Find billige flybilletter til Kingston

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kingston. De nuværende restriktioner til Kingston er baseret på Jamaica rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Jamaica

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kingston

Find de billigste fly til disse Kingston-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kingston

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kingston

København (CPH) til Montego Bay (MBJ)

Fly til Kingston ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montego Bay Sangster Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.210 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KINGSTON FRA KØBENHAVNseptember17% billigereAt flyve fra København til Kingston ​​koster i gennemsnit blot 4.864 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KINGSTON FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 7.608 kr. at flyve til Kingston ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KINGSTON FRA KØBENHAVNfebruar542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kingston fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kingston?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kingston?

  707 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kingston. Dette fly er fra Toronto og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Kingston. Hvis du vil finde den billigste pris til Kingston fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kingston?

  september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Kingston fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.864 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Kingston i september, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.160 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kingston?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Kingston fra Danmark er 20 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.878 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kingston på?

  Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Kingston fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 5.227 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Kingston er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 6.260 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kingston?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Kingston på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.169 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 6.651 kr. i gennemsnit. Fly til Kingston fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kingston?

  Rejsende, som flyver til Kingston, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ocho Rios Boscobel (48 km fra Kingston centrum) eller Lufthavn: Montego Bay Sangster Intl (131 km fra Kingston centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kingston på?

  Med en gennemsnitspris på 4.363 kr. pr. person er Lufthavn: Kingston Norman Manley den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kingston. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kingston?

På nuværende tidspunkt inkluderer Jamaica rejserestriktioner rejser til Kingston. Indrejserestriktioner

Jamaica har genåbnet sine grænser for internationale rejsende. Jamaica har udvidet rejseforbudet for flyvninger fra Storbritannien indtil tidligst den 22. marts. Rejsende, der har opholdt sig på Jamaica i mindst seks sammenhængende måneder i et kalenderår, skal udfylde en rejsetilladelse inden afrejse. Rejsende, der ikke er bosiddende på Jamaica, skal fremvise en rejsetilladelse inden afrejse, som er udstedt på https://www.visitjamaica.com.

Indrejsekrav

Beboere i USA, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Mexico og Panama skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 10 dage før afgang. Med virkning fra 4. marts til 10. marts skal rejsende have en lægeerklæring med et negativt COVID-19-antigen- eller PCR-testresultat udstedt inden for 10 dage før afgang. Fra og med den 11. marts skal rejsende have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 antigen- eller PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 12 år er undtaget fra testkrav. Fra og med 4. marts underkastes passagerer, der rejser på forretningsrejse, en COVID-19 RT-PCR-test ved ankomsten for egen regning.

