Hoteller i San Sebastian, Spanien

Find tilbud på 106 hoteller i San Sebastian, Spanien

San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spanien
18. maj — 19. maj2
San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spanien
ons. 18.5
tor. 19.5

Populære hoteller til en overnatning i San Sebastian

Find det perfekte hotel til dit ophold i San Sebastian
Pris
kr.121.42
kr.4677.9
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i San Sebastian


Hvornår skal man booke et hotel i San Sebastian?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i San Sebastian
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
62%forventet prisfald
61%forventet prisstigning

Rejsepriser

330 kr. - 2.217 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
22.748 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.867 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i San Sebastian er: 1-2 stjerne, -1 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 81 dage før.

1-2 stjerne

643 kr. - 900 kr.

3 stjerne

828 kr. - 1.000 kr.

4-5 stjerne

1.414 kr. - 1.521 kr.


Rejsetips til San Sebastian

De lokale spaniere elsker at holde ferie i deres eget land, og de fleste vælger at holde ferie i august. Dette kan påvirke priserne på hotellerne i San Sebastian samt bevirke, at der er flere mennesker i byen i august. Derfor anbefales det at rejse på et andet tidspunkt på året. Derudover kan du spare ved at bo udenfor den gamle bydel, hvor en overnatning på et dobbeltværelse i gennemsnittet koster mellem 1200-1500 DKK, mens det koster omkring 1000 DKK per overnat, hvis du vælger at bo ca. 2-3 km fra den gamle bydel.Du kan også bo billigt i San Sebastian, hvis du vælger at bo på vandrehjem. Der findes flere vandrerhjem på både den ene og anden side af Santa Catalina broen, til overkommelige priser for backpackere. Du kan leje en køjeseng og bo billigt for et sted mellem ca. 20-30 EUR (175-250 DKK) per nat.

En af de største glæder ved at rejse er, at det giver mulighed for at observere, hvordan folk er fra andre lande. Det kan du for eksempel gøre på din ferie i San Sebastian ved at slå dig ned på Guipozkoa Pladsen og bestille en lækker (og billig) sandwich på Bideluze-baren. Det er helt gratis at besøge mange af seværdighederne omkring havet såsom Konkyliestranden (La Playa de la Concha), bjergene og de to skulpturer Vindens Børste (El Peine de los Vientos) og Den Tomme Konstruktion (Construccion Vacia), som baskiske kunstnere står bag.

Der er mange forskellige transportmuligheder i byen udover at komme nemt rundt på gåben. Især børnefamilier og svagt gående bør ikke gå glip af turisttoget, som koster ca. 5 EUR (40 DKK) for voksne og ca. 3 EUR (25 DKK) for børn mellem 5 og 12 år. Der er også en City Tour Donostia San Sebastian bus, som er navnet på busselskabet, og her kan du hoppe af og på i løbet af en dag for ca. 12 EUR (90 DKK) for voksne og ca. 6 EUR (45 DKK) for børn.

San Sebastian ligger i det nordlige Spanien, og derfor følger hotelindustrien i området den spanske lovgivning, som dikterer, at man skal være mindst 18 år gammel for at checke ind på et hotel i San Sebastian.

Ja, i de fleste tilfælde skal man lægge et depositum enten kontant eller via betalingskortoplysninger, når man checker ind på sit hotel i San Sebastian.

Det er normalt at give omkring 1-2 EUR (ca. 8-15 DKK) i drikkepenge per person, når man er på restaurant i San Sebastian.

Der er meget sikkert i San Sebastian. Spanien indtager andenpladsen på listen over europæiske lande med mindst kriminalitet.

Nej, det er ikke nødvendigt, da spanske stikkontakter ligner de danske, og de bruger også 220 volt.


Hvad koster et hotel i San Sebastian pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i San Sebastian

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i San Sebastian

Disse billige hoteller og vandrehjem i San Sebastian har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i San Sebastian

Hoteller med mest værdi for pengene i San Sebastian

Disse San Sebastian hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i San Sebastian

Amara er den første bydel, som du vil møde, hvis du tager på ferie til San Sebastian. De fleste fodboldfans vælger et hotel i San Sebastian i Amara, da det er bydelen med Anoeta Stadionet, som er Real Sociedad’s hjemmebane. Generelt er Amara en hyggelig bydel, hvor de fleste lokale bor.

Mange turister vælger dog at bo centralt i den gamle bydel (la Parte Vieja), som ligger ved bunden af Urgell Bjerget. I dette område kan du bo tæt på de vigtigste religiøse bygninger i byen: Basilikaen Santa Maria del Coro og San Vicente Kirken. Det er i dette område, at du kan se fisk i byens Akvarium, lære om den basiske søfartshistorie på Søfartsmuseet samt hente et kort over San Sebastian hos turistinformationen.

