Find billige flybilletter til Zakynthos

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Zakynthos (ZTH)
fre.. 25.9.
fre.. 2.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Zakynthos

Find de billigste fly til disse Zakynthos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zakynthos?

Den græske ø Zakynthos er en del af De Ioniske Øer, og her er Zakynthos også kendt som østens blomst takket være dens rige flora og fauna. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil på er i højsæsonen fra juni til august, hvor sommervarmen lægger op til badeture og afslapning. Forår og efterår er dog også ganske fremragende måneder at rejse i, og det er i marts og april flypriserne topper (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

En frodig ø med krystalblåt vand, så langt øjet rækker – Zakynthos er fortryllende.

Hvilket er det absolut billigste fly til Zakynthos?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zakynthos fra Athen for 540 kr.. Det er 77% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zakynthos. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zakynthos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zakynthos?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Zakynthos 57 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Zakynthos for 2.350 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.752 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zakynthos på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Zakynthos fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 1.991 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.794 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zakynthos?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Zakynthos på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Zakynthos om morgenen helt ned til 2.320 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Zakynthos koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.724 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zakynthos?

Rejsende, som flyver til Zakynthos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Argostoli Cephalonia (51 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Patras Araxos (62 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Kalamata (127 km fra Zakynthos centrum) eller Lufthavn: Préveza Aktion (128 km fra fra Zakynthos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Zakynthos på?

Lufthavn: Préveza Aktion har en gennemsnitspris på 1.862 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zakynthos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Zakynthos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zakynthos fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
4. okt.
BLL
Billund
13t. 05min.
2 stop
ZTH
Zakynthos Dionsios Salomos
11. okt.
ZTH
Zakynthos Dionsios Salomos
48t. 10min.
3 stop
BLL
Billund
1.752 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. okt.
BLL
Billund
18t. 10min.
2 stop
ZTH
Zakynthos Dionsios Salomos
11. okt.
ZTH
Zakynthos Dionsios Salomos
13t. 35min.
2 stop
BLL
Billund
7.300 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Zakynthos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zakynthos

Der er flere forskellige typer af flyselskaber at vælge imellem, når rejsen går med fly til Zakynthos. Det er både lavprisselskaber som easyJet og Norwegian samt lokale Aegean Airlines eller skandinaviske SAS samt mange flere. En tur i direkte fly kan klares på ca. 3 timer og 10 minutter med et selskab som Primera Air Scandinavia.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Zakynthos samt afstand til centrum

Zakynthos Internationale lufthavn tager årligt imod mere end 1,5 million rejsende. Når du ankommer hertil og skal videre mod dit hotel er der ingen offentlige transportmuligheder til rådighed, så her er det om at tage med en af de taxaer, der holder ude foran terminalen. Turen tager ca. 15 minutter til en pris på omkring 75 DKK (Information tjekket 19/06/2017).

Vidste du, at Zakynthos lufthavn ikke modtager fly fra omkring 22 til næste morgen? Årsagen er ganske enkelt, at havskildpadder lægger æg på stranden tæt ved lufthavnen om natten, og man derfor ikke vil forstyrre dem.

 

 


Populære fly til Zakynthos

Find dine flybilletter til Zakynthos blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Zakynthos
Korteste rejsetid
13t. 05min.
Laveste pris
1.752 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Zakynthos?

I hovedbyen, Zakynthos, kommer man lettest rundt til fods, med indkøbsmuligheder, attraktioner, strande og spisesteder i gåafstand fra hinanden. Øen er naturligvis mere end blot hovedbyen, og derfor er billeje en optimal løsning, når man vil se mere af denne græske perle. Det er også nemt at tage en taxa eller en af lokalbusserne der ca. koster 12 DKK for en billet.


Kan man rejse til Zakynthos uden pas eller visum?

Når du rejser til Zakynthos får du 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal man stadig huske pas, der fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zakynthos


Tips og gode råd på Zakynthos

Hvordan får man den billigste flybillet til Zakynthos?

Danske turister vil have sol og varme, når turen går mod Zakynthos, og derfor rejser de fleste i højsæsonen om sommeren. Vil du have de bedste priser på flybilletter hertil, er det i november og januar måned du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

 

Hvad skal man se på Zakynthos?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste rejser til Zakynthos for at sole, dase og bade på stranden. Men øen giver mulighed for både fordybelse og oplevelse. Af strande er Navagio Beach værd at nævne, da den ligger smukt omgivet af klipper, og samtidig er opkaldt efter et skib, der sank i 1980. Andre fantastiske strande er Porto Zoro og Gerakas, der indbyder til solbadning og snorkling. Klippehuler og -formationer omgivet af det smukkeste azurblå havvand bør du også se, hvor Blue Caves og Keri Caves er de mest populære. Af kulturelle seværdigheder er Byzantinsk Museum og kirken Agios Dionysios, hvor en af øens kendte helgener ligger begravet, også værd at lægge vejen forbi.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med til Water Village og Tsilivi Water Park, der byder på vandaktiviteter for hele familien. Bådture der giver mulighed for at bade og snorkle i havet er også stensikre vindere, ligesom et slag minigolf kan underholde unge som ældre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld under ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen, men smagen er anderledes, hvilket får mange turister til at ty til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Zakynthos?

Det er ikke obligatorisk, men de fleste turister påskønner en god service med et beløb på 5-10 %.

Hvor er der god shopping?

Zakynthos by er stedet med de bedste shoppingmuligheder, men også i de små feriebyer finder man især lokale produkter og souvenirs.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class