Hoteller i San Sebastian, Spanien

Find tilbud på 112 hoteller i San Sebastian, Spanien

San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spanien
9. dec. — 10. dec.2
søn. 10.12
tor. 14.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i San Sebastian

Find det perfekte hotel til dit ophold i San Sebastian
Pris
kr.331
kr.1771
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i San Sebastian


Hvornår skal man booke et hotel i San Sebastian?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i San Sebastian
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
54%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

572 kr. - 1.874 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
996 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.013 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i San Sebastian er: 1-2 stjerne, 58 dage før. 3 stjerne, 64 dage før. 4-5 stjerne, 43 dage før.

1-2 stjerne

470 kr. - 1.079 kr.

3 stjerne

685 kr. - 1.881 kr.

4-5 stjerne

463 kr. - 3.672 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i San Sebastian

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i San Sebastian

Laveste hotelpris

149 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, San Sebastian

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1787

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i San Sebastian, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 149 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Downtown River Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, San Sebastian, det mest populære 5-stjernede hotel i San Sebastian(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 812 anmeldelser).
Der er 1.787 hoteller i San Sebastian tæt på Bilbao. Apartamento de 2 Habitaciones a 10 Minutos del Centro de Bilbao er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i San Sebastian. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i San Sebastian lå i sidste uge på 1.477 kr..

Rejsetips til San Sebastian

Hvordan finder man et billigt hotel i San Sebastian?

De lokale spaniere elsker at holde ferie i deres eget land, og de fleste vælger at holde ferie i august. Dette kan påvirke priserne på hotellerne i San Sebastian samt bevirke, at der er flere mennesker i byen i august. Derfor anbefales det at rejse på et andet tidspunkt på året. Derudover kan du spare ved at bo udenfor den gamle bydel, hvor en overnatning på et dobbeltværelse i gennemsnittet koster mellem 1200-1500 DKK, mens det koster omkring 1000 DKK per overnat, hvis du vælger at bo ca. 2-3 km fra den gamle bydel. Du kan også bo billigt i San Sebastian, hvis du vælger at bo på vandrehjem. Der findes flere vandrerhjem på både den ene og anden side af Santa Catalina broen, til overkommelige priser for backpackere. Du kan leje en køjeseng og bo billigt for et sted mellem ca. 20-30 EUR (175-250 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

En af de største glæder ved at rejse er, at det giver mulighed for at observere, hvordan folk er fra andre lande. Det kan du for eksempel gøre på din ferie i San Sebastian ved at slå dig ned på Guipozkoa Pladsen og bestille en lækker (og billig) sandwich på Bideluze-baren. Det er helt gratis at besøge mange af seværdighederne omkring havet såsom Konkyliestranden (La Playa de la Concha), bjergene og de to skulpturer Vindens Børste (El Peine de los Vientos) og Den Tomme Konstruktion (Construccion Vacia), som baskiske kunstnere står bag.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er mange forskellige transportmuligheder i byen udover at komme nemt rundt på gåben. Især børnefamilier og svagt gående bør ikke gå glip af turisttoget, som koster ca. 5 EUR (40 DKK) for voksne og ca. 3 EUR (25 DKK) for børn mellem 5 og 12 år. Der er også en City Tour Donostia San Sebastian bus, som er navnet på busselskabet, og her kan du hoppe af og på i løbet af en dag for ca. 12 EUR (90 DKK) for voksne og ca. 6 EUR (45 DKK) for børn.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i San Sebastian?

San Sebastian ligger i det nordlige Spanien, og derfor følger hotelindustrien i området den spanske lovgivning, som dikterer, at man skal være mindst 18 år gammel for at checke ind på et hotel i San Sebastian.

Skal man lægge depositum?

Ja, i de fleste tilfælde skal man lægge et depositum enten kontant eller via betalingskortoplysninger, når man checker ind på sit hotel i San Sebastian.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er normalt at give omkring 1-2 EUR (ca. 8-15 DKK) i drikkepenge per person, når man er på restaurant i San Sebastian.

Hvor sikkert er der i San Sebastian?

Der er meget sikkert i San Sebastian. Spanien indtager andenpladsen på listen over europæiske lande med mindst kriminalitet.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da spanske stikkontakter ligner de danske, og de bruger også 220 volt.