Karantænekrav

Rejsende underkastes medicinsk screening og kan være underlagt 14 dages karantæne. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en 48-timers statskarantænetest og PCR-test. Rejsende, der tester negativ, vil blive forsynet med et armbind til overvågning og frigivet til at fuldføre 14 dages karantæne derhjemme, mens de, der konstateres positive, vil blive isoleret i statslige faciliteter indtil de er blevet fundet raske. Rejsende kan afhentes fra karantænefaciliteten, når karantænen er afsluttet. Samtlige rejsende, der ankommer til Jamaica, vil være underlagt følgende karantænekrav: Kategori 1: Jamaica-statsborgere og ikke-statsborgere, der normalt har bopæl på Jamaica, kan underkastes undersøgelser, hvis de vurderes som højrisikostatsborgere, og de skal forblive i karantæne i hjemmet i 14 dage fra deres indrejse på Jamaica. Kategori 2: Gæster, der ikke bor på Jamaica i turistøjemed og opholder sig på godkendt indkvartering i en "sikker indkvartering", kan testes i lufthavnen eller på en bestemt facilitet og afvente resultaterne i et hotelværelse. Hvis testen er negativ, vil de forblive på deres hotel/resort i den "sikre indkvartering" og være begrænset til ejendom i henhold til "Stay in Resilient Corridor"-foranstaltningen. Nærmere oplysninger om »modstandsdygtig korridorindkvartering« findes i Besøg Jamaicas hjemmeside. Kategori 3: Ikke-bosiddende, der besøger Jamaica i erhvervsøjemed - alle bosiddende i USA, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Mexico og Panama, der rejser til Jamaica i erhvervsøjemed, skal uploade en COVID-19 RT-PCR-test for at opnå en rejsetilladelse. Testen skal udføres inden for 10 dage efter den planlagte rejsedato. Forretningsrejsende vil også blive testet ved ankomsten til Jamaicas lufthavn. De afventer resultaterne af deres test under en »Quarantine for Business« Rejsende" angiver deres hotel/adresse. Hvis testen er negativ, vil de blive frigivet fra karantæne og være under »Stay at Intended Address for Business Travellers« foranstaltning i en periode på 14 dage fra datoen for deres indrejse til Jamaica eller under hele opholdet, hvis det er kortere end 14 dage. Kategori 4: Ikke-bosiddende, der besøger Jamaica til andre formål, herunder turister, der ikke opholder sig i den »sikre indkvartering« - kan rejsende, der ikke skal foretage en forudgående test, blive pålagt at blive testet i lufthavnen eller andre udpegede faciliteter, hvis sundhedsmyndighederne vurderer, at de er højrisikorejsende. De vil derefter vente på deres testresultater under karantæne på deres hotel/adresse. Uanset om de skal testes eller ej, skal de rejsende forblive i karantæne i 14 dage fra datoen for indrejsen til Jamaica. Hvis de rejsende skal testes, og testen er negativ, skal de forblive i karantæne i 14 dage fra indrejsedatoen til Jamaica. Rejsende der er testet positive for COVID-19, vil blive isoleret enten hjemme eller i en offentlig facilitet som fastlagt af sundhedsmyndighederne.

Hvis du planlægger rejser til Kingston nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Kingston

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kingston fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
17. aug.
CPH03:00København Kastrup
35t. 50min.
2 stop
KIN14:50Kingston Norman Manley
21. okt.
KIN10:10Kingston Norman Manley
15t. 35min.
2 stop
CPH01:45København Kastrup
5.053 kr.
Find lignende
Air Canada
31. aug.
BLL02:20Billund
36t. 30min.
2 stop
KIN14:50Kingston Norman Manley
7. sep.
KIN09:10Kingston Norman Manley
42t. 05min.
2 stop
BLL03:15Billund
6.500 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. aug.
BLL17:40Billund
25t. 50min.
2 stop
KIN19:30Kingston Norman Manley
7. sep.
KIN09:10Kingston Norman Manley
21t. 40min.
3 stop
BLL06:50Billund
9.577 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. aug.
CPH13:05København Kastrup
32t. 30min.
2 stop
KIN21:35Kingston Norman Manley
21. okt.
KIN10:10Kingston Norman Manley
21t. 15min.
3 stop
CPH07:25København Kastrup
10.779 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. aug.
CPH12:05København Kastrup
46t. 43min.
2 stop
KIN10:48Kingston Norman Manley
20. okt.
KIN22:09Kingston Norman Manley
31t. 46min.
2 stop
CPH05:55København Kastrup
36.484 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kingston

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kingston, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
18. aug.
CPH03:45København Kastrup
35t. 05min.
2 stop
KIN14:50Kingston Norman Manley
3.146 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH16:15København Kastrup
46t. 40min.
3 stop
KIN14:55Kingston Norman Manley
4.600 kr.
Find lignende

Populære fly til Kingston

Find dine flybilletter til Kingston blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kingston
Hurtigste flyvetid35t. 50min.
Laveste pris5.053 kr.
Fly fra Billund til Kingston
Hurtigste flyvetid28t. 55min.
Laveste pris5.506 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kingston


Find billige flybilletter til andre byer i Jamaica

Jamaica er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?