Find billige flybilletter til Aspen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Aspen?

En flyvning til Aspen Lufthavn (ASE) fra Københavns Lufthavn (CPH) tager i gennemsnit mellem 13 og 19 timer. Turen består typisk af enkelte mellemlandinger, hvor den første er i en anden europæisk storby og dernæst til USA, hvorefter du typisk vil have en indenrigsflyvning til Aspen. Det er populært at rejse til Aspen i Colorado i skisæsonen, da området er kendt for deres mange skibakker og smukke natur. Derfor er der flere flyvninger til Aspen i vinterperioden, hvorfor du finder flere flyrejser med kortere mellemlandinger.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra København, Aarhus eller Aalborg til Aspen. Når du flyver fra København, omfatter turen typisk to mellemlandinger. Den første er i en europæisk storby som Frankfurt Intl. (FRA), Paris Charles De Gaulle (CDG) eller München (MUC). Herefter går turen til USA, hvor din anden mellemlanding ofte vil være i Denver Intl. (DEN) eller Chicago O'Hare Intl. (ORD). Herfra kan du flyve direkte videre til Aspen. Turens længde afhænger af mellemlandingernes længde og placering, derfor ser du en lidt bredere variation i flyvningernes varighed. Du finder flere flytilbud på rejser til Aspen, og derfor er det muligt at finde afgange, der er både hurtige og prisvenlige.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Aspen for 1.994 kr./person, hvilket er 78% billigere end gennemsnitsflyprisen til Aspen. Hvis du vil finde den billigste pris til Aspen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Aspen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vail Eagle County (51 km fra Aspen centrum), Lufthavn: Gunnison (74 km fra Aspen centrum), Lufthavn: Montrose County (120 km fra Aspen centrum), Lufthavn: Hayden Yampa Valley (147 km fra Aspen centrum) eller Lufthavn: Grand Junction Regnl (148 km fra Aspen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Aspen er normalt Lufthavn: Aspen med en gennemsnitspris på 6.398 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Aspen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Aspen

Hvilke flyselskaber flyver til Aspen?

For fly fra Danmark til Aspen, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa og United Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Lufthansa-fly til Aspen

Der er 4 fly med Lufthansa til Aspen på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Denver Intl, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 5.342 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Aspen). Lufthansa har en bedømmelse på 7,3 fra 309 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Aspen

Neden for finder du alle lufthavne i Aspen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Aspen Lufthavn?

Når du ankommer i Aspen lufthavn, har du flere transportmuligheder at vælge imellem. Uden for ankomsthallen holder busserne i retning mod Aspen og Snowmass. Begge lufthavnsbusser fra RFTA er gratis. Det er også muligt at vælge den kollektive trafik ved at hoppe på bussen BRT fra Aspen i retning mod Rubey Park Transit Center. Det er selvfølgelig også muligt at leje en bil i Aspen. Du finder biludlejningen en kort gåtur fra ankomsthallen. Det anbefales, at du booker din bil før afrejsen, så du er sikker på, at den står klar ved ankomsten. Hvis du ankommer på skæve tidspunkter, såsom tidligt om morgenen eller sent på aftenen, er den eneste mulighed for transport at tage en taxa. Det er ikke altid muligt at praje en taxa uden for ankomsthallen, men du finder information til lokale taxaselskaber i lufthavnens ankomsthal.


Visumkrav for Aspen

Når du har købt flybilletter til Aspen, kan du opholde dig visumfrit i USA i op til 90 dage. Du skal dog altid søge om en ESTA-rejsetilladelse. Det er vigtigt, at du er i besiddelse af et pas, der er gyldigt under hele opholdet. Hvis du har et forlænget pas, anderkendes dette kun med et visum. Ved ankomsten i Aspen skal du kunne fremvise en gyldig returbillet til et land uden for Nordamerika eller Caribien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Aspen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Aspen

Aspen er den perfekte rejsedestination for dig, som elsker den rå natur, skisport og udendørseventyr. Aspen er bedst kendt som et af USA's største resortområder i bjergene. Du finder et utal af udkigspunkter over de kendte Colorado Rocky Mountains. Et af de mest populære bjerge i Aspen er Maroon Bells, og besøger du Aspen om sommeren er dette område et must. Maroon Bells er et af de mest fotograferede bjerge i USA, og det er der en grund til. Både store og små vil elske en tur i Silver Queen Gondola, der tager dig direkte fra Aspen centrum og op til et af områdets bedste udkigspunkter på kort tid. Turen derop er billedskøn og klart et besøg værd. Selve Aspen by er ikke stor, men helt klart et besøg værd. Byen er fyldt med victorianske bygninger, og hvis du vil nyde en aktiv dag i byen, er der flere steder, hvor du kan leje cykler eller tage del i de mange guidede ture omkring bymidten.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Aspen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Aspen, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Aspen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Aspen ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Aspen. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.