Find billige fly til Skiathos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skiathos

Find de billigste fly til disse Skiathos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Athen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skiathos

København (CPH) til Thessaloniki (SKG)

Fly til Skiathos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Thessaloniki Makedonia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.648 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SKIATHOS FRA KØBENHAVNdecember9% billigereAt flyve fra København til Skiathos ​​koster i gennemsnit blot 2.423 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SKIATHOS FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 3.850 kr. at flyve til Skiathos ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SKIATHOS FRA KØBENHAVNjuli704% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Skiathos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Skiathos?

Sommermånederne er højsæson på den græske ø Skiathos. Her står solen på sit højeste, temperaturen ligeså, og rejsende fra hele verden daser og plasker i vandet på de mere end 60 smukke strande øen har.

Under sommeren er der flere kulturelle begivenheder på øen, heriblandt teater og flotte udstillinger i Bourtzi, som ligger ved havnen. Hvert år den 6. september afholdes Katsonia-fest, hvor der kastes blomster i vandet til minde om ubåden Lambros Katsonis, der sank i september 1943.

Uden for højsæsonen er der også flere begivenheder der er værd at rejse efter. Øens kloster, Panagia Evangelistria, holder f.eks. en stor fest den 25. marts hvert år, og første mandag efter påske er der altid liv og glade dage i gaderne. Her kan du også opleve hestevæddeløb og opleve de lokale danse den traditionelle Kamara-dans. Den 25. juli afholdes der igen fest med dans, drinks og god mad, hvor de fejrer Agia Paraskevi-kirken.

 

Brugere, der booker rejser til Skiathos fra Marseille, har fundet fly, der er 87% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Skiathos. Hvis du vil finde den billigste pris til Skiathos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke vil rejse til Skiathos i december, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.524 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Skiathos fra Danmark, når du booker 46 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Skiathos for omkring 3.181 kr., når du søger 46 dage forud.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Skiathos er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Skiathos på en torsdag kan finde billetter helt ned til 2.719 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.816 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Skiathos.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Skiathos på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Skiathos på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.000 kr.. Fly til Skiathos koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.978 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Skiathos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vólos Nea Anchialos (60 km fra Skiathos centrum), Lufthavn: Skiros (89 km fra Skiathos centrum), Lufthavn: Athen Intle (142 km fra Skiathos centrum) eller Lufthavn: Thessaloniki Makedonia (157 km fra fra Skiathos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Skiathos er normalt Lufthavn: Thessaloniki Makedonia med en gennemsnitspris på 1.877 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Skiathos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Skiathos fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 45min.
JSISkiathos

Find de billigste enkeltbilletter til Skiathos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Skiathos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 45min.
JSISkiathos

Hvilke flyselskaber flyver til Skiathos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Skiathos

Hvilke flyselskaber flyver til Skiathos?

For fly fra Danmark til Skiathos, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Aegean Airlines, Scandinavian Airlines og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Aegean Airlines-fly til Skiathos

Aegean Airlines flyver omkring 8 fly til Skiathos om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Aegean Airlines var på 96 kr. (København Kastrup til Skiathos). Brugerne har bedømt Aegean Airlines med 8,4/10 i over 63 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Skiathos

Neden for finder du alle lufthavne i Skiathos samt deres afstand til centrum

Fly til Skiathos lander i Skiathos International Airport der er øens eneste lufthavn. Når du skal fra lufthavnen til centrum eller videre til dit hotel, og har du ikke arrangeret transport hjemmefra, er din eneste transportmulighed taxa – der er dog tale om en kort køretur.


Populære fly til Skiathos

Find dine flybilletter til Skiathos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Skiathos
Hurtigste flyvetid20t. 50min.
Laveste pris3.144 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Skiathos

Opholder du dig i de enkelte byer på Skiathos kan du uden problemer komme rundt til fods. Der er dog gode muligheder for at komme rundt med f.eks. bus, hvis du vil videre rundt på øen. Du kan f.eks. komme fra Skiathos by til Koukounaries i løbet af en halv time, og billetten koster mindre end 15 kr. (2 EUR). Du kan også komme rundt med taxaer på øen, her er kilometerprisen ca. 8 kr. (1,05 EUR).

Det kan også anbefales at prøve de græske Kaiki-både. En Kaiki er en traditionel græsk båd, som blev brugt til kommerciel transport før i tiden. Med disse både kan du komme til nogle af de smukke og rolige strande som Kastro og Kehria, ligesom du kan tage til naboøerne Alonissos og Skopelos. Hvis du er heldig, kan det også være, at du ser en delfin eller to.


Visumkrav for Skiathos

Som europæisk statsborger kan du opholde dig på Skiathos uden visum i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt under hele opholdet, og du kan rejse både med almindeligt dansk pas, dansk provisorisk pas, EU-nødpas og forlænget dansk pas. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for at få den seneste information omkring pas og visum til rejsen til Skiathos.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skiathos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Skiathos

Sommermånederne er højsæson på Skiathos og de græske øer generelt, derfor er det også her du kan forvente at finde de højeste priser på både fly og hotel. Skal du spare penge på ferien kan det derfor anbefales, at kigge efter rejser uden for højsæsonen.Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

En af de største seværdigheder på Skiathos er middelalderslottet fra 1350, som ligger på øens nordlige del. Slottet ligger i en øde landsby, hvor der også er mulighed for at besøge efterladte huse og kirker. Du kan også besøge Bourtzi-fortet, som blev opført i 1207 så øens indbyggere kunne beskytte Skiathos mod piraterne. Derudover ligger der også flere klostre på øen såsom Aghios Charalambos, Panaghia Kechrea og Panagia Evangelistria. Sidstnævnte har unikke bøger fra den 17. og 18. århundrede, og der bor stadigvæk munke i Evangelistria den dag i dag.

Det europæiske blå sygesikringskort dækker, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, imens du er på ferie på Skiathos. Hvis det sker, så kan du få behandling med den offentlige sygesikring på samme vilkår som de lokale. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring, når du rejser udenlands så du også er dækket ind mod mistet bagage, få assistance fra en dansktalende alarmcentral i tilfælde af, at du skal tilses hos en læge eller på skadestuen.

Det er bedst at drikke vand fra flaske.

De fleste turister giver drikkepenge, når de er på ferie på Skiathos. Det er kutyme at give lidt drikkepenge til de damer, som arbejder med at holde de offentlige toiletter rene. Derudover forventer taxachauffører og tjenerne på restauranterne omkring 10% i drikkepenge.

Papadiamanti er gaden, hvor de fleste shopper på Skiathos. Her kan du købe souvenirs, håndlavet smykker, unik kunst og meget mere.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Skiathos. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Skiathos på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Skiathos, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Skiathos. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Skiathos

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Skiathos

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.