Hoteller i San Francisco, CA

Find tilbud på 488 hoteller i San Francisco, CA

San Francisco, CA, USA
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i San Francisco

Find det perfekte hotel til dit ophold i San Francisco
Pris
kr.408
kr.2560
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

San Franciscos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i San Francisco

Pris

606 kr. – 1.917 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I SAN FRANCISCOMission District60% billigereHoteller i Mission District er de billigste i San Francisco med kun 606 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I SAN FRANCISCOPacific Heights22% dyrerePacific Heights har de højeste hotelpriser i San Francisco med værelser til 1.917 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I SAN FRANCISCOUnion Square Area61% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Union Square Area end i andre områder i San Francisco

Oplevelser i San Francisco


Hoteller i populære bydele i San Francisco

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i San Francisco og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i San Francisco?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i San Francisco
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
39%forventet prisfald
56%forventet prisstigning

Rejsepriser

894 kr. - 3.350 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
2.070 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.035 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i San Francisco er: 4-5 stjerne, 24 dage før.

1-2 stjerne

733 kr. - 837 kr.

3 stjerne

1.252 kr. - 1.383 kr.

4-5 stjerne

1.826 kr. - 1.867 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i San Francisco

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i San Francisco

Laveste hotelpris

138 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Four Seasons Hotel San Francisco

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2991

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i San Francisco, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 138 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Tilden Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Four Seasons Hotel San Francisco, det mest populære 5-stjernede hotel i San Francisco(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 124 anmeldelser).
Der er 2.991 hoteller i San Francisco tæt på San Francisco Intl. Grand Hyatt At Sfo er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i San Francisco. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i San Francisco lå i sidste uge på 1.442 kr..

Rejsetips til San Francisco

I en storby og turistmagnet som San Francisco må det forventes, at prisniveauet på hoteller er i den høje ende. Skal du finde byens billigste hoteller kan det anbefales at du holder dig et stykke uden for Union Square og centrum, ligesom der kan være penge at spare ved at rejse i vintermånederne. Derudover er hostels og de såkaldt Inns også normalt billigere. En overnatning i juli kan bookes fra omkring 500 DKK og opefter.

Ikke alle aktiviteter behøver koste penge, når du er på ferie i San Francisco. En tur i Golden Gate Park er lig med hygge, søer, rosenhaver, et kunstigt vandfald, legepladser og meget andet. En strandtur på enten China Beach, Beach Chalet eller Ocean Beach koster heller ikke noget, og her er du garanteret smuk udsigt samt bølgebrus. Strandene ved San Francisco er dog ikke perfekte til at bade på, og derfor er det blot at nyde de sceneriske omgivelser. De forladte fæstninger omkring Marin Headlands og Fort Baker er også værd at lægge vejen forbi, hvor du kan opleve historie og arkitektur på samme tid.


Hvad koster et hotel i San Francisco pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i San Francisco

1-stjernede hoteller

Billigst 213 kr.

Gennemsnitlig 308 kr.

Dyrest 402 kr.

Søg efter 1-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i San Francisco

Disse billige hoteller og vandrehjem i San Francisco har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i San Francisco

Hoteller med mest værdi for pengene i San Francisco

Disse San Francisco hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i San Francisco

Delstaten Californien er et evigt populært rejsemål for folk i hele verden, der kommer for at opleve de natursmukke og kulturrige områder og byer. En af de populære byer er San Francisco, som er delstatens fjerdestørste. Turister valfarter hertil uanset årstiden, hvilket også har resulteret i at der er mange hoteller at vælge imellem. San Francisco er delt op i flere forskellige distrikter. Ønsker du at bo i selve midtbyen, så kan du blandt andet vælge mellem Union Square, Nob Hill, Chinatown eller SOMA, der hver især har deres individuelle karakteristika. Alle disse centrale distrikter ligger på den nordøstlige side, hvor du både er tæt på havet samt byens mange forskellige grønne områder.

I området ved Golden Gate omkring Marina District og Cow Hollow, finder du byens mere fashionable distrikt, og Fisherman’s Wharf er også et populært distrikt, hvor der især bor mange turister, da der er mange souvenirforretninger, skaldyrsrestauranter og færge til øen Alcatraz. Nob Hill er ligeledes værd at overveje, da kvarteret byder på nogle af de bedste udsigter, og samtidig kan man opleve de hyggelige, gamle sporvogne i gadebilledet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i San Francisco

San Francisco – be sure to wear flowers in your hair. Sangen der blev sunget af Scott McKenzie er velkendt af de fleste, og den var bl.a. med til at lokke tilflyttere til byen i 1960’erne. I dag er denne populære turistby stadig et populært sted både at bo og besøge, og byen er kendt for at have højt til loftet og plads til alle uanset køn, seksualitet og så videre. Den liberale og ungdommelige atmosfære mærker man med det samme i byen, hvor der er noget at opleve for alle aldersgrupper. San Francisco er også kendt for sine kurvede gader, lange boulevarder, tætpakkede trafik, kompakte kvarterer og kuperede terræn, som giver sved på panden, hvis du går eller cykler længere strækninger i byen.

Når du har indfundet dig på et af de mange hoteller i byen, så er det bare at gå i gang med at nyde de mange seværdigheder, shoppingmuligheder og spisesteder. Som turist vil du opleve mange af byens forskellige distrikter –  lige fra Pier 39 i nord ved Fisherman’s Wharf, hvor du kan se på sæler og opleve den maritime stemning, inden man tager over på Alcatraz Island og oplever det berømte fængsel, hvor man kan se, hvordan Al Capone og andre fangere levede. USA’s anden længste hængebro – Golden Gate Bridge – skal naturligvis også ses og fotograferes, inden turen går videre til Crissy Field med den mest fantastiske udsigt. En tur i Chinatown og Japantown er også en sjov oplevelse, hvor man får et asiatisk twist på amerikansk manér.


Information about staying in San Francisco

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i San Francisco

Det gennemsnitlige ophold i San Francisco varer 1 night.

Et hotelværelse i San Francisco vil normalvis koste ca. 1.617 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.


momondos yndlingshoteller i San Francisco

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i San Francisco