Find billige fly til Sitia fra 1.285 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sitia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sitia

Bedste pris på enkeltbillet

1.285 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sitia fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.285 kr. (København Kastrup til Sitia).
Det hurtigste fly til Sitia fra Danmark tager 17t. 25min. (København Kastrup til Sitia).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Sitia, herunder Aegean Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Sitia

Få indsigter om din flyrejse til Sitia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sitia på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sitia?

Hvor lang tid tager det at flyve til Sitia?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Sitia (Sitia), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 19t. 10min. og .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sitia

Find de billigste fly til disse Sitia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sitia

København (CPH) til Heraklion (HER)

Fly til Sitia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Heraklion N. Kazantzakis Apt., hvor den gennemsnitlige pris er 2.402 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sitia

Hvor lang tid tager det at flyve til Sitia?

Flyrejser til Sitia på Kreta i Grækenland vil variere i tidsomfang afhængigt af rejseplanerne. Den sammenlagte tid fra afgang til ankomst vil typisk fordeles hen over en halv dags tid. Det er primært ventetiden fra mellemlandinger, som bestemmer varigheden, og den kan i perioder variere. Hvis datoerne for din tur til Sitias lufthavn, Aéroport de Sitia Vicentzos Kornaros (JSH), ikke åbner op for hurtige muligheder, så tjek gerne søgeresultaterne her på momondo for Heraklion Nikos Kazantzakis Lufthavn (HER), som er den største lufthavn på Kreta. Her kan du finde et hav af biludlejningsfirmaer. Så kan man passende tage køreturen fra Heraklion til Sitia efter ankomst. Denne tur tager kun få timer, så undersøg gerne biludlejning her på momondo for den relevante periode, såfremt det giver mening.

Hvorfra kan du flyve direkte til Sitia?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Sitia fra Danmarks lufthavne. Flytilbud og flybilletter til Sitia starter typisk fra Københavns Lufthavn (CPH), mens enkelte rejsetilbud kan have afgange fra Billund Lufthavn (BLL). Flyrejsen kræver minimum én mellemlanding, og den finder som regel sted ved Athen Lufthavn (ATH). Selv når flyrejserne til Sitia kræver to eller flere mellemlandinger, så skal du som oftest have et kort ophold i Athen alligevel. Enkelte flyselskaber har rejser, hvor du skal have korte stop i lufthavne i byer som Zürich, Frankfurt og Budapest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sitia Lufthavn?

Priser for fly til Sitia Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sitia Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Sitia Lufthavn er 1 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sitia Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sitia Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sitia Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Sitia Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sitia Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Sitia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sitia fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 10min.
JSHSitia

Find de billigste enkeltbilletter til Sitia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sitia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Flere flyselskaber
25. feb.
CPH21:00København Kastrup
17t. 25min.
2 stop
JSH15:25Sitia
1.285 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. feb.
CPH07:00København Kastrup
31t. 25min.
3 stop
JSH15:25Sitia
1.659 kr.
Find lignende
Aegean Airlines
25. feb.
CPH12:05København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
JSH15:25Sitia
1.693 kr.
Find lignende

Visumkrav for Sitia

Hvilke regler til pas og visum er gældende ved besøg i Sitia?

Ved rejser til Sitia lander du i Grækenland. Det er altså de græske regler til pas og visum, som gør sig gældende. Som dansker kan du visumfrit besøge den største græske ø, Kreta, men bliver du hængende i mere end 90 dage, så skal du registreres hos det lokale politi. Du skal medbringe gyldigt pas ved ind- og udrejse, så tjek gerne i god tid at dit nuværende ikke er udløbet. Skulle du glemme dette, så anerkender Grækenland både forlængede pas samt nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sitia

Hvad kan du opleve og se i Sitia?

Sitia er en mindre, charmerende by på Kreta i Grækenland. Havnebyen er endnu ikke præget af turisme på samme vis som andre store dele af øen er. Her kan ferien altså blive ganske særlig. Sitia er for dig, der ønsker solrige og varme dage med gåture på flotte strandpromenader ned ad charmerende stræder kombineret med afslapning ved pool, strand og vand. Sitia tiltrækker desuden besøgende med interesse for områderne nær byen. For lejer du en bil, så er der nem adgang til en lang række lokationer, der er svære at finde andetsteds på kloden. Særligt palmestranden Vai, som du finder efter en overkommelig køretur nordøst for byen, er et must. På det østlige Kreta er du også tæt på Richtis Gorge. Det er et særligt, fredet område, hvor udflugten kan bestå af en lang vandretur gennem et flot landskab med vandfald, smukke sommerfugle, rigt dyreliv og skøn natur. Skal der være et kort ophold fra solstrålerne, så byder den lille by også på museer, navnligt Sitias arkæologiske museum, hvor du kan nærstudere spændende græske artefakter.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sitia?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sitia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sitia, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Sitia med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Sitia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sitia?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sitia.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sitia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Sitia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Sitia og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sitia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.