Find billige fly til Kos

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kos

Få indsigter om din flyrejse til Kos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kos?

Hvis du ikke vil rejse til Kos i januar, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.903 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kos på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kos er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.909 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.820 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kos?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kos på er om aftenen. Fly fra Danmark til Kos på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.964 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 3.160 kr. i gennemsnit. Fly til Kos fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kos?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Kos (Kos), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 21t. 20min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kos?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Kos på, er omkring 51 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.386 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kos

Find de billigste fly til disse Kos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kos

København (CPH) til Rhodos (RHO)

Fly til Kos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rhodos Diagoras, hvor den gennemsnitlige pris er 2.185 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNjanuar26% billigereAt flyve fra København til Kos ​​koster i gennemsnit blot 1.786 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNdecember46% dyrereDet koster cirka 3.496 kr. at flyve til Kos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOS FRA KØBENHAVNjuli600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kos

Den græske ø Kos er en del af øgruppen kaldet Dodekaneserne (og den tredjestørste i øgruppen), der ligger tæt på den tyrkiske kyst. Mange danskere tager hvert år hertil for at nyde sommeren, havet, god mad og den hyggelige ø-stemning. Højsæsonen er forår og sommerperioden, hvor april er begyndelsen på turistsæsonen og oktober er slutningen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kos?

Kalymnos Island Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kos.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kos Lufthavn?

Priser for fly til Kos Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kos Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Kos Lufthavn er 9 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kos Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kos Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kos Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kos Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kos Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Kos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kos fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 20min.
KGSKos

Find de billigste enkeltbilletter til Kos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 20min.
KGSKos

Hvordan rejser jeg rundt i Kos

Havner du i en af feriebyerne på Kos, og har du ikke intentioner om at bevæge dig meget rundt på øen, så kommer du let rundt til fods fra hotel til strand, indkøbsmuligheder og natteliv. I Kos by er der flere cykelruter du kan tage på, så her er det ligeledes oplagt at leje en cykel og få lidt frisk vind i håret.

Hvis du skal rundt på øen, er der et udmærket rutenetværk af lokalbusser, som er den billigste løsning, ligesom billeje er populært.


Visumkrav for Kos

Du behøver ikke visum for at rejse til Kos, da Grækenland er medlem af Schengenaftalen, og du som dansk statsborger derfor har 90 dages visumfrit ophold. Husk dog stadig dit pas der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kos

Hvordan får man den billigste flybillet til Kos?

Kigger man isoleret set på pris, så er det i marts og november du finder de billigste fly til Kos. Booker du ca. 60 dage før afrejse, skulle du statistisk set få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Kos, februar 2018).

Hvad skal man se på Kos?

På Kos er der gode muligheder for at kombinere en daseferie med sjove aktiviteter og læring. Øens fortid kommer man ikke udenom, og den kan opleves ved seværdigheder som ruinen og lægetemplet Asclepieion, der er øens hovedmonument, hvor Hippokrates blandt andet har undervist. Et andet spændende sted er Herakles-templet, der er dedikeret til Zeus søn, som siges at have besøgt Kos. Slottet Antimachia er et smukt middelalderfort i Kos by, som giver et fint blik over havet fra bakketoppen. Strandture skal der også til, når man er på en ø, og der er nok at vælge imellem: Kamari Beach, Lampi Beach, Paradise Beach, Agios Fokas Beach, Agios Stefanos samt mange flere.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan godt drikkes, men det har en anderledes smag, end vi er vant til. Derfor vælger de fleste turister at købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Kos?

Da Kos er en turistby, lever øen primært af servicefaget og derfor er det standard at give 5-10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Når der skal handles og shoppes er Kos by et godt bud på hvor du skal tage hen. Forvent mange butikker med souvenirs, lokalt producerede varer og typiske turistgenstande.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kos?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kos, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Kos med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Kos på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kos?

Når du har udført en søgning efter fly til Kos, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kos lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kos lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kos og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.