Find billige fly til Skiathos fra 920 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Skiathos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Skiathos

Bedste pris på enkeltbillet

920 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 10min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til Skiathos fra Danmark i de seneste 72 timer er 920 kr. (København Kastrup til Skiathos).
Det hurtigste fly til Skiathos fra Danmark tager 12t. 10min. (København Kastrup til Skiathos).

Indsigter og trends for flyrejser til Skiathos

Få indsigter om din flyrejse til Skiathos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Skiathos?

Hvis du ikke vil rejse til Skiathos i juni, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.533 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Skiathos på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Skiathos?

Hvor lang tid tager det at flyve til Skiathos?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Skiathos afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Skiathos (den mest populære lufthavn i Skiathos), så tager det 22t. 55min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Skiathos, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Skiathos?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Skiathos fra Danmark, når du booker 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Skiathos for omkring 3.130 kr., når du søger 44 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skiathos

Find de billigste fly til disse Skiathos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Skiathos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skiathos

København (CPH) til Thessaloniki (SKG)

Fly til Skiathos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Thessaloniki Makedonia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.701 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SKIATHOS FRA KØBENHAVNjuni21% billigereAt flyve fra København til Skiathos ​​koster i gennemsnit blot 2.477 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SKIATHOS FRA KØBENHAVNdecember41% dyrereDet koster cirka 4.422 kr. at flyve til Skiathos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SKIATHOS FRA KØBENHAVNjuli723% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Skiathos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Skiathos

Sommermånederne er højsæson på den græske ø Skiathos. Her står solen på sit højeste, temperaturen ligeså, og rejsende fra hele verden daser og plasker i vandet på de mere end 60 smukke strande øen har.

Under sommeren er der flere kulturelle begivenheder på øen, heriblandt teater og flotte udstillinger i Bourtzi, som ligger ved havnen. Hvert år den 6. september afholdes Katsonia-fest, hvor der kastes blomster i vandet til minde om ubåden Lambros Katsonis, der sank i september 1943.

Uden for højsæsonen er der også flere begivenheder der er værd at rejse efter. Øens kloster, Panagia Evangelistria, holder f.eks. en stor fest den 25. marts hvert år, og første mandag efter påske er der altid liv og glade dage i gaderne. Her kan du også opleve hestevæddeløb og opleve de lokale danse den traditionelle Kamara-dans. Den 25. juli afholdes der igen fest med dans, drinks og god mad, hvor de fejrer Agia Paraskevi-kirken.

 

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Skiathos Lufthavn?

Priser for fly til Skiathos Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Skiathos Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Skiathos Lufthavn er 4 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Skiathos Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Skiathos Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Skiathos Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Skiathos Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Skiathos Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Skiathos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Skiathos fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
22t. 55min.
JSISkiathos

Find de billigste enkeltbilletter til Skiathos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Skiathos, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH19:00København Kastrup
35t. 10min.
2 stop
JSI13:10Skiathos
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH03:15København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
JSI22:25Skiathos
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH19:05København Kastrup
35t. 05min.
3 stop
JSI13:10Skiathos
2.236 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Skiathos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Skiathos

Hvilke flyselskaber flyver til Skiathos?

Aegean Airlines-fly til Skiathos

Aegean Airlines flyver omkring 2 fly til Skiathos om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Aegean Airlines var på 1.997 kr. (København Kastrup til Skiathos). Brugerne har bedømt Aegean Airlines med 8,3/10 i over 147 anmeldelser på momondo.


Populære fly til Skiathos

Find dine flybilletter til Skiathos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Skiathos
Hurtigste flyvetid22t. 55min.
Laveste pris1.649 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Skiathos

Opholder du dig i de enkelte byer på Skiathos kan du uden problemer komme rundt til fods. Der er dog gode muligheder for at komme rundt med f.eks. bus, hvis du vil videre rundt på øen. Du kan f.eks. komme fra Skiathos by til Koukounaries i løbet af en halv time, og billetten koster mindre end 15 kr. (2 EUR). Du kan også komme rundt med taxaer på øen, her er kilometerprisen ca. 8 kr. (1,05 EUR).

Det kan også anbefales at prøve de græske Kaiki-både. En Kaiki er en traditionel græsk båd, som blev brugt til kommerciel transport før i tiden. Med disse både kan du komme til nogle af de smukke og rolige strande som Kastro og Kehria, ligesom du kan tage til naboøerne Alonissos og Skopelos. Hvis du er heldig, kan det også være, at du ser en delfin eller to.


Visumkrav for Skiathos

Som europæisk statsborger kan du opholde dig på Skiathos uden visum i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt under hele opholdet, og du kan rejse både med almindeligt dansk pas, dansk provisorisk pas, EU-nødpas og forlænget dansk pas. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for at få den seneste information omkring pas og visum til rejsen til Skiathos.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skiathos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Skiathos

Hvordan får man den billigste flybillet til Skiathos?

Sommermånederne er højsæson på Skiathos og de græske øer generelt, derfor er det også her du kan forvente at finde de højeste priser på både fly og hotel. Skal du spare penge på ferien kan det derfor anbefales, at kigge efter rejser uden for højsæsonen. Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se på Skiathos?

En af de største seværdigheder på Skiathos er middelalderslottet fra 1350, som ligger på øens nordlige del. Slottet ligger i en øde landsby, hvor der også er mulighed for at besøge efterladte huse og kirker. Du kan også besøge Bourtzi-fortet, som blev opført i 1207 så øens indbyggere kunne beskytte Skiathos mod piraterne. Derudover ligger der også flere klostre på øen såsom Aghios Charalambos, Panaghia Kechrea og Panagia Evangelistria. Sidstnævnte har unikke bøger fra den 17. og 18. århundrede, og der bor stadigvæk munke i Evangelistria den dag i dag.

Skal man købe rejseforsikring?

Det europæiske blå sygesikringskort dækker, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, imens du er på ferie på Skiathos. Hvis det sker, så kan du få behandling med den offentlige sygesikring på samme vilkår som de lokale. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring, når du rejser udenlands så du også er dækket ind mod mistet bagage, få assistance fra en dansktalende alarmcentral i tilfælde af, at du skal tilses hos en læge eller på skadestuen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er bedst at drikke vand fra flaske.

Giver man drikkepenge på Skiathos?

De fleste turister giver drikkepenge, når de er på ferie på Skiathos. Det er kutyme at give lidt drikkepenge til de damer, som arbejder med at holde de offentlige toiletter rene. Derudover forventer taxachauffører og tjenerne på restauranterne omkring 10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Papadiamanti er gaden, hvor de fleste shopper på Skiathos. Her kan du købe souvenirs, håndlavet smykker, unik kunst og meget mere.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Skiathos?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Skiathos. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Skiathos med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Skiathos på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Skiathos?

Når du har udført en søgning efter fly til Skiathos, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Skiathos lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Skiathos. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Skiathos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.