Hoteller i San Francisco, CA

Find tilbud på 518 hoteller i San Francisco, CA

San Francisco, CA, USA
9. aug. — 10. aug.2
San Francisco, CA, USA
tir. 9.8
ons. 10.8

Populære hoteller til en overnatning i San Francisco

Find det perfekte hotel til dit ophold i San Francisco
Pris
kr.241
kr.3274
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

San Franciscos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i San Francisco

Pris

515 kr. – 2.594 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I SAN FRANCISCOMission District66% billigereHoteller i Mission District er de billigste i San Francisco med kun 515 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I SAN FRANCISCOPacific Heights42% dyrerePacific Heights har de højeste hotelpriser i San Francisco med værelser til 2.594 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I SAN FRANCISCOUnion Square Area67% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Union Square Area end i andre områder i San Francisco

Oplevelser i San Francisco


Hoteller i populære bydele i San Francisco

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i San Francisco og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i San Francisco?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i San Francisco
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
46%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

736 kr. - 2.500 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
21.946 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.235 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i San Francisco er: 4-5 stjerne, 40 dage før.

1-2 stjerne

738 kr. - 870 kr.

3 stjerne

1.206 kr. - 1.301 kr.

4-5 stjerne

1.681 kr. - 1.761 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i San Francisco

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i San Francisco

Laveste hotelpris

292 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Fairmont San Francisco

Hoteller i nærheden af lufthavnen

147
Den billigste pris for et værelse i San Francisco, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 292 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos HI San Francisco Fisherman's Wharf Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Fairmont San Francisco, det mest populære 5-stjernede hotel i San Francisco(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 747 anmeldelser).
Der er 147 hoteller i San Francisco tæt på San Francisco Intl. Grand Hyatt At Sfo er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til San Francisco

I en storby og turistmagnet som San Francisco må det forventes, at prisniveauet på hoteller er i den høje ende. Skal du finde byens billigste hoteller kan det anbefales at du holder dig et stykke uden for Union Square og centrum, ligesom der kan være penge at spare ved at rejse i vintermånederne. Derudover er hostels og de såkaldt Inns også normalt billigere. En overnatning i juli kan bookes fra omkring 500 DKK og opefter.

Ikke alle aktiviteter behøver koste penge, når du er på ferie i San Francisco. En tur i Golden Gate Park er lig med hygge, søer, rosenhaver, et kunstigt vandfald, legepladser og meget andet. En strandtur på enten China Beach, Beach Chalet eller Ocean Beach koster heller ikke noget, og her er du garanteret smuk udsigt samt bølgebrus. Strandene ved San Francisco er dog ikke perfekte til at bade på, og derfor er det blot at nyde de sceneriske omgivelser. De forladte fæstninger omkring Marin Headlands og Fort Baker er også værd at lægge vejen forbi, hvor du kan opleve historie og arkitektur på samme tid.

San Francisco er kendt for sine mange bakker og kuperede terræn, det kræver derfor et par gode sneakers og god kondition hvis du skal gå byen tynd. Derfor er offentlig transport også oplagt, hvor du kan benytte både bus, metro, sporvogne og toge.

Det er muligt at booke hotel i San Francisco uden kreditkort, men ofte vil du blive spurgt om kreditkortoplysninger til brug ved validering.

Du skal som grundregel være fyldt 21 år, hvis du ønsker at tjekke ind på et hotel i San Francisco.

Et depositum opkræves på alle hoteller, men det er ikke alle, der modtager kontanter.

Et beløb på omkring 15-20 % af regningens samlede beløb er et godt udgangspunkt.

Der er ret sikkert i San Francisco, men ligesom i andre storbyer kan der være lommetyve på spil.

Det er nødvendigt at medbringe en adapter på rejser til USA.


Hvad koster et hotel i San Francisco pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i San Francisco

2-stjernede hoteller

Billigst 445 kr.

Gennemsnitlig 757 kr.

Dyrest 1.261 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i San Francisco

Disse billige hoteller og vandrehjem i San Francisco har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i San Francisco

Hoteller med mest værdi for pengene i San Francisco

Disse San Francisco hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i San Francisco

Delstaten Californien er et evigt populært rejsemål for folk i hele verden, der kommer for at opleve de natursmukke og kulturrige områder og byer. En af de populære byer er San Francisco, som er delstatens fjerdestørste. Turister valfarter hertil uanset årstiden, hvilket også har resulteret i at der er mange hoteller at vælge imellem. San Francisco er delt op i flere forskellige distrikter. Ønsker du at bo i selve midtbyen, så kan du blandt andet vælge mellem Union Square, Nob Hill, Chinatown eller SOMA, der hver især har deres individuelle karakteristika. Alle disse centrale distrikter ligger på den nordøstlige side, hvor du både er tæt på havet samt byens mange forskellige grønne områder.

