Find billige fly til Jamaica

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Jamaica.
Se nuværende rejserestriktioner for Jamaica

De billigste fly til byer i Jamaica

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Jamaica fra Danmark
Montego Bay
Montego Bay

Brugbar information om dit fly til Jamaica

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Jamaica
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Jamaica?

    Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Jamaica. Den mest populære by at rejse til i Jamaica er Montego Bay, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 117% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Jamaica er Kingston og Negril.

  • Hvad er det billigste fly til Jamaica?

    De billigste flybilletter til Jamaica fundet fornyligt af momondo brugere er 693 kr. med Spirit Airlines, 1.715 kr. med American Airlines og 1.743 kr. med British Airways.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Jamaica?

Indrejserestriktioner

Jamaica har genåbnet sine grænser for internationale rejsende. Jamaica har udvidet rejseforbudet for flyvninger fra Storbritannien indtil tidligst den 22. marts. Rejsende, der har opholdt sig på Jamaica i mindst seks sammenhængende måneder i et kalenderår, skal udfylde en rejsetilladelse inden afrejse. Rejsende, der ikke er bosiddende på Jamaica, skal fremvise en rejsetilladelse inden afrejse, som er udstedt på https://www.visitjamaica.com.

Indrejsekrav

Beboere i USA, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Mexico og Panama skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 10 dage før afgang. Med virkning fra 4. marts til 10. marts skal rejsende have en lægeerklæring med et negativt COVID-19-antigen- eller PCR-testresultat udstedt inden for 10 dage før afgang. Fra og med den 11. marts skal rejsende have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 antigen- eller PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 12 år er undtaget fra testkrav. Fra og med 4. marts underkastes passagerer, der rejser på forretningsrejse, en COVID-19 RT-PCR-test ved ankomsten for egen regning.

Karantænekrav

Rejsende underkastes medicinsk screening og kan være underlagt 14 dages karantæne. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en 48-timers statskarantænetest og PCR-test. Rejsende, der tester negativ, vil blive forsynet med et armbind til overvågning og frigivet til at fuldføre 14 dages karantæne derhjemme, mens de, der konstateres positive, vil blive isoleret i statslige faciliteter indtil de er blevet fundet raske. Rejsende kan afhentes fra karantænefaciliteten, når karantænen er afsluttet. Samtlige rejsende, der ankommer til Jamaica, vil være underlagt følgende karantænekrav: Kategori 1: Jamaica-statsborgere og ikke-statsborgere, der normalt har bopæl på Jamaica, kan underkastes undersøgelser, hvis de vurderes som højrisikostatsborgere, og de skal forblive i karantæne i hjemmet i 14 dage fra deres indrejse på Jamaica. Kategori 2: Gæster, der ikke bor på Jamaica i turistøjemed og opholder sig på godkendt indkvartering i en "sikker indkvartering", kan testes i lufthavnen eller på en bestemt facilitet og afvente resultaterne i et hotelværelse. Hvis testen er negativ, vil de forblive på deres hotel/resort i den "sikre indkvartering" og være begrænset til ejendom i henhold til "Stay in Resilient Corridor"-foranstaltningen. Nærmere oplysninger om »modstandsdygtig korridorindkvartering« findes i Besøg Jamaicas hjemmeside. Kategori 3: Ikke-bosiddende, der besøger Jamaica i erhvervsøjemed - alle bosiddende i USA, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Mexico og Panama, der rejser til Jamaica i erhvervsøjemed, skal uploade en COVID-19 RT-PCR-test for at opnå en rejsetilladelse. Testen skal udføres inden for 10 dage efter den planlagte rejsedato. Forretningsrejsende vil også blive testet ved ankomsten til Jamaicas lufthavn. De afventer resultaterne af deres test under en »Quarantine for Business« Rejsende" angiver deres hotel/adresse. Hvis testen er negativ, vil de blive frigivet fra karantæne og være under »Stay at Intended Address for Business Travellers« foranstaltning i en periode på 14 dage fra datoen for deres indrejse til Jamaica eller under hele opholdet, hvis det er kortere end 14 dage. Kategori 4: Ikke-bosiddende, der besøger Jamaica til andre formål, herunder turister, der ikke opholder sig i den »sikre indkvartering« - kan rejsende, der ikke skal foretage en forudgående test, blive pålagt at blive testet i lufthavnen eller andre udpegede faciliteter, hvis sundhedsmyndighederne vurderer, at de er højrisikorejsende. De vil derefter vente på deres testresultater under karantæne på deres hotel/adresse. Uanset om de skal testes eller ej, skal de rejsende forblive i karantæne i 14 dage fra datoen for indrejsen til Jamaica. Hvis de rejsende skal testes, og testen er negativ, skal de forblive i karantæne i 14 dage fra indrejsedatoen til Jamaica. Rejsende der er testet positive for COVID-19, vil blive isoleret enten hjemme eller i en offentlig facilitet som fastlagt af sundhedsmyndighederne.

