Hoteller i Silkeborg

Find de bedste tilbud på 89 hoteller i Silkeborg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Silkeborg

Der er mange skønne hoteller i Silkeborg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Silkeborg

AQUA Akvarium & Dyrepark
Paper Museum
Silkeborg Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af AQUA Akvarium & Dyrepark?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af AQUA Akvarium & Dyrepark ligger på 969 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 5 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da AQUA Akvarium & Dyrepark er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af AQUA Akvarium & Dyrepark er normalt 27% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Silkeborg, som ligger på 700 kr..

Hoteller i nærheden af AQUA Akvarium & Dyrepark

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Paper Museum?

Hoteller i nærheden af Paper Museum er normalt 15% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Silkeborg, som ligger på 700 kr..

Hoteller i nærheden af Paper Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Silkeborg Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Silkeborg i nærheden af Silkeborg Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 9 hoteller i nærheden af Silkeborg Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 827 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Silkeborg Museum er normalt 15% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Silkeborg, som ligger på 700 kr..

Hoteller i nærheden af Silkeborg Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Silkeborg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Silkeborg
Lavsæson
september
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

30%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
710 kr. - 1.337 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

922 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

934 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Silkeborg er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 43 dage før.
3 stjerne
600 kr. - 745 kr.
4-5 stjerne
878 kr. - 1.181 kr.

Rejsetips til Silkeborg

Vores bedste tips til Silkeborg

Hvad koster et hotel i Silkeborg?

Prislejet på hoteller i Silkeborg svarer meget godt til det, som andre jyske byer – i nogenlunde samme størrelse – opererer med. Det vil sige et prisspænd fra ca. 400 DKK op til ca. 1400 DKK pr. nat. I dette prisniveau finder du alt lige fra simple Bed & Breakfast til luksuriøse hoteller. Dermed er det blot at beslutte ud fra faktorer som beliggenhed, pris, faciliteter og atmosfære.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Silkeborg?

Den midtjyske by tager sig godt ud i alle fire sæsoner, men sommeren er det bedste tidspunkt at overnatte på hotel i Silkeborg. Der bydes der på kulturelle arrangementer udendørs i form af gadeteater, livemusik, bådture og andet, som gør det muligt at opleve byen på en komfortabel måde.

Kan man rejse til Silkeborg på budget?

Takket være vandrehjem samt Bed & Breakfast er det muligt at booke en billig overnatning i Silkeborg. Du kan også holde øje med hotellernes tilbud samt ting som gratis morgenmad, internet og parkering. Byen har tilmed så meget at byde på i form af atmosfære, arkitektur og natur, så du får en masse ud af blot at vandre rundt samt nyde nogle simple retter eller købe en sandwich til at tage med på bådtur eller cykeltur.

De bedste transportmidler i Silkeborg

Silkeborg er til at overkomme til fods – i hvert fald den centrale del af byen. Skal du eksempelvis ud på golfbanen eller en tur i skoven, er det oplagt at tage en af bybusserne eller leje en cykel. Bybusserne nummer 1 til 12 kører fra busterminalen og rundt i oplandet til en billetpris på ca. 24 DKK for to zoner.

Parkering i Silkeborg

Ankommer du i bil i forbindelse med et ophold på hotel i Silkeborg, så er det intet problem. Det er muligt at parkere gratis tæt på centrum. Det gælder eksempelvis både i Fredensgade, Kornmods Gård og Godthåbsvej, men husk p-skive samt eventuelle timebegrænsninger. Ønsker du at parkere i indre by, så koster det ca. 11 DKK i timen.


Hvad koster et hotel i Silkeborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Silkeborg
3 stjerner
Scandic Silkeborg
Mest for pengene

Scandic Silkeborg

8,2

991 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Dania
Mest for pengene

Hotel Dania

7,2

1.105 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Silkeborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Silkeborg har gode priser til det lille rejsebudget
Scandic Silkeborg

Scandic Silkeborg

8,2

992 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Dania

Hotel Dania

7,2

1.105 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Silkeborg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Dania

Hotel Dania

7,2

1.105 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Silkeborg

Scandic Silkeborg

8,2

992 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Silkeborg?

Silkeborg er ikke blot en smuk by, men den ligger også smukt placeret takket være de omkringliggende bakkede landskaber. Med en status som stor provinsby er det især attraktivt at bo i centrum. Du kan vælge at booke hotel i Silkeborg lige der, hvor det hele sker. Det er især i området omkring Nygade, hvor hotellerne ligger tæt på både butikker og natteliv. Alle de små gader omkring Nygade danner et helt net af hyggelige specialbutikker, så træd blot uden for og start en fantastisk indkøbsoplevelse med pauser på nogle af de mange caféer. Da byen også er lig med natur, kan du også vælge et mere fredfyldt sted, når der står overnatning i Silkeborg på programmet. I den forbindelse er hotellerne langs Silkeborg Langsø værd at se nærmere på med grønne områder og vand tæt på samtidig med, at afstanden ind til centrum er kort.


Om Silkeborg

Det er ikke uden grund, at Silkeborg kaldes for Danmarks outdoor-hovedstad. Lokationen i Søhøjlandet byder både på skovklædte og bakkede terræner samt Gudenåen og Julsø tæt på. Det er noget, som giver mulighed for at vandre, cykle på MTB, ride, fiske, sejle og meget andet. Der er i den grad både oplevelser til lands og til vands, hvilket gør Silkeborg attraktiv som overnatningsdestination. Byen huser også landskendte familieattraktioner som AQUA, der hylder den danske natur, samt Museum Jorn med verdensklasse kunst og interaktive værksteder. I denne digitale tidsalder er det også oplagt at gå tilbage i tiden og opleve Papirmuseet eller hvad med et smut på Bunkermuseum? Byen er lig med historie, kunst, natur og byliv samtidig med, at der er hoteller i Silkeborg for enhver smag. (Priser tjekket: 27/07/2019).


Rejseinformation: Silkeborg

Hvor længe bor vores brugere i Silkeborg?

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Silkeborg.

Hvad koster et hotel i Silkeborg?

I gennemsnit koster værelser omkring 850 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Silkeborg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Silkeborg?

september er den billigste måned at booke et hotel i Silkeborg. Priserne kan være 29% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Silkeborg?

Hotelværelser i Silkeborg er billigst torsdag og dyrest onsdag.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Silkeborg