Hoteller i Hillerød

Find de bedste tilbud på 20 hoteller i Hillerød, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hillerød

Der er mange skønne hoteller i Hillerød. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hillerød

Frederiksborg Palace

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Frederiksborg Palace?

momondo-brugere har anbefalet 7 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Frederiksborg Palace. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 738 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Frederiksborg Palace er normalt 32% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hillerød, som ligger på 1.096 kr..

Hoteller i nærheden af Frederiksborg Palace
 • Sovdejligt
  Mest for pengene

  Sovdejligt

  12 Fredensvej, Hillerød, Hovedstaden

  513 kr.

  Se hoteltilbud
 • Danhostel Hillerød
  1. mest populære

  Danhostel Hillerød

  Lejrskolevej 4, Hillerød, Hovedstaden

  8,2

  601 kr.

  Se hoteltilbud
 • Best Western Hotel Hillerod
  2. mest populære

  Best Western Hotel Hillerod

  Milnersvej 41, Hillerød, Hovedstaden

  7,9

  920 kr.

  Se hoteltilbud
 • Slotsgade
  3. mest populære

  Slotsgade

  Hillerød, Hovedstaden

  6,9

  1.944 kr.

  Se hoteltilbud
 • Pharmakon Hotel & Conferencecenter
  4. mest populære

  Pharmakon Hotel & Conferencecenter

  Milnersvej 42, Hillerød, Hovedstaden

  8,9
  Se hoteltilbud
 • La Cocay
  5. mest populære

  La Cocay

  P. Mogensensvej 35, Hillerød, Hovedstaden

  611 kr.

  Se hoteltilbud
 • Glarborg Bed & Breakfast

  Glarborg Bed & Breakfast

  Glarborgvej 3, Hillerød, Hovedstaden

  576 kr.

  Se hoteltilbud

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hillerød

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hillerød
Lavsæson
august
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

18%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

10%

forventet prisstigning

Pris
508 kr. - 678 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

900 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

594 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hillerød

Vores bedste tips til Hillerød

Hvad koster et hotel i Hillerød?

Selvom Nordsjælland generelt er kendt for at være et dyrt område at bo i, så svarer hotelpriserne nogenlunde til resten af Danmark. Du kan holde ferie på hotel i Hillerød for et sted mellem ca. 500 DKK og ca. 1800 DKK pr. overnatning. Prisniveauet går lige fra simple Bed & Breakfast i udkanten til komfortable hoteller i centrum. Hotellerne uden mange faciliteter koster ca. 800 DKK pr. nat, mens de meget veludstyrede hoteller med masser af service ligger i den dyre ende.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hillerød?

Selvom Hillerød er en by, hvor der sker noget hele året rundt, så er sommeren alligevel det bedste tidspunkt at besøge byen i. Der kan du nemlig opleve gratis koncerter i bymidten samt en masse liv omkring slotssøen. Vælger du en overnatning i Hillerød uden for højsæsonen, er der knap så lang kø til slottet, og du kan stadig nyde de mange indkøbsoplevelser indendørs eller gå på Hillerød Bymuseum.

Kan man rejse til Hillerød på budget?

Kongebyen i Nordsjælland huser en god blanding af hoteller, hvilket også gør det muligt at bo på et billigt hotel i Hillerød. Vælg et hotel uden for byen med færre faciliteter og hold øje med hotellernes tilbud i løbet af året. Du kan også sove godt og billigt på byens vandrehjem og Bed & Breakfast. Det er oplagt at kombinere ferien med naturoplevelser i Gribskov eller ved Søstien samt selv at medbringe madpakker på turene.

De bedste transportmidler i Hillerød

Hele området omkring gågaderne og slottet opleves bedst til fods. Du kan også benytte en af bybusserne, hvis du eksempelvis skal fra Hotel Hillerød i syd til slotspladsen. Kig efter busnummer 301, 302, 303 og 307, som alle kører med udgangspunkt fra Hillerød Station og rundt i byen.

Parkering i Hillerød

De mange parkeringsmuligheder i byen gør det oplagt at ankomme i bil til hotel i Hillerød. Vil du parkere centralt i byen, som eksempelvis omkring Helsingørsgade eller Østergade, er det gratis at parkere der i den første time. Har du brug for at parkere gratis i længere tid, så kig efter p-pladserne ved stationen eller omkring Åbrinken.


Hvor skal man bo i Hillerød?

I det centrale Nordsjælland ligger skønne Hillerød, som mange forbinder med store virksomheder som Hillerød Hospital, ATP og Novo Nordisk. Men der er meget andet at give sig til i byen, end at arbejde. Du kan nyde store indkøbsoplevelser i centrum, hvor det er oplagt at bo på hotel i Hillerød tæt på byens aktive handelsgader. I så fald skal du kigge på hoteller i Hillerød omkring Helsingørsgade, Slotsgade samt Hillerød Torv, hvor der både er specialbutikker og spisesteder at vælge imellem. Det er ikke kun familier eller venindepar, der kan nyde godt at indkøbsmulighederne, for der er også basis for en romantisk ferie for to. Ikke mindst i området omkring Frederiksborg Slot, hvor der er højt til loftet samt smukke omgivelser. Du kan også booke en overnatning i endnu grønnere omgivelser tæt på Store Dyrehave eller i nærheden af byens golfklub.


Om Hillerød

Hillerød er stor nok til, at det er værd at booke en overnatning eller flere i byen. Det alsidige handelsliv kombineret med kulturelle tilbud er medvirkende til, at du kan bruge mange timer på nye oplevelser. Det er blot at søge efter et billigt hotel i Hillerød og så nyde den helt store attraktion i form af Frederiksborg Slot med tilhørende museum og enestående barokhave. Nyd også slotskirken, hvor flere kongelige gennem tiderne er blevet viet og tag på en sejltur med den lille færge, der sejler på slotssøen fra den 15. maj til den 15. september. Det er i det hele taget omkring slottet, at det hele foregår. Bymuseet ligger også i slotshaven, hvor du kan se arbejdende værksteder. Så nyd byen med det royale tvist og de sublime indkøbsoplevelser i Slotsarkaderne og gågaderne! (Priser tjekket: 05/03/2019).


Rejseinformation: Hillerød

Hvor længe bor vores brugere i Hillerød?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Hillerød.

Hvad koster et hotel i Hillerød?

Prisen for et hotel i Hillerød afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 552 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hillerød?

august er den billigste måned at booke et hotel i Hillerød. Priserne kan være 17% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hillerød?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Hillerød. Den dyreste er typisk søndag.