Find billige fly til Colorado Springs

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Colorado Springs

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Colorado Springs

Bedste pris på enkeltbillet

7.054 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Colorado Springs fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.054 kr. (København Kastrup til Colorado Springs Mnpl).
Det hurtigste fly til Colorado Springs fra Danmark tager 17t. 05min. (København Kastrup til Colorado Springs Mnpl).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Colorado Springs, herunder Air Canada, Lufthansa og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Colorado Springs

Få indsigter om din flyrejse til Colorado Springs, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Colorado Springs?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Colorado Springs fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.210 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Colorado Springs i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Colorado Springs i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 5.519 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Colorado Springs?

Brugere, der booker rejser til Colorado Springs fra Dallas, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Colorado Springs. Hvis du vil finde den billigste pris til Colorado Springs fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Colorado Springs?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Colorado Springs du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 21t. 16min. at flyve fra København Kastrup til Denver Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 16t. 10min. at flyve fra Billund til Denver Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Colorado Springs

Find de billigste fly til disse Colorado Springs-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Colorado Springs

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Colorado Springs

København (CPH) til Denver (DEN)

Fly til Colorado Springs ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Denver Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.120 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL COLORADO SPRINGS FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Colorado Springs ​​koster i gennemsnit blot 5.210 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL COLORADO SPRINGS FRA KØBENHAVNaugust25% dyrereDet koster cirka 7.916 kr. at flyve til Colorado Springs ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL COLORADO SPRINGS FRA KØBENHAVNapril716% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Colorado Springs fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Colorado Springs

Flyvninger til Colorado Springs lufthavn (COS) tager fra Kastrup lufthavn (CPH) 19 timer og 43 minutter og du har to mellemlandinger: En i Frankfurt lufthavn (FRA) og igen i Denver lufthavn (DEV). Flyrejser fra Billund Lufthavn (BILL) tager 19 timer og 23 minutter, og du vil ligeledes have mellemlandinger i Frankfurt og Denver lufthavn. Fra Aalborg lufthavn tager flyveturen 19 timer og 23 minutter og indeholder tre mellemlandinger, i Kastrup lufthavn, Danmark, i Frankfurt og derefter Denver lufthavn. Du kan med fordel booke flybilletter, hotel og evt. bil samtidig. Der kan være mange penge og ikke mindst tid at spare ved en fælles bestilling, og udvalget er som regel også større.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Colorado Springs, USA, fra en af de mange danske lufthavne. Du skal forvente mindst to mellemlandinger: En i en større europæisk lufthavn og igen i Denver. Benyt dig evt. af de to mellemlandinger til at få strukket benene ud, hvilke kan være rart på lange ture. Mellemlandingerne giver også mulighed for at se en by, som du ellers ikke ville have haft set.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Colorado Springs. Hvis du har planer om at flyve til Colorado Springs, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Pueblo Memorial (67 km fra Colorado Springs centrum), Lufthavn: Denver Arapahoe Co (81 km fra Colorado Springs centrum) eller Lufthavn: Denver Intl (115 km fra Colorado Springs centrum).

Lufthavn: Colorado Springs Mnpl har en gennemsnitspris på 5.192 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Colorado Springs. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Colorado Springs

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Colorado Springs fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
36t. 05min.
COSColorado Springs Mnpl

Find de billigste enkeltbilletter til Colorado Springs

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Colorado Springs, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og Lufthansa
KLM
30. dec.
CPH01:00København Kastrup
19t. 09min.
2 stop
COS20:09Colorado Springs Mnpl
7.054 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. jan.
CPH01:00København Kastrup
19t. 09min.
2 stop
COS20:09Colorado Springs Mnpl
7.442 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. jan.
CPH03:55København Kastrup
17t. 34min.
2 stop
COS21:29Colorado Springs Mnpl
8.368 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Colorado Springs

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Colorado Springs

Hvilke flyselskaber flyver til Colorado Springs?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Colorado Springs

Hvilke flyselskaber flyver til Colorado Springs?

Lufthansa, Icelandair, British Airways og KLM er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Colorado Springs regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Colorado Springs med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Colorado Springs

Der er 2 fly med KLM til Colorado Springs på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Salt Lake City Intl, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 4.879 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Colorado Springs). KLM har en bedømmelse på 7,5 fra 175 brugeranmeldelser på momondo.

United Airlines-fly til Colorado Springs

Et andet populært valg for fly til Colorado Springs er United Airlines (7,2/10, 1.627 anmeldelser). De fleste United Airlines-fly, der lander i Colorado Springs, kommer fra Denver Intl, men der er 36 United Airlines-fly til Colorado Springs fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med United Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.614 kr. (København Kastrup til Colorado Springs, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Colorado Springs

Neden for finder du alle lufthavne i Colorado Springs samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Colorado Springs fra lufthavnen?

Der er mange måder du kan komme ned til Colorado Springs centrum fra lufthavnen. Du kan vælge at tage en taxa eller en Uber. Der afgår en bus, busrute 27, lige ude for ankomsthallen. Der er et godt udvalg af minibusser, og limousine som det anbefales at have booket i forvejen. Mange af hotellerne har også afhentning i minibusser. Foretrækker du selv at køre, kan du med fordel leje en bil hjemmefra og gerne samtidig med, at du bestiller flybilletter. Bilen vil derefter stå klar, når du ankommer til lufthavnen.


Populære fly til Colorado Springs

Find dine flybilletter til Colorado Springs blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Colorado Springs
Hurtigste flyvetid36t. 05min.
Laveste pris3.524 kr.
Fly fra Aalborg til Colorado Springs
Hurtigste flyvetid40t. 37min.
Laveste pris7.614 kr.

Visumkrav for Colorado Springs

Det er lovligt at opholde sig visumfrit i USA i op til 90 dage, men der skal søges ESTA. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Provisorisk pas godkendes kun ved udrejse. Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser uden en forælder. F.eks. med bedsteforældre.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Colorado Springs


De bedste oplevelser og seværdigheder i Colorado Springs

Der er et bredt udvalg af aktiviteter og seværdigheder at se i Colorado Springs. Den mest populære er nationalparken Garden of the Gods. Den kan enten besøges til fods eller i en jeep. Rejser du med børn er Cheyenne Mountain ZOO så afgjort et besøg værd. En anderledes seværdighed er United States Air Force Academy. Det er en militærbase samtidig med at det er et undervisningssted. En anden nationalpark, som absolut ikke bør springes over er Red Rock Canyon. En naturskøn park med mange virkelige gode vandrestier. Et andet smukt sted at vandre omkring er Glen Eyrie Castle, et slot der blev bygget i det forrige århundrede. Seven Bridges Trail er en tredje område, hvor der er et utal af smukke vandrestier. Der er en hule i området som fortæller om områdets historie. Hvis syv broer ikke er nok, er der også syv vandfald, hvor af den ene har et fald på over en kilometer. Har du lyst til at se og lære mere om Colorado Springs, kan du med fordel tage en tur rundt i Old Colorado City Historic District. Det er også muligt at spise og drikke sig igennem byen og området og blandt andet besøge området lokale mikrobryggerier, og som noget helt specielt, kan du få en lektion i hvordan du flyver med en falk. Du kan også komme på organiserede klatreture i de omkringliggende bjerge.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Colorado Springs, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Colorado Springs, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Colorado Springs, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Colorado Springs.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Colorado Springs, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Colorado Springs spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.