Find billige fly til Sitia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sitia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sitia

Bedste pris på enkeltbillet

1.593 kr.

Bedste pris på returbillet

2.048 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 55min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sitia fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.593 kr. (København Kastrup til Sitia).
Den bedste pris på en returbillet til Sitia fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.048 kr. (København Kastrup til Sitia).
Det hurtigste fly til Sitia fra Danmark tager 16t. 55min. (København Kastrup til Sitia).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Sitia, herunder Aegean Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sitia

Find de billigste fly til disse Sitia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Karpathos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sitia

Aarhus (AAR) til Thera (JTR)

Fly til Sitia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.300 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sitia?

Flyrejser til Sitia på Kreta i Grækenland vil variere i tidsomfang afhængigt af rejseplanerne. Den sammenlagte tid fra afgang til ankomst vil typisk fordeles hen over en halv dags tid. Det er primært ventetiden fra mellemlandinger, som bestemmer varigheden, og den kan i perioder variere. Hvis datoerne for din tur til Sitias lufthavn, Aéroport de Sitia Vicentzos Kornaros (JSH), ikke åbner op for hurtige muligheder, så tjek gerne søgeresultaterne her på momondo for Heraklion Nikos Kazantzakis Lufthavn (HER), som er den største lufthavn på Kreta. Her kan du finde et hav af biludlejningsfirmaer. Så kan man passende tage køreturen fra Heraklion til Sitia efter ankomst. Denne tur tager kun få timer, så undersøg gerne biludlejning her på momondo for den relevante periode, såfremt det giver mening.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Sitia fra Danmarks lufthavne. Flytilbud og flybilletter til Sitia starter typisk fra Københavns Lufthavn (CPH), mens enkelte rejsetilbud kan have afgange fra Billund Lufthavn (BLL). Flyrejsen kræver minimum én mellemlanding, og den finder som regel sted ved Athen Lufthavn (ATH). Selv når flyrejserne til Sitia kræver to eller flere mellemlandinger, så skal du som oftest have et kort ophold i Athen alligevel. Enkelte flyselskaber har rejser, hvor du skal have korte stop i lufthavne i byer som Zürich, Frankfurt og Budapest.

199 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Sitia. Dette fly er fra Beograd og er 91% billigere end de fleste andre flyrejser til Sitia. Hvis du vil finde den billigste pris til Sitia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Sitia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Fri Kasos Island (77 km fra Sitia centrum), Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. (86 km fra Sitia centrum), Lufthavn: Karpathos (97 km fra Sitia centrum), Lufthavn: Thera Santorini (144 km fra Sitia centrum) eller Lufthavn: Astypalaia (154 km fra Sitia centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Sitia er normalt Lufthavn: Fri Kasos Island med en gennemsnitspris på 326 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Sitia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sitia fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
3. nov.
CPH17:50København Kastrup
33t. 30min.
2 stop
JSH03:20Sitia
10. nov.
JSH03:45Sitia
8t. 10min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
2.048 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. sep.
CPH16:40København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
JSH02:50Sitia
28. sep.
JSH04:20Sitia
24t. 40min.
2 stop
CPH05:00København Kastrup
2.084 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. sep.
CPH16:40København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
JSH02:50Sitia
28. sep.
JSH04:20Sitia
20t. 20min.
1 stop
CPH00:40København Kastrup
2.365 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH08:35København Kastrup
21t. 50min.
1 stop
JSH06:25Sitia
20. sep.
JSH04:20Sitia
13t. 25min.
2 stop
CPH17:45København Kastrup
2.805 kr.
Find lignende
Aegean Airlines
14. sep.
CPH13:30København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
JSH02:50Sitia
21. sep.
JSH04:20Sitia
9t. 15min.
1 stop
CPH13:35København Kastrup
2.877 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH08:35København Kastrup
21t. 50min.
1 stop
JSH06:25Sitia
20. sep.
JSH11:40Sitia
41t. 00min.
3 stop
CPH04:40København Kastrup
2.999 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Sitia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sitia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Aegean Airlines
18. aug.
CPH13:30København Kastrup
16t. 55min.
1 stop
JSH06:25Sitia
1.593 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH04:15København Kastrup
26t. 10min.
2 stop
JSH06:25Sitia
2.055 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. aug.
CPH08:20København Kastrup
18t. 30min.
2 stop
JSH02:50Sitia
2.401 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sitia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sitia

Hvilke flyselskaber flyver til Sitia?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Sitia fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Aegean Airlines og Norwegian Air International. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Sitia, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Aegean Airlines-fly til Sitia

6 Aegean Airlines-fly flyver til Sitia i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Athen Intle til Sitia, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Sitia. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Sitia, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.750 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 63 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Sitia

Neden for finder du alle lufthavne i Sitia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum efter landing i Sitia Lufthavn?

Vi anbefaler, at du søger efter mulighederne for billeje her på momondo. En lille bil behøver ikke at koste alverden, og det kan også være en nem og praktisk løsning i et område, hvor turen kun bliver bedre med adgang til bil. Fra lufthavnen er det også muligt at finde en professionel taxa, og der går shuttlebusser, som kan være relevante. Dette afhænger af, hvor du skal bo. Sitia er lille og har også en lille lufthavn, så der er kort ind til byen, efter du lander.


Populære fly til Sitia

Find dine flybilletter til Sitia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sitia
Hurtigste flyvetid19t. 00min.
Laveste pris1.803 kr.

Visumkrav for Sitia

Ved rejser til Sitia lander du i Grækenland. Det er altså de græske regler til pas og visum, som gør sig gældende. Som dansker kan du visumfrit besøge den største græske ø, Kreta, men bliver du hængende i mere end 90 dage, så skal du registreres hos det lokale politi. Du skal medbringe gyldigt pas ved ind- og udrejse, så tjek gerne i god tid at dit nuværende ikke er udløbet. Skulle du glemme dette, så anerkender Grækenland både forlængede pas samt nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sitia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sitia

Sitia er en mindre, charmerende by på Kreta i Grækenland. Havnebyen er endnu ikke præget af turisme på samme vis som andre store dele af øen er. Her kan ferien altså blive ganske særlig. Sitia er for dig, der ønsker solrige og varme dage med gåture på flotte strandpromenader ned ad charmerende stræder kombineret med afslapning ved pool, strand og vand. Sitia tiltrækker desuden besøgende med interesse for områderne nær byen. For lejer du en bil, så er der nem adgang til en lang række lokationer, der er svære at finde andetsteds på kloden. Særligt palmestranden Vai, som du finder efter en overkommelig køretur nordøst for byen, er et must. På det østlige Kreta er du også tæt på Richtis Gorge. Det er et særligt, fredet område, hvor udflugten kan bestå af en lang vandretur gennem et flot landskab med vandfald, smukke sommerfugle, rigt dyreliv og skøn natur. Skal der være et kort ophold fra solstrålerne, så byder den lille by også på museer, navnligt Sitias arkæologiske museum, hvor du kan nærstudere spændende græske artefakter.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sitia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sitia, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Sitia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sitia.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Sitia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Sitia og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Sitia

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Sitia

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.