Hoteller i Saalbach

Hoteller i Saalbach, Østrig

Find tilbud på 103 hoteller i Saalbach, Østrig

Saalbach, Østrig
1. Mrz — 2. Mrz2
So 25.2
Do 29.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Saalbach

Find det perfekte hotel til dit ophold i Saalbach
Pris
kr.956
kr.4053
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Saalbach?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Saalbach
Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
1.318 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
4.444 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Saalbach er: 3 stjerne, 49 dage før.

3 stjerne

440 kr. - 4.610 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Saalbach

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Saalbach

Laveste hotelpris

716 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Alpine Palace

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4260

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Saalbach, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 716 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Schattbergblick.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Alpine Palace, det mest populære 5-stjernede hotel i Saalbach(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 402 anmeldelser).
Der er 4.260 hoteller i Saalbach tæt på Salzburg Wolfgang A Mozart. Haus Kernstock er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Saalbach. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Saalbach lå i sidste uge på 13.998 kr..

Rejsetips til Saalbach

Hvordan finder man et billigt hotel i Saalbach?

Det er generelt ikke billigt at tage på skiferie – og især ikke i et populært område som Saalbach. Hvis det er muligt, så er det dog oplagt at rejse i en større flok, for byen byder på mange ferieboliger med plads til store familier eller grupper. Når du skal spare penge, så bør du også gå udenom de mange resorthoteller med luksuriøse faciliteter som spabad, sauna, bar og endda swimmingpool. En mindre ferielejlighed eller hytte er derimod ofte en billigere løsning, hvor du med stor fornøjelse vil nyde den autentiske indretning samt indendørs hygge om aftenen, mens sneen daler ned uden for. Højsæsonen for skisport i Saalbach starter lige omkring jul og varer ca. til starten af april, og dermed er hotelpriserne også dyre i denne periode. Dog er november og december også populære måneder, men rejser du uden for disse tidspunkter, kan du få en overnatning til ca. 67 EUR (500 DKK).

Kan man rejse på budget?

En skiferie er ikke blot hotel og rejsebilletter, for du skal også betale for at benytter pisterne, og eventuelt kommer der skileje og andet udstyr oveni. Når disse ting er betalt, er de største udgifter væk, og du vil oftest opholde dig i det samme område med skiløb dagen lang samt hygge om aftenen, hvad enten det er med eller uden alkohol. Dermed er det til dels muligt at holde ferie på budget, så du kan slappe af og lade op med benene foran kaminen og restituere inden næste dags strabadser. En helt anden – og billigere – mulighed er at rejse til Saalbach uden for skisæsonen! Det er en meget populær løsning, for der er sneen smeltet, og du kan i stedet more dig i grønne omgivelser, hvad enten det er på fisketur omkring Bärenbach, med golfspil på en af de mange baner i Kaprun eller noget helt tredje.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kommer nemmest rundt i byen til fods samt naturligvis ved hjælp af de forskellige skilifter, der består af tre forskellige slags – alt efter hvilke pister du vælger. Det er enten de lukkede kabiner (Kabinen), åbne stoleformede modeller (Sessellifte) eller de stående lifter, hvor du blot griber fat i en stang og bliver trukket med (Schlepplifte). Skal du rundt mellem de forskellige resortbyer, som eksempelvis fra Sallbach til Hinterglemm eller omvendt, så kører der en såkaldt Postbus nummer 680. Det er gratis, hvis du har skikort.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Saalbach?

I Østrig har hotelbranchen en lov, der foreskriver, at du skal være fyldt 18 år og dermed myndig, før du kan checke ind på et hotel. Så husk ID som legitimation for din alder.

Skal man lægge depositum?

Et depositum via kontanter eller kreditkort er påkrævet, når du bor på hotel i Saalbach. Beløbet tilbageholdes indtil opholdet er ovre og hotellet har tjekket, at værelset ser ud som ved ankomst.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke unormalt at give drikkepenge i Østrig. Generelt er der tilføjet et servicetillæg samt skat på restaurantregninger, men er en regning på eksempelvis 18,50 EUR (138 DKK), så kan du med fordel runde op til 20 EUR (150 DKK). Det er også god stil at give ca. 1-2 EUR (7,5-15 DKK) til servicefolk som stuepigen, bartenderen, piccoloen og lignende. Som regel kan du også give omkring 10 % til taxichauffører.

Hvor sikkert er der i Saalbach?

Saalbach er generelt en sikker by, men du skal være varsom på og omkring løjperne, da det er der, de fleste ulykker sker. Det er også en god idé at låse døren til hotelværelset, hver gang du forlader det.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt med en adapter i Østrig, da de også bruger stiktype C og F med de velkendte to huller.


