Hoteller i Hillerød, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Hillerød, Danmark

Hillerød, Danmark
17. aug. — 18. aug.2
tor. 18.8
man. 22.8

Populære hoteller til en overnatning i Hillerød

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hillerød
Pris
kr.539
kr.2077
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Hillerød?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hillerød
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
7.898 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.641 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Hillerød

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hillerød

Laveste hotelpris

539 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

91

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Hillerød, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 539 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Mollys.
Der er 91 hoteller i Hillerød tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Hillerød. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Hillerød lå i sidste uge på 1.528 kr..

Rejsetips til Hillerød

Selvom Nordsjælland generelt er kendt for at være et dyrt område at bo i, så svarer hotelpriserne nogenlunde til resten af Danmark. Du kan holde ferie på hotel i Hillerød for et sted mellem ca. 500 DKK og ca. 1800 DKK pr. overnatning. Prisniveauet går lige fra simple Bed & Breakfast i udkanten til komfortable hoteller i centrum. Hotellerne uden mange faciliteter koster ca. 800 DKK pr. nat, mens de meget veludstyrede hoteller med masser af service ligger i den dyre ende.

Selvom Hillerød er en by, hvor der sker noget hele året rundt, så er sommeren alligevel det bedste tidspunkt at besøge byen i. Der kan du nemlig opleve gratis koncerter i bymidten samt en masse liv omkring slotssøen. Vælger du en overnatning i Hillerød uden for højsæsonen, er der knap så lang kø til slottet, og du kan stadig nyde de mange indkøbsoplevelser indendørs eller gå på Hillerød Bymuseum.

Kongebyen i Nordsjælland huser en god blanding af hoteller, hvilket også gør det muligt at bo på et billigt hotel i Hillerød. Vælg et hotel uden for byen med færre faciliteter og hold øje med hotellernes tilbud i løbet af året. Du kan også sove godt og billigt på byens vandrehjem og Bed & Breakfast. Det er oplagt at kombinere ferien med naturoplevelser i Gribskov eller ved Søstien samt selv at medbringe madpakker på turene.


Hvad koster et hotel i Hillerød pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hillerød

2-stjernede hoteller

Billigst 462 kr.

Gennemsnitlig 520 kr.

Dyrest 558 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hillerød

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hillerød har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hillerød

Disse Hillerød hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hillerød

I det centrale Nordsjælland ligger skønne Hillerød, som mange forbinder med store virksomheder som Hillerød Hospital, ATP og Novo Nordisk. Men der er meget andet at give sig til i byen, end at arbejde. Du kan nyde store indkøbsoplevelser i centrum, hvor det er oplagt at bo på hotel i Hillerød tæt på byens aktive handelsgader. I så fald skal du kigge på hoteller i Hillerød omkring Helsingørsgade, Slotsgade samt Hillerød Torv, hvor der både er specialbutikker og spisesteder at vælge imellem. Det er ikke kun familier eller venindepar, der kan nyde godt at indkøbsmulighederne, for der er også basis for en romantisk ferie for to. Ikke mindst i området omkring Frederiksborg Slot, hvor der er højt til loftet samt smukke omgivelser. Du kan også booke en overnatning i endnu grønnere omgivelser tæt på Store Dyrehave eller i nærheden af byens golfklub.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hillerød

Hillerød er stor nok til, at det er værd at booke en overnatning eller flere i byen. Det alsidige handelsliv kombineret med kulturelle tilbud er medvirkende til, at du kan bruge mange timer på nye oplevelser. Det er blot at søge efter et billigt hotel i Hillerød og så nyde den helt store attraktion i form af Frederiksborg Slot med tilhørende museum og enestående barokhave. Nyd også slotskirken, hvor flere kongelige gennem tiderne er blevet viet og tag på en sejltur med den lille færge, der sejler på slotssøen fra den 15. maj til den 15. september. Det er i det hele taget omkring slottet, at det hele foregår. Bymuseet ligger også i slotshaven, hvor du kan se arbejdende værksteder. Så nyd byen med det royale tvist og de sublime indkøbsoplevelser i Slotsarkaderne og gågaderne!


Information about staying in Hillerød

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hillerød

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Hillerød.

Prisen for et hotel i Hillerød afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 776 kr. pr. nat.

maj er den billigste måned at booke et hotel i Hillerød. Priserne kan være 33% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Hillerød. Den dyreste er typisk torsdag.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hillerød


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Hillerød med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Hillerød på ét samlet sted.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Hillerød. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.