Flyrejser Caribien Jamaica Montego Bay

Find billige flybilletter til Montego Bay

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Montego Bay (MBJ)
ons.. 4.8.
ons.. 11.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Montego Bay. De nuværende restriktioner til Montego Bay er baseret på Jamaica rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Jamaica

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Montego Bay

Find de billigste fly til disse Montego Bay-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montego Bay

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Montego Bay

København (CPH) til Montego Bay (MBJ)

Fly til Montego Bay ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montego Bay Sangster Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.186 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEGO BAY FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Montego Bay ​​koster i gennemsnit blot 4.127 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEGO BAY FRA KØBENHAVNdecember20% dyrereDet koster cirka 6.244 kr. at flyve til Montego Bay ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEGO BAY FRA KØBENHAVNfebruar576% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Montego Bay fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Montego Bay?

Hvilket er det absolut billigste fly til Montego Bay?

703 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Montego Bay. Dette fly er fra Toronto og er 91% billigere end de fleste andre flyrejser til Montego Bay. Hvis du vil finde den billigste pris til Montego Bay fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montego Bay?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Montego Bay fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.127 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du bestille flyrejser til Montego Bay fra Danmark i april i stedet. Fly til Montego Bay i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.691 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Montego Bay?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Montego Bay fra Danmark, når du bestiller 21 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Montego Bay for omkring 5.186 kr., når du søger 21 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Montego Bay fra Danmark helt ned til 4.854 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Montego Bay på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Montego Bay er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Montego Bay på en mandag kan finde billetter helt ned til 4.515 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Montego Bay for omkring 5.990 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Montego Bay?

Når du flyver til Montego Bay fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.362 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Montego Bay, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.020 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Montego Bay?

Lufthavn: Negril, Lufthavn: Ocho Rios Boscobel eller Lufthavn: Kingston Norman Manley kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Montego Bay.

Findes der en billigere måde at flyve til Montego Bay på?

Med en gennemsnitspris på 4.342 kr. pr. person er Lufthavn: Kingston Norman Manley den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Montego Bay. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Montego Bay?

På nuværende tidspunkt inkluderer Jamaica rejserestriktioner rejser til Montego Bay. Indrejserestriktioner

Jamaica har genåbnet sine grænser for internationale rejsende. Jamaica har udvidet rejseforbudet for flyvninger fra Storbritannien indtil tidligst den 22. marts. Rejsende, der har opholdt sig på Jamaica i mindst seks sammenhængende måneder i et kalenderår, skal udfylde en rejsetilladelse inden afrejse. Rejsende, der ikke er bosiddende på Jamaica, skal fremvise en rejsetilladelse inden afrejse, som er udstedt på https://www.visitjamaica.com.

Indrejsekrav

Beboere i USA, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Mexico og Panama skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 10 dage før afgang. Med virkning fra 4. marts til 10. marts skal rejsende have en lægeerklæring med et negativt COVID-19-antigen- eller PCR-testresultat udstedt inden for 10 dage før afgang. Fra og med den 11. marts skal rejsende have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 antigen- eller PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 12 år er undtaget fra testkrav. Fra og med 4. marts underkastes passagerer, der rejser på forretningsrejse, en COVID-19 RT-PCR-test ved ankomsten for egen regning.

