Find billige flybilletter til Kos

Returrejse
Economy
Miami (MIA)
Kos (KGS)
tir.. 3.8.
tir.. 10.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kos. De nuværende restriktioner til Kos er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kos

Find de billigste fly til disse Kos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kos

København (CPH) til Rhodos (RHO)

Fly til Kos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rhodos Diagoras, hvor den gennemsnitlige pris er 1.966 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNseptember19% billigereAt flyve fra København til Kos ​​koster i gennemsnit blot 1.642 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNdecember40% dyrereDet koster cirka 2.839 kr. at flyve til Kos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNjuli552% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kos?

Den græske ø Kos er en del af øgruppen kaldet Dodekaneserne (og den tredjestørste i øgruppen), der ligger tæt på den tyrkiske kyst. Mange danskere tager hvert år hertil for at nyde sommeren, havet, god mad og den hyggelige ø-stemning. Højsæsonen er forår og sommerperioden, hvor april er begyndelsen på turistsæsonen og oktober er slutningen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Kos?

Brugere, der bestiller rejser til Kos fra Athen, har fundet fly, der er 79% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kos. Hvis du vil finde den billigste pris til Kos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kos?

Hvis du ikke vil rejse til Kos i september, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.673 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kos?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Kos på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 2.029 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Kos udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Kos for 1.090 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kos på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kos er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.481 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.039 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kos?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kos på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Kos på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.712 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.924 kr. i gennemsnit. Fly til Kos fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kos?

Lufthavn: Kalymnos Island, Lufthavn: Parthéni Leros, Lufthavn: Astypálaia, Lufthavn: Rhodos Diagoras eller Lufthavn: Samos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kos.

Findes der en billigere måde at flyve til Kos på?

Lufthavn: Samos har en gennemsnitspris på 1.352 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Kos. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Kos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Kos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH04:45København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
KGS11:50Kos
11. aug.
KGS17:30Kos
14t. 50min.
2 stop
CPH08:20København Kastrup
1.761 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH04:45København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
KGS11:50Kos
10. aug.
KGS19:50Kos
15t. 40min.
2 stop
CPH11:30København Kastrup
1.749 kr.
Find lignende
SWISS
19. sep.
CPH16:10København Kastrup
12t. 40min.
1 stop
KGS04:50Kos
23. sep.
KGS06:20Kos
10t. 05min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
2.018 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH04:45København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
KGS11:50Kos
10. aug.
KGS19:50Kos
17t. 25min.
1 stop
CPH13:15København Kastrup
1.617 kr.
Find lignende
Ryanair
7. aug.
CPH04:45København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
KGS11:50Kos
9. aug.
KGS10:35Kos
19t. 35min.
2 stop
CPH06:10København Kastrup
1.554 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH17:55København Kastrup
14t. 30min.
2 stop
KGS08:25Kos
18. sep.
KGS19:05Kos
14t. 40min.
1 stop
CPH09:45København Kastrup
1.247 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kos

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Kos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
12. aug.
CPH18:20København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
KGS05:55Kos
Flere flyselskaber
12. sep.
CPH18:10København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
KGS05:55Kos
SWISS
25. aug.
CPH14:00København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
KGS04:35Kos
1.128 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Kos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Kos

Når rejsen går til Kos kan du vælge mellem flyselskaber som easyJet, Air Berlin, Norwegian eller Lufthansa og KLM. En rejse med direkte fly fra København har en rejsetid på ca. 3 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen?

Herunder finder du alle lufthavne i Kos samt afstand til centrum

Kos Lufthavn servicerer mere end 2 millioner passagerer på årsbasis, hvoraf hovedparten er turister. Lufthavnen åbnede i 1964 og i 1980 byggede man en ny terminal, som igen blev renoveret og udvidet i 1997.

Når du skal fra lufthavnen og hen til dit hotel eller de mindre byer, så kan du f.eks. tage lufthavnsbussen der køres af busselskabet “ktel” til en ca. pris på 24 DKK og en rejsetid på omkring en halv time (Information tjekket 17/06/2017). Alternativt kan du altid benytte dig af en taxa, for direkte kørsel til din destination.


Populære fly til Kos

Find dine flybilletter til Kos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kos
Korteste rejsetid
7t. 20min.
Laveste pris
1.053 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Kos?

Havner du i en af feriebyerne på Kos, og har du ikke intentioner om at bevæge dig meget rundt på øen, så kommer du let rundt til fods fra hotel til strand, indkøbsmuligheder og natteliv. I Kos by er der flere cykelruter du kan tage på, så her er det ligeledes oplagt at leje en cykel og få lidt frisk vind i håret.

Hvis du skal rundt på øen, er der et udmærket rutenetværk af lokalbusser, som er den billigste løsning, ligesom billeje er populært.


Kan man rejse til Kos uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum for at rejse til Kos, da Grækenland er medlem af Schengenaftalen, og du som dansk statsborger derfor har 90 dages visumfrit ophold. Husk dog stadig dit pas der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Tips og gode råd på Kos

Hvordan får man den billigste flybillet til Kos?

Kigger man isoleret set på pris, så er det i marts og november du finder de billigste fly til Kos. Booker du ca. 60 dage før afrejse, skulle du statistisk set få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Kos, februar 2018).

Hvad skal man se på Kos?

På Kos er der gode muligheder for at kombinere en daseferie med sjove aktiviteter og læring. Øens fortid kommer man ikke udenom, og den kan opleves ved seværdigheder som ruinen og lægetemplet Asclepieion, der er øens hovedmonument, hvor Hippokrates blandt andet har undervist. Et andet spændende sted er Herakles-templet, der er dedikeret til Zeus søn, som siges at have besøgt Kos.

Slottet Antimachia er et smukt middelalderfort i Kos by, som giver et fint blik over havet fra bakketoppen. Strandture skal der også til, når man er på en ø, og der er nok at vælge imellem: Kamari Beach, Lampi Beach, Paradise Beach, Agios Fokas Beach, Agios Stefanos samt mange flere.

Aktiviteter for børn

Foruden de mange strande og pools som uden tvivl vil kunne holde familiens yngste beskæftiget, så er Zia Naturpark et hyggeligt sted for børn hvor de kan komme tæt på dyrene samt boltre sig på parkens legeplads. Aquis Marine Park samt Lido Water Park er slaraffenland for børn, hvor der er frit valg mellem vandrutsjebaner, forskellige pools og andet vandsjov.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan godt drikkes, men det har en anderledes smag, end vi er vant til. Derfor vælger de fleste turister at købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Kos?

Da Kos er en turistby, lever øen primært af servicefaget og derfor er det standard at give 5-10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Når der skal handles og shoppes er Kos by et godt bud på hvor du skal tage hen. Forvent mange butikker med souvenirs, lokalt producerede varer og typiske turistgenstande.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class