Find billige fly til Montego Bay

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Montego Bay

Få indsigter om din flyrejse til Montego Bay, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montego Bay?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Montego Bay fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.454 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Montego Bay fra Danmark i september i stedet. Fly til Montego Bay i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.476 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Montego Bay?

1.092 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Montego Bay. Dette fly er fra Miami og er 84% billigere end de fleste andre flyrejser til Montego Bay. Hvis du vil finde den billigste pris til Montego Bay fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Montego Bay på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Montego Bay er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Montego Bay på en mandag kan finde billetter helt ned til 6.354 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Montego Bay for omkring 7.934 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Montego Bay?

Når du flyver til Montego Bay fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.170 kr. for fly med afgang om aftenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Montego Bay, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.851 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Montego Bay?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Montego Bay du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 30t at flyve fra København Kastrup til Montego Bay Sangster Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 27t. 10min. at flyve fra Billund til Montego Bay Sangster Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Montego Bay?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Montego Bay fra Danmark, når du booker 45 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Montego Bay for omkring 6.835 kr., når du søger 45 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Montego Bay

Find de billigste fly til disse Montego Bay-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montego Bay

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Montego Bay

København (CPH) til Montego Bay (MBJ)

Fly til Montego Bay ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montego Bay Sangster Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.835 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEGO BAY FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Montego Bay ​​koster i gennemsnit blot 5.454 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEGO BAY FRA KØBENHAVNjuli52% dyrereDet koster cirka 10.414 kr. at flyve til Montego Bay ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEGO BAY FRA KØBENHAVNdecember591% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Montego Bay fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Montego Bay

Lufthavn: Negril, Lufthavn: Ocho Rios Boscobel eller Lufthavn: Kingston Norman Manley kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Montego Bay.

Med en gennemsnitspris på 5.885 kr. pr. person er Lufthavn: Kingston Norman Manley den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Montego Bay. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Montego Bay

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montego Bay fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
30t. 00min.
MBJMontego Bay Sangster Intl
Air Canada
BLLBillund
27t. 10min.
MBJMontego Bay Sangster Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Montego Bay

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Montego Bay, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada og American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
30t. 00min.
MBJMontego Bay Sangster Intl
Air Canada
BLLBillund
27t. 10min.
MBJMontego Bay Sangster Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Montego Bay?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Montego Bay

Hvilke flyselskaber flyver til Montego Bay?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Montego Bay fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er British Airways, Air Canada, Delta og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Montego Bay, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Montego Bay

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Montego Bay på momondo er SWISS, som flyver 1 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Puerto Plata La Union, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Montego Bay kostede 4.561 kr. (returrejse fra København Kastrup til Montego Bay fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 142 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Delta-fly til Montego Bay

Et andet populært valg for fly til Montego Bay er Delta (7,8/10, 666 anmeldelser). De fleste Delta-fly, der lander i Montego Bay, kommer fra Atlanta Hartsfield Jackson, men der er 11 Delta-fly til Montego Bay fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Delta, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.675 kr. (Billund til Montego Bay, returrejse).


Populære fly til Montego Bay

Find dine flybilletter til Montego Bay blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Montego Bay
Hurtigste flyvetid30t. 00min.
Laveste pris5.096 kr.
Fly fra Billund til Montego Bay
Hurtigste flyvetid27t. 10min.
Laveste pris5.740 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Montego Bay


Find billige flybilletter til andre byer i Jamaica

Jamaica er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Montego Bay, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Montego Bay, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Montego Bay, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Montego Bay. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Montego Bay lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Montego Bay og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.