Find billige fly til San Sebastian

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til San Sebastian

Få indsigter om din flyrejse til San Sebastian, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Sebastian?

Den billigste måned at flyve til San Sebastian fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.961 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til San Sebastian i januar, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.690 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Sebastian på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til San Sebastian på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.767 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.407 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Sebastian?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til San Sebastian på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til San Sebastian om eftermiddagen helt ned til 2.332 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til San Sebastian koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 3.261 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til San Sebastian?

Rejsetiden fra Danmark til San Sebastian afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Bilbao tager det i gennemsnit 2t. 55min., imens det i gennemsnit tager 8t. 50min., hvis du flyver fra Billund til Bilbao. Bilbao er den mest populære lufthavn i San Sebastian.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til San Sebastian?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til San Sebastian fra Danmark, når du booker 37 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til San Sebastian for omkring 2.861 kr., når du søger 37 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Sebastian

Find de billigste fly til disse San Sebastian-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Sebastian

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Sebastian

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til San Sebastian ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.316 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIAN FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til San Sebastian ​​koster i gennemsnit blot 1.961 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIAN FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 3.582 kr. at flyve til San Sebastian ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIAN FRA KØBENHAVNjuli594% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Sebastian fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til San Sebastian

I Spanien er der mulighed for mange spændende storbyferier samt badeferier. Når du rejser med fly til San Sebastian, kan du opleve en kombination af de to ferietyper, da byen ligger i Baskerlandet ud til den smukke Biscayabugt. Højsæsonen varer fra juni til september, hvilket er den bedste sæson, når du skal med fly til San Sebastian. Det betyder høje temperaturer, varmt badevand og muligheder for en solferie. Det er også populært at rejse i april og oktober, hvor vejret fortsat er mildt og perfekt til at opleve byens mange historiske bygninger.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Sebastian?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af San Sebastian. Hvis du har planer om at flyve til San Sebastian, kan du overveje at booke flyrejse til Pamplona Lufthavn (66 km fra San Sebastian centrum), Bilbao Lufthavn (76 km fra San Sebastian centrum), Vitoria-Gasteiz Lufthavn (77 km fra San Sebastian centrum), Logroño Agoncillo Lufthavn (99 km fra San Sebastian centrum) eller Santander Lufthavn (150 km fra San Sebastian centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til San Sebastian på?

Med en gennemsnitspris på 265 kr. pr. person er Santander Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Sebastian. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til San Sebastián Lufthavn?

Priser for fly til San Sebastián Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til San Sebastián Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til San Sebastián Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til San Sebastián Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til San Sebastián Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til San Sebastián Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til San Sebastián Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til San Sebastián Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til San Sebastian

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Sebastian fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
CPHKøbenhavn Kastrup
16t. 00min.
EASSan Sebastián

Find de billigste enkeltbilletter til San Sebastian

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til San Sebastian, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia
Iberia
CPHKøbenhavn Kastrup
16t. 00min.
EASSan Sebastián

Hvordan rejser jeg rundt i San Sebastian

En stor del af centrum kan opleves til fods. Derudover kan du med fordel benytte byens busser, der varetages af Dbus. I den forbindelse er det oplagt at investere i et Basque Card til ca. 26 EUR (ca. 194 DKK). Kortet er gyldigt i ti dage og giver adgang til gratis transport samt rabatter til forskellige attraktioner.


Visumkrav for San Sebastian

Da Spanien er medlem af EU og samtidig deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i San Sebastian. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Sebastian

Hvad skal man se i San Sebastian?

Et bredt udbud af seværdigheder venter dig ved ankomst med fly til San Sebastian. De to smukke strande La Concha og La Zurriola er seværdigheder i sig selv og indbyder til afslapning på en liggestol eller sjove vandsportsaktiviteter. En tur med svævebane til Monte Igueldo er også pengene værd, da udsigten er fantastisk.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger har du ret til gratis sygebehandling på lige fod med de lokale. I Spanien betyder det ofte delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring, der kan skræddersys dine behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Spanien kan du drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i San Sebastian?

I Spanien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene La Bretxa og San Martin er to attraktive steder at handle.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til San Sebastian?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til San Sebastian. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til San Sebastian med fleksibel booking på momondo?

Fly til San Sebastian med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til San Sebastian?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til San Sebastian.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til San Sebastian lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til San Sebastian, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til San Sebastian spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Sebastian på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.