Med sine bølger er San Sebastian også et surferparadis. Hvis du planlægger at tilbringe meget tid på bølgerne, så skal du måske bo i Ondaretta, som ligger mellem Igeldo-bjerget, haverne ved Miramar Paladset og Ondaretta-stranden, hvor der er masser af plads til at ligge og slikke sol og at komme i vandet. Bølgerne kan være lidt mere udfordrende end andre steder, da der kan være mere strøm, men det handler blot om at være godt forberedt.

Festlige sjæle og gourmeter bør vælge at bo på et hotel i San Sebastian, som ligger tæt på Fermin Calbatón, der byder på mange restauranter og barer. Tapas-baren Borda Berri er et godt eksempel på de mange barer i området med tapas. Dog er det mest pintxos, som er typisk gastronomi fra Baskerlandet, der nydes på barer som Borda Berri, A Fuego Negro og Bar Ganbara.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i San Sebastian

San Sebastian er en flot by med tre bjerge, to Biscayiske bugter, en flod og en ø. Den nordspanske by er stille og rolig om dagen, mens der er masser af liv i gaderne i de sene nattetimer. Du kan komme i gastronomi-himlen på de mange barer, cafeer og restauranter, som især ligger i den gamle bydel.

Du kan nyde en strålende udsigt ud over den Biscayiske bugt og San Sebastian fra Iguildo Bjerget (Monte Iguildo), som du kan komme op på via den antikke kabelbane. Oppe på bjerget kan du besøge den gammeldags forlystelsespark og tårnet El Torreón, som har stået på bjerget siden 1600-tallet.

Udover at nyde den flotte natur, så kan det anbefales at besøge San Telmo Museet (Museo de San Telmo), som ligger i et gammelt kloster fra det 16 århundrede. Her kan du få et indblik i baskisk historie med de mange kollektioner, der består af blandt andet skulpturer, mallerier, våben, medaljer, mønter, keramik og meget mere. Det koster ca. 6 EUR (ca. 45 DKK) at komme ind og se det spændende museum.


Information about staying in San Sebastian

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i San Sebastian

4 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger San Sebastian.

Prisen for et hotelværelse i San Sebastian vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 795 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i San Sebastian er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 63% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i San Sebastian er billigst tirsdag og dyrest fredag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i San Sebastian er i gennemsnit 529 kr. pr. nat. Du kan spare 266 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i San Sebastian.

Byen San Sebastian har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 37 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Numad Studios til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i San Sebastian. Søg efter tilbud på ferieboliger i San Sebastian.

Ja, 92 hostels er ledige i San Sebastian, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Green Nest Hostel Uba Aterpetxea tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i San Sebastian.


momondos yndlingshoteller i San Sebastian

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i San Sebastian
Lasala Plaza Hotel

Lasala Plaza Hotel

Plaza Lasala, 2, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

9,3
2.035 kr.

Pension Atxiki

Zemoriya, 13, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,2
379 kr.
Hotel Antik San Sebastián

Hotel Antik San Sebastián

Avenida Zarautz, 120, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,1
678 kr.
Catalonia Donosti

Catalonia Donosti

Alto San Bartolome Kalea 9, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,8
1.121 kr.
Monte Ulia Hotel

Monte Ulia Hotel

Avenida Alcalde Jose Elosegi 21, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

7,8
414 kr.
Zenit Convento San Martin

Zenit Convento San Martin

Calle San Martín, 45, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

9,1
1.250 kr.
Hotel Tres Reyes San Sebastian

Hotel Tres Reyes San Sebastian

Dulce Maria Loynaz Kalea 7, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

9,1
671 kr.
Hotel Donosti

Hotel Donosti

Calle De Luis Pradera 7, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

514 kr.
Residencia Universitaria Manuel Agud Querol

Residencia Universitaria Manuel Agud Querol

Paseo de Berio, 9, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

7,0
557 kr.
Hotel Arrizul Congress

Hotel Arrizul Congress

Calle Ronda 3, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,5
900 kr.
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián

San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

7,6
414 kr.
Olarain

Olarain

Paseo De Ondarreta, 24, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,2
543 kr.
Camping Igara De San Sebastian

Camping Igara De San Sebastian

San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,2
443 kr.

Apartamentos Mar y Mar Agroturismo

San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,7
657 kr.
Hotel Villa Katalina By Intur

Hotel Villa Katalina By Intur

Urdaneta, 10, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

9,0
878 kr.
Talaia Ht

Talaia Ht

C San Juan 8, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,6
443 kr.
Hotel Villa Victoria By Intur

Hotel Villa Victoria By Intur

Calle San Bartolomé 13, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

8,6
750 kr.

Hostal Bahía

San Martin, 54 Bis, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

7,8
650 kr.
Legazpi Doce Rooms & Suites

Legazpi Doce Rooms & Suites

Calle Legazpi, 12, San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spain

9,2
950 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Sebastian


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i San Sebastian fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i San Sebastian.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.