Hoteller i København

Find de bedste tilbud på 1.199 hoteller i København, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i København

Der er mange skønne hoteller i København. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i København

Tivoli
Den lille Havfrue
Gefionspringvandet

Er der ledige hoteller i nærheden af Tivoli?

Hvis du er på udkig efter et hotel i København i nærheden af Tivoli, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Tivoli og i gennemsnit koster hoteller i området 896 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Tivoli er normalt 1% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i København, som ligger på 910 kr..

Hoteller i nærheden af Tivoli

Er der ledige hoteller i nærheden af Den lille Havfrue?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Den lille Havfrue. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 896 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Den lille Havfrue er normalt 1% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i København, som ligger på 910 kr..

Hoteller i nærheden af Den lille Havfrue

Er der ledige hoteller i nærheden af Gefionspringvandet?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring København tæt på Gefionspringvandet, bør du forvente at skulle betale omkring 896 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 896 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Gefionspringvandet. Hoteller i nærheden af Gefionspringvandet er normalt 1% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i København, som ligger på 910 kr..

Hoteller i nærheden af Gefionspringvandet

Find billig overnatning i Københavns populære bydele

Søg hoteller i Københavns nabolag, og find det område der passer dig bedst


Det bedste tidspunkt at booke hotel i København

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i København
Lavsæson
februar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

27%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

29%

forventet prisstigning

Pris
814 kr. - 1.553 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.258 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.013 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i København er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
573 kr. - 630 kr.
3 stjerne
900 kr. - 963 kr.
4-5 stjerne
1.334 kr. - 1.379 kr.

Godt at vide om hoteller og overnatning i København

Vores bedste tips til København

Hvordan finder man billige hoteller i København?

De fleste hoteller i København ligger i midtbyen, og jo mere centralt desto højere er hotelpriserne oftest. Dermed ikke sagt at det ikke er muligt at overnatte på budget hvis du drømmer om et billigt weekendophold. Du kan som altid være heldig at finde gode deals og tilbud på hoteller, ligesom der kan spares gode penge ved at rejse uden for højsæsonen. Men skal du have en billig overnatning i København skal du kigge efter byens forskellige vandrerhjem, hostels, b&b’s og pensionater. Hotelstandarden er generel høj i København, og selvom man bor billigt, så bor man stadig ganske godt.

Prøv f.eks. at tage et kig på Copenhagen Downtown Hostel der har priser fra 210 kr per nat, og Danhostel Copenhagen der har priser ned til 131 kr for en overnatning.

Hvilke hoteller ligger tæt på Københavns lufthavn?

Nær Kastrup Lufthavn finder du blandt andet hotellerne Clarion Hotel Copenhagen Airport og Zleep Hotel Copenhagen Airport.

Hvilke hoteller har pool i København?

hotel manon les suites kan du blot ved en indtjekning få følelsen af, at være rejst til Asien. Deres flotte indendørs pool er indrammet af planter og rendyrket tropestemning. Derudover kan du også finde swimmingpool på hoteller som Tivoli Hotel og Nimb.

Er der spahoteller i København?

Det er bestemt ikke alle hoteller i København der er wellness- eller spahoteller, men drømmer du om et afslappende og måske romantisk ophold for to, så er der mulighed for at finde det på bl.a. Hotel Kong Arthur der tilbyder forskellige behandlinger og wellness i indre København. På dette hotel har du også mulighed for at booke en Spa Executive hotelværelse, hvor du vil få fornøjelsen af at have din helt egen jacuzzi på værelset.

Hvilke hoteller har den bedste udsigt?

Fra både Copenhagen Admiral Hotel og Copenhagen Strand får du en spektakulær udsigt over Københavns Havn (også med mulighed for egen balkon), og fra AC Hotel Bella Sky kan du nyde udsigten over så godt som hele København hvis du kommer højt nok op.

