Hoteller i Antwerpen

Find de bedste tilbud på 645 hoteller i Antwerpen, Belgien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Antwerpen

Der er mange skønne hoteller i Antwerpen. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Antwerpen

Market Square
Vogeltjesmarkt
Royal Museum of Fine Arts

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Market Square?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Antwerpen, der er tættest på Market Square. Gennemsnitsprisen i nærheden af Market Square ligger på 864 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Market Square er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antwerpen, som ligger på 600 kr..

Hoteller i nærheden af Market Square

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Vogeltjesmarkt?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Antwerpen, der er tættest på Vogeltjesmarkt. Gennemsnitsprisen i nærheden af Vogeltjesmarkt ligger på 864 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Vogeltjesmarkt er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antwerpen, som ligger på 600 kr..

Hoteller i nærheden af Vogeltjesmarkt

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Royal Museum of Fine Arts?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Antwerpen tæt på Royal Museum of Fine Arts, bør du forvente at skulle betale omkring 864 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 864 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Royal Museum of Fine Arts. Hoteller i nærheden af Royal Museum of Fine Arts er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antwerpen, som ligger på 600 kr..

Hoteller i nærheden af Royal Museum of Fine Arts

Find billig overnatning i Antwerpens populære bydele

Søg hoteller i Antwerpens nabolag, og find det område der passer dig bedst

Hoteller i Diamond District
Søg efter hoteller i Diamond District
Hoteller i Historisch Centrum
Søg efter hoteller i Historisch Centrum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Antwerpen

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antwerpen
Lavsæson
februar
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

17%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

51%

forventet prisstigning

Pris
634 kr. - 1.540 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

644 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

651 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Antwerpen er: 3 stjerne, 19 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
405 kr. - 487 kr.
3 stjerne
588 kr. - 664 kr.
4-5 stjerne
816 kr. - 917 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Antwerpen

Hvordan finder man et billigt hotel i Antwerpen?

Der findes hoteller i alle prisklasser i Antwerpen. Hvis du foretrækker at bo billigt, kan det naturligvis også lade sig gøre. Som i enhver anden storby med en historisk midte, så er priserne dyre i hjertet af centrum. Derfor skal du uden for den centrale del af Antwerpen, hvor især vandrehjem og bed & breakfasts er optimale løsninger. Det er steder, hvor du vil opleve en lokal og charmerende atmosfære, som du ikke finder på tårnhøje hoteller med masser af gæster.

Transportforbindelserne er gode i byen, så det betyder ikke alverdens at tage et tog eller en bus et kvarters tid, hvis du er villig til at spare på hoteludgifterne. Vil du bo i byen, er det generelt billigere at bo i området ved Antwerpen-Centraal. Hvis du undgår sommersæsonen, kan der også være penge at spare på hotelregningen.

Kan man rejse på budget?

Diamanter og haute couture er nogle af de ting, som mange turister forbinder med Antwerpen. Byen er mangfoldig på alle måder, hvilket også åbner op for en budgetrejse. Parken Conscienceplein er stedet, hvor du kan tage et pusterum og observere livet, der passerer forbi det gamle bibliotek samt Borromeus-katedralen.

Husk at medbringe en af de lækre, belgiske vafler, som smager af mere. En sjov og nostalgisk oplevelse får du i Sint-Annatunnel, der bringer dig over på den anden side af Scheldt-floden. Men det er den originale rulletrappe i træ fra 30’erne, der vækker størst opmærksomhed. Kvarteret omkring Cogels-Osylei er endnu en gratis oplevelse, som er værd at overveje. Her finder du de smukkeste huse i dekadente stilarter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du oplever nemmest Antwerpen til fods. Det giver dig mulighed for at se arkitekturen, men der kan blive brug for offentlige transportmidler. Det er mest fordelagtigt at købe et Antwerp City Card til en pris på ca. 40 EUR (298 DKK) for 72 timer fri kørsel samt entrérabatter.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Antwerpen?

Minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Antwerpen er 18 år. Husk at medbringe et foto-ID, som skal bruges til identifikation i receptionen.

Skal man lægge depositum?

Vær forberedt på, at du skal lægge et depositum, da det er kutyme på langt de fleste hoteller, hvad enten det er i form af kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er i forvejen inkluderet skatter og tillæg, når du modtager en regning i Antwerpen. Derfor er det ikke oplagt at give drikkepenge, men mange turister vælger at lægge omkring 1-2 EUR (7.5-15 DKK) for en god service.

