Find billige fly til Thera fra 2.737 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Thera

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Thera

Bedste pris på returbillet

2.737 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 55min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Thera fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.737 kr. (Billund til Thera Santorini).
Det hurtigste fly til Thera fra Danmark tager 14t. 55min. (Billund til Thera Santorini).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Thera, herunder Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Thera

Få indsigter om din flyrejse til Thera, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Thera?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Thera fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.750 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Thera med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.090 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Thera?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Thera på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Thera er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 2.546 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Thera på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.328 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Thera?

Når du flyver til Thera fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.798 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Thera koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.894 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thera?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Thera (Thera Santorini), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 14t. 15min. og 4t. 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Thera?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Thera fra Danmark er 24 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.477 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Thera

Find de billigste fly til disse Thera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Thera

København (CPH) til Heraklion (HER)

Fly til Thera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Heraklion N. Kazantzakis Apt., hvor den gennemsnitlige pris er 2.406 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA KØBENHAVNnovember30% billigereAt flyve fra København til Thera ​​koster i gennemsnit blot 1.750 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 3.194 kr. at flyve til Thera ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL THERA FRA KØBENHAVNjuli593% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Thera fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Thera

Hvor lang tid tager det at flyve til Santorini?

Når du køber en flybillet fra Københavns Lufthavn til Thera Santorini Lufthavn (JTR) i Grækenland, varierer tiden på flyvningerne meget. Gennemsnitligt tager turen dog omkring ni timer, afhængigt af antallet af mellemlandinger. Hvis du vælger at flyve fra Aarhus Lufthavn (AAU) til Santorini, skal du ofte medregne én til to timer mere. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger flyvninger mellem Santorini og Aalborg Lufthavn (AAL). Fra de to jyske lufthavne tager turen typisk mellem 10 og 12 timer.

Hvorfra flyver man direkte til Santorini?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte mellem Danmark og Santorini i Grækenland. Booker du en flybillet fra Aarhus, Aalborg eller Billund, er din første mellemlanding ofte i København. Herfra vil du ofte rejse videre til en anden europæisk lufthavn som Paris-Orly (ORY), Nice (NCE), Berlin Brandenburg (BER), Frankfurt Intl (FRA) eller Zürich (ZRH). Efter en mellemlanding her kan turen gå direkte videre til en ekstra mellemlanding, hvorefter du ankommer til Grækenland, eller direkte til Santorini. Turens længde er derfor meget afhængig af mellemlandingernes placering og varighed. Vær opmærksom på, at du på nogle ruter skal tjekke dig selv og din bagage ind igen under mellemlandingen. Dette er ikke altid tilfældet, men det er værd at være opmærksom på.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Thera Santorini Lufthavn?

Priser for fly til Thera Santorini Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Thera Santorini Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Thera Santorini Lufthavn er 12 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Thera Santorini Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Thera Santorini Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Thera Santorini Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Thera Santorini Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Thera Santorini Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Thera

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Thera fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. maj
BLL14:40Billund
16t. 05min.
2 stop
JTR07:45Thera Santorini
31. maj
JTR16:35Thera Santorini
16t. 45min.
2 stop
BLL08:20Billund
2.737 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. maj
BLL14:40Billund
14t. 55min.
2 stop
JTR06:35Thera Santorini
31. maj
JTR18:50Thera Santorini
5t. 25min.
1 stop
BLL23:15Billund
3.623 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. maj
BLL14:40Billund
25t. 10min.
1 stop
JTR16:50Thera Santorini
31. maj
JTR18:50Thera Santorini
5t. 25min.
1 stop
BLL23:15Billund
3.759 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Thera

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Thera, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines og Ryanair
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 15min.
JTRThera Santorini
Ryanair
BLLBillund
4t. 45min.
JTRThera Santorini

Visumkrav for Thera

Er der krav til pas og visum for at komme til Santorini?

Når du tager til Santorini, behøver du ikke ansøge om visum. Hvis du opholder dig der mere end 90 dage, skal du dog registrere dig på den lokale politistation. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt pas. Det skal være gyldigt under hele opholdet. I tilfælde af at du rejser med en mindreårig, som du ikke har forældremyndighed over, skal personen med forældremyndigheden give skriftligt samtykke til, at barnet må rejse med dig.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Thera

Hvad kan man se i Santorini?

Santorini består af fire små byer: Fira, Oia, Imerovigli og Firostefani. På alle fire har du mulighed for at opleve vulkaner, billedskønne solnedgange og lækker lokal mad. Området er kendt for sine mange udsigtspunker og ikoniske arkitektur. Øerne er desuden kendte for deres lokale vin, hvilket gør de mange vinsmagninger til en populær aktivitet. Hvis du elsker historie, bør du besøge Akrotiri og Museet for Theras forhistorie. Byen byder også på flere vandre-tours, hvor du ser byens skjulte perler, samtidig med at du lære om dens fascinerende historie. Det er ikke unormalt, at der popper begivenheder op i gadebilledet, såsom udendørsbiografer, vin- og ølsmagning samt kunstudstillinger. De mange markeder i byen gør den populær hos rejsende, der har forelsket sig i Middelhavets køkken. Når du er i Santorini, bør du have et kamera eller telefon på dig. Alene det at gå en tur er en oplevelse i sig selv, så du bør helt sikkert unde dig selv en dag afsat til byvandring.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Thera?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Thera på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Thera, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Thera med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Thera, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Thera?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Thera. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Thera lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Thera og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Thera på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.