Hoteller i Antwerpen, Belgien

Find tilbud på 147 hoteller i Antwerpen, Belgien

Antwerpen, Belgien
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Populære hoteller til en overnatning i Antwerpen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Antwerpen
Pris
kr.207
kr.1280
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Antwerpens bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Antwerpen

Pris

662 kr. – 1.069 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ANTWERPENBerchem23% billigereHoteller i Berchem er de billigste i Antwerpen med kun 662 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ANTWERPENHistorisch Centrum20% dyrereHistorisch Centrum har de højeste hotelpriser i Antwerpen med værelser til 1.069 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ANTWERPENDiamond District82% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Diamond District end i andre områder i Antwerpen

Oplevelser i Antwerpen


Hoteller i populære bydele i Antwerpen

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Antwerpen og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Antwerpen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antwerpen
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
50%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

422 kr. - 1.388 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
928 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
650 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Antwerpen er: 1-2 stjerne, 78 dage før.

1-2 stjerne

436 kr. - 512 kr.

3 stjerne

609 kr. - 650 kr.

4-5 stjerne

913 kr. - 968 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Antwerpen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Antwerpen

Laveste hotelpris

138 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Jane's Corner The Place To Read & Eat & Sleep

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2594
Den billigste pris for et værelse i Antwerpen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 138 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Alias Youth Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Jane's Corner The Place To Read & Eat & Sleep, det mest populære 5-stjernede hotel i Antwerpen.
Der er 2.594 hoteller i Antwerpen tæt på Bruxelles-National. Sheraton Brussels Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Antwerpen

Der findes hoteller i alle prisklasser i Antwerpen. Hvis du foretrækker at bo billigt, kan det naturligvis også lade sig gøre. Som i enhver anden storby med en historisk midte, så er priserne dyre i hjertet af centrum. Derfor skal du uden for den centrale del af Antwerpen, hvor især vandrehjem og bed & breakfasts er optimale løsninger. Det er steder, hvor du vil opleve en lokal og charmerende atmosfære, som du ikke finder på tårnhøje hoteller med masser af gæster. Transportforbindelserne er gode i byen, så det betyder ikke alverdens at tage et tog eller en bus et kvarters tid, hvis du er villig til at spare på hoteludgifterne. Vil du bo i byen, er det generelt billigere at bo i området ved Antwerpen-Centraal. Hvis du undgår sommersæsonen, kan der også være penge at spare på hotelregningen.

Diamanter og haute couture er nogle af de ting, som mange turister forbinder med Antwerpen. Byen er mangfoldig på alle måder, hvilket også åbner op for en budgetrejse. Parken Conscienceplein er stedet, hvor du kan tage et pusterum og observere livet, der passerer forbi det gamle bibliotek samt Borromeus-katedralen. Husk at medbringe en af de lækre, belgiske vafler, som smager af mere. En sjov og nostalgisk oplevelse får du i Sint-Annatunnel, der bringer dig over på den anden side af Scheldt-floden. Men det er den originale rulletrappe i træ fra 30’erne, der vækker størst opmærksomhed. Kvarteret omkring Cogels-Osylei er endnu en gratis oplevelse, som er værd at overveje. Her finder du de smukkeste huse i dekadente stilarter.


Hvad koster et hotel i Antwerpen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antwerpen

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Antwerpen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antwerpen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Antwerpen

Disse Antwerpen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Antwerpen

En af Belgiens mest spændende byer hedder Antwerpen, og her finder du som tilrejsende et væld af oplevelser samt gode hotelmuligheder. Byen ligger ved en af verdens største havne, men det er ikke stål og industri, der kendetegner arkitekturen. Opdelingen i mange mindre distrikter betyder individuel charme.

Hvis du vil bo i den historiske del af byen med imponerende middelalderbygninger, så vælg området vest for hovedbanegården samt helt ud til floden Scheldt. Hoteller med udsigt til floden er dyre, da de tilmed også ligger tæt på Onze Lieve Vrouwekathedraal, der er byens katedral og vartegn bygget i 1351. Tager du længere mod nord, så finder du et andet populært område kaldet Schipperskwartier – også kendt som byens red light district.

Rejser du til Antwerpen som ung, så er området mellem banegården og floden et oplagt valg. Der finder du byens universitetsdistrikt, hvor også Sint-Jacobskerk, som huser Peter Rubens (barokkunstner) gravsted, ligger. Belgiens anden største by er bygget op om så mange distrikter, at det kan være svært at vælge. Et andet af de attraktive områder finder du i Het Zuid, hvor der både er gallerier og kreative indbyggere samt et godt natteliv. Dermed står den på hjerne-føde og øjenguf om dagen samt fysisk udfoldelse på dansegulvet om aftenen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Antwerpen

Diamanthovedstaden eller Belgiens mode-by nummer ét. Antwerpen bliver kaldt lidt af hvert, men det er der gode grunde til. Langt størstedelen af verdens rå eller slebne diamanter kommer en tur forbi byen, inden de sælges videre. Har du ikke den store tegnebog med, kan du nøjes med en tur på DIVA – byens diamantmuseum til en pris på ca. 10 EUR (75 DKK).

Antwerpen huser masser af indkøbsgader, som eksempelvis De Stadsfeestzaaleller eller Groenplaats. Byens markeder skal også besøges, hvad enten det er Vogelenmarkt eller Exotic Market, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer af antik og souvenirs.

Det er værd at tage toget til Antwerpen, da du står af på Antwerpen-Centraal, der er en af verdens smukkeste banegårde, og dermed en af byens hovedattraktioner. En anden stor, kulturel oplevelse finder du på Rubenshuis, der huser nogle af den velkendte barokmalers værker. En tur til Antwerpen indebærer masser af delikate lækkerier af både fast og flydende form.

Byens gængse sæt består af en øl og en gang pommes frites, men du skal også huske byens chokolade og vafler, der tilfredsstiller den søde tand. Øl er der masser af. Prøv enten Antwerpse Handjes eller Bolleke, der er de klassiske og mest velkendte. Antwerpen er lig med kunst, hygge, mad, indkøb og arkitektur, så glæd dig!


Information about staying in Antwerpen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Antwerpen

I gennemsnit koster værelser omkring 877 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Antwerpen; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Antwerpen kan være helt op til 51% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.


Overnat i disse bydele i Antwerpen

Find gode tilbud på hoteller i disse populære bydele i Antwerpen

Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Antwerpen, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Antwerpen ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antwerpen