Hoteller i Wien

Find de bedste tilbud på 3.806 hoteller i Wien, Østrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Wien

Der er mange skønne hoteller i Wien. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Wien

Wiener Zentralfriedhof
Prater
Schönbrunn Palads

Er der ledige hoteller i nærheden af Wiener Zentralfriedhof?

Hoteller i nærheden af Wiener Zentralfriedhof er normalt 48% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Wien, som ligger på 594 kr..

Hoteller i nærheden af Wiener Zentralfriedhof

Er der ledige hoteller i nærheden af Prater?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Prater ligger på 824 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 11 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Prater er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Prater er normalt 27% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Wien, som ligger på 594 kr..

Hoteller i nærheden af Prater

Er der ledige hoteller i nærheden af Schönbrunn Palads?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Schönbrunn Palads ligger på 644 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 11 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Schönbrunn Palads er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Schönbrunn Palads er normalt 7% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Wien, som ligger på 594 kr..

Hoteller i nærheden af Schönbrunn Palads

Find billig overnatning i Wiens populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Wien
Hoteller i Leopoldstadt
Søg efter hoteller i Leopoldstadt

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Wien

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Wien
Lavsæson
februar
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

30%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

34%

forventet prisstigning

Pris
608 kr. - 1.288 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

862 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

717 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Wien er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 90 dage før.
1-2 stjerne
395 kr. - 428 kr.
3 stjerne
599 kr. - 632 kr.
4-5 stjerne
908 kr. - 948 kr.

Rejsetips til Wien

Vores bedste tips til Wien

Hvordan finder man et billigt hotel i Wien?

Wien er en storby med knap 2 millioner indbyggere samt en uendelig strøm af turister hvilket har gjort, at der er nok hoteller at vælge imellem. Der er noget for ethvert budget, og derfor er det også muligt at booke et billigt hotel i Wien. Kig efter hotellerne lidt uden for centrum, og overvej enklere indkvarteringer som fås på hostels og budgethotellerne.

Kan man rejse til Wien på budget?

Når der skal spares på ferien bør udnytte byens billige eller endda gratis oplevelser. Du kan eksempelvis se på moderne østrigsk kunst ganske gratis ved at besøge MUSA Museum Start Gallery Artothek, og derudover findes der mange spændende museer, som byder på fri entré den første søndag i måneden. En perfekt måde at starte ferien på kan eksempelvis foregå ved at tage på en gratis, guidet byvandring – mødestedet er Albertina Platz. Det er også oplagt at tage picnic-kurven med i den store park kaldet Prater, hvor du nemt kan få et par afslappende timer til at gå, hvis vejret er godt.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Wien?

Det er let at komme rundt i Wiens indre by til fods – det er muligt at krydse Innere Stadt på omkring 20 minutter til fods. Vil du transporteres hurtigt rundt i byen, så skal du vælge metroen, der består af fem linjer, samt busser og tog. Det er oplagt at købe et Vienna Card til ubegrænset kørsel, hvor et 24-timers kort koster omkring 105 DKK, og hvor du samtidig opnår en masse rabatter til andre oplevelser.

Kan man booke hotel i Wien uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Wien uden kreditkort. Visse hoteller kræver dog stadig kreditkortoplysninger, der udelukkende bruges til validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Wien?

Du skal være myndig og dermed være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Wien.

Skal man lægge depositum på hoteller i Wien?

Der opkræves et depositum ved ankomst, hvor langt de fleste hoteller tilbyder, at du enten kan stille garantien med kreditkort eller kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Wien?

Det er standard at betale omkring 5-10 % i drikkepenge på restauranter samt til taxichauffører.

Hvor sikkert er der i Wien?

Wien går for at være en af de sikreste byer i verden, men du skal som i enhver anden storby være opmærksom på lommetyve.

Skal man medbringe adapter til Wien?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Østrig.


Hvad koster et hotel i Wien pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Wien

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Wien

Disse billige hoteller og vandrehjem i Wien har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Wien

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Do Step Inn

Do Step Inn

7,8

126 kr.

Hotel Klimt

Hotel Klimt

7,8

224 kr.


Hvor skal man overnatte i Wien?

Når turen går til Wien, kan du forvente en storbyferie i en kulturel metropol, hvor den ene dag tager den anden, da der er så meget at opleve. Byen er opdelt i 23 distrikter, hvor Innere Stadt, også kaldet centrum, indtager midten. Distrikt 2-9 ligger spredt i en ring rundt om centrum, mens distrikt 10-23 ligger lidt mere tilfældigt i yderområderne. Vil du gerne bo på et hotel i Wien lige midt i et kulturelt paradis, så skal du vælge centrum  og den gamle bydel med alle attraktionerne tætpakket omkring.

Wien ligger i smukke omgivelser i det nordøstlige Østrig med floden Donau, der deler byen i to og skaber en hyggelig atmosfære, som passer perfekt til byens image som klassisk musikhovedstad. Hele 21 af de 23 distrikter ligger på den vestlige side af floden, og dermed finder du også de fleste hoteller på samme side. Hvis du ønsker at bo tæt på Donau samt i mere grønne omgivelser, så kan du med fordel booke et hotel i Leopoldstadt, hvor du både finder parkerne Augarten og Prater.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Wien

Det er ikke uden grund, at man betegner Wien som verdens musikhovedstad, da især de klassiske stilarter har haft stor betydning for musikscenen samt arkitekturen i byen. Både Beethoven og Mozart har haft karriere som komponister i byen, og samtidig er Wienervalsen og den årlige nytårskoncert noget, som de fleste turister forbinder med byen. Derudover har der boet adskillige kejsere i byen, så der er masser af spændende, prominent historie at dykke ned i. Samtidig kan du nyde de mange smukke bygninger, der er bestilt af datidens magthavere med ubegrænset budget samt en forkærlighed for detaljer og pompøse stilarter. Du kan naturligvis heller ikke rejse til Østrigs største by uden at smage en Wienerschnitzel med hele pivtøjet. Derefter er det værd at prøve et af byens mange konditorier, og efterfølgende kan du slutte af med en kop kaffe på en af de klassiske Wienercaféer.

Wien har et meget varieret landskab, hvor du er tæt på Alperne, men hvor der også er masser af grønne og flade områder. Det betyder, at man dyrker vin i byområdet, hvilket er helt unikt på verdensplan. Når du er i byen, skal du naturligvis ikke gå glip af de store, velkendte attraktioner, hvor den UNESCO-registrerede indre by er værd at opholde sig i. En anden UNESCO-seværdighed er slottet Schönbrunn, som med sine knap 1500 værelser er en pragtbygning af kaliber. I samme ombæring bør du  tage et smut forbi byens domkirke Stephansdom, som oprindeligt er bygget i 1147. Et tredje uundgåeligt vartegn er Wiener Staatsoper, som er en af verdens mest kendte operaer.


Rejseinformation: Wien

Hvor længe bor vores brugere i Wien?

Voes brugere er typisk i Wien i 3 nætter.

Hvad koster et hotel i Wien?

Prisen for et hotelværelse i Wien vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 757 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Wien?

I februar er priserne på et hotelværelse billigst i Wien. Prisen på dit værelse kan være op til 30% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Wien?

Prisen på et hotelværelse i Wien varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Wien?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Wien er 168 kr. pr. nat. Du kan spare 589 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Wien.

Hvis vi tager højde for vejret i Wien, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 35 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Wien.