Find billige flybilletter til Skiathos

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Skiathos (JSI)
tir.. 3.8.
tir.. 10.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Skiathos. De nuværende restriktioner til Skiathos er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skiathos

Find de billigste fly til disse Skiathos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thessaloniki

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skiathos

København (CPH) til Thessaloniki (SKG)

Fly til Skiathos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Thessaloniki Makedonia, hvor den gennemsnitlige pris er 980 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Skiathos?

Sommermånederne er højsæson på den græske ø Skiathos. Her står solen på sit højeste, temperaturen ligeså, og rejsende fra hele verden daser og plasker i vandet på de mere end 60 smukke strande øen har.

Under sommeren er der flere kulturelle begivenheder på øen, heriblandt teater og flotte udstillinger i Bourtzi, som ligger ved havnen. Hvert år den 6. september afholdes Katsonia-fest, hvor der kastes blomster i vandet til minde om ubåden Lambros Katsonis, der sank i september 1943.

Uden for højsæsonen er der også flere begivenheder der er værd at rejse efter. Øens kloster, Panagia Evangelistria, holder f.eks. en stor fest den 25. marts hvert år, og første mandag efter påske er der altid liv og glade dage i gaderne. Her kan du også opleve hestevæddeløb og opleve de lokale danse den traditionelle Kamara-dans. Den 25. juli afholdes der igen fest med dans, drinks og god mad, hvor de fejrer Agia Paraskevi-kirken.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Skiathos?

Brugere, der bestiller rejser til Skiathos fra Luqa, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Skiathos. Hvis du vil finde den billigste pris til Skiathos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Skiathos på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Skiathos er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Skiathos på en onsdag kan finde billetter helt ned til 2.530 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.771 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Skiathos.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Skiathos?

Rejsende, som flyver til Skiathos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vólos Nea Anchialos (60 km fra Skiathos centrum), Lufthavn: Skiros (89 km fra Skiathos centrum), Lufthavn: Athen Intle (142 km fra Skiathos centrum) eller Lufthavn: Thessaloniki Makedonia (157 km fra fra Skiathos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Skiathos på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Skiathos er normalt Lufthavn: Thessaloniki Makedonia med en gennemsnitspris på 1.424 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Skiathos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Skiathos. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Skiathos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Find de billigste enkeltbilletter til Skiathos

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Skiathos, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH17:10København Kastrup
16t. 50min.
3 stop
JSI10:00Skiathos
1.166 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH16:40København Kastrup
17t. 20min.
2 stop
JSI10:00Skiathos

Hvilke flyselskaber flyver til Skiathos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Skiathos

Når rejsen går til Skiathos er det flyselskaber som Aegean Airlines, Condor og Olympic Air der står for transporten. Flyvetiden kan tage alt mellem 4-20 timer, alt afhængig af om du mellemlander, og hvor lang tid du i så fald skal vente i hver lufthavn.


Lufthavne tæt på Skiathos

Herunder finder du alle lufthavne i Skiathos samt afstand til centrum

Fly til Skiathos lander i Skiathos International Airport der er øens eneste lufthavn. Når du skal fra lufthavnen til centrum eller videre til dit hotel, og har du ikke arrangeret transport hjemmefra, er din eneste transportmulighed taxa – der er dog tale om en kort køretur.


Populære fly til Skiathos

Find dine flybilletter til Skiathos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Skiathos
Korteste rejsetid
24t. 20min.
Laveste pris
2.018 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Skiathos?

Opholder du dig i de enkelte byer på Skiathos kan du uden problemer komme rundt til fods. Der er dog gode muligheder for at komme rundt med f.eks. bus, hvis du vil videre rundt på øen. Du kan f.eks. komme fra Skiathos by til Koukounaries i løbet af en halv time, og billetten koster mindre end 15 kr. (2 EUR). Du kan også komme rundt med taxaer på øen, her er kilometerprisen ca. 8 kr. (1,05 EUR).

Det kan også anbefales at prøve de græske Kaiki-både. En Kaiki er en traditionel græsk båd, som blev brugt til kommerciel transport før i tiden. Med disse både kan du komme til nogle af de smukke og rolige strande som Kastro og Kehria, ligesom du kan tage til naboøerne Alonissos og Skopelos. Hvis du er heldig, kan det også være, at du ser en delfin eller to.


Kan man rejse til Skiathos uden pas eller visum?

Som europæisk statsborger kan du opholde dig på Skiathos uden visum i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt under hele opholdet, og du kan rejse både med almindeligt dansk pas, dansk provisorisk pas, EU-nødpas og forlænget dansk pas. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for at få den seneste information omkring pas og visum til rejsen til Skiathos.


Tips og gode råd til Skiathos

Hvordan får man den billigste flybillet til Skiathos?

Sommermånederne er højsæson på Skiathos og de græske øer generelt, derfor er det også her du kan forvente at finde de højeste priser på både fly og hotel. Skal du spare penge på ferien kan det derfor anbefales, at kigge efter rejser uden for højsæsonen.

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se på Skiathos?

En af de største seværdigheder på Skiathos er middelalderslottet fra 1350, som ligger på øens nordlige del. Slottet ligger i en øde landsby, hvor der også er mulighed for at besøge efterladte huse og kirker. Du kan også besøge Bourtzi-fortet, som blev opført i 1207 så øens indbyggere kunne beskytte Skiathos mod piraterne. Derudover ligger der også flere klostre på øen såsom Aghios Charalambos, Panaghia Kechrea og Panagia Evangelistria. Sidstnævnte har unikke bøger fra den 17. og 18. århundrede, og der bor stadigvæk munke i Evangelistria den dag i dag.

Aktiviteter for børn

Skiathos er med sine mange strande, lune vand og milde klima et paradis for både børn og voksne. Dagene kan bruges på leg og afslapning ved hotellets pool eller på en af de mange strande, og der er rig mulighed for både at snorkle og dykke blandt havets farverige fisk. Stranden Koukonariés er blandt toppen, når det kommer til de smukke strande ved Middelhavet. Du kan også tage de større børn med til stranden Kanapitsa, hvor der er en eksklusiv vandsportsskole, hvor I blandt andet har mulighed for at stå på jetski.

Skal man købe rejseforsikring?

Det europæiske blå sygesikringskort dækker, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, imens du er på ferie på Skiathos. Hvis det sker, så kan du få behandling med den offentlige sygesikring på samme vilkår som de lokale. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring, når du rejser udenlands så du også er dækket ind mod mistet bagage, få assistance fra en dansktalende alarmcentral i tilfælde af, at du skal tilses hos en læge eller på skadestuen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er bedst at drikke vand fra flaske.

Giver man drikkepenge på Skiathos?

De fleste turister giver drikkepenge, når de er på ferie på Skiathos. Det er kutyme at give lidt drikkepenge til de damer, som arbejder med at holde de offentlige toiletter rene. Derudover forventer taxachauffører og tjenerne på restauranterne omkring 10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Papadiamanti er gaden, hvor de fleste shopper på Skiathos. Her kan du købe souvenirs, håndlavet smykker, unik kunst og meget mere.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class