Find billige fly til Kos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kos

Bedste pris på enkeltbillet

324 kr.

Bedste pris på returbillet

1.406 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kos fra Danmark i de seneste 72 timer er 324 kr. (København Kastrup til Kos).
Den bedste pris på en returbillet til Kos fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.406 kr. (København Kastrup til Kos).
Det hurtigste fly til Kos fra Danmark tager 5t. 00min. (København Kastrup til Kos).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Kos, herunder SWISS, Aegean Airlines og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kos

Find de billigste fly til disse Kos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kos

Aarhus (AAR) til Thera (JTR)

Fly til Kos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.300 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNjuni24% billigereAt flyve fra København til Kos ​​koster i gennemsnit blot 1.853 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNoktober27% dyrereDet koster cirka 3.100 kr. at flyve til Kos ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNjuli888% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kos?

Den græske ø Kos er en del af øgruppen kaldet Dodekaneserne (og den tredjestørste i øgruppen), der ligger tæt på den tyrkiske kyst. Mange danskere tager hvert år hertil for at nyde sommeren, havet, god mad og den hyggelige ø-stemning. Højsæsonen er forår og sommerperioden, hvor april er begyndelsen på turistsæsonen og oktober er slutningen.

Brugere, der booker rejser til Kos fra Brundisium, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kos. Hvis du vil finde den billigste pris til Kos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke vil rejse til Kos i juni, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.911 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Kos på, er omkring 57 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.444 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Kos udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Kos for 1.406 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kos er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.885 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.972 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kos på er om aftenen. Fly fra Danmark til Kos på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.033 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 3.543 kr. i gennemsnit. Fly til Kos fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Lufthavn: Kalymnos Island, Lufthavn: Parthéni Leros, Lufthavn: Astypalaia, Lufthavn: Rhodos Diagoras eller Lufthavn: Samos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kos.

Lufthavn: Kos har en gennemsnitspris på 1.736 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Kos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH17:55København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
KGS04:15Kos
22. sep.
KGS07:55Kos
7t. 30min.
1 stop
CPH15:25København Kastrup
1.406 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH17:25København Kastrup
21t. 35min.
2 stop
KGS15:00Kos
21. sep.
KGS11:50Kos
42t. 00min.
3 stop
CPH05:50København Kastrup
1.442 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH17:55København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
KGS04:15Kos
21. sep.
KGS18:15Kos
6t. 25min.
1 stop
CPH00:40København Kastrup
1.550 kr.
Find lignende
SWISS
30. aug.
CPH05:25København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
KGS14:55Kos
6. sep.
KGS16:40Kos
13t. 05min.
1 stop
CPH05:45København Kastrup
1.593 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. sep.
CPH17:55København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
KGS04:15Kos
21. sep.
KGS11:50Kos
7t. 15min.
1 stop
CPH19:05København Kastrup
1.601 kr.
Find lignende
SWISS
30. aug.
CPH16:00København Kastrup
22t. 55min.
1 stop
KGS14:55Kos
7. sep.
KGS16:40Kos
18t. 20min.
1 stop
CPH11:00København Kastrup
1.637 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Ryanair
24. sep.
CPH18:50København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
KGS06:05Kos
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH04:40København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
KGS11:15Kos
Ryanair
27. sep.
CPH13:30København Kastrup
15t. 15min.
2 stop
KGS04:45Kos

Hvilke flyselskaber flyver til Kos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kos

Hvilke flyselskaber flyver til Kos?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kos fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian, Norwegian Air International, Corendon Airlines og Aegean Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Kos, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Norwegian Air International-fly til Kos

Der er 1 fly med Norwegian Air International til Kos på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Stockholm Arlanda (ARN), og den bedste pris på en Norwegian Air International-billet, der er set på momondo, er 1.010 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Kos). Norwegian Air International har en bedømmelse på 9,1 fra 29 brugeranmeldelser på momondo.

SWISS-fly til Kos

SWISS (8,4/10, 138 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Kos med tilbud fra helt ned til 1.440 kr. retur fra København Kastrup. Med 6 SWISS-fly til Kos om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Kos

Neden for finder du alle lufthavne i Kos samt deres afstand til centrum

Kos Lufthavn servicerer mere end 2 millioner passagerer på årsbasis, hvoraf hovedparten er turister. Lufthavnen åbnede i 1964 og i 1980 byggede man en ny terminal, som igen blev renoveret og udvidet i 1997.

Når du skal fra lufthavnen og hen til dit hotel eller de mindre byer, så kan du f.eks. tage lufthavnsbussen der køres af busselskabet “ktel” til en ca. pris på 24 DKK og en rejsetid på omkring en halv time. Alternativt kan du altid benytte dig af en taxa, for direkte kørsel til din destination.


Populære fly til Kos

Find dine flybilletter til Kos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kos
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris1.132 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Kos

Havner du i en af feriebyerne på Kos, og har du ikke intentioner om at bevæge dig meget rundt på øen, så kommer du let rundt til fods fra hotel til strand, indkøbsmuligheder og natteliv. I Kos by er der flere cykelruter du kan tage på, så her er det ligeledes oplagt at leje en cykel og få lidt frisk vind i håret.

Hvis du skal rundt på øen, er der et udmærket rutenetværk af lokalbusser, som er den billigste løsning, ligesom billeje er populært.


Visumkrav for Kos

Du behøver ikke visum for at rejse til Kos, da Grækenland er medlem af Schengenaftalen, og du som dansk statsborger derfor har 90 dages visumfrit ophold. Husk dog stadig dit pas der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kos

Kigger man isoleret set på pris, så er det i marts og november du finder de billigste fly til Kos. Booker du ca. 60 dage før afrejse, skulle du statistisk set få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Kos, februar 2018).

På Kos er der gode muligheder for at kombinere en daseferie med sjove aktiviteter og læring. Øens fortid kommer man ikke udenom, og den kan opleves ved seværdigheder som ruinen og lægetemplet Asclepieion, der er øens hovedmonument, hvor Hippokrates blandt andet har undervist. Et andet spændende sted er Herakles-templet, der er dedikeret til Zeus søn, som siges at have besøgt Kos.Slottet Antimachia er et smukt middelalderfort i Kos by, som giver et fint blik over havet fra bakketoppen. Strandture skal der også til, når man er på en ø, og der er nok at vælge imellem: Kamari Beach, Lampi Beach, Paradise Beach, Agios Fokas Beach, Agios Stefanos samt mange flere.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Vand fra hanen kan godt drikkes, men det har en anderledes smag, end vi er vant til. Derfor vælger de fleste turister at købe vand på flaske.

Da Kos er en turistby, lever øen primært af servicefaget og derfor er det standard at give 5-10% i drikkepenge.

Når der skal handles og shoppes er Kos by et godt bud på hvor du skal tage hen. Forvent mange butikker med souvenirs, lokalt producerede varer og typiske turistgenstande.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kos, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Kos på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Kos, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kos lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kos og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Kos

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Kos

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.