Søg og find billige fly til Jamaica

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.9
ons. 5.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Jamaica

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jamaica

Bedste pris på returbillet

4.805 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Jamaica fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.805 kr. (København Kastrup til Montego Bay Sangster Intl).
Det hurtigste fly til Jamaica fra Danmark tager 14t. 40min. (København Kastrup til Kingston Norman Manley).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Jamaica, herunder American Airlines, Air Canada og Delta.

Indsigter og trends for flyrejser til Jamaica

Få indsigter om din flyrejse til Jamaica, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Jamaica?

Fly til Jamaica er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 2.573 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 16.165 kr., og alt fra 15.459 kr. eller mindre er et godt tilbud. 66.475 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.
See prices from:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Jamaica?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Jamaica. Den mest populære by at rejse til i Jamaica er Montego Bay, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 125% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Jamaica er Kingston og Negril.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Jamaica?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Jamaica afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Montego Bay Sangster Intl (den mest populære lufthavn i Jamaica), så tager det 36t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Montego Bay Sangster Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 30t. 30min..

Hvilke flyselskaber flyver til Jamaica?

Du kan finde fly til Jamaica med 9 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med British Airways, Air Canada eller Lufthansa, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. British Airways er det mest foretrukne, idet 33% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Jamaica? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Jamaica

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Jamaica fra Danmark
Montego Bay
Montego Bay

Brugbar information om dit fly til Jamaica

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Jamaica

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Jamaica er:
829 kr. pr. person med Spirit Airlines
1.750 kr. pr. person med Frontier
1.875 kr. pr. person med American Airlines

Den bedste dag at flyve til Jamaica er mandag, efterfulgt af søndag. mandag og søndag har som regel de laveste flypriser til Jamaica. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en fredag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Jamaica.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Jamaica

Find fly til disse populære byer i Jamaica fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Jamaica

Se de billigste flyrejser til Jamaica fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMontego Bay36t. 05min.4.805 kr.
KøbenhavnKingston31t. 45min.6.347 kr.
BillundKingston39t. 19min.7.473 kr.
BillundMontego Bay30t. 30min.8.553 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Jamaica

Hvidt puddersand under fødderne, turkist havvand, reggae, palmer og sol. Lyder det som sød musik i ferie-ørerne? Så søg på en rejse med fly til Jamaica, der ligger syd for Cuba, og som er blandt de tre største øer i Det Caribiske Hav, der i alt tæller mere end 7000 øer. Priskalenderen her på momondo viser de billigste rejsedage, så flybilletter til Jamaica passer ind i dit rejsebudget. Det er blot at skifte danske hvedemarker ud med sukkerrørsplantager, æbletræer med citrustræer og bananplantager, samt stenede danske strande med jamaicanske paradis-strande. Det er oplagt at lande i hovedstaden Kingston i denne tropiske østat. Derefter kan du altid flyve indenrigs mellem de forskellige destinationer, hvad enten det er Montego Bay, Negril eller Ocho Rios. Ligesom flere af de andre lande omkring Det Caribiske Hav, byder Jamaica også på to hovedsæsoner. Sæsonerne passer perfekt med, at du kan forlade den kolde, danske vinter og rejse med fly til Jamaica for at nyde den eksotiske ø. Højsæsonen og sommeren varer fra ca. december til april, hvorefter regnsæsonen sætter ind. Temperaturerne kan være meget varme om sommeren, hvilket gør det ideelt at booke flyrejser til Jamaica til en af kystbyerne, der ofte er et par grader køligere, samtidig med, at du kan springe direkte i havet.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Jamaica?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder en direkte rejse med fly til Jamaica fra Danmark. Til gengæld samarbejder mange af selskaberne på kryds og tværs, så der kan sammensættes masser af kombinationer med forskellige flyselskaber. Det er lige fra SAS, KLM, British Airways og Lufthansa til easyJet, Norwegian og WOW air. Dermed kan du skræddersy din rejse som du ønsker den.

Hvor lang tid tager det at flyve til Jamaica?

Den hurtigste afgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn tager ca. 15 timer og 30 minutter, mens det fra Billund Lufthavn tager omkring 17 timer. Jamaica-rejser kan også foretages fra nogle af de mindre lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, hvorfra du ofte skal regne med to til tre stop samt en rejsetid på ca. 18-19 timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Jamaica?

Jamaica er en perfekt bounty-destination, hvor vand hele vejen omkring samt sommer fra december til april gør denne periode optimal at rejse i. Vær opmærksom på, at priserne ofte stiger hen over julemånederne. Regnsæsonen er også rejsevenlig, når blot du pakker den rette beklædning, og der er stadig masser af sol ind imellem de korte regnskyl samtidig med, at priserne ofte er billigere.

Kan man rejse til Jamaica uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på rejser til Jamaica. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra ankomstdatoen. Det er også en god idé at kontakte den jamaicanske ambassade inden afrejse.


Populære ruter til Jamaica

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Montego Bay
Hurtigste flyvetid36t. 05min.
Laveste pris4.805 kr.
Fly fra København til Kingston
Hurtigste flyvetid31t. 45min.
Laveste pris6.347 kr.
Fly fra Billund til Kingston
Hurtigste flyvetid39t. 19min.
Laveste pris7.473 kr.
Fly fra Billund til Montego Bay
Hurtigste flyvetid30t. 30min.
Laveste pris8.553 kr.

Find fly til Jamaica

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Jamaica


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Jamaica på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Jamaica, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Jamaica og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.