Hoteller i Ringkøbing, Danmark

Find tilbud på 4 hoteller i Ringkøbing, Danmark

Ringkøbing, Danmark
23. sep. — 24. sep.2
søn. 24.9
tor. 28.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Ringkøbing

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ringkøbing
Pris
kr.480
kr.1081
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Ringkøbing?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ringkøbing
Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.003 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.164 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Ringkøbing

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ringkøbing

Laveste hotelpris

322 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Søndervig Camping & Cottages

Hoteller i nærheden af lufthavnen

485

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Ringkøbing, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 322 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stunning apartment in Ringkøbing w/ 3 Bedrooms.
Få en komfortabel rejse med en booking på Søndervig Camping & Cottages, det mest populære 5-stjernede hotel i Ringkøbing(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 84 anmeldelser).
Der er 485 hoteller i Ringkøbing tæt på Billund. Billund Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Ringkøbing. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Ringkøbing lå i sidste uge på 1.190 kr..

Rejsetips til Ringkøbing

Hvordan finder man et billigt hotel i Ringkøbing?

I sommermånederne valfarter mange turister til Ringkøbing og Vestkysten, og derfor vil du også typisk opleve en prisstigning på områdets hoteller og overnatningsmuligheder på dette tidspunkt. Skal du spare penge på indkvarteringen, kan du enten overveje at rejse lidt uden for højsæsonen, eller gå på kompromis med beliggenhed og/eller faciliteterne der udbydes. En overnatning i juli måned kan koste fra ca. 500-1300 DKK.

Kan man rejse til Ringkøbing på budget?

Når rejsen går til Ringkøbing er det særligt naturen der, for mange, er det helt store trækplaster – og den fås ganske gratis. Når først ophold og transport er betalt, burde der ikke nødvendigvis være de store udgifter forbundet med et ophold her. I sommermånederne kan du nyde godt af f.eks. badning og surf i Ringkøbing Fjord, der takket være gode vindforhold er glimrende til både Wind- og Kitesurfing. Hvis du ikke selv har cykel med, kan du leje en i byen og tage en tur i Hundeskoven på nogle af de anlagte MTB-ruter.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Ringkøbing?

Er du normalt gående er der ingen problemer med at opleve Ringkøbing til fods. Det er også den bedste måde at opleve den smukke gamle købstad på, hvor du kan stoppe op og dufte til de farverige stokroser og beundre byens mange skæve facader. Trænger benene til en pause eller skal du lidt længere ud for byen kører der også bybusser – prisen er 22 DKK for 2 zoner. Det er tilmed nemt at komme omkring på cykel, hvor det blandt andet er skønt at cykle langs fjorden.

Kan man booke hotel i Ringkøbing uden kreditkort?

Nogle af overnatningsstederne i Ringkøbing tilbyder, at man først betaler ved ankomst, men sørg for at tjekke med det enkelte hotel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Ringkøbing?

Du skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på et hotel i Danmark.

Skal man lægge depositum på hoteller i Ringkøbing?

Et depositum er påkrævet i form af kontanter eller via en sikkerhed på kreditkort.


Hvad koster et hotel i Ringkøbing pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ringkøbing

2-stjernede hoteller

Billigst 751 kr.

Gennemsnitlig 756 kr.

Dyrest 763 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Ringkøbing

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ringkøbing har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Ringkøbing

Disse Ringkøbing hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Ringkøbing

Man kan med god grund kalde Ringkøbing for lidt af en eventyrby, da de brostensbelagte gader og gamle velbevarede huse danner noget af en charmerende kulisse. Ringkøbing er en mindre købstad med omkring 10.000 indbyggere, og du mærker hurtigt den lokale atmosfære, når du bevæger dig rundt i byen.

Hver sommer besøges Ringkøbing af både danske og udenlandske turister, hvoraf mange kommer for at opleve Vesterhavet og nyde en ferie tæt på kysten. Af samme grund finder du også et fint lille udvalg af hoteller i byen, hvor du passende kan indlogere dig når du både vil nyde natur og kultur, på en og samme ferie. Skal du bo på et centralt hotel i Ringkøbing skal du kigge omkring Torvet og Algade der er byens hovedgade. Her finder du de forskellige beværtninger samt gode indkøbsmuligheder. Du kan også få et historisk ophold på et af Danmarks ældste hoteller

Ringkøbing har også et af Danmarks ældste hoteller,, Hotel Ringkøbing, der blev startet i 1833, og som holder til i et bindingsværkhus fra år ca. 1600. Udover byens hoteller kan du også finde andre overnatningsmuligheder i form af Bed & Breakfast eller byens vandrehjem, der også ligger ganske centralt, men dog lidt længere uden for byen. Denne vestjyske by tiltrækker alle typer af rejsende, hvad enten det er ældre ægtepar, børnefamilier, unge sportsfolk, der nyder områdets udendørsaktiviteter, eller backpackere på tur gennem danske provinser.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ringkøbing

Ringkøbing er en by, der indeholder alt det, man forbinder med dansk hygge. Det er en lille købstad med velbevarede huse, brostensbelagte gader samt en velbesøgt havn, hvor der især er gang i den om sommeren. Byens specialforretninger kombineret med spisesteder og caféer gør Ringkøbing livlig, så der også er mulighed for at shoppe i ferien, hvor byens torv samt Algade er de mest populære. Udover det gamle hotel fra år 1600, så er Ringkøbing Kirke også et besøg værd. Den er opført i starten af 1400-tallet og er landskendt for sin særlige konstruktion, hvor bygningen bliver bredere opefter. En god måde at starte ferien på og dermed lære byen bedre at kende er ved at tage med på en vægtertur, hvor man hører om byens historie.

En gåtur rundt i Ringkøbing er mere end gamle huse og brosten, for det er også værd at kigge nærmere på byens smukke, røde huse – bedre kendt som Plesner-huse – der også er en del af byens signatur. Derudover vil man se flere gamle købmandsgårde samt byens skulpturer, hvor ”Survival of the fattest” og ”Helten” er to af de mest kendte. Ringkøbing har også sit eget museum, hvor man blandt andet kan lære om anden verdenskrig, og når man har været nok indendørs, så er der gode fiskemuligheder samt adgang til surfing og andre vandsportsaktiviteter omkring fjorden.


Information om overnatning i Ringkøbing

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ringkøbing

Hvor længe bor vores brugere i Ringkøbing?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Ringkøbing.

Hvad koster et hotel i Ringkøbing?

Et hotelværelse i Ringkøbing vil normalvis koste ca. 1.443 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ringkøbing?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Ringkøbing. Priserne kan være 40% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ringkøbing?

Hotelværelser i Ringkøbing er generelt billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et luksushotel i Ringkøbing?

Et luksushotel i 1.312 kr. koster ca. Ringkøbing. Det er i gennemsnit 5%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Ringkøbing, der koster ca. 1.443 kr. pr. nat.

Hvad koster et hotel i Ringkøbing?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Ringkøbing er 618 kr. pr. nat. Du kan spare 623 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Ringkøbing.

Har Ringkøbing ferieboliger?

Yes, Ringkøbing does have vacation rentals. Of the 876 vacation rentals in Ringkøbing, Thorsminde Camping & Cottages is the most popular among our users. Find vacation rentals in Ringkøbing.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Ringkøbing?

Der er 628 udbydere for hoteller i Ringkøbing fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Ringkøbing?

Priser for hoteller i Ringkøbing opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Ringkøbing gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Ringkøbing, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Ringkøbing?

momondo finder et godt sted at overnatte i Ringkøbing for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ringkøbing på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.