Hoteller med god morgenmad

Selvom København har et utal af gode morgenmads- og brunchsteder, så er det alligevel rart når man ikke nødvendigvis skal forlade hotellet for at få dagens første måltid. De fleste hoteller i byen tilbyder muligheden for at tilkøbe morgenmad, og heriblandt er blandt andet Zleep Hotel, Copenhagen Admiral og Kong Arthur. På Hotel SP34 kan du i deres hotelrestaurant nyde den økologiske morgenmadsbuffet, som også er åben for dig der ikke nødvendigvis checker ind på hotellet.

Hvilke hoteller har gratis parkering?

Ankommer du i bil eller vil du gerne leje en under dit ophold i København, er det en klar fordel med et hotel der har parkeringskælder og gratis parkering. Det er dog ikke så mange hoteller der råder over egen parkeringsplads eller kælder til gratis benyttelse, men Hotel Scandic i Sydhavnen og Sluseholmen  er to af dem. På de fleste andre hoteller henvises du til offentlig parkering, eller må slippe et par hundrede kroner for et døgns parkering.

Kan man holde ferie på budget i København?

Selvom København altid rangerer højt på listen over verdens dyreste byer at bo og leve i, så kan man sagtens få en budgetvenlig ferie når det kommer til mad, drikke og oplevelser. Mange backpackere, par og børnefamilier vælger selv at medbringe snacks til dagsturen når storbyen skal indtages, for at undgå dyre restaurantbesøg når sulten pludselig melder sig.  Derudover kan man spare penge ved at besøge mange af de gratis seværdigheder og oplevelser som eksempelvis et besøg i Botanisk Have, Nyhavn, Amalienborg slotsplads m.fl. Få flere anbefalinger til gratis oplevelser i København.

Er der hoteller der tillader rygning i København?

Så godt som alle hoteller i København har en striks rygepolitik som betyder, at du ikke må ryge på hverken værelset eller indendørs på hotellet.

Hvordan kommer man nemmest rundt?

Når du holder ferie i København er du aldrig langt væk fra hverken bus, tog eller metro. Centrum er nemmest at opleve til fods, men vil du opleve byens andre områder såsom Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn og Frederiksberg så er offentlig transport sagen: S-toget er nemt at hoppe på, og her kan du via 7 linjer og 84 stationer begive dig rundt på komfortabel vis. Når du skal til mod Amager, Frederiksberg eller Vanløse kan du oplagt bruge metroen som stadig udbygges og de nye stationer forventes at stå klar i 2019. En tredje mulighed er bybusserne, som nemt bringer dig fra A til B. Er du frisk på ekstra motion, så lej en cykel og oplev tingene fra to hjul sammen med resten af københavnerne, der som bekendt elsker at cykle.

Kan man bestille et hotel uden kreditkort?

Du vil som oftest skulle bruge et kreditkort for at reservere et hotel i København.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i København?

Aldersgrænsen for at kunne checke ind på et hotel er 18 år.

Skal man lægge et depositum på hotellerne?

Man skal som udgangspunkt lægge et depositum som sikkerhed, men tjek altid med det enkelte hotel.

Parkering i København

Det er almen kendt, at det kan være en dyr fornøjelse at parkere i København. Centrum samt Amagerbro, Østerbro, Vesterbro, Islands Brygge og Valby er inddelt i zoner, der består af gul, blå, grøn og rød. Den røde zone er den dyreste til en timepris på ca. 35 DKK, da den er tættest på centrum, og gul zone er den billigste af de fire til ca. 9 DKK for en time. Man finder også veludviklede P-huse med klassiske bomme og betalingsautomater, så man nemt kan komme ind og ud, når betalingen er gennemført.


Hvad koster et hotel i København pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i København

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i København

Disse billige hoteller og vandrehjem i København har gode priser til det lille rejsebudget
Roslev Hostel

Roslev Hostel

7,9

296 kr.

Se hoteltilbud
Milling Hotel Mini 11

Milling Hotel Mini 11

7,1

447 kr.

Se hoteltilbud
B&B Rosenørn - Nyborg

B&B Rosenørn - Nyborg

8,8

340 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Windsor

Hotel Windsor

7,8

466 kr.

Se hoteltilbud
Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt

Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt

8,7

384 kr.

Se hoteltilbud
Milling Hotel Mini 19

Milling Hotel Mini 19

7,1

472 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i København

Hoteller med mest værdi for pengene i København

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Roslev Hostel

Roslev Hostel

7,9

296 kr.

Se hoteltilbud
Copenhagen Plaza

Copenhagen Plaza

8,0

686 kr.

Se hoteltilbud
Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt

Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt

8,7

384 kr.

Se hoteltilbud
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter

8,5

800 kr.

Se hoteltilbud
B&B Rosenørn - Nyborg

B&B Rosenørn - Nyborg

8,8

340 kr.

Se hoteltilbud
Frederik VI's Hotel

Frederik VI's Hotel

8,1

800 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i København?

Den danske hovedstad er en sprudlende smeltedigel af impulser, oplevelser og masser af dynamik, som tiltrækker folk fra hele verden. Men hvor skal man bo, når turen går til Skandinaviens populære metropol København?

Bo på hotel i Københavns centrum

Hotelophold i København K
Foto: Morten Jerichau/Copenhagen Media Center

Foto: Morten Jerichau/Copenhagen Media Center

Det indre København (også kaldet indre by, København K, København C, midtby, city og centrum) er altid et sikkert hit, når man ønsker at bo på hotel i København. I det centrale København har du både seværdigheder, cafeer og restauranter samt natklubber og glimrende shopping rundt om hvert et hjørne. Transportmæssigt er dette et glimrende sted, med flere stationer i nærheden, bl.a. Nørreport (bus, metro, s-tog og regionaltoge).

I Indre By finder du Strøget med alle de eftertragtede shoppingmuligheder såsom Magasin, Illum, luksusforretninger samt et væld af high street modebutikker. Du finder også Amalienborg med den smukke arkitektur, det underholdende garder-vagtskifte og den imponerende Marmorkirke lige ved. Man kommer naturligvis heller ikke udenom Nyhavns kanal med de farverige huse på begge sider, mange spisesteder og som altid er en garanti for masser af mennesker og god stemning i godt vejr. Du finder mange flere oplevelser i Indre by, såsom Botanisk Have, Torvehallerne og Kongens Have – se hele listen over seværdigheder i København her.

I midtbyen kan du tjekke ind på hoteller som 71 Nyhavn Hotel der har en formidabel udsigt, CPHLIVING  der er en husbåd omdannet til et flydende hotel, eller hvad med et ophold på Københavns måske bedste, dyreste og mest luksuriøse hotel, Hotel d’Angleterre, der også er kendt for udsøgt middag og morgenmad? Skal der soves billigt kan du også overveje Wakeup Copenhagen i Borgergade, der er et af byens velkendte lavprishoteller.

Som i enhver anden storby er det også dyrest at bo lige midt i centrum, hvilket også gælder, når man booker hotel i København, men de forskellige bydele byder på forskellige prisklasser og overnatningsgsmuligheder. Læs med herunder og få hjælp til at indsnævre din hotelsøgning.

Hotelophold på Vesterbro

hotelophold vesterbro

Foto: Astrid Maria Rasmussen/Copenhagen Media Center

På Vesterbro kan du bo tæt på Københavns Hovedbanegård, Zoologisk Have, Tivoli (du kan faktisk bo på hotel i Tivoli, på fem 5-stjernede luksus- og designhotel Nimb), Kødbyen og Fisketorvet. Det er også her du kan tjekke ind på Danmarks absolut mindste hotel, Central Hotel & Café, der har ét enkelt hotelværelse, eller f.eks. nuppe en overnatning på Hotel Axel Guldsmeden der tilbyder wellness i form af spa, jacuzzi, suites samt en skøn tagterrasse.

