Hoteller i Odense, Danmark

Find tilbud på 22 hoteller i Odense, Danmark

Odense, Danmark
9. aug. — 10. aug.2
Odense, Danmark
tir. 9.8
ons. 10.8

Populære hoteller til en overnatning i Odense

Find det perfekte hotel til dit ophold i Odense
Pris
kr.328
kr.1016
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Odenses bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Odense

Pris

913 kr. – 1.087 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ODENSEOdense M8% billigereHoteller i Odense M er de billigste i Odense med kun 913 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ODENSEOdense SV9% dyrereOdense SV har de højeste hotelpriser i Odense med værelser til 1.087 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ODENSEOdense C77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Odense C end i andre områder i Odense

Oplevelser i Odense


Hoteller i populære bydele i Odense

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Odense og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Odense?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Odense
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
6.879 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.038 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Odense er: 1-2 stjerne, 47 dage før.

1-2 stjerne

607 kr. - 665 kr.

3 stjerne

694 kr. - 826 kr.

4-5 stjerne

1.155 kr. - 1.257 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Odense

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Odense

Laveste hotelpris

387 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

91

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Odense, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 387 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Cichy Zakatek 2.
Der er 91 hoteller i Odense tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Odense. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Odense lå i sidste uge på 4.402 kr..

Rejsetips til Odense

Hotellerne lige i Odense city er altid attraktive. Ønsker du at bo billigt, kan du med fordel vælge et lavpris hotel i Odense med knap så mange stjerner, da de angiver graden af luksus og faciliteter. I Danmark er hotelstandarden generelt høj, og derfor vil du også finde fin indkvartering selvom der er færre faciliteter. Det er ligeledes billigere at rejse uden for højsæsonen, hvor byen ikke er nær så besøgt af turister fra nær og fjern. Nogle af de mere prisvenlige indkvarteringsmuligheder kunne f.eks. være Danhostel Odense Kragsbjerggaard og Qstay Bed & Breakfast.

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at lege turist i en by som Odense, for her er rigelig med mulighed for at kombinere de gratis fornøjelser med attraktioner der kræver entré.En tur i Kulturbotanisk Have koster ikke noget, og den er smuk uanset årstiden – tag en sandwich med og nyd farverne som de er, når du er på ferie i byen. En anden mulighed er at tage på torvedag enten onsdag eller lørdag på Sorte Brødre Torv, hvor der også er grøntsagskoncerter om sommeren. Byens mange kirker, skulpturer og parker er også en mulighed, hvor du eksempelvis fra Fisketrappen i Munke Mose kan leje en robåd.

Odense by er ikke større, end at du nemt kan komme rundt til fods. Du har dog også mulighed for at benytte de gratis bybusser, der er pink, og kører rundt i centrum – en service man med fordel kan benytte sig af. Derudover kører der også en lang række bybusser, hvis du vil lidt længere udenfor Odense centrum.

På nogle hoteller er det muligt at booke uden kreditkort, hvor du så betaler ved ankomst.

Du skal være 18 år, for at tjekke ind på et hotel i Odense.

Langt de fleste hoteller kræver et depositum, som ofte kan betales kontant eller med kreditkort, men reglerne kan dog variere fra hotel til hotel.


Hvad koster et hotel i Odense pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Odense

4-stjernede hoteller

Billigst 707 kr.

Gennemsnitlig 1.094 kr.

Dyrest 2.725 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Odense

Disse billige hoteller og vandrehjem i Odense har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Odense

Hoteller med mest værdi for pengene i Odense

Disse Odense hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Odense

Danmarks tredjestørste by Odense, er en yndet destination for mange turister, danske såvel som udenlandske, når Fyn skal opleves som turist – enten som en del af en længere ferie i Danmark, eller f.eks. en forlænget weekend. Byen byder på hotelophold for ethvert budget og behov, så du vil kunne finde overnatning der passer dig bedst, hvad end du rejser alene eller med familien.

Når du vil indlogere dig i Odense midtby, eller tæt på centrum, er det især området omkring banegården, der er interessant, og det er da også her de fleste af byens hoteller ligger. Det er en dejlig strategisk placering, da du dermed har let adgang til alle typer af offentlig transport, hvilket er en fordel for både turister og folk på forretningsrejse. Af hoteller tæt på Odense station finder du bl.a. CABINN Odense og Milling Hotel Plaza.

Odense og omegn er blandt andet kendt som villakvarterernes by, da mange af kommunens borgere bor uden for Odense C, hvilket betyder masser af plads til overnattende turister i centrum. Ønsker du at bo lidt uden for bymidten samt tættere på motorvejen (Hotel Scandic er bl.a. et af de hoteller i Odense der ligger nær motorvejen), så er det også en mulighed syd for byen eller i mere landlige og idylliske områder nordvest for centrum.

