Hoteller i Miami, FL

Find tilbud på 435 hoteller i Miami, FL

Miami, FL, USA
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Miami

Find det perfekte hotel til dit ophold i Miami
Pris
kr.665
kr.2159
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Miamis bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Miami

Pris

905 kr. – 2.351 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MIAMIUpper East Side42% billigereHoteller i Upper East Side er de billigste i Miami med kun 905 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MIAMIBrickell33% dyrereBrickell har de højeste hotelpriser i Miami med værelser til 2.351 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MIAMIDowntown82% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Downtown end i andre områder i Miami

Oplevelser i Miami


Hoteller i populære bydele i Miami

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Miami og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Miami?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Miami
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
48%forventet prisfald
47%forventet prisstigning

Rejsepriser

797 kr. - 2.913 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
1.090 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.236 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Miami

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Miami

Laveste hotelpris

467 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Kimpton EPIC Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

12735

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Miami, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 467 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Habitacion Centrica Calle 8 Miami (2).
Få en komfortabel rejse med en booking på Kimpton EPIC Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Miami(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 1.785 anmeldelser).
Der er 12.735 hoteller i Miami tæt på Miami. Miami International Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Miami. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Miami lå i sidste uge på 10.624 kr..

Rejsetips til Miami

Hvordan finder man et billigt hotel i Miami?

Selvom Miami er en populær destination blandt både amerikanere og folk fra resten af verden, så er det muligt at finde et billigt hotel i byen. Man kan endda bo ret centralt til overkommelige priser, hvis man vælger et såkaldt ”Inn” eller motel, hvor standarden stadig er høj, selvom faciliteterne naturligvis ikke er luksuriøse. En overnatning i eksempelvis august måned kan fås fra omkring 300 DKK. Alle priserne kan sammenlignes her på momondo, hvorefter der kan bookes hos de forskellige udbydere i form af skoosh.com, Elvoline.com, Agoda.com og mange andre.

Kan man rejse til Miami på budget?

Miami byder på noget for enhver, hvad enten man er til vild luksus eller en ferie på budget. Vejret i Miami er byens helt store styrke, da de mange solrige dage indbyder til masser af aktiviteter i det fri, hvor man naturligvis kan nyde de mange strande. Tommelfingerreglen er, at jo længere nordpå man bevæger sig, jo mindre turistede er strandene. Mange steder i Miami tilbydes der gratis udendørs-yoga, hvor man samtidig kan nyde udsigten – prøv eksempelvis Bayfront Park, Coconut Grove eller Margaret Pace Park. Det er også en mulighed at tage på en såkaldt kunsttur i Wynwood Arts District, der ligger i det kreative området kaldet Design District. Der er en gratis, guidet tur hver anden lørdag, men ellers kan man selv gå ruten.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Miami?

Det er ikke nødvendigt at leje en bil, hvis man udelukkende opholder sig i Miami, da byen rummer gode offentlige transportmidler. Når man skal rundt i Downtown, så er det nemmest at benytte den såkaldte Metromover, der tilmed er gratis. Derudover kører der masser af busser samt et metrorail, som byder på to forskellige linjer.

Kan man booke hotel i Miami uden kreditkort?

Man kan godt booke et hotel i Miami uden kreditkort, men nogle hoteller skal stadig bruge kortinformationerne i forbindelse med en standard-validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Miami?

Som udgangspunkt skal man være fyldt 21 år, for at tjekke ind på et hotel i Miami.

Skal man lægge depositum på hoteller i Miami?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst – enten i form af kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Miami?

Det er standard at give et beløb på omkring 15-20 % i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Miami?

Miami er generelt en sikker by at færdes i. Men man bør, som altid, være opmærksom på især lommetyve når man opholder sig i de turistede områder.

Skal man medbringe adapter til Miami?

Det er nødvendigt at medbringe en adapter til Miami.


Hvad koster et hotel i Miami pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Miami

2-stjernede hoteller

Billigst 534 kr.

Gennemsnitlig 889 kr.

