Find billige fly til Aspen

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Aspen

Få indsigter om din flyrejse til Aspen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Aspen på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Aspen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.257 kr.. Fly fra Danmark til Aspen på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.554 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Aspen?


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Aspen

Hvor lang tid tager det at flyve til Aspen?

En flyvning til Aspen Lufthavn (ASE) fra Københavns Lufthavn (CPH) tager i gennemsnit mellem 13 og 19 timer. Turen består typisk af enkelte mellemlandinger, hvor den første er i en anden europæisk storby og dernæst til USA, hvorefter du typisk vil have en indenrigsflyvning til Aspen. Det er populært at rejse til Aspen i Colorado i skisæsonen, da området er kendt for deres mange skibakker og smukke natur. Derfor er der flere flyvninger til Aspen i vinterperioden, hvorfor du finder flere flyrejser med kortere mellemlandinger.

Hvorfra flyver man direkte til Aspen?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra København, Aarhus eller Aalborg til Aspen. Når du flyver fra København, omfatter turen typisk to mellemlandinger. Den første er i en europæisk storby som Frankfurt Intl. (FRA), Paris Charles De Gaulle (CDG) eller München (MUC). Herefter går turen til USA, hvor din anden mellemlanding ofte vil være i Denver Intl. (DEN) eller Chicago O'Hare Intl. (ORD). Herfra kan du flyve direkte videre til Aspen. Turens længde afhænger af mellemlandingernes længde og placering, derfor ser du en lidt bredere variation i flyvningernes varighed. Du finder flere flytilbud på rejser til Aspen, og derfor er det muligt at finde afgange, der er både hurtige og prisvenlige.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Aspen?

Rejsende, som flyver til Aspen, kan måske finde bedre priser til Vail Eagle County Lufthavn (51 km fra Aspen centrum), Gunnison Lufthavn (74 km fra Aspen centrum), Montrose County Lufthavn (120 km fra Aspen centrum), Hayden Yampa Valley Lufthavn (147 km fra Aspen centrum) eller Grand Junction Regnl Lufthavn (148 km fra Aspen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Aspen Lufthavn?

Priser for fly til Aspen Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Aspen Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Aspen Lufthavn er 2 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Aspen Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Aspen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Aspen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Aspen Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Aspen Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Aspen

Er der krav til pas og visum for at komme til Aspen?

Når du har købt flybilletter til Aspen, kan du opholde dig visumfrit i USA i op til 90 dage. Du skal dog altid søge om en ESTA-rejsetilladelse. Det er vigtigt, at du er i besiddelse af et pas, der er gyldigt under hele opholdet. Hvis du har et forlænget pas, anderkendes dette kun med et visum. Ved ankomsten i Aspen skal du kunne fremvise en gyldig returbillet til et land uden for Nordamerika eller Caribien.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Aspen

Hvad kan man se i Aspen?

Aspen er den perfekte rejsedestination for dig, som elsker den rå natur, skisport og udendørseventyr. Aspen er bedst kendt som et af USA's største resortområder i bjergene. Du finder et utal af udkigspunkter over de kendte Colorado Rocky Mountains. Et af de mest populære bjerge i Aspen er Maroon Bells, og besøger du Aspen om sommeren er dette område et must. Maroon Bells er et af de mest fotograferede bjerge i USA, og det er der en grund til. Både store og små vil elske en tur i Silver Queen Gondola, der tager dig direkte fra Aspen centrum og op til et af områdets bedste udkigspunkter på kort tid. Turen derop er billedskøn og klart et besøg værd. Selve Aspen by er ikke stor, men helt klart et besøg værd. Byen er fyldt med victorianske bygninger, og hvis du vil nyde en aktiv dag i byen, er der flere steder, hvor du kan leje cykler eller tage del i de mange guidede ture omkring bymidten.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Aspen?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Aspen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Aspen, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Aspen med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Aspen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Aspen?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Aspen ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Aspen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Aspen. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aspen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.