Hoteller i Antwerpen, Belgien

Find tilbud på 135 hoteller i Antwerpen, Belgien

Antwerpen, Belgien
25. juni — 26. juni2
Antwerpen, Belgien
lør. 25.6
søn. 26.6

Populære hoteller til en overnatning i Antwerpen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Antwerpen
Pris
kr.148
kr.982
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Antwerpens bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Antwerpen

Pris

476 kr. – 1.282 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ANTWERPENZuid43% billigereHoteller i Zuid er de billigste i Antwerpen med kun 476 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ANTWERPENUniversiteitsbuurt35% dyrereUniversiteitsbuurt har de højeste hotelpriser i Antwerpen med værelser til 1.282 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ANTWERPENDiamond District78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Diamond District end i andre områder i Antwerpen

Oplevelser i Antwerpen


Hoteller i populære bydele i Antwerpen

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Antwerpen og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Antwerpen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antwerpen
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
28%forventet prisstigning

Rejsepriser

408 kr. - 944 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
7.791 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.591 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Antwerpen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Antwerpen

Laveste hotelpris

141 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Jane's Corner The Place To Read&Eat&Sleep

Hoteller i nærheden af lufthavnen

70

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Antwerpen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 141 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Alias Youth Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Jane's Corner The Place To Read&Eat&Sleep, det mest populære 5-stjernede hotel i Antwerpen.
Der er 70 hoteller i Antwerpen tæt på Bruxelles-National. Sheraton Brussels Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Antwerpen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Antwerpen lå i sidste uge på 1.443 kr..

Rejsetips til Antwerpen

Der findes hoteller i alle prisklasser i Antwerpen. Hvis du foretrækker at bo billigt, kan det naturligvis også lade sig gøre. Som i enhver anden storby med en historisk midte, så er priserne dyre i hjertet af centrum. Derfor skal du uden for den centrale del af Antwerpen, hvor især vandrehjem og bed & breakfasts er optimale løsninger. Det er steder, hvor du vil opleve en lokal og charmerende atmosfære, som du ikke finder på tårnhøje hoteller med masser af gæster.Transportforbindelserne er gode i byen, så det betyder ikke alverdens at tage et tog eller en bus et kvarters tid, hvis du er villig til at spare på hoteludgifterne. Vil du bo i byen, er det generelt billigere at bo i området ved Antwerpen-Centraal. Hvis du undgår sommersæsonen, kan der også være penge at spare på hotelregningen.

Diamanter og haute couture er nogle af de ting, som mange turister forbinder med Antwerpen. Byen er mangfoldig på alle måder, hvilket også åbner op for en budgetrejse. Parken Conscienceplein er stedet, hvor du kan tage et pusterum og observere livet, der passerer forbi det gamle bibliotek samt Borromeus-katedralen.Husk at medbringe en af de lækre, belgiske vafler, som smager af mere. En sjov og nostalgisk oplevelse får du i Sint-Annatunnel, der bringer dig over på den anden side af Scheldt-floden. Men det er den originale rulletrappe i træ fra 30’erne, der vækker størst opmærksomhed. Kvarteret omkring Cogels-Osylei er endnu en gratis oplevelse, som er værd at overveje. Her finder du de smukkeste huse i dekadente stilarter.

Du oplever nemmest Antwerpen til fods. Det giver dig mulighed for at se arkitekturen, men der kan blive brug for offentlige transportmidler. Det er mest fordelagtigt at købe et Antwerp City Card til en pris på ca. 40 EUR (298 DKK) for 72 timer fri kørsel samt entrérabatter.

Minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Antwerpen er 18 år. Husk at medbringe et foto-ID, som skal bruges til identifikation i receptionen.

Vær forberedt på, at du skal lægge et depositum, da det er kutyme på langt de fleste hoteller, hvad enten det er i form af kontanter eller kreditkort.

Der er i forvejen inkluderet skatter og tillæg, når du modtager en regning i Antwerpen. Derfor er det ikke oplagt at give drikkepenge, men mange turister vælger at lægge omkring 1-2 EUR (7.5-15 DKK) for en god service.

Antwerpen anses for at være en sikker by at opholde sig i, men der kan være lommetyve på spil – især ved området omkring Antwerpen-Centraal skal du være opmærksom.

I Belgien anvender man stiktype C og E, som også kan bruges til danske opladere, så lad blot adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Antwerpen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antwerpen

4-stjernede hoteller

Billigst 871 kr.

Gennemsnitlig 959 kr.

Dyrest 1.159 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Antwerpen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antwerpen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Antwerpen

Disse Antwerpen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Antwerpen

En af Belgiens mest spændende byer hedder Antwerpen, og her finder du som tilrejsende et væld af oplevelser samt gode hotelmuligheder. Byen ligger ved en af verdens største havne, men det er ikke stål og industri, der kendetegner arkitekturen. Opdelingen i mange mindre distrikter betyder individuel charme.

Hvis du vil bo i den historiske del af byen med imponerende middelalderbygninger, så vælg området vest for hovedbanegården samt helt ud til floden Scheldt. Hoteller med udsigt til floden er dyre, da de tilmed også ligger tæt på Onze Lieve Vrouwekathedraal, der er byens katedral og vartegn bygget i 1351. Tager du længere mod nord, så finder du et andet populært område kaldet Schipperskwartier – også kendt som byens red light district.

