Find billige fly til Thera

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Thera

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Thera

Bedste pris på enkeltbillet

297 kr.

Bedste pris på returbillet

768 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Thera fra Danmark i de seneste 72 timer er 297 kr. (København Kastrup til Thera Santorini).
Den bedste pris på en returbillet til Thera fra Danmark i de seneste 72 timer er 768 kr. (København Kastrup til Thera Santorini).
Det hurtigste fly til Thera fra Danmark tager 8t. 15min. (København Kastrup til Thera Santorini).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Thera, herunder Lufthansa, SWISS og Austrian Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Thera

Find de billigste fly til disse Thera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Thera

Aarhus (AAR) til Thera (JTR)

Fly til Thera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.312 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA KØBENHAVNjuni29% billigereAt flyve fra København til Thera ​​koster i gennemsnit blot 1.848 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA KØBENHAVNapril19% dyrereDet koster cirka 3.087 kr. at flyve til Thera ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA KØBENHAVNjuli567% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Thera fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Thera?

Når du køber en flybillet fra Københavns Lufthavn til Thera Santorini Lufthavn (JTR) i Grækenland, varierer tiden på flyvningerne meget. Gennemsnitligt tager turen dog omkring ni timer, afhængigt af antallet af mellemlandinger. Hvis du vælger at flyve fra Aarhus Lufthavn (AAU) til Santorini, skal du ofte medregne én til to timer mere. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger flyvninger mellem Santorini og Aalborg Lufthavn (AAL). Fra de to jyske lufthavne tager turen typisk mellem 10 og 12 timer.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte mellem Danmark og Santorini i Grækenland. Booker du en flybillet fra Aarhus, Aalborg eller Billund, er din første mellemlanding ofte i København. Herfra vil du ofte rejse videre til en anden europæisk lufthavn som Paris-Orly (ORY), Nice (NCE), Berlin Brandenburg (BER), Frankfurt Intl (FRA) eller Zürich (ZRH). Efter en mellemlanding her kan turen gå direkte videre til en ekstra mellemlanding, hvorefter du ankommer til Grækenland, eller direkte til Santorini. Turens længde er derfor meget afhængig af mellemlandingernes placering og varighed. Vær opmærksom på, at du på nogle ruter skal tjekke dig selv og din bagage ind igen under mellemlandingen. Dette er ikke altid tilfældet, men det er værd at være opmærksom på.

Brugere, der booker rejser til Thera fra Athen, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Thera. Hvis du vil finde den billigste pris til Thera fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Thera fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.848 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Thera med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.261 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Thera fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.592 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 768 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Thera er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.739 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Thera på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.968 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Thera fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.680 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Thera koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.465 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Thera. Hvis du har planer om at flyve til Thera, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Parikia Paros (73 km fra Thera centrum), Lufthavn: Naxos (74 km fra Thera centrum), Lufthavn: Astypalaia (86 km fra Thera centrum), Lufthavn: Mikonos (113 km fra Thera centrum) eller Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. (122 km fra Thera centrum).

Lufthavn: Thera Santorini har en gennemsnitspris på 1.773 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Thera. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Thera

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Thera fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
8. okt.
CPH18:50København Kastrup
22t. 15min.
1 stop
JTR17:05Thera Santorini
12. okt.
JTR05:50Thera Santorini
23t. 10min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Ryanair
8. okt.
CPH16:45København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
JTR04:10Thera Santorini
12. okt.
JTR05:50Thera Santorini
12t. 50min.
2 stop
CPH18:40København Kastrup
Ryanair
29. aug.
CPH03:55København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
JTR17:20Thera Santorini
2. sep.
JTR19:00Thera Santorini
9t. 25min.
1 stop
CPH04:25København Kastrup
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH18:00København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
JTR10:15Thera Santorini
21. sep.
JTR21:05Thera Santorini
13t. 15min.
2 stop
CPH10:20København Kastrup
Flere flyselskaber
28. aug.
CPH17:05København Kastrup
24t. 15min.
1 stop
JTR17:20Thera Santorini
4. sep.
JTR18:05Thera Santorini
23t. 15min.
1 stop
CPH17:20København Kastrup
1.000 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. sep.
CPH08:20København Kastrup
9t. 45min.
2 stop
JTR18:05Thera Santorini
7. sep.
JTR19:45Thera Santorini
19t. 10min.
1 stop
CPH14:55København Kastrup
1.065 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Thera

