiske statsborgere og udenlandske statsborgere med midlertidig og permanent ophold skal enten fremvise en negativ PCR-test, der er taget inden for 48 timer før ankomst, eller tilbringe 10 dage i isolation hjemme efter indrejse til Serbien. Personer, der er isoleret, skal melde sig hos et sundhedscenter inden for 24 timer efter indrejsen til Serbien ved at registrere sig på http://www.e-zdravlje.gov.rs.

Alle andre oplysninger

Udenlandske statsborgere, der har en midlertidig opholdstilladelse i Serbien, som udløb efter den 15. marts 2020, vil få adgang til Republikken Serbien indtil den 1. juli 2020. De kan indgive en lovlig anmodning om forlængelse af deres midlertidige ophold inden for 30 dage efter deres ankomst til Serbien.

Hvis du planlægger rejser til Beograd nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Beograd

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Beograd fundet af momondos brugere for nylig
Air Serbia
24. jun.
CPH17:05København Kastrup
2t. 10min.
BEG19:15Beograd Nikola Tesla
1. jul.
BEG14:00Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
CPH16:20København Kastrup
1.475 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. jun.
CPH02:40København Kastrup
5t. 55min.
2 stop
BEG08:35Beograd Nikola Tesla
16. jun.
BEG11:00Beograd Nikola Tesla
4t. 20min.
1 stop
CPH15:20København Kastrup
1.242 kr.
Find lignende
Lufthansa
3. sep.
CPH02:05København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
BEG12:30Beograd Nikola Tesla
6. sep.
BEG13:15Beograd Nikola Tesla
4t. 30min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup
1.034 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. jul.
CPH04:30København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
BEG18:25Beograd Nikola Tesla
13. jul.
BEG02:30Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
CPH04:50København Kastrup
1.291 kr.
Find lignende
Vueling
3. sep.
CPH13:15København Kastrup
8t. 20min.
1 stop
BEG21:35Beograd Nikola Tesla
5. sep.
BEG21:40Beograd Nikola Tesla
8t. 45min.
1 stop
CPH06:25København Kastrup
1.279 kr.
Find lignende
Lufthansa
28. maj
CPH10:55København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
BEG19:25Beograd Nikola Tesla
4. jun.
BEG09:10Beograd Nikola Tesla
9t. 20min.
2 stop
CPH18:30København Kastrup
1.212 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Beograd

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Beograd, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia
Air Serbia
29. jul.
CPH17:05København Kastrup
2t. 10min.
BEG19:15Beograd Nikola Tesla
Air Serbia
27. jul.
CPH05:35København Kastrup
2t. 10min.
BEG07:45Beograd Nikola Tesla
Air Serbia
27. jul.
CPH05:35København Kastrup
2t. 10min.
BEG07:45Beograd Nikola Tesla

Hvilke flyselskaber flyver til Beograd?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Beograd

Når du flyver til Beograd er det flyselskaber som Lufthansa, Air Serbia, SAS og Pegasus Airlines der står for transporten. Du kan flyve med direkte fly og her er rejsetiden lige under 2 timer.


Lufthavne tæt på Beograd

Herunder finder du alle lufthavne i Beograd samt afstand til centrum

Belgrade Nikola Tesla Airport ligger omtrent 30 minutter væk fra centrum, og der går busser til og fra lufthavnen. A1 Mini Bus til centrum tager ca. 30 minutter og koster omkring 19 kr. Du kan også tage PTC Belgrade Line 72 til Zeleni Venac Plads, som tager ca. 40 minutter og koster ca. 10 kr.


Populære fly til Beograd

Find dine flybilletter til Beograd blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Beograd
Korteste rejsetid
2t. 10min.
Laveste pris
986 kr.
Fly fra Billund til Beograd
Korteste rejsetid
20t. 50min.
Laveste pris
1.176 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Beograd?

I Beograd by er der busser, trolleybusser og sporvogne, som drives af GSP Beograd. Man kan købe BUS PLUS-billetter over hele byen i kiosker og butikker, og de gælder til alle tre valgmuligheder for offentlig transport. Transportsystemet fungerer med et kort, der minder om det danske Rejsekort. Du kan købe et upersonligt kort, som koster 16 kr., som du derefter kan tanke op i løbet af hele ferien. Der findes tidsspecifikke billetter til 6 kr., som gælder op til 90 minutter, hvor du kan skifte mellem bus, trolleybusser og sporvogne. Derudover er der også mulighed for at købe endagsbilletter til omkring 16 kr., tredagsbilletter til 44 kr. eller femdagsbilletter til 63 kr. Dette er cirkapriser, da de kan variere.

Der er også taxaer i byen, som generelt er billige i forhold til danske priser. En halv times kørsel kan koste omkring 60 kr. Det er dog vigtigt at aftale prisen med taxachaufføren, når du sætter jer ind i taxaen, for at undgå at betale overpris.


Kan man rejse til Beograd uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig som turist i Beograd i mindre end 90 dage. Du kan rejse til Beograd med dansk pas, provisorisk dansk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas. Passet skal være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. For at være sikker på at dit pas lever op til reglerne, bør du besøge udenrigsministeriets hjemmeside.


Tips og gode råd til Beograd

Hvordan får man den billigste flybillet til Beograd?

Sommermånederne er højsæsonen for turister i Beograd, og skal du have billige flybilletter skal du derfor rejse i månederne før eller efter. Den billigste måned at rejse i er september, og her bør du prøve at booke din billet 51-60 dage før afrejse, hvor prisen statistisk set plejer at være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beograd, marts 2018).

Hvad skal man se i Beograd?

Beograds mest turistattraktion er byens gamle fort, men det er bestemt ikke det eneste der er værd at lægge besøget forbi. Er du interesseret i kultur og historie kan et visit ved Stari dvor, det gamle slot, St. Sava-templet (verdens største ortodokse kirke) og Nikola Tesla-museet alle gode forslag – og så ligger de alle mindre end 1,5 km fra hinanden.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med til Beograd, bør du tage dem med til den lille forlystelseshave i Kalmegdan Park, og har du unger der er helt tossede med soldater, så vil et besøg på Beograds militærmuseum stensikkert være et hit. Begge dele ligger i øvrigt ved siden af byens fort.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tegne en privat rejseforsikring når du rejser udenlands. Da Serbien heller ikke er med i EU kan du heller ikke benytte det blå sygesikringskort, skulle der opstå sygdom eller uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Beograd.

Giver man drikkepenge i Beograd?

Det er normalt at lægge 10% til regningen når du besøger byens restauranter og cafeer. Det er også kutyme at give taxachauffører lidt ekstra samt omkring 1,5 kr. til damerne, der arbejder på de offentlige toiletter.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan gå på Kneb Mihailova, som er hovedgaden i Beograd, der har udgangspunkt i den centrale Republikplads (Trg republike). Her er der masser butikker, restauranter og cafeer. Du kan også tage på marked i det centrale Beograd og prøve lokale produkter, f.eks. på gademarkedet i Skadarlija.Find billige flybilletter til andre byer i Serbien

Serbien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class