Find billige flybilletter til Zakynthos

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 3.12
fre. 10.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Zakynthos.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zakynthos

Find de billigste fly til disse Zakynthos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zakynthos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zakynthos

København (CPH) til Zakynthos (ZTH)

Fly til Zakynthos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.189 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNdecember47% billigereAt flyve fra København til Zakynthos ​​koster i gennemsnit blot 1.155 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNapril23% dyrereDet koster cirka 2.683 kr. at flyve til Zakynthos ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNjuli768% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zakynthos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zakynthos?

Den græske ø Zakynthos er en del af De Ioniske Øer, og her er Zakynthos også kendt som ”østens blomst” takket være dens rige flora og fauna. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil på er i højsæsonen fra juni til august, hvor sommervarmen lægger op til badeture og afslapning. Forår og efterår er dog også ganske fremragende måneder at rejse i, og det er i marts og april flypriserne topper (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

En frodig ø med krystalblåt vand, så langt øjet rækker – Zakynthos er fortryllende.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Zakynthos?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zakynthos fra Manchester for 303 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zakynthos. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zakynthos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Zakynthos?

  december måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zakynthos fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.155 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Zakynthos i december, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Zakynthos i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.961 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Zakynthos?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Zakynthos fra Danmark er 57 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.189 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Zakynthos på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.456 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zakynthos på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Zakynthos er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 2.051 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.908 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Zakynthos.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zakynthos?

  Når du flyver til Zakynthos fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.259 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Zakynthos, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.983 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zakynthos?

  Rejsende, som flyver til Zakynthos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Argostoli Cephalonia (51 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Patras Araxos (62 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Kalamata (127 km fra Zakynthos centrum) eller Lufthavn: Préveza Aktion (128 km fra fra Zakynthos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Zakynthos på?

  Lufthavn: Kalamata har en gennemsnitspris på 1.503 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zakynthos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Zakynthos Dionsios Salomos fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Zakynthos Dionsios Salomos

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Zakynthos Dionsios Salomos.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Zakynthos Dionsios Salomos.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Zakynthos Dionsios Salomos.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Zakynthos Dionsios Salomos?

Hjemrejse til Danmark fra Zakynthos Dionsios Salomos

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Zakynthos Dionsios Salomos skal ikke fremvise et negativt COVID-19-PCR-testresultat eller et negativt antigentestresultat ved indrejse i Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Zakynthos Dionsios Salomos er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Zakynthos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Zakynthos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zakynthos fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
7. maj
CPH15:30København Kastrup
35t. 55min.
2 stop
ZTH03:25Zakynthos Dionsios Salomos
18. maj
ZTH05:10Zakynthos Dionsios Salomos
14t. 20min.
1 stop
CPH19:30København Kastrup
1.456 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. maj
CPH08:30København Kastrup
25t. 50min.
1 stop
ZTH10:20Zakynthos Dionsios Salomos
18. maj
ZTH05:10Zakynthos Dionsios Salomos
10t. 15min.
1 stop
CPH15:25København Kastrup
1.489 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. maj
CPH15:30København Kastrup
35t. 55min.
2 stop
ZTH03:25Zakynthos Dionsios Salomos
18. maj
ZTH05:10Zakynthos Dionsios Salomos
10t. 40min.
2 stop
CPH15:50København Kastrup
1.614 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zakynthos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zakynthos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Charter-flyselskab og Norwegian Air International
Norwegian Air International
BLLBillund
29t. 35min.
ZTHZakynthos Dionsios Salomos
Charter-flyselskab
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 30min.
ZTHZakynthos Dionsios Salomos

Hvilke flyselskaber flyver til Zakynthos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zakynthos
 • Hvilke flyselskaber flyver til Zakynthos?

  På rejser til Zakynthos fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Czech Airlines, Royal Wings, Aegean Airlines eller Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Zakynthos

Neden for finder du alle lufthavne i Zakynthos samt deres afstand til centrum

Zakynthos Internationale lufthavn tager årligt imod mere end 1,5 million rejsende. Når du ankommer hertil og skal videre mod dit hotel er der ingen offentlige transportmuligheder til rådighed, så her er det om at tage med en af de taxaer, der holder ude foran terminalen. Turen tager ca. 15 minutter til en pris på omkring 75 DKK.

Vidste du, at Zakynthos lufthavn ikke modtager fly fra omkring 22 til næste morgen? Årsagen er ganske enkelt, at havskildpadder lægger æg på stranden tæt ved lufthavnen om natten, og man derfor ikke vil forstyrre dem.

 

 


Populære fly til Zakynthos

Find dine flybilletter til Zakynthos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zakynthos
Hurtigste flyvetid7t. 30min.
Laveste pris1.456 kr.
Fly fra Billund til Zakynthos
Hurtigste flyvetid29t. 35min.
Laveste pris2.204 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Zakynthos

I hovedbyen, Zakynthos, kommer man lettest rundt til fods, med indkøbsmuligheder, attraktioner, strande og spisesteder i gåafstand fra hinanden. Øen er naturligvis mere end blot hovedbyen, og derfor er billeje en optimal løsning, når man vil se mere af denne græske perle. Det er også nemt at tage en taxa eller en af lokalbusserne der ca. koster 12 DKK for en billet.


Visumkrav for Zakynthos

Når du rejser til Zakynthos får du 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal man stadig huske pas, der fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zakynthos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zakynthos

Hvordan får man den billigste flybillet til Zakynthos?

Danske turister vil have sol og varme, når turen går mod Zakynthos, og derfor rejser de fleste i højsæsonen om sommeren. Vil du have de bedste priser på flybilletter hertil, er det i november og januar måned du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

 

Hvad skal man se på Zakynthos?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste rejser til Zakynthos for at sole, dase og bade på stranden. Men øen giver mulighed for både fordybelse og oplevelse. Af strande er Navagio Beach værd at nævne, da den ligger smukt omgivet af klipper, og samtidig er opkaldt efter et skib, der sank i 1980. Andre fantastiske strande er Porto Zoro og Gerakas, der indbyder til solbadning og snorkling. Klippehuler og -formationer omgivet af det smukkeste azurblå havvand bør du også se, hvor Blue Caves og Keri Caves er de mest populære. Af kulturelle seværdigheder er Byzantinsk Museum og kirken Agios Dionysios, hvor en af øens kendte helgener ligger begravet, også værd at lægge vejen forbi.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med til Water Village og Tsilivi Water Park, der byder på vandaktiviteter for hele familien. Bådture der giver mulighed for at bade og snorkle i havet er også stensikre vindere, ligesom et slag minigolf kan underholde unge som ældre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld under ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen, men smagen er anderledes, hvilket får mange turister til at ty til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Zakynthos?

Det er ikke obligatorisk, men de fleste turister påskønner en god service med et beløb på 5-10 %.

Hvor er der god shopping?

Zakynthos by er stedet med de bedste shoppingmuligheder, men også i de små feriebyer finder man især lokale produkter og souvenirs.