Hoteller i Saalbach, Østrig

Find tilbud på 105 hoteller i Saalbach, Østrig

Saalbach, Østrig
9. feb. — 10. feb.2
fre. 10.2
tir. 14.2

Populære hoteller til en overnatning i Saalbach

Find det perfekte hotel til dit ophold i Saalbach
Pris
kr.284
kr.3460
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Saalbach?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Saalbach
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
60%forventet prisfald
59%forventet prisstigning

Rejsepriser

628 kr. - 3.762 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
12.390 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.654 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Saalbach

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Saalbach

Laveste hotelpris

285 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Alpine Palace

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4030

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Saalbach, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 285 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Pension Lederergütl, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Alpine Palace, det mest populære 5-stjernede hotel i Saalbach(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 431 anmeldelser).
Der er 4.030 hoteller i Saalbach tæt på Salzburg Wolfgang A Mozart. Haus Kernstock er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Saalbach. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Saalbach lå i sidste uge på 11.335 kr..

Rejsetips til Saalbach

Det er generelt ikke billigt at tage på skiferie – og især ikke i et populært område som Saalbach. Hvis det er muligt, så er det dog oplagt at rejse i en større flok, for byen byder på mange ferieboliger med plads til store familier eller grupper. Når du skal spare penge, så bør du også gå udenom de mange resorthoteller med luksuriøse faciliteter som spabad, sauna, bar og endda swimmingpool. En mindre ferielejlighed eller hytte er derimod ofte en billigere løsning, hvor du med stor fornøjelse vil nyde den autentiske indretning samt indendørs hygge om aftenen, mens sneen daler ned uden for. Højsæsonen for skisport i Saalbach starter lige omkring jul og varer ca. til starten af april, og dermed er hotelpriserne også dyre i denne periode. Dog er november og december også populære måneder, men rejser du uden for disse tidspunkter, kan du få en overnatning til ca. 67 EUR (500 DKK).

En skiferie er ikke blot hotel og rejsebilletter, for du skal også betale for at benytter pisterne, og eventuelt kommer der skileje og andet udstyr oveni. Når disse ting er betalt, er de største udgifter væk, og du vil oftest opholde dig i det samme område med skiløb dagen lang samt hygge om aftenen, hvad enten det er med eller uden alkohol. Dermed er det til dels muligt at holde ferie på budget, så du kan slappe af og lade op med benene foran kaminen og restituere inden næste dags strabadser. En helt anden – og billigere – mulighed er at rejse til Saalbach uden for skisæsonen! Det er en meget populær løsning, for der er sneen smeltet, og du kan i stedet more dig i grønne omgivelser, hvad enten det er på fisketur omkring Bärenbach, med golfspil på en af de mange baner i Kaprun eller noget helt tredje.

Du kommer nemmest rundt i byen til fods samt naturligvis ved hjælp af de forskellige skilifter, der består af tre forskellige slags – alt efter hvilke pister du vælger. Det er enten de lukkede kabiner (Kabinen), åbne stoleformede modeller (Sessellifte) eller de stående lifter, hvor du blot griber fat i en stang og bliver trukket med (Schlepplifte). Skal du rundt mellem de forskellige resortbyer, som eksempelvis fra Sallbach til Hinterglemm eller omvendt, så kører der en såkaldt Postbus nummer 680. Det er gratis, hvis du har skikort.

I Østrig har hotelbranchen en lov, der foreskriver, at du skal være fyldt 18 år og dermed myndig, før du kan checke ind på et hotel. Så husk ID som legitimation for din alder.

Et depositum via kontanter eller kreditkort er påkrævet, når du bor på hotel i Saalbach. Beløbet tilbageholdes indtil opholdet er ovre og hotellet har tjekket, at værelset ser ud som ved ankomst.

Det er ikke unormalt at give drikkepenge i Østrig. Generelt er der tilføjet et servicetillæg samt skat på restaurantregninger, men er en regning på eksempelvis 18,50 EUR (138 DKK), så kan du med fordel runde op til 20 EUR (150 DKK). Det er også god stil at give ca. 1-2 EUR (7,5-15 DKK) til servicefolk som stuepigen, bartenderen, piccoloen og lignende. Som regel kan du også give omkring 10 % til taxichauffører.

Saalbach er generelt en sikker by, men du skal være varsom på og omkring løjperne, da det er der, de fleste ulykker sker. Det er også en god idé at låse døren til hotelværelset, hver gang du forlader det.

Det er ikke nødvendigt med en adapter i Østrig, da de også bruger stiktype C og F med de velkendte to huller.


Hvad koster et hotel i Saalbach pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Saalbach

3-stjernede hoteller

Billigst 1.388 kr.

Gennemsnitlig 1.552 kr.

Dyrest 2.510 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Saalbach

Disse billige hoteller og vandrehjem i Saalbach har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Saalbach

Disse Saalbach hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Saalbach

Så snart vinterferien er slut, starter nedtællingen til næste års uge 7 eller 8 allerede. Det er nemlig lig med skiferie for hele familien, hvor forældrene også river en uge ud af kalenderen, for at dyrke motion og socialt samvær.

Tag ungerne med på skiferie i Saalbach, som er leveringsdygtig på snefronten hele vinteren igennem. Denne østrigske by tæt på den tyske grænse er populær som skisportsresort, uanset ens niveau i det hvide snelandskab. Det er ikke uden grund, at området er kendt som Saalbach-Hinterglemm, for begge steder byder på masser af pister samt forskellige typer af overnatningsmuligheder. Vil du bo lige i centrum af byen, hvor der er flere aktiviteter udover de faste piste-ruter, så vælg Saalbach indre by, hvor du også kan spille sne-curling, stå på skøjter og meget andet.