Hvor sikkert er der i Antwerpen?

Antwerpen anses for at være en sikker by at opholde sig i, men der kan være lommetyve på spil – især ved området omkring Antwerpen-Centraal skal du være opmærksom.

Skal man medbringe adapter?

I Belgien anvender man stiktype C og E, som også kan bruges til danske opladere, så lad blot adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Antwerpen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antwerpen

Hvor skal man bo på hotel i Antwerpen?

En af Belgiens mest spændende byer hedder Antwerpen, og her finder du som tilrejsende et væld af oplevelser samt gode hotelmuligheder. Byen ligger ved en af verdens største havne, men det er ikke stål og industri, der kendetegner arkitekturen. Opdelingen i mange mindre distrikter betyder individuel charme.

Hvis du vil bo i den historiske del af byen med imponerende middelalderbygninger, så vælg området vest for hovedbanegården samt helt ud til floden Scheldt. Hoteller med udsigt til floden er dyre, da de tilmed også ligger tæt på Onze Lieve Vrouwekathedraal, der er byens katedral og vartegn bygget i 1351. Tager du længere mod nord, så finder du et andet populært område kaldet Schipperskwartier – også kendt som byens red light district.

Rejser du til Antwerpen som ung, så er området mellem banegården og floden et oplagt valg. Der finder du byens universitetsdistrikt, hvor også Sint-Jacobskerk, som huser Peter Rubens (barokkunstner) gravsted, ligger. Belgiens anden største by er bygget op om så mange distrikter, at det kan være svært at vælge. Et andet af de attraktive områder finder du i Het Zuid, hvor der både er gallerier og kreative indbyggere samt et godt natteliv. Dermed står den på hjerne-føde og øjenguf om dagen samt fysisk udfoldelse på dansegulvet om aftenen.


Om Antwerpen

Diamanthovedstaden eller Belgiens mode-by nummer ét. Antwerpen bliver kaldt lidt af hvert, men det er der gode grunde til. Langt størstedelen af verdens rå eller slebne diamanter kommer en tur forbi byen, inden de sælges videre. Har du ikke den store tegnebog med, kan du nøjes med en tur på DIVA – byens diamantmuseum til en pris på ca. 10 EUR (75 DKK).

Antwerpen huser masser af indkøbsgader, som eksempelvis De Stadsfeestzaaleller eller Groenplaats. Byens markeder skal også besøges, hvad enten det er Vogelenmarkt eller Exotic Market, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer af antik og souvenirs.

Det er værd at tage toget til Antwerpen, da du står af på Antwerpen-Centraal, der er en af verdens smukkeste banegårde, og dermed en af byens hovedattraktioner. En anden stor, kulturel oplevelse finder du på Rubenshuis, der huser nogle af den velkendte barokmalers værker. En tur til Antwerpen indebærer masser af delikate lækkerier af både fast og flydende form.

Byens gængse sæt består af en øl og en gang pommes frites, men du skal også huske byens chokolade og vafler, der tilfredsstiller den søde tand. Øl er der masser af. Prøv enten Antwerpse Handjes eller Bolleke, der er de klassiske og mest velkendte. Antwerpen er lig med kunst, hygge, mad, indkøb og arkitektur, så glæd dig!

Priser er tjekket 18-02-2018.


Rejseinformation: Antwerpen

Hvor længe bor vores brugere i Antwerpen?

Voes brugere er typisk i Antwerpen i 2 nætter.

Hvad koster et hotel i Antwerpen?

I gennemsnit koster værelser omkring 700 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Antwerpen; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Antwerpen?

Værelsespriser for hoteller i Antwerpen kan være helt op til 17% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Antwerpen?

Hotelværelser i Antwerpen er billigst lørdag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Antwerpen?

Hostels i Antwerpen koster typisk omkring 599 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 101 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Antwerpen.

Hvis vi tager højde for vejret i Antwerpen, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Med gode temperaturer på omkring 17 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Antwerpen overveje at besøge populære steder i nærheden af Antwerpen.


Folk interesseret i Antwerpen kiggede også på

Skal det ikke være Antwerpen alligevel? Så find gode hoteltilbud disse steder