Hoteller i Wien, Østrig

Find tilbud på 659 hoteller i Wien, Østrig

Wien, Østrig
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Wien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Wien
Pris
kr.107
kr.2010
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Wiens bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Wien

Pris

493 kr. – 1.389 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I WIENMeidling35% billigereHoteller i Meidling er de billigste i Wien med kun 493 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I WIENInnere Stadt45% dyrereInnere Stadt har de højeste hotelpriser i Wien med værelser til 1.389 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I WIENInnere Stadt66% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Innere Stadt end i andre områder i Wien

Oplevelser i Wien


Hoteller i populære bydele i Wien

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Wien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Wien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Wien
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

579 kr. - 1.471 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.216 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
649 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Wien er: 3 stjerne, 70 dage før. 4-5 stjerne, 87 dage før.

1-2 stjerne

388 kr. - 445 kr.

3 stjerne

553 kr. - 588 kr.

4-5 stjerne

797 kr. - 897 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Wien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Wien

Laveste hotelpris

129 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hilton Vienna Park

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4381

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Wien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 129 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Do Step Inn, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hilton Vienna Park, det mest populære 5-stjernede hotel i Wien(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 4.378 anmeldelser).
Der er 4.381 hoteller i Wien tæt på Wien-Schwechat. NH Vienna Airport Conference Center er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Wien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Wien lå i sidste uge på 1.893 kr..

Rejsetips til Wien

Wien er en storby med knap 2 millioner indbyggere samt en uendelig strøm af turister hvilket har gjort, at der er nok hoteller at vælge imellem. Der er noget for ethvert budget, og derfor er det også muligt at booke et billigt hotel i Wien. Kig efter hotellerne lidt uden for centrum, og overvej enklere indkvarteringer som fås på hostels og budgethotellerne.

Når der skal spares på ferien bør udnytte byens billige eller endda gratis oplevelser. Du kan eksempelvis se på moderne østrigsk kunst ganske gratis ved at besøge MUSA Museum Start Gallery Artothek, og derudover findes der mange spændende museer, som byder på fri entré den første søndag i måneden. En perfekt måde at starte ferien på kan eksempelvis foregå ved at tage på en gratis, guidet byvandring – mødestedet er Albertina Platz. Det er også oplagt at tage picnic-kurven med i den store park kaldet Prater, hvor du nemt kan få et par afslappende timer til at gå, hvis vejret er godt.

Det er let at komme rundt i Wiens indre by til fods – det er muligt at krydse Innere Stadt på omkring 20 minutter til fods. Vil du transporteres hurtigt rundt i byen, så skal du vælge metroen, der består af fem linjer, samt busser og tog. Det er oplagt at købe et Vienna Card til ubegrænset kørsel, hvor et 24-timers kort koster omkring 105 DKK, og hvor du samtidig opnår en masse rabatter til andre oplevelser.

Det er muligt at booke et hotel i Wien uden kreditkort. Visse hoteller kræver dog stadig kreditkortoplysninger, der udelukkende bruges til validering.

Du skal være myndig og dermed være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Wien.

Der opkræves et depositum ved ankomst, hvor langt de fleste hoteller tilbyder, at du enten kan stille garantien med kreditkort eller kontanter.

Det er standard at betale omkring 5-10 % i drikkepenge på restauranter samt til taxichauffører.

Wien går for at være en af de sikreste byer i verden, men du skal som i enhver anden storby være opmærksom på lommetyve.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Østrig.


Hvad koster et hotel i Wien pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Wien

5-stjernede hoteller

Billigst 2.104 kr.

Gennemsnitlig 2.351 kr.

Dyrest 3.675 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Wien

Disse billige hoteller og vandrehjem i Wien har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Wien

Hoteller med mest værdi for pengene i Wien

Disse Wien hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Wien

Når turen går til Wien, kan du forvente en storbyferie i en kulturel metropol, hvor den ene dag tager den anden, da der er så meget at opleve. Byen er opdelt i 23 distrikter, hvor Innere Stadt, også kaldet centrum, indtager midten. Distrikt 2-9 ligger spredt i en ring rundt om centrum, mens distrikt 10-23 ligger lidt mere tilfældigt i yderområderne. Vil du gerne bo på et hotel i Wien lige midt i et kulturelt paradis, så skal du vælge centrum  og den gamle bydel med alle attraktionerne tætpakket omkring.