Hotelophold på Østerbro

hotelophold Østerbro

Foto: Maria Sattrup/Copenhagen Media Center

For en mere fredsommelig overnatning i København kan du overveje et af de gode hoteller på Østerbro. Østerbro er kendt for at være storbyens familievenlige bydel, og derudover er det også lidt af en magnet for turister der besøger Den Lille Havfrue, Kastellet, Langelinie, ligesom der ofte er koncerter og fodboldkampe i Parken. Fra Østerbro kan du også tage en god gåtur langs søerne. Tæt på Østerport station finder du Hotel Østerport, nær Rigshospitalet finder du Rye115 Hotel og tæt på vandet kan du bo på det moderne hotel Stay Seaport.

Hotelophold på Christianshavn

hotelophold christianshavn

Foto: Thomas Rousing/Copenhagen Media Center

Det maritime Christianshavn er et af Københavns hyggeligste områder, med sine brostensbelagte gader, historiske og kulørte huse og de mange kanaler der rummer masser af leben – særligt i sommerperioden. Christianshavn er også indgangen til fristaden Christiania der byder på musikoplevelser, skøn natur og masser af spisesteder. Københavns nyeste street food market Reffen, finder du på spidsen af Refshaleøen, kun en kort tur fra Christianshavn. Du finder ikke mange hoteller på Christianshavn, men har derimod mulighed for at tjekke ind på lidt forskellige ferielejligheder og bed and breakfast som Sankt Annæ b&b (også nær Operaen).


Om København

Hvad enten du drømmer om et romantisk weekendophold, en miniferie med familien eller et par enkelt festlige overnatninger med vennerne så er der gode indkvarteringsmuligheder. Fra hoteller med spa og badekar på værelset, til dem der serverer en yderst lækker morgenmad og de praktiske hoteller der er placeret tæt på Kastrup lufthavn. Men hvad skal ferien i København bruges på?

København er lig med design, arkitektur, kultur og masser af hyggelige caféer, festlige cocktailbarer og diskoteker, hvor man kan danse natten lang. Slå et smut forbi Kødbyen, hvor natklubber, restauranter og gallerier ligger side om side. Eller besøg Reffen – Københavns street food market- der pirrer sanserne med food trucks fra alle verdens egne.

Enhver besøgende i København bør også tage en slentretur rundt i Indre By, for at se de smukke, historiske bygninger og mærke storbyens puls samt mange velkendte seværdigheder som f.eks. Rundetårn og Kongens Have.

Når du har oplevet de klassiske steder som Strøget, Den Lille Havfrue og Kongehusets hjemsted, så begiv dig ud på hippe Vesterbro, der tidligere var et arbejderkvarter, men i dag sprudler af kreativitet. Lige nord for Vesterbro finder du også forlystelsesparken Tivoli.

Tag også et smut til grønne Østerbro, der er placeret tæt på vandet. Eller hvad med multikulturelle Nørrebro, der byder på et spændende, globalt miljø, hvor alle sanser udfordres med lækre restauranter og hyggelige caféer. Det er også her Danmarks eneste trestjernede Michelin-restaurant er placeret. Et kulturelt øjeblik  kan fordøjes på Assistens Kirkegård, hvor H.C. Andersen og Søren Kierkegaard blandt andre er begravet, og hvor Københavnerne slapper af på græsset når vejret er til det. Snyd heller ikke dig selv for maritime Christianshavn, hvor en kanalrundfart kan nydes, og hvor man også finder Christiania – en af hovedstadens største attraktioner.

Ønsker du indendørsshopping, så tag ud til Fields i Ørestad, hvor også nyere dansk arkitektur kan opleves tæt på med bl.a. 8TALLET og VM Bjerget.


Rejseinformation: København

Hvor længe bor vores brugere i København?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i København.

Hvad koster et hotel i København?

Et hotelværelse i København vil normalvis koste ca. 957 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i København?

Hoteller i København er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 170 kr.% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i København?

Hotelværelser i København er generelt billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i København?

Hoteller i København (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 418 kr. pr. person pr. nat. Det er 539 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i København pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i København, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Der forventes generelt kun lidt regn (70 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i København kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.