Find billige flybilletter til San Sebastian

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til San Sebastian. De nuværende restriktioner til San Sebastian er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Sebastian

Find de billigste fly til disse San Sebastian-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Sebastian

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Sebastian

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til San Sebastian ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.422 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIAN FRA KØBENHAVNfebruar21% billigereAt flyve fra København til San Sebastian ​​koster i gennemsnit blot 1.654 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIAN FRA KØBENHAVNjuli30% dyrereDet koster cirka 2.727 kr. at flyve til San Sebastian ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIAN FRA KØBENHAVNapril673% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Sebastian fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Sebastian?

I Spanien er der mulighed for mange spændende storbyferier samt badeferier. Når du rejser med fly til San Sebastian, kan du opleve en kombination af de to ferietyper, da byen ligger i Baskerlandet ud til den smukke Biscayabugt. Højsæsonen varer fra juni til september, hvilket er den bedste sæson, når du skal med fly til San Sebastian. Det betyder høje temperaturer, varmt badevand og muligheder for en solferie. Det er også populært at rejse i april og oktober, hvor vejret fortsat er mildt og perfekt til at opleve byens mange historiske bygninger.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til San Sebastian?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til San Sebastian, lå på 177 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til San Sebastian. Hvis du vil finde de billigste priser til San Sebastian fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til San Sebastian?

  Den billigste måned at flyve til San Sebastian fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.654 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til San Sebastian i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.742 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til San Sebastian?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til San Sebastian fra Danmark, når du bestiller 53 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til San Sebastian for omkring 2.100 kr., når du søger 53 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til San Sebastian fra Danmark helt ned til 1.654 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Sebastian på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til San Sebastian på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.905 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.202 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Sebastian?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til San Sebastian på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til San Sebastian om formiddagen helt ned til 1.703 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til San Sebastian koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.303 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Sebastian?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af San Sebastian. Hvis du har planer om at flyve til San Sebastian, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Pamplona (66 km fra San Sebastian centrum), Lufthavn: Bilbao (76 km fra San Sebastian centrum), Lufthavn: Vitoria-Gasteiz (77 km fra San Sebastian centrum), Lufthavn: Logroño Agoncillo (99 km fra San Sebastian centrum) eller Lufthavn: Santander (150 km fra San Sebastian centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til San Sebastian på?

  Med en gennemsnitspris på 1.204 kr. pr. person er Lufthavn: Santander den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Sebastian. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for San Sebastian?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til San Sebastian. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til San Sebastian nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til San Sebastian

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Sebastian fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH17:05København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
EAS06:00San Sebastian
29. aug.
EAS09:35San Sebastian
20t. 40min.
1 stop
CPH06:15København Kastrup
1.654 kr.
Find lignende
Iberia
23. nov.
CPH10:40København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
EAS08:05San Sebastian
27. nov.
EAS04:45San Sebastian
5t. 05min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
2.412 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH17:05København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
EAS06:00San Sebastian
29. aug.
EAS09:35San Sebastian
21t. 00min.
2 stop
CPH06:35København Kastrup
1.717 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH17:05København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
EAS06:00San Sebastian
29. aug.
EAS09:35San Sebastian
27t. 20min.
3 stop
CPH12:55København Kastrup
1.944 kr.
Find lignende
Iberia
23. nov.
CPH10:40København Kastrup
21t. 25min.
1 stop
EAS08:05San Sebastian
27. nov.
EAS04:45San Sebastian
5t. 05min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
2.418 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til San Sebastian

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til San Sebastian, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Vueling
9. aug.
CPH16:40København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
EAS03:45San Sebastian
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH15:15København Kastrup
36t. 30min.
3 stop
EAS03:45San Sebastian
Vueling
9. aug.
CPH16:40København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
EAS03:45San Sebastian

Lufthavne i nærheden af San Sebastian

Neden for finder du alle lufthavne i San Sebastian samt deres afstand til centrum

Du kan tage lufthavnsbus nummer E21 fra San Sebastian Lufthavn direkte til centrum. Rejsetiden er ca. 30 min, og prisen for en enkeltbillet er ca. 1,75 EUR (ca. 13 DKK). Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 30 EUR (ca. 224 DKK).


Populære fly til San Sebastian

Find dine flybilletter til San Sebastian blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til San Sebastian
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris1.395 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i San Sebastian?

En stor del af centrum kan opleves til fods. Derudover kan du med fordel benytte byens busser, der varetages af Dbus. I den forbindelse er det oplagt at investere i et Basque Card til ca. 26 EUR (ca. 194 DKK). Kortet er gyldigt i ti dage og giver adgang til gratis transport samt rabatter til forskellige attraktioner.


Kan man rejse til San Sebastian uden pas eller visum?

Da Spanien er medlem af EU og samtidig deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i San Sebastian. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Sebastian


Tips og gode råd til San Sebastian

Hvad skal man se i San Sebastian?

Et bredt udbud af seværdigheder venter dig ved ankomst med fly til San Sebastian. De to smukke strande La Concha og La Zurriola er seværdigheder i sig selv og indbyder til afslapning på en liggestol eller sjove vandsportsaktiviteter. En tur med svævebane til Monte Igueldo er også pengene værd, da udsigten er fantastisk.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til San Sebastian er en fornøjelse. En bådtur til øen Isla de Santa Clara er et sikkert hit. Her kan I nemt bruge en halv eller hel dag. San Sebastian Aquarium er også en sjov oplevelse, hvor hele familien kan se livet under havoverfladen på tæt hold.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger har du ret til gratis sygebehandling på lige fod med de lokale. I Spanien betyder det ofte delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring, der kan skræddersys dine behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Spanien kan du drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i San Sebastian?

I Spanien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene La Bretxa og San Martin er to attraktive steder at handle. (Priser checket: 23/04/2019).