Hvad koster et hotel i Saalbach pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Saalbach

3-stjernede hoteller

Billigst 721 kr.

Gennemsnitlig 1.796 kr.

Dyrest 2.374 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Saalbach

Disse billige hoteller og vandrehjem i Saalbach har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Saalbach

Disse Saalbach hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Saalbach

Så snart vinterferien er slut, starter nedtællingen til næste års uge 7 eller 8 allerede. Det er nemlig lig med skiferie for hele familien, hvor forældrene også river en uge ud af kalenderen, for at dyrke motion og socialt samvær.

Tag ungerne med på skiferie i Saalbach, som er leveringsdygtig på snefronten hele vinteren igennem. Denne østrigske by tæt på den tyske grænse er populær som skisportsresort, uanset ens niveau i det hvide snelandskab. Det er ikke uden grund, at området er kendt som Saalbach-Hinterglemm, for begge steder byder på masser af pister samt forskellige typer af overnatningsmuligheder. Vil du bo lige i centrum af byen, hvor der er flere aktiviteter udover de faste piste-ruter, så vælg Saalbach indre by, hvor du også kan spille sne-curling, stå på skøjter og meget andet.

Hvis du synes, der er lidt for megen uro og for mange afterskiingfester i Saalbach by, så bør du overveje nogle af hotellerne mod syd langs naturskønne Saalachpromenade, hvor der blot er få kilometers afstand til alle løjperne. Dette område er især oplagt, hvis du er i bil – og særligt, hvis du selv medbringer skiudstyr.

Et andet og lige så populært område er Hinterglemm, som også byder på mange skiruter, men hvor priserne generelt er billigere pr. løjpe i forhold til enkeltture. Her finder du også en mindre skipark med plads til at slå sig mere løs uden for rammerne. Leogang må du naturligvis heller ikke glemme i den nordøstlige del, hvor der er plads til lidt vildere skisportsaktiviteter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Saalbach

Saalbach er en udpræget turistby takket være lokationen i Kitzbühel-alperne, der er en del af selve Alperne. Byen velsignet med det smukkeste snevejr hver vinter fra ca. november til april, der også dækker over skisæsonen i området. Kommercielle hoteller samt mere private ferieboliger og hytte-agtige bungalows er de foretrukne overnatningsmuligheder i og omkring byen, hvilket er helt klassisk i forhold til skiområder overalt i verden. Det hele ligger samlet ved foden af de mange skiløjper, og man vil opleve en intim og hyggelig stemning hele året rundt.

Vintersæsonen er hovedsæsonen i Saalbach, da byen netop er et skisportssted med nemme løjper (blå), middelsvære (rød) og svære (sort). I højsæsonen koster et 7 dages kort for voksne ca. 278 EUR (2000 DKK), mens det i lavsæsonen koster ca. 236 EUR (1750 DKK). Om foråret og sommeren forvandler byen og området sig til et slaraffenland for både børn og voksne, der morer sig på vandrestier, cykelstier og forlystelsesparker. Det er motion og natur i skøn forening, hvor Glemmy Offroadpark (ATV-park), Jump & Slide Park (trampoliner), Bogenparcours (bueskydning), Berg Kodok (orienteringsbane) samt masser af andre forlystelser venter hele familien, hvis du rejser uden for skisæsonen.


Information om overnatning i Saalbach

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Saalbach

Hvor længe bor vores brugere i Saalbach?

I gennemsnit overnatter vores brugere 8 nætter i Saalbach.

Hvad koster et hotel i Saalbach?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.398 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Saalbach; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Saalbach?

I august er priserne på et hotelværelse billigst i Saalbach. Prisen på dit værelse kan være op til 46% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Saalbach?

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Saalbach, og søndag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Saalbach?

Et luksushotel i Saalbach koster 2.943 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Saalbach i gennemsnit 1.398 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 49%% for et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Saalbach, hvilke seværdigheder er så populære i februar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Saalbach i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -3 °C, og chancen for sne er lav med kun 73 mm forventet nedbør. Et godt sted at besøge i nærheden af Saalbach i februar er Obertauern.

Har Saalbach ferieboliger?

Ja, der er 420 ferieboliger i Saalbach. I øjeblikket er Goldspecht - Boho Appartements den mest populære feriebolig i Saalbach, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Saalbach.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Saalbach?

Fra februar 2024 er der 554 udbydere at vælge mellem for hoteller i Saalbach.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Saalbach?

Priser for hoteller i Saalbach opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Saalbach

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Saalbach

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Saalbach gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Saalbach fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Saalbach?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Saalbach.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Saalbach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Saalbach

Populære byer i Østrig
Populære overnatningssteder ifølge antal klik inden for de sidste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Saalbach
So 25.2
Do 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo