Find billige flybilletter til Beograd

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Beograd (BEG)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Beograd. De nuværende restriktioner til Beograd er baseret på Serbien rejserestriktioner.

Se nuværende Serbien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Beograd

Find de billigste fly til disse Beograd-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Beograd Batajnica

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Beograd

København (CPH) til Lufthavn: Beograd Nikola Tesla (BEG)

Fly til Beograd ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beograd Nikola Tesla, hvor den gennemsnitlige pris er 1.344 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Beograd ​​koster i gennemsnit blot 979 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNjuni19% dyrereDet koster cirka 1.601 kr. at flyve til Beograd ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BEOGRAD FRA KØBENHAVNjuli435% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Beograd fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Beograd?

Rejser til Beograd er populære både i forår, sommer og efterår, samt i perioden omkring jul og nytår. Der er altid liv i gaden i Beograd samt masser af oplevelser du kan rejse for at tage del i. Det gælder blandt andet for årets første dag hvor der afholdes Street of an Open Heart, hvor bl.a. musikere kommer og underholder den lokale befolkning og turisterne, som fejrer det nye år. I sensommeren lokkes også bådentusiaster til fra nær og fjern, når The Boat Festival afholdes.

Hvilket er det absolut billigste fly til Beograd?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Beograd fra Malmø for 305 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Beograd. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Beograd fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Beograd?

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Beograd med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.158 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Beograd?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Beograd er 28 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.345 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Beograd fra Danmark helt ned til 936 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Beograd på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Beograd er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Beograd på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.441 kr.. Den dyreste dag at flyve til Beograd er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.500 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Beograd?

Når du flyver til Beograd fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.133 kr. for fly med afgang om formiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 1.496 kr. i gennemsnit. Fly til Beograd fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Beograd?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Beograd. Hvis du har planer om at flyve til Beograd, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Beograd Batajnica (21 km fra Beograd centrum) eller Lufthavn: Kraljevo Morava (110 km fra Beograd centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Beograd på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Beograd Lufthavn: Beograd Batajnica, hvor gennemsnitsprisen er 1.712 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Beograd?

På nuværende tidspunkt inkluderer Serbien rejserestriktioner rejser til Beograd. Indrejserestriktioner

Serbien har genåbnet sine grænser. Ankommende rejsende vil blive oplyst ved ankomsten med instruktioner om at forhindre spredning af coronavirus. Hvis du har booket eller ønsker at reservere flyrejser mellem Serbien og et andet land, skal du være opmærksom på, at ændringer og aflysninger er mulige, når flyvningerne genstartes.

Indrejsekrav

Fra den 20. december til 10. januar skal alle rejsende, der ankommer til Serbien, have en negativ PCR-test, som er taget 48 timer før ankomst, undtagen for besætningsmedlemmer og rejsende, der rejser i mindre end 12 timer, børn under 12 år ledsaget af forældre, der har gyldige PCR-testresultater og behørigt godkendte diplomater, internationale organisationer og militære virksomheder, der rejser officielt, og deres familier.

Karantænekrav

Serbiske statsborgere og udenlandske statsborgere med midlertidig og permanent ophold skal enten fremvise en negativ PCR-test, der er taget inden for 48 timer før ankomst, eller tilbringe 10 dage i isolation hjemme efter indrejse til Serbien. Personer, der er isoleret, skal melde sig hos et sundhedscenter inden for 24 timer efter indrejsen til Serbien ved at registrere sig på http://www.e-zdravlje.gov.rs.

Alle andre oplysninger

Udenlandske statsborgere, der har en midlertidig opholdstilladelse i Serbien, som udløb efter den 15. marts 2020, vil få adgang til Republikken Serbien indtil den 1. juli 2020. De kan indgive en lovlig anmodning om forlængelse af deres midlertidige ophold inden for 30 dage efter deres ankomst til Serbien.

Hvis du planlægger rejser til Beograd nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Beograd

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Beograd fundet af momondos brugere for nylig
Air Serbia
1. apr.
05:35København Kastrup
2t. 10min.
07:45Beograd Nikola Tesla
8. apr.
02:30Beograd Nikola Tesla
2t. 20min.
04:50København Kastrup
1.145 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. mar.
06:10København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
10:15Beograd Nikola Tesla
26. mar.
09:15Beograd Nikola Tesla
4t. 15min.
1 stop
13:30København Kastrup
1.004 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
06:10København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
10:15Beograd Nikola Tesla
3. apr.
02:00Beograd Nikola Tesla
4t. 35min.
1 stop
06:35København Kastrup
1.090 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. mar.
02:50København Kastrup
5t. 45min.
2 stop
08:35Beograd Nikola Tesla
3. apr.
02:00Beograd Nikola Tesla
4t. 35min.
1 stop
06:35København Kastrup
1.139 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. mar.
10:55København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
19:25Beograd Nikola Tesla
21. jun.
13:15Beograd Nikola Tesla
4t. 30min.
1 stop
17:45København Kastrup
1.016 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
05:50København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
10:15Beograd Nikola Tesla
7. apr.
09:55Beograd Nikola Tesla
8t. 35min.
1 stop
18:30København Kastrup
1.053 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Beograd

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Beograd, så se nogle af vores tilbud herunder.
Air France
10. mar.
10:10København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
17:55Beograd Nikola Tesla
1.872 kr.
Find lignende
Air France
10. mar.
10:10København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
17:55Beograd Nikola Tesla
2.007 kr.
Find lignende
Air France
10. mar.
10:10København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
17:55Beograd Nikola Tesla
2.063 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Beograd?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Beograd

Når du flyver til Beograd er det flyselskaber som Lufthansa, Air Serbia, SAS og Pegasus Airlines der står for transporten. Du kan flyve med direkte fly og her er rejsetiden lige under 2 timer.


Lufthavne tæt på Beograd

Herunder finder du alle lufthavne i Beograd samt afstand til centrum

Belgrade Nikola Tesla Airport ligger omtrent 30 minutter væk fra centrum, og der går busser til og fra lufthavnen. A1 Mini Bus til centrum tager ca. 30 minutter og koster omkring 19 kr. Du kan også tage PTC Belgrade Line 72 til Zeleni Venac Plads, som tager ca. 40 minutter og koster ca. 10 kr.


Populære fly til Beograd

Find dine flybilletter til Beograd blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Beograd
Korteste rejsetid
2t. 05min.
Laveste pris
967 kr.
Fly fra Billund til Beograd
Korteste rejsetid
5t. 55min.
Laveste pris
2.759 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Beograd?

I Beograd by er der busser, trolleybusser og sporvogne, som drives af GSP Beograd. Man kan købe BUS PLUS-billetter over hele byen i kiosker og butikker, og de gælder til alle tre valgmuligheder for offentlig transport. Transportsystemet fungerer med et kort, der minder om det danske Rejsekort. Du kan købe et upersonligt kort, som koster 16 kr., som du derefter kan tanke op i løbet af hele ferien. Der findes tidsspecifikke billetter til 6 kr., som gælder op til 90 minutter, hvor du kan skifte mellem bus, trolleybusser og sporvogne. Derudover er der også mulighed for at købe endagsbilletter til omkring 16 kr., tredagsbilletter til 44 kr. eller femdagsbilletter til 63 kr. Dette er cirkapriser, da de kan variere.

Der er også taxaer i byen, som generelt er billige i forhold til danske priser. En halv times kørsel kan koste omkring 60 kr. Det er dog vigtigt at aftale prisen med taxachaufføren, når du sætter jer ind i taxaen, for at undgå at betale overpris.


Kan man rejse til Beograd uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig som turist i Beograd i mindre end 90 dage. Du kan rejse til Beograd med dansk pas, provisorisk dansk pas, forlænget dansk pas eller EU-nødpas. Passet skal være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. For at være sikker på at dit pas lever op til reglerne, bør du besøge udenrigsministeriets hjemmeside.


Tips og gode råd til Beograd

Hvordan får man den billigste flybillet til Beograd?

Sommermånederne er højsæsonen for turister i Beograd, og skal du have billige flybilletter skal du derfor rejse i månederne før eller efter. Den billigste måned at rejse i er september, og her bør du prøve at booke din billet 51-60 dage før afrejse, hvor prisen statistisk set plejer at være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beograd, marts 2018).

Hvad skal man se i Beograd?

Beograds mest turistattraktion er byens gamle fort, men det er bestemt ikke det eneste der er værd at lægge besøget forbi. Er du interesseret i kultur og historie kan et visit ved Stari dvor, det gamle slot, St. Sava-templet (verdens største ortodokse kirke) og Nikola Tesla-museet alle gode forslag – og så ligger de alle mindre end 1,5 km fra hinanden.

Aktiviteter for børn

Har du børnene med til Beograd, bør du tage dem med til den lille forlystelseshave i Kalmegdan Park, og har du unger der er helt tossede med soldater, så vil et besøg på Beograds militærmuseum stensikkert være et hit. Begge dele ligger i øvrigt ved siden af byens fort.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tegne en privat rejseforsikring når du rejser udenlands. Da Serbien heller ikke er med i EU kan du heller ikke benytte det blå sygesikringskort, skulle der opstå sygdom eller uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er sikkert at drikke vand fra hanen i Beograd.

Giver man drikkepenge i Beograd?

Det er normalt at lægge 10% til regningen når du besøger byens restauranter og cafeer. Det er også kutyme at give taxachauffører lidt ekstra samt omkring 1,5 kr. til damerne, der arbejder på de offentlige toiletter.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan gå på Kneb Mihailova, som er hovedgaden i Beograd, der har udgangspunkt i den centrale Republikplads (Trg republike). Her er der masser butikker, restauranter og cafeer. Du kan også tage på marked i det centrale Beograd og prøve lokale produkter, f.eks. på gademarkedet i Skadarlija.Find billige flybilletter til andre byer i Serbien

Serbien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class