Hvis du synes, der er lidt for megen uro og for mange afterskiingfester i Saalbach by, så bør du overveje nogle af hotellerne mod syd langs naturskønne Saalachpromenade, hvor der blot er få kilometers afstand til alle løjperne. Dette område er især oplagt, hvis du er i bil – og særligt, hvis du selv medbringer skiudstyr.

Et andet og lige så populært område er Hinterglemm, som også byder på mange skiruter, men hvor priserne generelt er billigere pr. løjpe i forhold til enkeltture. Her finder du også en mindre skipark med plads til at slå sig mere løs uden for rammerne. Leogang må du naturligvis heller ikke glemme i den nordøstlige del, hvor der er plads til lidt vildere skisportsaktiviteter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Saalbach

Saalbach er en udpræget turistby takket være lokationen i Kitzbühel-alperne, der er en del af selve Alperne. Byen velsignet med det smukkeste snevejr hver vinter fra ca. november til april, der også dækker over skisæsonen i området. Kommercielle hoteller samt mere private ferieboliger og hytte-agtige bungalows er de foretrukne overnatningsmuligheder i og omkring byen, hvilket er helt klassisk i forhold til skiområder overalt i verden. Det hele ligger samlet ved foden af de mange skiløjper, og man vil opleve en intim og hyggelig stemning hele året rundt.

Vintersæsonen er hovedsæsonen i Saalbach, da byen netop er et skisportssted med nemme løjper (blå), middelsvære (rød) og svære (sort). I højsæsonen koster et 7 dages kort for voksne ca. 278 EUR (2000 DKK), mens det i lavsæsonen koster ca. 236 EUR (1750 DKK). Om foråret og sommeren forvandler byen og området sig til et slaraffenland for både børn og voksne, der morer sig på vandrestier, cykelstier og forlystelsesparker. Det er motion og natur i skøn forening, hvor Glemmy Offroadpark (ATV-park), Jump & Slide Park (trampoliner), Bogenparcours (bueskydning), Berg Kodok (orienteringsbane) samt masser af andre forlystelser venter hele familien, hvis du rejser uden for skisæsonen.


Information about staying in Saalbach

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Saalbach

I gennemsnit overnatter vores brugere 7 nætter i Saalbach.

I gennemsnit koster værelser omkring 1.518 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Saalbach; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

I oktober er priserne på et hotelværelse billigst i Saalbach. Prisen på dit værelse kan være op til 60% billigere.

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Saalbach, og lørdag er den dyreste.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Saalbach er i gennemsnit 748 kr. pr. nat. Du kan spare 770 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Saalbach.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Saalbach i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -3 °C, og chancen for sne er lav med kun 73 mm forventet nedbør.

Ja, der er 147 ferieboliger i Saalbach. I øjeblikket er Appartement Schattberg den mest populære feriebolig i Saalbach, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Saalbach.


momondos yndlingshoteller i Saalbach

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Saalbach
Pension Alpensport

Pension Alpensport

Glemmtaler Landesstraße 21, Saalbach, Salzburg, Austria

8,9
808 kr.
The Alpine Palace

The Alpine Palace

Reiterkogelweg 169, Saalbach, Salzburg, Austria

8,7
3.755 kr.
Cozy Apartment with Sauna in Saalbach-Hinterglemm

Cozy Apartment with Sauna in Saalbach-Hinterglemm

Saalbach, Salzburg, Austria

2.037 kr.
Gartenhotel Theresia

Gartenhotel Theresia

208 Glemmerstraße, Saalbach, Salzburg, Austria

8,5
1.669 kr.
Pension Seighof

Pension Seighof

Seigweg 9, Saalbach, Salzburg, Austria

9,5
1.478 kr.
Landhaus Taxach

Landhaus Taxach

Saalbach, Salzburg, Austria

8,7
784 kr.

Vaya Post Saalbach

Dorfplatz 34, Saalbach, Salzburg, Austria

8,4
1.701 kr.

Mountainlovers Berghotel Seidlalm

470 Schönleitenweg, Saalbach, Salzburg, Austria

8,5
757 kr.

Ski In / Ski Out - Gästehäuser Saalbach-Hinterglemm

Walleggweg 5, Saalbach, Salzburg, Austria

7,0
437 kr.

Lorivita Residenz Saalbach

Bärenbachweg 292, Saalbach, Salzburg, Austria

8,1
1.763 kr.

Hotel Auwirt Zentrum

Glemmtaler Landesstraße 179, Saalbach, Salzburg, Austria

8,7
1.416 kr.

König

Glemmtaler Landesstraße 278, Saalbach, Salzburg, Austria

8,3
1.506 kr.

Alm Seasons Premium Chalet & Studios

Saalbach, Salzburg, Austria

9,3
1.063 kr.

Pension Riedlsperger

Glemmtaler Landesstraße 289, Saalbach, Salzburg, Austria

8,5
1.201 kr.

Hotel Garni Siegmundshof

Glemmtaler Landesstraße 443, Saalbach, Salzburg, Austria

9,2
819 kr.

Centrally located, newly renovated non-smoking apartment with pool and sauna.

Saalbach, Salzburg, Austria

8,0
546 kr.

Hotel Panther

Oberdorf 233, Saalbach, Salzburg, Austria

7,8
1.332 kr.

Goldstück - Adults Only

Obertaxingweg 534, Saalbach, Salzburg, Austria

9,5
1.631 kr.

Ferienanlage Altachhof

Altachweg 15, Saalbach, Salzburg, Austria

9,0
722 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Saalbach


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Saalbach fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Saalbach.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.