Dyrest 1.244 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Miami

Disse billige hoteller og vandrehjem i Miami har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Miami

Hoteller med mest værdi for pengene i Miami

Disse Miami hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Miami

Rigtig mange danske turister har USA med på listen, når der tales om drømmerejser. De fleste drømmer om New York, når den står på storbyferie, eller Los Angeles i Californien, der er synonym med Hollywood. Hvis man ønsker at opleve nogle af landets bedste strande, så er det værd at booke et hotel i Miami, der ligger i staten Florida. Her er der masser af muligheder for ethvert budget og ønsker til ferien. Skal det være et værelse med udsigt? så overvej at kigge efter hoteller fra Edgewater og nedad mod syd forbi centrum og videre langs Brickell, hvor man på hele strækningen kan opleve Biscayne Bay fra første parket.

Hotellerne langs kysten og især ud for Downtown ligger i flere rækker, så det er muligt at vælge imellem de helt kystnære hoteller eller mulighederne lidt længere inde i byen, hvor man har barer og restauranter omkring sig. Har man lyst til at bo i et mere latinamerikansk kvarter, så er det oplagt at booke et hotel i Little Havana, der ligger vest for Downtown, og som er kendt for sine mange indbyggere med cubanske rødder. Går turen tidligt til lufthavnen kan det være oplagt at kigge på hoteller der ligger længere mod vest, som f.eks. distriktet Allapattah der vil være et oplagt valg.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Miami

Miami har en ret unik placering på den amerikanske sydøstkyst, hvor den er placeret på en slette mellem Biscayne Bay og vådområdet Florida Everglades, og afstanden fra øst til vest er ikke mere end blot 32 km. Byen har været igennem mange perioder, hvor den i 1566 blev erobret af Spanien. Sidenhen blev området udnævnt til et lovende sted for fødevareproduktion, men en lang kuldeperiode i slutningen af 1900-tallet satte en stopper for det. I dag er Miami by vokset i rekordfart, og der bor over 400.000 i centrum samt mere end 5 millioner i hele regionen. Den er blomstret op som en trendy ferieby for amerikanere fra hele landet samt udenlandske turister, der nyder de lækre bounty-strande, samt byens puls og mange shopping-muligheder.

En ferie i Miami vil for mange først og fremmest bestå af strandture og vandsportsaktiviteter, hvor South Beach og Miami Beach er de to mest populære strande, som enhver besøgende bør opleve. Det er også oplagt at se byen fra vandsiden, hvilket kan ske ved at tage på en af de mange bådture i Biscayne Bay. Man kan også booke en sejltur gennem Everglades National Park, hvor man vil blive fascineret af parkens dyre- og planteliv. Little Havana er også et besøg værd, hvor man kan se de autentiske cigarsælgere samt opleve distriktets hyggelige cafémiljø. En anden bydel opkaldt efter en immigrantgruppe, er Little Haiti, hvor man især vil bide mærke i de mange kunstneriske udsmykninger i området. Hver en bydel i Miami har sit eget shopping-distrikt, hvor Collins Avenue og Lincoln Road blandt andet er to oplagte steder at svinge dankortet. Når der skal spises og festes, så foregår det meste i Downtown.


Information om overnatning i Miami

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Miami

Hvor længe bor vores brugere i Miami?

Et ophold på 7 nætter er mest populært for personer, der besøger Miami.

Hvad koster et hotel i Miami?

Hoteller i Miami tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.665 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Miami?

august er den billigste måned at booke et hotel i Miami. Priserne kan være 49% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Miami?

Hotelværelser i Miami er generelt billigst søndag og dyrest fredag.

Hvad koster et luksushotel i Miami?

Et luksushotel i 2.499 kr. koster ca. Miami. Det er i gennemsnit 38%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Miami, der koster ca. 1.665 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Miami?

Populære områder i Miami er Brickell, Downtown, Wynwood og Little Havana.

Hvis vi tager højde for vejret i Miami, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Miami i oktober, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 160 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i oktober, bør rejsende, der bor på et hotel i Miami planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs som f.eks. Kennedy Space Center, Westfield Broward og International Drive.

Har Miami ferieboliger?

Yes, Miami does have vacation rentals. Of the 9.649 vacation rentals in Miami, Mangrove Marina and Resort Aqualodge Houseboats is the most popular among our users. Find vacation rentals in Miami.

Har Miami hostels?

Der er 50 hostels i Miami, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Charleston er tilfældigvis det mest populære hostel i Miami i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Miami.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Miami?

Fra september 2023 er der 7.218 udbydere at vælge mellem for hoteller i Miami.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Miami?

Priser for hoteller i Miami opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Miami

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Miami