Da de fleste muligheder for overnatning ligger centralt, er det ikke så lige til at finde hoteller nær Odense Dyrskueplads, Odense Zoo og Universitetshospitalet som eksempler. Men med offentlig transport eller egen bil, er det intet problem at komme ud til nogle af byens populære områder og seværdigheder.

 


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Odense

Hele Danmark – og især Odense – kan takke H.C. Andersen for at være en magisk eventyrskaber, der helt op til i dag trækker masser af danske og udenlandske turister til byen. Derfor bliver du ikke blot fortryllet ind i en historisk by, der er en af landets ældste, men også i en eventyrlig kulisse, der manifesteres ved H.C. Andersens Barndomshjem, der i dag er museum, og hvor han boede fra 1807 til 1819 sammen med sine forældre. Hele universet omkring denne verdensberømte digter samt Odense Zoo og byens Jernbanemuseum gør byen børnevenlig, men alle disse seværdigheder er også for unge og voksne.

Odenses lange historie har sat sine arkitektoniske spor i byen, og mange af de gamle bygninger står stadig autentiske og velholdte. Sct. Knuds Kirke er byens domkirke, bygget i 1300-tallet i gotisk stil, og er et af byens vartegn, som bør opleves. Odense Slot og Odense Rådhus er også to pragtbygninger, som biser byens forskellige stilarter.

Når du opholder dig i indre by, så er Kongensgade og Vestergade de to hovedgader, hvor du kan lade dankortet gløde for en stund. Efter du har shoppet, kan du få lidt sved på panden ved at gå ruten med alle de forskellige eventyrskulpturer, der ligger spredt rundt om i midtbyen, inden man slår sig ned på en af de gode restauranter eller caféer.


Information about staying in Odense

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Odense

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Odense.

I gennemsnit koster værelser omkring 751 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Odense; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Den billigste måned at booke et hotel i Odense er december. Prisen på dit værelse kan være helt op til 33% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i Odense er billigst lørdag og dyrest onsdag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Odense koster ca. 669 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 82 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Odense.

Folk booker ofte hoteller i Odense N, Odense S, Odense NV og Odense M, når de besøger Odense.

Yes, Odense hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Brittas Bed & Breakfast is the most popular out of the 18 hostels in Odense. Search for deals on hostels in Odense.


momondos yndlingshoteller i Odense

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Odense

Villa Sø

Søparken 10, Odense, South Denmark, Denmark

8,1
497 kr.
City Hotel Nattergalen Apartments

City Hotel Nattergalen Apartments

Overgade 23B, Odense, South Denmark, Denmark

7,8
1.191 kr.

Allesø Gl. sognefoged gård

4 Korsgade Korsgade 2, Odense, South Denmark, Denmark

7,6
563 kr.

Casa Koster

Faaborgvej 128, Odense, South Denmark, Denmark

526 kr.
Fangel Kro & Hotel

Fangel Kro & Hotel

Fangelvej 55, Odense, South Denmark, Denmark

1.001 kr.
Odense Apartments

Odense Apartments

Odense, Region Syddanmark, Danmark

8,7
723 kr.

Kragsbjerggaard

121 Kragsbjergvej, Odense, South Denmark, Denmark

8,3
855 kr.

City-Stay ferielejligheder

Odense, Region Syddanmark, Danmark

8,5
1.235 kr.

Stemningsfuld lejlighed - 3 minutters gang fra H.C. Andersens Hus

Odense, Region Syddanmark, Danmark

8,7
879 kr.

City House

Fredensgade 33, Odense, South Denmark, Denmark

9,1
1.016 kr.

H. C. Lumbyes Vej - kælderlejlighed

Odense, Region Syddanmark, Danmark

8,7
533 kr.

Elleholm

Odense, Region Syddanmark, Danmark

8,9
675 kr.

City Apartment

Odense, Region Syddanmark, Danmark

1.732 kr.

Nice apartment in Odense

Odense, Region Syddanmark, Danmark

8,7
489 kr.

Quiet villa apartment close to everything

Odense, Region Syddanmark, Danmark

5,4
592 kr.
Naesbylund Kro & Hotel

Naesbylund Kro & Hotel

Bogensevej 105, Odense, South Denmark, Denmark

767 kr.

Elleholm A

Odense, Region Syddanmark, Danmark

9,0
694 kr.

Tøndegården 2 rooms apartment

Odense, Region Syddanmark, Danmark

9,4
1.067 kr.

Overnat i disse bydele i Odense

Find gode tilbud på hoteller i disse populære bydele i Odense

Kom i gang med at planlægge din rejse til Odense


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Odense fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Odense med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.