Karantænekrav

Rejsende underkastes medicinsk screening og kan være underlagt 14 dages karantæne. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en 48-timers statskarantænetest og PCR-test. Rejsende, der tester negativ, vil blive forsynet med et armbind til overvågning og frigivet til at fuldføre 14 dages karantæne derhjemme, mens de, der konstateres positive, vil blive isoleret i statslige faciliteter indtil de er blevet fundet raske. Rejsende kan afhentes fra karantænefaciliteten, når karantænen er afsluttet. Samtlige rejsende, der ankommer til Jamaica, vil være underlagt følgende karantænekrav: Kategori 1: Jamaica-statsborgere og ikke-statsborgere, der normalt har bopæl på Jamaica, kan underkastes undersøgelser, hvis de vurderes som højrisikostatsborgere, og de skal forblive i karantæne i hjemmet i 14 dage fra deres indrejse på Jamaica. Kategori 2: Gæster, der ikke bor på Jamaica i turistøjemed og opholder sig på godkendt indkvartering i en "sikker indkvartering", kan testes i lufthavnen eller på en bestemt facilitet og afvente resultaterne i et hotelværelse. Hvis testen er negativ, vil de forblive på deres hotel/resort i den "sikre indkvartering" og være begrænset til ejendom i henhold til "Stay in Resilient Corridor"-foranstaltningen. Nærmere oplysninger om »modstandsdygtig korridorindkvartering« findes i Besøg Jamaicas hjemmeside. Kategori 3: Ikke-bosiddende, der besøger Jamaica i erhvervsøjemed - alle bosiddende i USA, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Mexico og Panama, der rejser til Jamaica i erhvervsøjemed, skal uploade en COVID-19 RT-PCR-test for at opnå en rejsetilladelse. Testen skal udføres inden for 10 dage efter den planlagte rejsedato. Forretningsrejsende vil også blive testet ved ankomsten til Jamaicas lufthavn. De afventer resultaterne af deres test under en »Quarantine for Business« Rejsende" angiver deres hotel/adresse. Hvis testen er negativ, vil de blive frigivet fra karantæne og være under »Stay at Intended Address for Business Travellers« foranstaltning i en periode på 14 dage fra datoen for deres indrejse til Jamaica eller under hele opholdet, hvis det er kortere end 14 dage. Kategori 4: Ikke-bosiddende, der besøger Jamaica til andre formål, herunder turister, der ikke opholder sig i den »sikre indkvartering« - kan rejsende, der ikke skal foretage en forudgående test, blive pålagt at blive testet i lufthavnen eller andre udpegede faciliteter, hvis sundhedsmyndighederne vurderer, at de er højrisikorejsende. De vil derefter vente på deres testresultater under karantæne på deres hotel/adresse. Uanset om de skal testes eller ej, skal de rejsende forblive i karantæne i 14 dage fra datoen for indrejsen til Jamaica. Hvis de rejsende skal testes, og testen er negativ, skal de forblive i karantæne i 14 dage fra indrejsedatoen til Jamaica. Rejsende der er testet positive for COVID-19, vil blive isoleret enten hjemme eller i en offentlig facilitet som fastlagt af sundhedsmyndighederne.

Hvis du planlægger rejser til Montego Bay nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Montego Bay Sangster Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montego Bay Sangster Intl fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH05:30København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
MBJ22:45Montego Bay Sangster Intl
28. aug.
MBJ09:50Montego Bay Sangster Intl
21t. 00min.
2 stop
CPH06:50København Kastrup
7.115 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH05:30København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
MBJ22:45Montego Bay Sangster Intl
28. aug.
MBJ09:50Montego Bay Sangster Intl
21t. 00min.
2 stop
CPH06:50København Kastrup
7.121 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. sep.
CPH05:30København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
MBJ22:45Montego Bay Sangster Intl
6. okt.
MBJ07:36Montego Bay Sangster Intl
22t. 54min.
2 stop
CPH06:30København Kastrup
6.207 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. sep.
CPH05:30København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
MBJ22:45Montego Bay Sangster Intl
6. okt.
MBJ07:36Montego Bay Sangster Intl
22t. 54min.
2 stop
CPH06:30København Kastrup
6.219 kr.
Find lignende
British Airways
28. aug.
CPH03:20København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
MBJ19:55Montego Bay Sangster Intl
4. sep.
MBJ11:33Montego Bay Sangster Intl
25t. 02min.
2 stop
CPH12:35København Kastrup
7.190 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
18. jan.
CPH15:05København Kastrup
27t. 45min.
2 stop
MBJ18:50Montego Bay Sangster Intl
22. jan.
MBJ14:50Montego Bay Sangster Intl
15t. 00min.
2 stop
CPH05:50København Kastrup
6.351 kr.
Find lignende

Find billige flybilletter til andre byer i Jamaica

Jamaica er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Caribien Jamaica Montego Bay
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class