Hvis du planlægger rejser til Jamaica nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Jamaica? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Jamaica

Find fly til disse populære byer i Jamaica fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Jamaica

Se de billigste flyrejser til Jamaica fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundMontego Bay4.104 kr.
KøbenhavnMontego Bay5.650 kr.
KøbenhavnKingston7.279 kr.
BillundKingston9.217 kr.

Fly til Jamaica

Hvidt puddersand under fødderne, turkist havvand, reggae, palmer og sol. Lyder det som sød musik i ferie-ørerne? Så søg på en rejse med fly til Jamaica, der ligger syd for Cuba, og som er blandt de tre største øer i Det Caribiske Hav, der i alt tæller mere end 7000 øer. Priskalenderen her på momondo viser de billigste rejsedage, så flybilletter til Jamaica passer ind i dit rejsebudget. Det er blot at skifte danske hvedemarker ud med sukkerrørsplantager, æbletræer med citrustræer og bananplantager, samt stenede danske strande med jamaicanske paradis-strande. Det er oplagt at lande i hovedstaden Kingston i denne tropiske østat. Derefter kan du altid flyve indenrigs mellem de forskellige destinationer, hvad enten det er Montego Bay, Negril eller Ocho Rios. Ligesom flere af de andre lande omkring Det Caribiske Hav, byder Jamaica også på to hovedsæsoner. Sæsonerne passer perfekt med, at du kan forlade den kolde, danske vinter og rejse med fly til Jamaica for at nyde den eksotiske ø. Højsæsonen og sommeren varer fra ca. december til april, hvorefter regnsæsonen sætter ind. Temperaturerne kan være meget varme om sommeren, hvilket gør det ideelt at booke flyrejser til Jamaica til en af kystbyerne, der ofte er et par grader køligere, samtidig med, at du kan springe direkte i havet.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Jamaica?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder en direkte rejse med fly til Jamaica fra Danmark. Til gengæld samarbejder mange af selskaberne på kryds og tværs, så der kan sammensættes masser af kombinationer med forskellige flyselskaber. Det er lige fra SAS, KLM, British Airways og Lufthansa til easyJet, Norwegian og WOW air. Dermed kan du skræddersy din rejse som du ønsker den.

Hvor lang tid tager det at flyve til Jamaica?

Den hurtigste afgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn tager ca. 15 timer og 30 minutter, mens det fra Billund Lufthavn tager omkring 17 timer. Jamaica-rejser kan også foretages fra nogle af de mindre lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, hvorfra du ofte skal regne med to til tre stop samt en rejsetid på ca. 18-19 timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Jamaica?

Jamaica er en perfekt bounty-destination, hvor vand hele vejen omkring samt sommer fra december til april gør denne periode optimal at rejse i. Vær opmærksom på, at priserne ofte stiger hen over julemånederne. Regnsæsonen er også rejsevenlig, når blot du pakker den rette beklædning, og der er stadig masser af sol ind imellem de korte regnskyl samtidig med, at priserne ofte er billigere.

Kan man rejse til Jamaica uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på rejser til Jamaica. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra ankomstdatoen. Det er også en god idé at kontakte den jamaicanske ambassade inden afrejse.


Populære ruter til Jamaica

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Montego Bay
Hurtigste flyvetid16t. 50min.
Laveste pris4.104 kr.
Fly fra København til Montego Bay
Hurtigste flyvetid17t. 15min.
Laveste pris5.650 kr.
Fly fra København til Kingston
Hurtigste flyvetid36t. 45min.
Laveste pris7.279 kr.
Fly fra Billund til Kingston
Hurtigste flyvetid34t. 34min.
Laveste pris9.217 kr.

Find fly til Jamaica

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Jamaica