Wien ligger i smukke omgivelser i det nordøstlige Østrig med floden Donau, der deler byen i to og skaber en hyggelig atmosfære, som passer perfekt til byens image som klassisk musikhovedstad. Hele 21 af de 23 distrikter ligger på den vestlige side af floden, og dermed finder du også de fleste hoteller på samme side. Hvis du ønsker at bo tæt på Donau samt i mere grønne omgivelser, så kan du med fordel booke et hotel i Leopoldstadt, hvor du både finder parkerne Augarten og Prater.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Wien

Det er ikke uden grund, at man betegner Wien som verdens musikhovedstad, da især de klassiske stilarter har haft stor betydning for musikscenen samt arkitekturen i byen. Både Beethoven og Mozart har haft karriere som komponister i byen, og samtidig er Wienervalsen og den årlige nytårskoncert noget, som de fleste turister forbinder med byen. Derudover har der boet adskillige kejsere i byen, så der er masser af spændende, prominent historie at dykke ned i. Samtidig kan du nyde de mange smukke bygninger, der er bestilt af datidens magthavere med ubegrænset budget samt en forkærlighed for detaljer og pompøse stilarter. Du kan naturligvis heller ikke rejse til Østrigs største by uden at smage en Wienerschnitzel med hele pivtøjet. Derefter er det værd at prøve et af byens mange konditorier, og efterfølgende kan du slutte af med en kop kaffe på en af de klassiske Wienercaféer.

Wien har et meget varieret landskab, hvor du er tæt på Alperne, men hvor der også er masser af grønne og flade områder. Det betyder, at man dyrker vin i byområdet, hvilket er helt unikt på verdensplan. Når du er i byen, skal du naturligvis ikke gå glip af de store, velkendte attraktioner, hvor den UNESCO-registrerede indre by er værd at opholde sig i. En anden UNESCO-seværdighed er slottet Schönbrunn, som med sine knap 1500 værelser er en pragtbygning af kaliber. I samme ombæring bør du  tage et smut forbi byens domkirke Stephansdom, som oprindeligt er bygget i 1147. Et tredje uundgåeligt vartegn er Wiener Staatsoper, som er en af verdens mest kendte operaer.


Information about staying in Wien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Wien

Voes brugere er typisk i Wien i 2 nætter.

Prisen for et hotelværelse i Wien vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 967 kr. pr. nat.

I september er priserne på et hotelværelse billigst i Wien. Prisen på dit værelse kan være op til 36% billigere.

Prisen på et hotelværelse i Wien varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og mandag er dyrest.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Wien er 363 kr. pr. nat. Du kan spare 605 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Wien.

Områder som Wieden, Floridsdorf, Innere Stadt og Meidling er populære, når folk booker hotel i Wien.

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 35 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Wien.

Byen Wien har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Philsplace Full-Service Apartments Vienna til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Wien. Søg efter tilbud på ferieboliger i Wien.

Yes, Wien hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Do Step Inn is the most popular out of the 148 hostels in Wien. Search for deals on hostels in Wien.


momondos yndlingshoteller i Wien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Wien
Hotel Pension Arpi

Hotel Pension Arpi

Kochgasse 15/9, Vienna, Vienna, Austria

7,3
294 kr.
The Ritz-Carlton, Vienna

The Ritz-Carlton, Vienna

Schubertring 5-7, Vienna, Vienna, Austria

9,0
2.131 kr.
Appartements Ferchergasse

Appartements Ferchergasse

Wien, Wien, Østrig

8,8
488 kr.
Safestay Vienna

Safestay Vienna

Schoenbrunnerstrasse 41, Vienna, Vienna, Austria

8,1
431 kr.
JO&JOE Wien

JO&JOE Wien

Europaplatz 1 6, Vienna, Vienna, Austria

8,8
187 kr.
Hotel Schani Wien

Hotel Schani Wien

Karl-Popper-Strasse 22, Vienna, Vienna, Austria

8,7
502 kr.
Ibis Budget Wien Messe

Ibis Budget Wien Messe

Lassallestrasse 7, Vienna, Vienna, Austria

7,5
316 kr.