Find billige fly til Kuwait

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kuwait

Få indsigter om din flyrejse til Kuwait, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kuwait?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Kuwait fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.792 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Kuwait i januar, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.026 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kuwait på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kuwait er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.168 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Kuwait for omkring 3.517 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kuwait?

Det billigste tidspunkt at flyve til Kuwait på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.132 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.488 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kuwait?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kuwait 27 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kuwait for 3.403 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kuwait

Find de billigste fly til disse Kuwait-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kuwait

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kuwait

København (CPH) til Kuwait (KWI)

Fly til Kuwait ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kuwait Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.403 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KUWAIT FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Kuwait ​​koster i gennemsnit blot 2.792 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KUWAIT FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 4.063 kr. at flyve til Kuwait ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KUWAIT FRA KØBENHAVNjuni476% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kuwait fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kuwait

Flyvningen fra Danmark til Kuwait By Lufthavn (KWI) i Kuwait tager fra knap 10 timer og helt op mere end et døgn. Det afhænger af, hvordan dine flyrejser hænger sammen med eventuelle mellemlandinger. Flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) til Kuwait By kan typisk gøres på lidt under 10 timer, mens det fra Billund Lufthavn (BLL) kan gøres på omkring 11 timer. Flyver du fra enten Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), vil det tage fra 13 timer og op.

Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du flyve med Pegasus Airlines til Istanbul og derfra fortsætte til Kuwait By. Hvis dine flybilletter tager udgangspunkt i Billund Lufthavn, kan din rejse for eksempel se ud som følger: Du begynder med Turkish Airlines, som flyver dig via en mellemlanding i Istanbul og videre til Kuwait By Lufthavn. Flyver du fra Aarhus Lufthavn, skal du først med SAS til København, og derfra er du med på turen med Turkish Airlines til Istanbul og videre til dit mål i Kuwait By. Går turen fra Aalborg Lufthavn, kan du rejse med Ryanair til London Stansted og så flyve videre med Kuwait Airlines, som tager dig resten af vejen til Kuwait By.


Hvilke flyselskaber flyver til Kuwait?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kuwait

Hvilke flyselskaber flyver til Kuwait?

På rejser til Kuwait fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Qatar Airways eller Emirates. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Emirates-fly til Kuwait

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Kuwait. Selskabet flyver 62 fly om ugen til Kuwait, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.874 kr. (fra København Kastrup). I 134 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Turkish Airlines-fly til Kuwait

Et andet populært valg for fly til Kuwait er Turkish Airlines (8,0/10, 158 anmeldelser). De fleste Turkish Airlines-fly, der lander i Kuwait, kommer fra Istanbul, men der er 29 Turkish Airlines-fly til Kuwait fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Turkish Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 2.685 kr. (Billund til Kuwait, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Kuwait

Neden for finder du alle lufthavne i Kuwait samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Kuwait By Lufthavn?

Der kører offentlig transport frem og tilbage fra Kuwait By Lufthavn og Kuwait By, og det er en af de billigste måder at komme frem til byen på, men det er også en af dem, der tager længst tid. Hvis du skal ind til selve Kuwait By, kan du for eksempel booke en shuttlebus. Det kan du gøre i forvejen enten via dit rejseselskab eller via dit hotel. Du kan også sigte efter at køre med en taxa på turen, der er i overkommelig afstand fra lufthavnen.


Populære fly til Kuwait

Find dine flybilletter til Kuwait blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aalborg til Kuwait
Hurtigste flyvetid23t. 10min.
Laveste pris4.916 kr.

Visumkrav for Kuwait

Du skal have et visum for at rejse ind i Kuwait By, og dit pas skal være gyldigt i seks måneder ud over dit opholds længde. Når du får et visum som turist- eller forretningsrejsende, er det gyldigt i 90 dage og kan kun bruges til indrejse én gang. Du kan søge om at få det forlænget, mens du er i Kuwait. Har du midlertidige eller nødpas, er de gangbare, men ved udrejse skal du have et stempel fra immigrationsmyndighederne først. Endelig må dit pas ikke være visiteret til eller stemplet i Israel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kuwait


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kuwait

Kuwait By er fuld af oplevelser, og du kan glæde dig til Tareq Rajab-museet, som er et etnografisk museum med hovedbeklædninger, instrumenter, guld, sølv og originale arabiske skrifter blandt meget andet. Har du fundet et godt flytilbud til Kuwait By, kan du også give dig selv tid til at se Souq Mubarakiya, som er et marked, som de var i Kuwait, før landet fandt olie og blev rigt. Her er selvfølgelig stadig flotte, moderne bygninger, men også farver, støj og masser af krydderier og andre råvarer. Stormoskeen er den største af byens mange hundrede moskeer, og her kan du se detaljer fra hele verden i den meget ekstravagante bygning. Se også Kuwait Towers, som er tre tårne, der faktisk delvist er designet af svenske arkitekter. Der er nu ikke meget IKEA over de tårnhøje tårne, der byder på guidede ture og 360-graders udsyn. Når du er nede på jorden igen, kan det være dejligt med en tur i byens største grønne område, Al Shaheed Park, hvor der er søer, palmer og en botanisk have sammen med vandreruter, løbestier og cykelstier.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kuwait. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Kuwait, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Kuwait vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kuwait og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.