Find billige fly til Zakynthos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Zakynthos

Få indsigter om din flyrejse til Zakynthos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zakynthos?

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zakynthos fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.323 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Zakynthos i april, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Zakynthos i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 2.415 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Zakynthos?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zakynthos fra Venedig for 52 kr.. Det er 98% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zakynthos. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zakynthos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zakynthos på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Zakynthos er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 2.625 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.555 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Zakynthos.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zakynthos?

Når du flyver til Zakynthos fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.210 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Zakynthos, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.257 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zakynthos?

Rejsetiden fra Danmark til Zakynthos varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 13t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Zakynthos er at flyve fra Billund til Zakynthos Dionsios Salomos, hvilket tager ca. 48t. 40min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Zakynthos?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Zakynthos fra Danmark er 20 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.115 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zakynthos

Find de billigste fly til disse Zakynthos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zakynthos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zakynthos

København (CPH) til Zakynthos (ZTH)

Fly til Zakynthos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos, hvor den gennemsnitlige pris er 3.115 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNapril25% billigereAt flyve fra København til Zakynthos ​​koster i gennemsnit blot 2.323 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNdecember70% dyrereDet koster cirka 5.299 kr. at flyve til Zakynthos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNjuli642% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zakynthos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Zakynthos

Den græske ø Zakynthos er en del af De Ioniske Øer, og her er Zakynthos også kendt som ”østens blomst” takket være dens rige flora og fauna. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil på er i højsæsonen fra juni til august, hvor sommervarmen lægger op til badeture og afslapning. Forår og efterår er dog også ganske fremragende måneder at rejse i, og det er i marts og april flypriserne topper (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

En frodig ø med krystalblåt vand, så langt øjet rækker – Zakynthos er fortryllende.

Rejsende, som flyver til Zakynthos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Argostoli Cephalonia (51 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Patras Araxos (62 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Kalamata (127 km fra Zakynthos centrum) eller Lufthavn: Préveza Aktion (128 km fra fra Zakynthos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Argostoli Cephalonia har en gennemsnitspris på 1.665 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zakynthos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Zakynthos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zakynthos fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Zakynthos

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Zakynthos

Hvilke flyselskaber flyver til Zakynthos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zakynthos

Hvilke flyselskaber flyver til Zakynthos?

På rejser til Zakynthos fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Aegean Airlines, Norwegian, Lufthansa eller Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Aegean Airlines-fly til Zakynthos

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Zakynthos på momondo er Aegean Airlines, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på Aegean Airlines-fly til Zakynthos kostede 1.483 kr. (returrejse fra København Kastrup til Zakynthos fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 70 anmeldelser af Aegean Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,5.


Lufthavne i nærheden af Zakynthos

Neden for finder du alle lufthavne i Zakynthos samt deres afstand til centrum

Zakynthos Internationale lufthavn tager årligt imod mere end 1,5 million rejsende. Når du ankommer hertil og skal videre mod dit hotel er der ingen offentlige transportmuligheder til rådighed, så her er det om at tage med en af de taxaer, der holder ude foran terminalen. Turen tager ca. 15 minutter til en pris på omkring 75 DKK.

Vidste du, at Zakynthos lufthavn ikke modtager fly fra omkring 22 til næste morgen? Årsagen er ganske enkelt, at havskildpadder lægger æg på stranden tæt ved lufthavnen om natten, og man derfor ikke vil forstyrre dem.

 

 


Populære fly til Zakynthos

Find dine flybilletter til Zakynthos blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Zakynthos
Hurtigste flyvetid48t. 40min.
Laveste pris2.096 kr.
Fly fra København til Zakynthos
Hurtigste flyvetid13t. 35min.
Laveste pris3.438 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Zakynthos

I hovedbyen, Zakynthos, kommer man lettest rundt til fods, med indkøbsmuligheder, attraktioner, strande og spisesteder i gåafstand fra hinanden. Øen er naturligvis mere end blot hovedbyen, og derfor er billeje en optimal løsning, når man vil se mere af denne græske perle. Det er også nemt at tage en taxa eller en af lokalbusserne der ca. koster 12 DKK for en billet.


Visumkrav for Zakynthos

Når du rejser til Zakynthos får du 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal man stadig huske pas, der fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zakynthos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zakynthos

Danske turister vil have sol og varme, når turen går mod Zakynthos, og derfor rejser de fleste i højsæsonen om sommeren. Vil du have de bedste priser på flybilletter hertil, er det i november og januar måned du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).  

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste rejser til Zakynthos for at sole, dase og bade på stranden. Men øen giver mulighed for både fordybelse og oplevelse. Af strande er Navagio Beach værd at nævne, da den ligger smukt omgivet af klipper, og samtidig er opkaldt efter et skib, der sank i 1980. Andre fantastiske strande er Porto Zoro og Gerakas, der indbyder til solbadning og snorkling. Klippehuler og -formationer omgivet af det smukkeste azurblå havvand bør du også se, hvor Blue Caves og Keri Caves er de mest populære. Af kulturelle seværdigheder er Byzantinsk Museum og kirken Agios Dionysios, hvor en af øens kendte helgener ligger begravet, også værd at lægge vejen forbi.

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld under ferien.

Man kan godt drikke vand fra hanen, men smagen er anderledes, hvilket får mange turister til at ty til vand på flaske.

Det er ikke obligatorisk, men de fleste turister påskønner en god service med et beløb på 5-10 %.

Zakynthos by er stedet med de bedste shoppingmuligheder, men også i de små feriebyer finder man især lokale produkter og souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Zakynthos, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Zakynthos, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Zakynthos med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Zakynthos vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Zakynthos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.