Hoteller i Odense, Danmark

Find tilbud på 23 hoteller i Odense, Danmark

Odense, Danmark
23. nov. — 24. nov.2
fre. 24.11
tir. 28.11

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Odense

Find det perfekte hotel til dit ophold i Odense
Pris
kr.449
kr.1070
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Odense


Hoteller i populære bydele i Odense

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Odense og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Odense?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Odense
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

631 kr. - 1.596 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
950 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.660 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Odense er: 1-2 stjerne, 32 dage før. 3 stjerne, 68 dage før. 4-5 stjerne, 18 dage før.

1-2 stjerne

402 kr. - 1.765 kr.

3 stjerne

497 kr. - 3.196 kr.

4-5 stjerne

797 kr. - 2.085 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Odense

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Odense

Laveste hotelpris

341 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1850

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Odense, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 341 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Odense City B&B.
Der er 1.850 hoteller i Odense tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Odense. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Odense lå i sidste uge på 2.232 kr..

Rejsetips til Odense

Hvordan finder man et billigt hotel i Odense?

Hotellerne lige i Odense city er altid attraktive. Ønsker du at bo billigt, kan du med fordel vælge et lavpris hotel i Odense med knap så mange stjerner, da de angiver graden af luksus og faciliteter. I Danmark er hotelstandarden generelt høj, og derfor vil du også finde fin indkvartering selvom der er færre faciliteter. Det er ligeledes billigere at rejse uden for højsæsonen, hvor byen ikke er nær så besøgt af turister fra nær og fjern. Nogle af de mere prisvenlige indkvarteringsmuligheder kunne f.eks. være Danhostel Odense Kragsbjerggaard og Qstay Bed & Breakfast.

Kan man rejse til Odense på budget?

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at lege turist i en by som Odense, for her er rigelig med mulighed for at kombinere de gratis fornøjelser med attraktioner der kræver entré. En tur i Kulturbotanisk Have koster ikke noget, og den er smuk uanset årstiden – tag en sandwich med og nyd farverne som de er, når du er på ferie i byen. En anden mulighed er at tage på torvedag enten onsdag eller lørdag på Sorte Brødre Torv, hvor der også er grøntsagskoncerter om sommeren. Byens mange kirker, skulpturer og parker er også en mulighed, hvor du eksempelvis fra Fisketrappen i Munke Mose kan leje en robåd.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Odense?

Odense by er ikke større, end at du nemt kan komme rundt til fods. Du har dog også mulighed for at benytte de gratis bybusser, der er pink, og kører rundt i centrum – en service man med fordel kan benytte sig af. Derudover kører der også en lang række bybusser, hvis du vil lidt længere udenfor Odense centrum.

Kan man booke hotel i Odense uden kreditkort?

På nogle hoteller er det muligt at booke uden kreditkort, hvor du så betaler ved ankomst.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Odense?

Du skal være 18 år, for at tjekke ind på et hotel i Odense.

Skal man lægge depositum på hoteller i Odense?

Langt de fleste hoteller kræver et depositum, som ofte kan betales kontant eller med kreditkort, men reglerne kan dog variere fra hotel til hotel.


Hvad koster et hotel i Odense pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Odense

4-stjernede hoteller

Billigst 531 kr.

Gennemsnitlig 1.084 kr.

Dyrest 2.373 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Odense

Disse billige hoteller og vandrehjem i Odense har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Odense

Hoteller med mest værdi for pengene i Odense

Disse Odense hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Odense

Danmarks tredjestørste by Odense, er en yndet destination for mange turister, danske såvel som udenlandske, når Fyn skal opleves som turist – enten som en del af en længere ferie i Danmark, eller f.eks. en forlænget weekend. Byen byder på hotelophold for ethvert budget og behov, så du vil kunne finde overnatning der passer dig bedst, hvad end du rejser alene eller med familien.

Når du vil indlogere dig i Odense midtby, eller tæt på centrum, er det især området omkring banegården, der er interessant, og det er da også her de fleste af byens hoteller ligger. Det er en dejlig strategisk placering, da du dermed har let adgang til alle typer af offentlig transport, hvilket er en fordel for både turister og folk på forretningsrejse. Af hoteller tæt på Odense station finder du bl.a. CABINN Odense og Milling Hotel Plaza.

Odense og omegn er blandt andet kendt som villakvarterernes by, da mange af kommunens borgere bor uden for Odense C, hvilket betyder masser af plads til overnattende turister i centrum. Ønsker du at bo lidt uden for bymidten samt tættere på motorvejen (Hotel Scandic er bl.a. et af de hoteller i Odense der ligger nær motorvejen), så er det også en mulighed syd for byen eller i mere landlige og idylliske områder nordvest for centrum.

Da de fleste muligheder for overnatning ligger centralt, er det ikke så lige til at finde hoteller nær Odense Dyrskueplads, Odense Zoo og Universitetshospitalet som eksempler. Men med offentlig transport eller egen bil, er det intet problem at komme ud til nogle af byens populære områder og seværdigheder.

 


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Odense

Hele Danmark – og især Odense – kan takke H.C. Andersen for at være en magisk eventyrskaber, der helt op til i dag trækker masser af danske og udenlandske turister til byen. Derfor bliver du ikke blot fortryllet ind i en historisk by, der er en af landets ældste, men også i en eventyrlig kulisse, der manifesteres ved H.C. Andersens Barndomshjem, der i dag er museum, og hvor han boede fra 1807 til 1819 sammen med sine forældre. Hele universet omkring denne verdensberømte digter samt Odense Zoo og byens Jernbanemuseum gør byen børnevenlig, men alle disse seværdigheder er også for unge og voksne.

Odenses lange historie har sat sine arkitektoniske spor i byen, og mange af de gamle bygninger står stadig autentiske og velholdte. Sct. Knuds Kirke er byens domkirke, bygget i 1300-tallet i gotisk stil, og er et af byens vartegn, som bør opleves. Odense Slot og Odense Rådhus er også to pragtbygninger, som biser byens forskellige stilarter.

Når du opholder dig i indre by, så er Kongensgade og Vestergade de to hovedgader, hvor du kan lade dankortet gløde for en stund. Efter du har shoppet, kan du få lidt sved på panden ved at gå ruten med alle de forskellige eventyrskulpturer, der ligger spredt rundt om i midtbyen, inden man slår sig ned på en af de gode restauranter eller caféer.


Information om overnatning i Odense

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Odense

Hvor længe bor vores brugere i Odense?

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Odense.

Hvad koster et hotel i Odense?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.198 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Odense; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Odense?

Den billigste måned at booke et hotel i Odense er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 40% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Odense?

Hotelværelser i Odense er billigst lørdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Odense?

Et luksushotel i Odense koster 1.305 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Odense i gennemsnit 1.198 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 20%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Odense?

Folk booker ofte hoteller i Odense N, Odense NV, Odense C og Odense S, når de besøger Odense.

Har Odense ferieboliger?

Der er i øjeblikket 60 ferieboliger ledige i Odense. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Lille Grynborg, som er den mest populære feriebolig i Odense. Sammenlign ferieboliger i Odense.

Har Odense hostels?

Yes, Odense hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Kragsbjerggaard Vandrerhjem is the most popular out of the 3 hostels in Odense. Search for deals on hostels in Odense.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Odense?

Fra november 2023 er der 98 udbydere at vælge mellem for hoteller i Odense.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Odense?

Priser for hoteller i Odense opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Odense

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Odense

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Odense gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Odense fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Odense?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Odense med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Odense på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.