Find billige flybilletter til Kos

tor.. 17.10.
tor.. 24.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kos?

3.852 DKK
2.915 DKK
1.978 DKK
1.041 DKK
Pris
1.041 - 3.656 DKK

Den græske ø Kos er en del af øgruppen kaldet Dodekaneserne (og den tredjestørste i øgruppen), der ligger tæt på den tyrkiske kyst. Mange danskere tager hvert år hertil for at nyde sommeren, havet, god mad og den hyggelige ø-stemning. Højsæsonen er forår og sommerperioden, hvor april er begyndelsen på turistsæsonen og oktober er slutningen.


Gode tilbud på fly til Kos

De hurtigste ruter og billigste flyrejser til Kos fundet af brugere
Hurtigste
Billigste
Eurowings
Eurowings
18 okt.
CPH
10:35
Lufthavn: København Kastrup
5t. 50min.
1 stop
17:25
KGS
Lufthavn: Kos
Eurowings
25 okt.
KGS
15:10
Lufthavn: Kos
23t. 30min.
1 stop
13:40
+1
CPH
Lufthavn: København Kastrup
4.227 DKK
Eurowings
Eurowings
18 okt.
CPH
10:35
Lufthavn: København Kastrup
5t. 50min.
1 stop
17:25
KGS
Lufthavn: Kos
Eurowings
25 okt.
KGS
15:10
Lufthavn: Kos
23t. 30min.
1 stop
13:40
+1
CPH
Lufthavn: København Kastrup
4.227 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Kos?

Når rejsen går til Kos kan du vælge mellem flyselskaber som easyJet, Air Berlin, Norwegian eller Lufthansa og KLM. En rejse med direkte fly fra København har en rejsetid på ca. 3 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen?

Herunder finder du alle lufthavne i Kos samt afstand til centrum
Kos
19 km fra centrum

Kos Lufthavn servicerer mere end 2 millioner passagerer på årsbasis, hvoraf hovedparten er turister. Lufthavnen åbnede i 1964 og i 1980 byggede man en ny terminal, som igen blev renoveret og udvidet i 1997.

Når du skal fra lufthavnen og hen til dit hotel eller de mindre byer, så kan du f.eks. tage lufthavnsbussen der køres af busselskabet “ktel” til en ca. pris på 24 DKK og en rejsetid på omkring en halv time (Information tjekket 17/06/2017). Alternativt kan du altid benytte dig af en taxa, for direkte kørsel til din destination.


Populære fly til Kos

Find dine flybilletter til Kos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kos
Korteste rejsetid
5t. 50min.
Laveste pris
2.107 DKK

Hvordan kommer man nemmest rundt på Kos?

Havner du i en af feriebyerne på Kos, og har du ikke intentioner om at bevæge dig meget rundt på øen, så kommer du let rundt til fods fra hotel til strand, indkøbsmuligheder og natteliv. I Kos by er der flere cykelruter du kan tage på, så her er det ligeledes oplagt at leje en cykel og få lidt frisk vind i håret.

Hvis du skal rundt på øen, er der et udmærket rutenetværk af lokalbusser, som er den billigste løsning, ligesom billeje er populært.


Kan man rejse til Kos uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum for at rejse til Kos, da Grækenland er medlem af Schengenaftalen, og du som dansk statsborger derfor har 90 dages visumfrit ophold. Husk dog stadig dit pas der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kos


Tips og gode råd på Kos

Hvordan får man den billigste flybillet til Kos?

Kigger man isoleret set på pris, så er det i marts og november du finder de billigste fly til Kos. Booker du ca. 60 dage før afrejse, skulle du statistisk set få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Kos, februar 2018).

Hvad skal man se på Kos?

På Kos er der gode muligheder for at kombinere en daseferie med sjove aktiviteter og læring. Øens fortid kommer man ikke udenom, og den kan opleves ved seværdigheder som ruinen og lægetemplet Asclepieion, der er øens hovedmonument, hvor Hippokrates blandt andet har undervist. Et andet spændende sted er Herakles-templet, der er dedikeret til Zeus søn, som siges at have besøgt Kos.

Slottet Antimachia er et smukt middelalderfort i Kos by, som giver et fint blik over havet fra bakketoppen. Strandture skal der også til, når man er på en ø, og der er nok at vælge imellem: Kamari Beach, Lampi Beach, Paradise Beach, Agios Fokas Beach, Agios Stefanos samt mange flere.

Aktiviteter for børn

Foruden de mange strande og pools som uden tvivl vil kunne holde familiens yngste beskæftiget, så er Zia Naturpark et hyggeligt sted for børn hvor de kan komme tæt på dyrene samt boltre sig på parkens legeplads. Aquis Marine Park samt Lido Water Park er slaraffenland for børn, hvor der er frit valg mellem vandrutsjebaner, forskellige pools og andet vandsjov.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan godt drikkes, men det har en anderledes smag, end vi er vant til. Derfor vælger de fleste turister at købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Kos?

Da Kos er en turistby, lever øen primært af servicefaget og derfor er det standard at give 5-10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Når der skal handles og shoppes er Kos by et godt bud på hvor du skal tage hen. Forvent mange butikker med souvenirs, lokalt producerede varer og typiske turistgenstande.

*Flypriser til Kos er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.