Hvad koster et hotel i San Sebastian pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i San Sebastian
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i San Sebastian

Disse billige hoteller og vandrehjem i San Sebastian har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i San Sebastian

Hoteller med mest værdi for pengene i San Sebastian

Disse San Sebastian hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i San Sebastian

Amara er den første bydel, som du vil møde, hvis du tager på ferie til San Sebastian. De fleste fodboldfans vælger et hotel i San Sebastian i Amara, da det er bydelen med Anoeta Stadionet, som er Real Sociedad’s hjemmebane. Generelt er Amara en hyggelig bydel, hvor de fleste lokale bor.

Mange turister vælger dog at bo centralt i den gamle bydel (la Parte Vieja), som ligger ved bunden af Urgell Bjerget. I dette område kan du bo tæt på de vigtigste religiøse bygninger i byen: Basilikaen Santa Maria del Coro og San Vicente Kirken. Det er i dette område, at du kan se fisk i byens Akvarium, lære om den basiske søfartshistorie på Søfartsmuseet samt hente et kort over San Sebastian hos turistinformationen.

Med sine bølger er San Sebastian også et surferparadis. Hvis du planlægger at tilbringe meget tid på bølgerne, så skal du måske bo i Ondaretta, som ligger mellem Igeldo-bjerget, haverne ved Miramar Paladset og Ondaretta-stranden, hvor der er masser af plads til at ligge og slikke sol og at komme i vandet. Bølgerne kan være lidt mere udfordrende end andre steder, da der kan være mere strøm, men det handler blot om at være godt forberedt.

Festlige sjæle og gourmeter bør vælge at bo på et hotel i San Sebastian, som ligger tæt på Fermin Calbatón, der byder på mange restauranter og barer. Tapas-baren Borda Berri er et godt eksempel på de mange barer i området med tapas. Dog er det mest pintxos, som er typisk gastronomi fra Baskerlandet, der nydes på barer som Borda Berri, A Fuego Negro og Bar Ganbara.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i San Sebastian

San Sebastian er en flot by med tre bjerge, to Biscayiske bugter, en flod og en ø. Den nordspanske by er stille og rolig om dagen, mens der er masser af liv i gaderne i de sene nattetimer. Du kan komme i gastronomi-himlen på de mange barer, cafeer og restauranter, som især ligger i den gamle bydel.

Du kan nyde en strålende udsigt ud over den Biscayiske bugt og San Sebastian fra Iguildo Bjerget (Monte Iguildo), som du kan komme op på via den antikke kabelbane. Oppe på bjerget kan du besøge den gammeldags forlystelsespark og tårnet El Torreón, som har stået på bjerget siden 1600-tallet.

Udover at nyde den flotte natur, så kan det anbefales at besøge San Telmo Museet (Museo de San Telmo), som ligger i et gammelt kloster fra det 16 århundrede. Her kan du få et indblik i baskisk historie med de mange kollektioner, der består af blandt andet skulpturer, mallerier, våben, medaljer, mønter, keramik og meget mere. Det koster ca. 6 EUR (ca. 45 DKK) at komme ind og se det spændende museum.


Information om overnatning i San Sebastian

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i San Sebastian

Hvor længe bor vores brugere i San Sebastian?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger San Sebastian.

Hvad koster et hotel i San Sebastian?

Prisen for et hotelværelse i San Sebastian vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.685 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i San Sebastian?

Den billigste måned at booke et hotel i San Sebastian er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 54% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i San Sebastian?

Hotelværelser i San Sebastian er billigst torsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i San Sebastian?

Et luksushotel i San Sebastian koster i gennemsnit 1.865 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 26%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i San Sebastian (1.685 kr. pr. person pr. nat).

Har San Sebastian ferieboliger?

Byen San Sebastian har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 1.010 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Camping Igara De San Sebastian til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i San Sebastian. Søg efter tilbud på ferieboliger i San Sebastian.

Har San Sebastian hostels?

Ja, 9 hostels er ledige i San Sebastian, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Aterpe Kanpezu Hostel tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i San Sebastian.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i San Sebastian?

Der er 1.483 udbydere for hoteller i San Sebastian fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i San Sebastian?

Priser for hoteller i San Sebastian opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i San Sebastian

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i San Sebastian

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i San Sebastian gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i San Sebastian fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i San Sebastian?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i San Sebastian.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Sebastian på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.