Hoteller i Lemvig

Find de bedste tilbud på 117 hoteller i Lemvig, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Lemvig

Der er mange skønne hoteller i Lemvig. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Lemvig

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lemvig
Lavsæson
august
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

25%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

18%

forventet prisstigning

Pris
440 kr. - 717 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

614 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

712 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Lemvig

Vores bedste tips til Lemvig

Hvad koster et hotel i Lemvig?

Der er lidt for ethvert budget i denne nordvestjyske by. Priserne for en overnatning på hotel i Lemvig ligger fra ca. 400 DKK til ca. 1400 DKK. Dermed er der frit slag i forhold til, hvad du forventer af faciliteter og beliggenhed. Faktorer som udsigt og placering i bymidten hæver priserne, mens du ofte kan finde en billig overnatning ved at gå på kompromis med luksuriøse tilbud som gratis morgenmad, pool, fitnessrum og lignende.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Lemvig?

For mange turister er Lemvig lig med sommer. Det er nemlig sæsonen, hvor der er udeservering og livemusik ved Torvet, bagagerumsmarked ved havnen, og det er perioden, hvor du for alvor kan nyde godt af byens fjord og sø i form af vandsportsaktiviteter. En overnatning i Lemvig kan dog sagtens foretages hele året rundt, da de fire årstider indbyder til en aktiv ferie i områdets udfordrende og varierende landskaber.

Kan man rejse til Lemvig på budget?

Det er muligt at holde en budgetferie på hotel i Lemvig. Rejser du med børn, så prøv kræfter med geocaching, eller gå en tur langs planetstien. Der er også rig mulighed for krabbefiskeri, og ungerne vil sikkert også nyde Lemvig Skaterpark. Derudover er det værd at kigge nærmere på byens Bed & Breakfast og budgethoteller, hvor der er penge at spare på overnatningerne.

De bedste transportmidler i Lemvig

Inden for Lemvig centrum kommer du bedst rundt til fods. Det er også en god idé at leje en cykel til de lidt større afstande, hvis vejret tillader det. Fri BikeShop og CykelMads udlejer cykler, og Hotel Nørre Vinkel udlejer elcykler. Prisen pr. døgn er ca. 100 DKK. Der kører busser og tog i byen, men det er mest aktuelt, hvis du skal besøge andre vestjyske byer i samme ombæring.

Parkering i Lemvig

Har du fundet et billigt hotel i Lemvig og ønsker at tage bilen med? Så gør det endelig, for der er rigeligt med parkeringspladser at vælge imellem. Både ved Vasen, Teglgårdsvej og i Ågade er der fri parkering. På Engen og havnen er det tilladt at parkere i maks. to timer.


Hvad koster et hotel i Lemvig pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lemvig
2 eller færre stjerner
Hotel Lidenlund
Mest for pengene

Hotel Lidenlund

7,1

700 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Lemvig

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lemvig har gode priser til det lille rejsebudget
Bed and Breakfast Lemvig

Bed and Breakfast Lemvig

9,0

332 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Lidenlund

Hotel Lidenlund

7,1

700 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Lemvig

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Bed and Breakfast Lemvig

Bed and Breakfast Lemvig

9,0

332 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Lidenlund

Hotel Lidenlund

7,1

700 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Lemvig?

Overvejer du en ferie i Vestjylland, hvor der er frisk luft samt masser af gæstfrihed? Så er Lemvig et godt bud på en attraktiv by med mange oplevelser. Det er en hyggelig og charmerende by med et blandet udvalg af butikker, der tilfredsstiller enhver købelysten turist. Det er populært at bo i centrum, da du er lige midt i det livlige bymiljø. Du skal blot se efter et hotel i Lemvig tæt på Vestergade, hvor størstedelen af handelslivet foregår. I nærheden på Torvet ligger en af byens attraktioner i form af Lemvig Kirke med det velkendte kuppeltårn. Du skal ikke langt væk fra centrum for at kunne bo tæt på naturen. Det er blot at søge på hoteller i Lemvig, som ligger nord for golfklubben. I det område kan du bo med udsigt til Lemvig Fjord, hvilket både er lig med fred og ro samt udsyn til livet på vandet.


Om Lemvig

Det er altid befriende at holde ferie i Lemvig. Byen er så jordnær med god service i specialbutikkerne samt gæstfrihed blandt de lokale. Det er byen, hvor du har mulighed for at få ladet batterierne op med indkøb og gåture. I kraft af Lemvig Fjord, Lemvig Sø samt en charmerende havn og lystbådehavn er der rig mulighed for naturoplevelser, når du bor på hotel i Lemvig. Fisketure, strandture, vandreture, rideture, kanoture, drageflyvning – ja, der er muligheder både til lands, til vands og i luften! Lemvig byder også på flere kulturelle højdepunkter, hvad enten det er Lemvig Kirke eller Lemvig Museum, der giver dig et indblik i byens historie. Alle sanser pirres – med byens fiskerestauranter som prikken over i’et, så nyd et hotelophold i det vestjyske! (Priser tjekket: 07/03/2019).


Rejseinformation: Lemvig

Hvor længe bor vores brugere i Lemvig?

Voes brugere er typisk i Lemvig i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Lemvig?

Prisen for et hotelværelse i Lemvig vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 514 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Lemvig?

august er den billigste måned at booke et hotel i Lemvig. Priserne kan være 26% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Lemvig?

Prisen på et hotelværelse i Lemvig varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og lørdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Lemvig?

Hoteller i Lemvig (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 700 kr. pr. person pr. nat. Det er -186 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Lemvig pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Lemvig