Find billige flybilletter til Zakynthos

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Zakynthos (ZTH)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zakynthos. De nuværende restriktioner til Zakynthos er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zakynthos

Find de billigste fly til disse Zakynthos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zakynthos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zakynthos

København (CPH) til Zakynthos (ZTH)

Fly til Zakynthos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.037 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNdecember47% billigereAt flyve fra København til Zakynthos ​​koster i gennemsnit blot 1.074 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNapril23% dyrereDet koster cirka 2.496 kr. at flyve til Zakynthos ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZAKYNTHOS FRA KØBENHAVNjuli768% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zakynthos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zakynthos?

Den græske ø Zakynthos er en del af De Ioniske Øer, og her er Zakynthos også kendt som østens blomst takket være dens rige flora og fauna. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil på er i højsæsonen fra juni til august, hvor sommervarmen lægger op til badeture og afslapning. Forår og efterår er dog også ganske fremragende måneder at rejse i, og det er i marts og april flypriserne topper (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

En frodig ø med krystalblåt vand, så langt øjet rækker – Zakynthos er fortryllende.

Hvilket er det absolut billigste fly til Zakynthos?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Zakynthos fra Venedig for 514 kr.. Det er 76% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Zakynthos. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Zakynthos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zakynthos?

december måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Zakynthos fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.074 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Zakynthos i december, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Zakynthos i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.825 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zakynthos?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Zakynthos fra Danmark er 57 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.037 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Zakynthos på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.184 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zakynthos på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Zakynthos er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 1.908 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.705 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Zakynthos.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zakynthos?

Når du flyver til Zakynthos fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.102 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Zakynthos, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.775 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zakynthos?

Rejsende, som flyver til Zakynthos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Argostoli Cephalonia (51 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Patras Araxos (62 km fra Zakynthos centrum), Lufthavn: Kalamata (127 km fra Zakynthos centrum) eller Lufthavn: Préveza Aktion (128 km fra fra Zakynthos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Zakynthos på?

Lufthavn: Préveza Aktion har en gennemsnitspris på 1.801 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zakynthos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zakynthos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Zakynthos. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Zakynthos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Zakynthos Dionsios Salomos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zakynthos Dionsios Salomos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH05:00København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
ZTH12:55Zakynthos Dionsios Salomos
25. aug.
ZTH06:00Zakynthos Dionsios Salomos
7t. 00min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
1.520 kr.
Find lignende
Ryanair
21. jul.
CPH05:20København Kastrup
7t. 35min.
2 stop
ZTH12:55Zakynthos Dionsios Salomos
4. aug.
ZTH14:20Zakynthos Dionsios Salomos
18t. 00min.
3 stop
CPH08:20København Kastrup
1.477 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. aug.
CPH14:55København Kastrup
24t. 40min.
2 stop
ZTH15:35Zakynthos Dionsios Salomos
18. aug.
ZTH06:00Zakynthos Dionsios Salomos
7t. 05min.
1 stop
CPH13:05København Kastrup
1.495 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jul.
CPH18:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
ZTH06:40Zakynthos Dionsios Salomos
25. jul.
ZTH12:45Zakynthos Dionsios Salomos
20t. 35min.
2 stop
CPH09:20København Kastrup
1.459 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jul.
CPH18:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
ZTH06:40Zakynthos Dionsios Salomos
25. jul.
ZTH13:10Zakynthos Dionsios Salomos
20t. 50min.
3 stop
CPH10:00København Kastrup
1.446 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH03:20København Kastrup
27t. 20min.
1 stop
ZTH06:40Zakynthos Dionsios Salomos
24. aug.
ZTH05:40Zakynthos Dionsios Salomos
7t. 40min.
1 stop
CPH13:20København Kastrup
1.599 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Zakynthos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zakynthos

Der er flere forskellige typer af flyselskaber at vælge imellem, når rejsen går med fly til Zakynthos. Det er både lavprisselskaber som easyJet og Norwegian samt lokale Aegean Airlines eller skandinaviske SAS samt mange flere. En tur i direkte fly kan klares på ca. 3 timer og 10 minutter med et selskab som Primera Air Scandinavia.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Zakynthos samt afstand til centrum

Zakynthos Internationale lufthavn tager årligt imod mere end 1,5 million rejsende. Når du ankommer hertil og skal videre mod dit hotel er der ingen offentlige transportmuligheder til rådighed, så her er det om at tage med en af de taxaer, der holder ude foran terminalen. Turen tager ca. 15 minutter til en pris på omkring 75 DKK (Information tjekket 19/06/2017).

Vidste du, at Zakynthos lufthavn ikke modtager fly fra omkring 22 til næste morgen? Årsagen er ganske enkelt, at havskildpadder lægger æg på stranden tæt ved lufthavnen om natten, og man derfor ikke vil forstyrre dem.

 

 


Populære fly til Zakynthos

Find dine flybilletter til Zakynthos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zakynthos
Korteste rejsetid
7t. 35min.
Laveste pris
1.093 kr.
Fly fra Billund til Zakynthos
Korteste rejsetid
19t. 30min.
Laveste pris
1.233 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Zakynthos?

I hovedbyen, Zakynthos, kommer man lettest rundt til fods, med indkøbsmuligheder, attraktioner, strande og spisesteder i gåafstand fra hinanden. Øen er naturligvis mere end blot hovedbyen, og derfor er billeje en optimal løsning, når man vil se mere af denne græske perle. Det er også nemt at tage en taxa eller en af lokalbusserne der ca. koster 12 DKK for en billet.


Kan man rejse til Zakynthos uden pas eller visum?

Når du rejser til Zakynthos får du 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal man stadig huske pas, der fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Tips og gode råd på Zakynthos

Hvordan får man den billigste flybillet til Zakynthos?

Danske turister vil have sol og varme, når turen går mod Zakynthos, og derfor rejser de fleste i højsæsonen om sommeren. Vil du have de bedste priser på flybilletter hertil, er det i november og januar måned du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Zakynthos, januar 2018).

 

Hvad skal man se på Zakynthos?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste rejser til Zakynthos for at sole, dase og bade på stranden. Men øen giver mulighed for både fordybelse og oplevelse. Af strande er Navagio Beach værd at nævne, da den ligger smukt omgivet af klipper, og samtidig er opkaldt efter et skib, der sank i 1980. Andre fantastiske strande er Porto Zoro og Gerakas, der indbyder til solbadning og snorkling. Klippehuler og -formationer omgivet af det smukkeste azurblå havvand bør du også se, hvor Blue Caves og Keri Caves er de mest populære. Af kulturelle seværdigheder er Byzantinsk Museum og kirken Agios Dionysios, hvor en af øens kendte helgener ligger begravet, også værd at lægge vejen forbi.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med til Water Village og Tsilivi Water Park, der byder på vandaktiviteter for hele familien. Bådture der giver mulighed for at bade og snorkle i havet er også stensikre vindere, ligesom et slag minigolf kan underholde unge som ældre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld under ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen, men smagen er anderledes, hvilket får mange turister til at ty til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Zakynthos?

Det er ikke obligatorisk, men de fleste turister påskønner en god service med et beløb på 5-10 %.

Hvor er der god shopping?

Zakynthos by er stedet med de bedste shoppingmuligheder, men også i de små feriebyer finder man især lokale produkter og souvenirs.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class