Find billige fly til Pennsylvania

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Pennsylvania

Få indsigter om din flyrejse til Pennsylvania, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Pennsylvania?

For priser helt ned til 3.741 kr./pr. person, kan du finde fly til Pennsylvania afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Pennsylvania 5.406 kr./pr. person.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Pennsylvania?

Rejsetiden fra Danmark til Pennsylvania varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Philadelphia Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 12t. 25min.. En anden populær rute fra Danmark til Pennsylvania er at flyve fra Billund til Philadelphia Intl, hvilket tager ca. 19t. 05min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Pennsylvania?

tirsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Pennsylvania baseret på flypriserne. torsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Pennsylvania, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvilke flyselskaber flyver til Pennsylvania?

Der er i alt 9 flyselskaber, der flyver til Pennsylvania, hvor British Airways er den mest populære mulighed. Omkring 45% af dem, der flyver til Pennsylvania, vælger at flyve med British Airways. Hvis du ikke kan finde billetter med British Airways, er Lufthansa og Air Canada også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Pennsylvania

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Pennsylvania fra Danmark
Philadelphia
Philadelphia

Brugbar information om dit fly til Pennsylvania

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Pennsylvania

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Philadelphia?

Jeg planlægger at besøge Lancaster County Convention Center. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

Lancaster County Convention Center er tættest på Philadelphia Lufthavn. Hvis man leder efter alternative muligheder nær Lancaster County Convention Center kan man flyve til Baltimore Lufthavn.

Hvordan er vejret i Pennsylvania?

Temperaturene i Pennsylvania ligger mellem 1 °C og 26 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Pennsylvania er juli, og den koldeste måned i Pennsylvania er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje februar, januar, eller januar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvor meget koster fly til Pennsylvania?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 5.406 kr. på et fly til Pennsylvania. Vores brugere fandt dog fly til Pennsylvania for 3.741 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 16.533 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Pennsylvania, mens alt fra 4.192 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Pennsylvania?

Priser for fly til Pennsylvania opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Pennsylvania?

Fra november 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Pennsylvania.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Pennsylvania?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Pennsylvania hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Pennsylvania?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Pennsylvania kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Pennsylvania. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Pennsylvania? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Pennsylvania.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Pennsylvania

Find fly til disse populære byer i Pennsylvania fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Pennsylvania

Se de billigste flyrejser til Pennsylvania fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPhiladelphia12t. 25min.2.411 kr.
BillundPittsburgh15t. 39min.2.411 kr.
KøbenhavnPittsburgh15t. 39min.2.519 kr.
AalborgPittsburgh33t. 10min.3.105 kr.
BillundPhiladelphia19t. 05min.3.364 kr.
KøbenhavnState College36t. 53min.3.405 kr.
AarhusPittsburgh29t. 01min.3.943 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Pennsylvania

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Pennsylvania?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Pennsylvania falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Pennsylvania med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Pennsylvania?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Pennsylvania, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Pennsylvania, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Pennsylvania med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Pennsylvania med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Pennsylvania?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Pennsylvania. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Pennsylvania lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Pennsylvania, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Pennsylvania spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pennsylvania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.