0
Indsigter
FAQ
Flights to Bahamas

Find billige fly til Bahamas

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Bahamas

Få indsigter om din flyrejse til Bahamas, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Bahamas?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Bahamas. Den mest populære by at rejse til i Bahamas er Nassau, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 84% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Bahamas er Freeport, City of Freeport og Georgetown.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Bahamas?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Bahamas du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 28t. 45min. at flyve fra København Kastrup til Nassau Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Nassau Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Bahamas?

British Airways, Delta og Air Canada er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Bahamas, ifølge vores data. British Airways er vores brugeres foretrukne valg, idet 65% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Bahamas. Vær opmærksom på, at der er 5 forskellige flyselskaber, der flyver til Bahamas regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Bahamas? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Nassau

Nassau

Fort Charlotte

Atlantis Aquarium

Bahamas Historical Society Museum

Pirates Museum

Queen's Staircase

Freeport

Freeport

Taino Beach

Lucaya Beach

Gold Rock Beach

Xanadu Beach

Count Basie Square

Georgetown

Georgetown

Exuma

Exuma Beach

Rolletown Tombs

Hermitage Tomb

Palm Bay Beach

Tropic of Cancer Beach

Marsh Harbour

Marsh Harbour

Abaco Beach

Gregory Town

Gregory Town

Queens Bath

Glass Window Bridge

Surfers Beach

Gaulding Cay Beach

Port Royal

Port Royal

Bimini & Cat Cay

Sapona

Governor’s Harbour

Governor’s Harbour

Poponi Beach

Hut Point Beach

Rock Sound

Rock Sound

Lighthouse Beach

Ocean Hole


De billigste fly til byer i Bahamas

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bahamas fra Danmark
Nassau
Nassau

Brugbar information om dit fly til Bahamas

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bahamas

Hvad er det billigste fly til Bahamas?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Bahamas er:
1.226 kr. pr. person med Bahamasair
1.657 kr. pr. person med American Airlines
1.688 kr. pr. person med Delta

Hvad er den mest populære lufthavn i Bahamas at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Bahamas?

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Bahamas baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Bahamas, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bahamas?

Priser for fly til Bahamas opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bahamas?

Antallet af udbydere for fly til Bahamas er 8 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bahamas?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bahamas hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bahamas?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bahamas kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bahamas

Find fly til disse populære byer i Bahamas fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bahamas

Se de billigste flyrejser til Bahamas fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNassau28t. 45min.5.479 kr.
KøbenhavnFreeport33t. 41min.14.903 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Bahamas

Hvorfra kan jeg flyve direkte til Bahamas

Der er ikke nogen danske lufthavne, som har direkte flyvninger til Nassau Lufthavn (NAS) i hovedstaden Nassau eller de mindre internationale lufthavne, som for eksempel Grand Bahamas. Men fra Danmark vil du typisk havne i Nassau lufthavnen (NAS), medmindre du har en slutdestination, som kræver, du faktisk lander på en af de andre øer, som tilsammen udgør øriget Bahamas. Du skal dermed være forberedt på mellemlandinger for at kunne nå helt frem. Med en kombination af SAS og Jetblue kan du komme dertil med kun et enkelt skift i John F. Kennedy International (JFK) i New York. Her kan dog være lang tid mellem flyene, så overvej eventuelt at booke et lufthavnshotel og få lidt søvn eller hvile, inden turen går videre til caribiske Bahamas. En anden mulighed kan være Iberia, hvor der så typisk skiftes i Madrid (MAD) og Miami (MIA) med et længere op hold i Miami. Her kan du dog typisk nyde dejligt, lunt vejr, nogenlunde som det, du kommer til at opleve på Bahamas. På hjemturen skal du muligvis via Miami (MIA) og London (LHR). Tjek altid din ud- og hjemrejseplan grundigt, da de kan være via forskellige ruter. Hvis du bruger lidt tid på at undersøge afgangene lige her, vil du helt sikkert finde et flytilbud, som kan passe dine rejseønsker. Du kan også finde flyvninger med forskellige selskaber og over forskellige ruter, hvor du dog typisk skal tjekke ind med bagagen igen, når du skifter flyselskab.

Hvordan kommer jeg til centrum fra Nassau Lufthavn

Når du skal fra Nassau Lufthavn – Lynden Pindling Internationale Lufthavn, som den rigtigt hedder – og ind til selve Nassau eller andre områder, er det enkelt at finde en taxa foran din terminal. Priserne er faste og afgøres af, hvor du skal hen, hvor mange personer I er, samt hvor meget bagage I medbringer. Skal du til Paradise Island, skal du også påregne et lille ekstra beløb til broafgiften. Alternativt finder du også alle de store biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen. Vejene på Bahamas er generelt i en fin stand, og skiltningen er forståelig. Alternativt er det desuden muligt booke en shuttlebus. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du skal booke denne transportform, inden du ankommer til Bahamas. Sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis også booke en limousine eller luksusbil til at transportere dig i stil fra lufthavnen til din destination. Der er ikke nogen regulær kollektivtrafik til og fra lufthavnen, men kombiner den perfekte transport med et godt flytilbud, og du kommer afslappet frem til din destination.

Hvilke pas- eller visumkrav er der for at besøge Bahamas

Bahamas er et af de lande, som ikke har særlige indrejsekrav for danskere. Du skal naturligvis medbringe et pas, som er gyldigt under hele dit ophold på Bahamas. Ud over dette kræves ikke noget visa. Når du ankommer i Nassau Lufthavn, kan du dog blive bedt om at vise din returbillet eller billet til videre rejse, samt dokumentere at du har penge nok til at forsørge dig under dit ophold. Bemærk desuden, at du kan blive afkrævet yderligere dokumentation, hvis du mellemlander på vej til videre destinationer. Til USA skal du for eksempel være opmærksom på deres ESTA-system, hvor du søger en præliminær indrejsetilladelse inden din indrejse. Husk, at du gerne skal være ude i rigtigt god tid, og gerne inden du bestiller dine flybilletter, hvis der skulle vise sig at være problemer med din ESTA-ansøgning og dermed din visumfrie indrejse i USA. På den måde undgår du også stress omkring billetter, du pludselig ikke kan benytte, og en flyvning, du pludselig må vinke farvel til. Men når de ting er klaret, så burde der ikke være yderligere udfordringer i forbindelse med dit besøg på Bahamas og din indrejse i Nassau Lufthavn.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Bahamas

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Bahamas?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Bahamas med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bahamas?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bahamas. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Bahamas med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bahamas, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bahamas?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Bahamas ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bahamas lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Bahamas, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Bahamas spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bahamas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Bahamas

Populære flyrejser til Bahamas
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Bahamas
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo