Hoteller i Saalbach

Find de bedste tilbud på 493 hoteller i Saalbach, Østrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Saalbach

Der er mange skønne hoteller i Saalbach. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Saalbach

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Saalbach
Lavsæson
maj
Højsæson
februar

Det billigste tidspunkt

47%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
888 kr. - 2.784 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.181 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.069 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Saalbach er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, 21 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
919 kr. - 1.595 kr.
3 stjerne
1.293 kr. - 1.542 kr.
4-5 stjerne
1.883 kr. - 2.848 kr.

Rejsetips til Saalbach

Vores bedste tips til Saalbach

Hvordan finder man et billigt hotel i Saalbach?

Det er generelt ikke billigt at tage på skiferie – og især ikke i et populært område som Saalbach. Hvis det er muligt, så er det dog oplagt at rejse i en større flok, for byen byder på mange ferieboliger med plads til store familier eller grupper.

Når du skal spare penge, så bør du også gå udenom de mange resorthoteller med luksuriøse faciliteter som spabad, sauna, bar og endda swimmingpool. En mindre ferielejlighed eller hytte er derimod ofte en billigere løsning, hvor du med stor fornøjelse vil nyde den autentiske indretning samt indendørs hygge om aftenen, mens sneen daler ned uden for.

Højsæsonen for skisport i Saalbach starter lige omkring jul og varer ca. til starten af april, og dermed er hotelpriserne også dyre i denne periode. Dog er november og december også populære måneder, men rejser du uden for disse tidspunkter, kan du få en overnatning til ca. 67 EUR (500 DKK).

Kan man rejse på budget?

En skiferie er ikke blot hotel og rejsebilletter, for du skal også betale for at benytter pisterne, og eventuelt kommer der skileje og andet udstyr oveni. Når disse ting er betalt, er de største udgifter væk, og du vil oftest opholde dig i det samme område med skiløb dagen lang samt hygge om aftenen, hvad enten det er med eller uden alkohol. Dermed er det til dels muligt at holde ferie på budget, så du kan slappe af og lade op med benene foran kaminen og restituere inden næste dags strabadser.

En helt anden – og billigere – mulighed er at rejse til Saalbach uden for skisæsonen! Det er en meget populær løsning, for der er sneen smeltet, og du kan i stedet more dig i grønne omgivelser, hvad enten det er på fisketur omkring Bärenbach, med golfspil på en af de mange baner i Kaprun eller noget helt tredje.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kommer nemmest rundt i byen til fods samt naturligvis ved hjælp af de forskellige skilifter, der består af tre forskellige slags – alt efter hvilke pister du vælger. Det er enten de lukkede kabiner (Kabinen), åbne stoleformede modeller (Sessellifte) eller de stående lifter, hvor du blot griber fat i en stang og bliver trukket med (Schlepplifte). Skal du rundt mellem de forskellige resortbyer, som eksempelvis fra Sallbach til Hinterglemm eller omvendt, så kører der en såkaldt Postbus nummer 680. Det er gratis, hvis du har skikort.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Saalbach?

I Østrig har hotelbranchen en lov, der foreskriver, at du skal være fyldt 18 år og dermed myndig, før du kan checke ind på et hotel. Så husk ID som legitimation for din alder.

Skal man lægge depositum?

Et depositum via kontanter eller kreditkort er påkrævet, når du bor på hotel i Saalbach. Beløbet tilbageholdes indtil opholdet er ovre og hotellet har tjekket, at værelset ser ud som ved ankomst.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke unormalt at give drikkepenge i Østrig. Generelt er der tilføjet et servicetillæg samt skat på restaurantregninger, men er en regning på eksempelvis 18,50 EUR (138 DKK), så kan du med fordel runde op til 20 EUR (150 DKK). Det er også god stil at give ca. 1-2 EUR (7,5-15 DKK) til servicefolk som stuepigen, bartenderen, piccoloen og lignende. Som regel kan du også give omkring 10 % til taxichauffører.

Hvor sikkert er der i Saalbach?

Saalbach er generelt en sikker by, men du skal være varsom på og omkring løjperne, da det er der, de fleste ulykker sker. Det er også en god idé at låse døren til hotelværelset, hver gang du forlader det.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt med en adapter i Østrig, da de også bruger stiktype C og F med de velkendte to huller.


Hvad koster et hotel i Saalbach pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Saalbach
4 stjerner og op efter
Hotel Saalbacher Hof
#1 Mest populær

Hotel Saalbacher Hof

8,8

1.830 kr.

Se hoteltilbud
Alpenparks Hotel & Apartment Sonnleiten
Mest for pengene

Alpenparks Hotel & Apartment Sonnleiten

8,8

1.207 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Saalbach

Disse billige hoteller og vandrehjem i Saalbach har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Saalbach

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Saalbach?

Så snart vinterferien er slut, starter nedtællingen til næste års uge 7 eller 8 allerede. Det er nemlig lig med skiferie for hele familien, hvor forældrene også river en uge ud af kalenderen, for at dyrke motion og socialt samvær.

Tag ungerne med på skiferie i Saalbach, som er leveringsdygtig på snefronten hele vinteren igennem. Denne østrigske by tæt på den tyske grænse er populær som skisportsresort, uanset ens niveau i det hvide snelandskab. Det er ikke uden grund, at området er kendt som Saalbach-Hinterglemm, for begge steder byder på masser af pister samt forskellige typer af overnatningsmuligheder. Vil du bo lige i centrum af byen, hvor der er flere aktiviteter udover de faste piste-ruter, så vælg Saalbach indre by, hvor du også kan spille sne-curling, stå på skøjter og meget andet.

Hvis du synes, der er lidt for megen uro og for mange afterskiingfester i Saalbach by, så bør du overveje nogle af hotellerne mod syd langs naturskønne Saalachpromenade, hvor der blot er få kilometers afstand til alle løjperne. Dette område er især oplagt, hvis du er i bil – og særligt, hvis du selv medbringer skiudstyr.

Et andet og lige så populært område er Hinterglemm, som også byder på mange skiruter, men hvor priserne generelt er billigere pr. løjpe i forhold til enkeltture. Her finder du også en mindre skipark med plads til at slå sig mere løs uden for rammerne. Leogang må du naturligvis heller ikke glemme i den nordøstlige del, hvor der er plads til lidt vildere skisportsaktiviteter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Saalbach

Saalbach er en udpræget turistby takket være lokationen i Kitzbühel-alperne, der er en del af selve Alperne. Byen velsignet med det smukkeste snevejr hver vinter fra ca. november til april, der også dækker over skisæsonen i området. Kommercielle hoteller samt mere private ferieboliger og hytte-agtige bungalows er de foretrukne overnatningsmuligheder i og omkring byen, hvilket er helt klassisk i forhold til skiområder overalt i verden. Det hele ligger samlet ved foden af de mange skiløjper, og man vil opleve en intim og hyggelig stemning hele året rundt.

Vintersæsonen er hovedsæsonen i Saalbach, da byen netop er et skisportssted med nemme løjper (blå), middelsvære (rød) og svære (sort). I højsæsonen koster et 7 dages kort for voksne ca. 278 EUR (2000 DKK), mens det i lavsæsonen koster ca. 236 EUR (1750 DKK). Om foråret og sommeren forvandler byen og området sig til et slaraffenland for både børn og voksne, der morer sig på vandrestier, cykelstier og forlystelsesparker. Det er motion og natur i skøn forening, hvor Glemmy Offroadpark (ATV-park), Jump & Slide Park (trampoliner), Bogenparcours (bueskydning), Berg Kodok (orienteringsbane) samt masser af andre forlystelser venter hele familien, hvis du rejser uden for skisæsonen.


Rejseinformation: Saalbach

Hvilken dag er den billigste at bo i Saalbach?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Saalbach, og torsdag er den dyreste.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Saalbach?

I maj er priserne på et hotelværelse billigst i Saalbach. Prisen på dit værelse kan være op til 47% billigere.

Hvad koster et hotel i Saalbach?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.508 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Saalbach; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvor længe bor vores brugere i Saalbach?

I gennemsnit overnatter vores brugere 5 nætter i Saalbach.

Hvis vi tager højde for vejret i Saalbach, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Saalbach i januar, er det godt at vide, at der med en gennemsnitstemperatur på -4 °C og ca. 101 mm forventet nedbør findes nogle aktivieteter og seværdigheder, som er velegnede til vejret.

Hvad koster et hotel i Saalbach?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Saalbach er i gennemsnit 682 kr. pr. nat. Du kan spare 825 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Saalbach.