I området ved Golden Gate omkring Marina District og Cow Hollow, finder du byens mere fashionable distrikt, og Fisherman’s Wharf er også et populært distrikt, hvor der især bor mange turister, da der er mange souvenirforretninger, skaldyrsrestauranter og færge til øen Alcatraz. Nob Hill er ligeledes værd at overveje, da kvarteret byder på nogle af de bedste udsigter, og samtidig kan man opleve de hyggelige, gamle sporvogne i gadebilledet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i San Francisco

San Francisco – be sure to wear flowers in your hair. Sangen der blev sunget af Scott McKenzie er velkendt af de fleste, og den var bl.a. med til at lokke tilflyttere til byen i 1960’erne. I dag er denne populære turistby stadig et populært sted både at bo og besøge, og byen er kendt for at have højt til loftet og plads til alle uanset køn, seksualitet og så videre. Den liberale og ungdommelige atmosfære mærker man med det samme i byen, hvor der er noget at opleve for alle aldersgrupper. San Francisco er også kendt for sine kurvede gader, lange boulevarder, tætpakkede trafik, kompakte kvarterer og kuperede terræn, som giver sved på panden, hvis du går eller cykler længere strækninger i byen.

Når du har indfundet dig på et af de mange hoteller i byen, så er det bare at gå i gang med at nyde de mange seværdigheder, shoppingmuligheder og spisesteder. Som turist vil du opleve mange af byens forskellige distrikter –  lige fra Pier 39 i nord ved Fisherman’s Wharf, hvor du kan se på sæler og opleve den maritime stemning, inden man tager over på Alcatraz Island og oplever det berømte fængsel, hvor man kan se, hvordan Al Capone og andre fangere levede. USA’s anden længste hængebro – Golden Gate Bridge – skal naturligvis også ses og fotograferes, inden turen går videre til Crissy Field med den mest fantastiske udsigt. En tur i Chinatown og Japantown er også en sjov oplevelse, hvor man får et asiatisk twist på amerikansk manér.


Information about staying in San Francisco

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i San Francisco

Et hotelværelse i San Francisco vil normalvis koste ca. 1.512 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Værelsespriser for hoteller i San Francisco kan være helt op til 47% lavere i maj, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i San Francisco er billigst lørdag og dyrest fredag.

Et hostel i San Francisco koster i gennemsnit ca. 1.222 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 290 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i San Francisco pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i SoMa, The Castro, Mission District og North Beach, når de besøger San Francisco.

Der forventes generelt kun lidt regn (1 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i San Francisco kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området. Hvis vi tager vejret i august i betragtning, er det værd at se Fort Ross i nærheden af San Francisco.

Ja, der er 172 ferieboliger i San Francisco. I øjeblikket er Seperate In- Law Unit In The Oakland Hills den mest populære feriebolig i San Francisco, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i San Francisco.

Der er 139 hostels i San Francisco, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Aida Plaza Hotel er tilfældigvis det mest populære hostel i San Francisco i øjeblikket. Find tilbud på hostels i San Francisco.


momondos yndlingshoteller i San Francisco

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i San Francisco
Hotel Bijou, WorldHotels Crafted

Hotel Bijou, WorldHotels Crafted

111 Mason Street, San Francisco, CA, United States

6,1
1.440 kr.
Edwardian Hotel

Edwardian Hotel

1668 Market Street, San Francisco, CA, United States

7,4
716 kr.
Days Inn by Wyndham San Francisco - Lombard

Days Inn by Wyndham San Francisco - Lombard

2358 Lombard Street, San Francisco, CA, United States

7,0
709 kr.
Palihotel San Francisco

Palihotel San Francisco

417 Stockton Street, San Francisco, CA, United States

8,4
1.571 kr.
Embassy Hotel

Embassy Hotel

610 Polk Street, San Francisco, CA, United States

5,8
658 kr.
Hotel Epik

Hotel Epik

706 Polk Street, San Francisco, CA, United States

6,4
1.182 kr.
Hotel Del Sol

Hotel Del Sol

3100 Webster Street, San Francisco, CA, United States

7,8
1.746 kr.
The Laurel Inn, Part Of Jdv By Hyatt

The Laurel Inn, Part Of Jdv By Hyatt

444 Presidio Avenue, San Francisco, CA, United States

8,3
1.798 kr.
Rodeway Inn and Suites San Francisco-Great Highway

Rodeway Inn and Suites San Francisco-Great Highway

1234 Great Highway, San Francisco, CA, United States

6,2
753 kr.
Courtyard San Francisco Fisherman's Wharf

Courtyard San Francisco Fisherman's Wharf

580 Beach Street, San Francisco, CA, United States

8,7
1.834 kr.

Cable Car Hotel

1388 California Street, San Francisco, CA, United States

6,1
424 kr.
Club Donatello

Club Donatello

501 Post Street, San Francisco, CA, United States

9,0
1.308 kr.
Chelsea Inn

Chelsea Inn

2095 Lombard Street, San Francisco, CA, United States

8,3
1.403 kr.

Twin Peaks Hotel

2160 Market Street, San Francisco, CA, United States

7,1
570 kr.
The Andrews Hotel

The Andrews Hotel

624 Post Street, San Francisco, CA, United States

8,0
1.206 kr.
Oak Hotel

Oak Hotel

171 Fell Street, San Francisco, CA, United States

6,3
424 kr.

Minna Express

136 Sixth Street, San Francisco, CA, United States

2.382 kr.
Travelodge by Wyndham San Francisco Bay

Travelodge by Wyndham San Francisco Bay

1450 Lombard Street, San Francisco, CA, United States

7,6
1.366 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Francisco


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i San Francisco, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i San Francisco.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.