Find billige flybilletter til Juba

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Juba

Find de billigste fly til disse Juba-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Juba

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Juba

København (CPH) til Juba (JUB)

Fly til Juba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Juba, hvor den gennemsnitlige pris er 8.305 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JUBA FRA KØBENHAVNjuni7% billigereAt flyve fra København til Juba ​​koster i gennemsnit blot 7.070 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JUBA FRA KØBENHAVNaugust65% dyrereDet koster cirka 12.591 kr. at flyve til Juba ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JUBA FRA KØBENHAVNseptember593% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Juba fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Juba?

Den billigste måned at flyve til Juba fra Danmark er i juni. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.070 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Juba i juni, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 7.549 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Juba på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Juba på dette tidspunkt kan findes helt ned til 7.630 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Juba, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.676 kr. pr. billet.Hvilke flyselskaber flyver til Juba?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Juba

Hvilke flyselskaber flyver til Juba?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Juba fra Danmark, Emirates og Egypt Air. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Juba


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Juba.

Ja. Alle fly til Juba på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Juba.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Juba lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Juba og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.