Rejser du til Antwerpen som ung, så er området mellem banegården og floden et oplagt valg. Der finder du byens universitetsdistrikt, hvor også Sint-Jacobskerk, som huser Peter Rubens (barokkunstner) gravsted, ligger. Belgiens anden største by er bygget op om så mange distrikter, at det kan være svært at vælge. Et andet af de attraktive områder finder du i Het Zuid, hvor der både er gallerier og kreative indbyggere samt et godt natteliv. Dermed står den på hjerne-føde og øjenguf om dagen samt fysisk udfoldelse på dansegulvet om aftenen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Antwerpen

Diamanthovedstaden eller Belgiens mode-by nummer ét. Antwerpen bliver kaldt lidt af hvert, men det er der gode grunde til. Langt størstedelen af verdens rå eller slebne diamanter kommer en tur forbi byen, inden de sælges videre. Har du ikke den store tegnebog med, kan du nøjes med en tur på DIVA – byens diamantmuseum til en pris på ca. 10 EUR (75 DKK).

Antwerpen huser masser af indkøbsgader, som eksempelvis De Stadsfeestzaaleller eller Groenplaats. Byens markeder skal også besøges, hvad enten det er Vogelenmarkt eller Exotic Market, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer af antik og souvenirs.

Det er værd at tage toget til Antwerpen, da du står af på Antwerpen-Centraal, der er en af verdens smukkeste banegårde, og dermed en af byens hovedattraktioner. En anden stor, kulturel oplevelse finder du på Rubenshuis, der huser nogle af den velkendte barokmalers værker. En tur til Antwerpen indebærer masser af delikate lækkerier af både fast og flydende form.

Byens gængse sæt består af en øl og en gang pommes frites, men du skal også huske byens chokolade og vafler, der tilfredsstiller den søde tand. Øl er der masser af. Prøv enten Antwerpse Handjes eller Bolleke, der er de klassiske og mest velkendte. Antwerpen er lig med kunst, hygge, mad, indkøb og arkitektur, så glæd dig!


Information about staying in Antwerpen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Antwerpen

Voes brugere er typisk i Antwerpen i 2 nætter.

I gennemsnit koster værelser omkring 889 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Antwerpen; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Antwerpen kan være helt op til 40% lavere i maj, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Antwerpen er billigst lørdag og dyrest onsdag.

Områder som Borgerhout, Wilrijk, Schipperskwartier og Theaterbuurt er populære, når folk booker hotel i Antwerpen.

Med gode temperaturer på omkring 17 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Antwerpen overveje at besøge populære steder i nærheden af Antwerpen.

Der er 55 ferieboliger i Antwerpen, og Ambassador Suites Antwerp er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Antwerpen.


momondos yndlingshoteller i Antwerpen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Antwerpen
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Pelikaanstraat 10-16, Antwerp, Belgium

8,5
819 kr.
Hotel Indigo Antwerp - City Centre

Hotel Indigo Antwerp - City Centre

Koningin Astridplein 43, Antwerp, Belgium

8,5
840 kr.
Theater Hotel

Theater Hotel

Arenbergstraat 30, Antwerp, Belgium

8,2
890 kr.
Leonardo Hotel Antwerp The Plaza

Leonardo Hotel Antwerp The Plaza

Charlottalei 49, Antwerp, Belgium

8,1
833 kr.

Antwerp City Hostel

Grote Markt 40, Antwerp, Belgium

8,3
184 kr.
Premier Suites Plus Antwerp

Premier Suites Plus Antwerp

Appelmansstraat 31, Antwerp, Belgium

8,2
770 kr.
B&B Hotel Antwerp Centre

B&B Hotel Antwerp Centre

Frankrijklei 36, Antwerp, Belgium

8,5
572 kr.
Park Inn by Radisson Antwerpen

Park Inn by Radisson Antwerpen

Koningin Astridplein 14, Antwerp, Belgium

8,2
770 kr.
Hotelo Kathedral Antwerp

Hotelo Kathedral Antwerp

Handschoenmarkt 3, Antwerp, Belgium

8,1
678 kr.
Park Inn by Radisson Berchem

Park Inn by Radisson Berchem

Borsbeeksebrug 34, Antwerp, Belgium

8,7
713 kr.
Condo Gardens Antwerp

Condo Gardens Antwerp

Antwerpen, Belgien

6,0
445 kr.
Banks

Banks

Steenhouwersvest 55, Antwerp, Belgium

7,7
904 kr.

Astoria Hotel

Korte Herentalsestraat 5-13, Antwerp, Belgium

7,2
579 kr.
Arass Hotel & Business Flats

Arass Hotel & Business Flats

Plantin en Moretuslei 111, Antwerp, Belgium

7,7
565 kr.
Hotel Rubens-Grote Markt

Hotel Rubens-Grote Markt

Oude Beurs 29, Antwerp, Belgium

8,8
1.271 kr.
The Soul Antwerp

The Soul Antwerp

Marnixplaats 15, Antwerp, Belgium

8,1
565 kr.
Antwerp Harbour Hotel

Antwerp Harbour Hotel

Noorderlaan 100, Antwerp, Belgium

7,4
523 kr.
prizeotel Antwerp-City

prizeotel Antwerp-City

Tunnelplaats 5, Antwerp, Belgium

8,3
410 kr.
Hotel Les Nuits

Hotel Les Nuits

Lange Gasthuisstraat 12, Antwerp, Belgium

8,0
996 kr.

Antwerp Central Youth Hostel

Bogaardeplein 1, Antwerp, Belgium

7,8
261 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antwerpen


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Antwerpen, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Antwerpen ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.