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Thera, så se nogle af vores tilbud herunder fra Blue Air og Ryanair
Ryanair
18. sep.
CPH04:45København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
JTR17:05Thera Santorini
Ryanair
2. okt.
CPH04:45København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
JTR17:05Thera Santorini
Blue Air
14. sep.
CPH16:55København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
JTR03:50Thera Santorini

Hvilke flyselskaber flyver til Thera?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Thera

Hvilke flyselskaber flyver til Thera?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Thera fra Danmark, Norwegian, Aegean Airlines, Norwegian Air International og Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Thera

1 Norwegian Air International-fly flyver til Thera i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Stockholm Arlanda (ARN) til Thera, der er den mest populære rute, som Norwegian Air International har til Thera. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Norwegian Air International-fly til Thera, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.193 kr. og afgik fra Aalborg. Norwegian Air International er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 9,1/10 af 29 af vores brugere.

SWISS-fly til Thera

Et andet populært valg for fly til Thera er SWISS (8,4/10, 138 anmeldelser). De fleste SWISS-fly, der lander i Thera, kommer fra Zürich, men der er 4 SWISS-fly til Thera fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med SWISS, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 893 kr. (København Kastrup til Thera, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Thera

Neden for finder du alle lufthavne i Thera samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Santorini Lufthavn?

Når du ankommer til Santonini Lufthavn i Grækenland, har du flere mulighed for transport ind til byen. Hvis du ønsker at benytte dig af offentlig transport, kan du hoppe på busserne uden for ankomsthallen. Busserne bliver drevet af KTEL og giver dig mulighed for at komme direkte til Fira Center, Oia, Imerovigli og Firostefani i hjertet af Santorini. Turen tager typisk under en halv time afhængigt af transport. Du kan også vælge at praje en taxa. De holder uden for ankomsthallen, og du finder flest tilgængelige taxaer i perioder, hvor lufthavnen er travl. Hvis du vil være sikker på en transportmulighed, kan du booke en shuttlebus eller en hyrevogn på forhånd. Vil du leje en bil, skal dette gøres inden ankomst.


Populære fly til Thera

Find dine flybilletter til Thera blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Thera
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris768 kr.
Fly fra Billund til Thera
Hurtigste flyvetid20t. 40min.
Laveste pris1.652 kr.

Visumkrav for Thera

Når du tager til Santorini, behøver du ikke ansøge om visum. Hvis du opholder dig der mere end 90 dage, skal du dog registrere dig på den lokale politistation. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt pas. Det skal være gyldigt under hele opholdet. I tilfælde af at du rejser med en mindreårig, som du ikke har forældremyndighed over, skal personen med forældremyndigheden give skriftligt samtykke til, at barnet må rejse med dig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Thera


De bedste oplevelser og seværdigheder i Thera

Santorini består af fire små byer: Fira, Oia, Imerovigli og Firostefani. På alle fire har du mulighed for at opleve vulkaner, billedskønne solnedgange og lækker lokal mad. Området er kendt for sine mange udsigtspunker og ikoniske arkitektur. Øerne er desuden kendte for deres lokale vin, hvilket gør de mange vinsmagninger til en populær aktivitet. Hvis du elsker historie, bør du besøge Akrotiri og Museet for Theras forhistorie. Byen byder også på flere vandre-tours, hvor du ser byens skjulte perler, samtidig med at du lære om dens fascinerende historie. Det er ikke unormalt, at der popper begivenheder op i gadebilledet, såsom udendørsbiografer, vin- og ølsmagning samt kunstudstillinger. De mange markeder i byen gør den populær hos rejsende, der har forelsket sig i Middelhavets køkken. Når du er i Santorini, bør du have et kamera eller telefon på dig. Alene det at gå en tur er en oplevelse i sig selv, så du bør helt sikkert unde dig selv en dag afsat til byvandring.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Thera på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Thera, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Thera, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Thera. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Thera og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Thera

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Thera

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.