Find billige flybilletter til Thera

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Thera (JTR)
tir.. 3.8.
tir.. 10.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Thera. De nuværende restriktioner til Thera er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Thera

Find de billigste fly til disse Thera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Thera

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Thera

Billund (BLL) til Thera (JTR)

Fly til Thera ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.288 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA BILLUNDapril15% billigereAt flyve fra Billund til Thera ​​koster i gennemsnit blot 1.780 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA BILLUNDjuni23% dyrereDet koster cirka 2.582 kr. at flyve til Thera ​​fra Billund i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA BILLUNDmaj441% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Thera fra Billund i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Thera?

Hvilket er det absolut billigste fly til Thera?

Brugere, der bestiller rejser til Thera fra London, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Thera. Hvis du vil finde den billigste pris til Thera fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Thera?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Thera fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.792 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Thera med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.868 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Thera?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Thera fra Danmark er 49 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.109 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 702 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Thera på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Thera er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.624 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Thera på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.448 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Thera?

Når du flyver til Thera fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.740 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Thera koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.373 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Thera?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Thera. Hvis du har planer om at flyve til Thera, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Parikia Paros (73 km fra Thera centrum), Lufthavn: Naxos (74 km fra Thera centrum), Lufthavn: Astypálaia (86 km fra Thera centrum), Lufthavn: Mikonos (113 km fra Thera centrum) eller Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. (122 km fra Thera centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Thera på?

Lufthavn: Astypálaia har en gennemsnitspris på 1.406 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Thera. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Thera?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Thera. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Thera nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Thera Santorini

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Thera Santorini fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
9. sep.
CPH18:25København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
JTR04:45Thera Santorini
10. sep.
JTR12:25Thera Santorini
6t. 25min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
Flere flyselskaber
22. aug.
BLL04:30Billund
6t. 45min.
1 stop
JTR11:15Thera Santorini
30. aug.
JTR18:55Thera Santorini
10t. 55min.
1 stop
BLL05:50Billund
Flere flyselskaber
8. okt.
CPH04:30København Kastrup
15t. 00min.
2 stop
JTR19:30Thera Santorini
15. okt.
JTR12:25Thera Santorini
6t. 25min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
Ryanair
20. sep.
CPH13:30København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
JTR02:50Thera Santorini
26. sep.
JTR18:35Thera Santorini
11t. 00min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
Ryanair
24. sep.
BLL18:40Billund
16t. 00min.
2 stop
JTR10:40Thera Santorini
27. sep.
JTR06:05Thera Santorini
12t. 55min.
1 stop
BLL19:00Billund
Flere flyselskaber
23. aug.
BLL18:25Billund
19t. 15min.
2 stop
JTR13:40Thera Santorini
30. aug.
JTR18:55Thera Santorini
10t. 55min.
1 stop
BLL05:50Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Thera Santorini

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Thera, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH09:05København Kastrup
6t. 20min.
1 stop
JTR15:25Thera Santorini
Vueling
10. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
JTR16:20Thera Santorini
1.228 kr.
Find lignende
Vueling
17. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
JTR16:20Thera Santorini
1.266 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Thera?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Thera

Populære fly til Thera

Find dine flybilletter til Thera blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Thera
Korteste rejsetid
10t. 50min.
Laveste pris
627 kr.
Fly fra København til Thera
Korteste rejsetid
10t. 20min.
Laveste pris
784 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class