Hoteller i København, Danmark

Find tilbud på 162 hoteller i København, Danmark

København, Danmark
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i København

Find det perfekte hotel til dit ophold i København
Pris
kr.173
kr.1544
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Københavns bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i København

Pris

850 kr. – 1.662 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I KØBENHAVNBrønshøj23% billigereHoteller i Brønshøj er de billigste i København med kun 850 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I KØBENHAVNChristianshavn33% dyrereChristianshavn har de højeste hotelpriser i København med værelser til 1.662 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I KØBENHAVNIndre by74% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Indre by end i andre områder i København

Oplevelser i København


Hoteller i populære bydele i København

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i København og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i København?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i København
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
78%forventet prisfald
54%forventet prisstigning

Rejsepriser

222 kr. - 2.210 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
11.002 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.695 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i København er: 4-5 stjerne, 85 dage før.

1-2 stjerne

565 kr. - 660 kr.

3 stjerne

928 kr. - 978 kr.

4-5 stjerne

1.290 kr. - 1.363 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i København

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i København

Laveste hotelpris

174 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Socialist, a Tribute Portfolio Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

91

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i København, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 174 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Rent a Room Copenhagen, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Socialist, a Tribute Portfolio Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i København.
Der er 91 hoteller i København tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i København. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i København lå i sidste uge på 9.295 kr..

Rejsetips til København

De fleste hoteller i København ligger i midtbyen, og jo mere centralt desto højere er hotelpriserne oftest. Dermed ikke sagt at det ikke er muligt at overnatte på budget hvis du drømmer om et billigt weekendophold. Du kan som altid være heldig at finde gode deals og tilbud på hoteller, ligesom der kan spares gode penge ved at rejse uden for højsæsonen. Men skal du have en billig overnatning i København skal du kigge efter byens forskellige vandrerhjem, hostels, b&b’s og pensionater. Hotelstandarden er generel høj i København, og selvom man bor billigt, så bor man stadig ganske godt.Prøv f.eks. at tage et kig på Copenhagen Downtown Hostel der har priser fra 210 kr per nat, og Danhostel Copenhagen der har priser ned til 131 kr for en overnatning.

Nær Kastrup Lufthavn finder du blandt andet hotellerne Clarion Hotel Copenhagen Airport og Zleep Hotel Copenhagen Airport.

På hotel manon les suites kan du blot ved en indtjekning få følelsen af, at være rejst til Asien. Deres flotte indendørs pool er indrammet af planter og rendyrket tropestemning. Derudover kan du også finde swimmingpool på hoteller som Tivoli Hotel og Nimb.

Det er bestemt ikke alle hoteller i København der er wellness- eller spahoteller, men drømmer du om et afslappende og måske romantisk ophold for to, så er der mulighed for at finde det på bl.a. Hotel Kong Arthur der tilbyder forskellige behandlinger og wellness i indre København. På dette hotel har du også mulighed for at booke en Spa Executive hotelværelse, hvor du vil få fornøjelsen af at have din helt egen jacuzzi på værelset.

Fra både Copenhagen Admiral Hotel og Copenhagen Strand får du en spektakulær udsigt over Københavns Havn (også med mulighed for egen balkon), og fra AC Hotel Bella Sky kan du nyde udsigten over så godt som hele København hvis du kommer højt nok op.

Ankommer du i bil eller vil du gerne leje en under dit ophold i København, er det en klar fordel med et hotel der har parkeringskælder og gratis parkering. Det er dog ikke så mange hoteller der råder over egen parkeringsplads eller kælder til gratis benyttelse, men Hotel Scandic i Sydhavnen og Sluseholmen  er to af dem. På de fleste andre hoteller henvises du til offentlig parkering, eller må slippe et par hundrede kroner for et døgns parkering.

Selvom København altid rangerer højt på listen over verdens dyreste byer at bo og leve i, så kan man sagtens få en budgetvenlig ferie når det kommer til mad, drikke og oplevelser. Mange backpackere, par og børnefamilier vælger selv at medbringe snacks til dagsturen når storbyen skal indtages, for at undgå dyre restaurantbesøg når sulten pludselig melder sig.  Derudover kan man spare penge ved at besøge mange af de gratis seværdigheder og oplevelser som eksempelvis et besøg i Botanisk Have, Nyhavn, Amalienborg slotsplads m.fl. Få flere anbefalinger til gratis oplevelser i København.

Så godt som alle hoteller i København har en striks rygepolitik som betyder, at du ikke må ryge på hverken værelset eller indendørs på hotellet.

Når du holder ferie i København er du aldrig langt væk fra hverken bus, tog eller metro. Centrum er nemmest at opleve til fods, men vil du opleve byens andre områder såsom Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn og Frederiksberg så er offentlig transport sagen: S-toget er nemt at hoppe på, og her kan du via 7 linjer og 84 stationer begive dig rundt på komfortabel vis. Når du skal til mod Amager, Frederiksberg eller Vanløse kan du oplagt bruge metroen som stadig udbygges og de nye stationer forventes at stå klar i 2019. En tredje mulighed er bybusserne, som nemt bringer dig fra A til B. Er du frisk på ekstra motion, så lej en cykel og oplev tingene fra to hjul sammen med resten af københavnerne, der som bekendt elsker at cykle.

Du vil som oftest skulle bruge et kreditkort for at reservere et hotel i København.

Aldersgrænsen for at kunne checke ind på et hotel er 18 år.

Man skal som udgangspunkt lægge et depositum som sikkerhed, men tjek altid med det enkelte hotel.


Hvad koster et hotel i København pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i København

4-stjernede hoteller

Billigst 594 kr.

Gennemsnitlig 1.394 kr.

Dyrest 2.276 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i København

Disse billige hoteller og vandrehjem i København har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i København

Hoteller med mest værdi for pengene i København

Disse København hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i København


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i København

København er lig med design, arkitektur, kultur og masser af hyggelige caféer, festlige cocktailbarer og diskoteker, hvor man kan danse natten lang. Slå et smut forbi Kødbyen, hvor natklubber, restauranter og gallerier ligger side om side. Eller besøg Reffen – Københavns street food market- der pirrer sanserne med food trucks fra alle verdens egne.Enhver besøgende i København bør også tage en slentretur rundt i Indre By, for at se de smukke, historiske bygninger og mærke storbyens puls samt mange velkendte seværdigheder som f.eks. Rundetårn og Kongens Have.Når du har oplevet de klassiske steder som Strøget, Den Lille Havfrue og Kongehusets hjemsted, så begiv dig ud på hippe Vesterbro, der tidligere var et arbejderkvarter, men i dag sprudler af kreativitet. Lige nord for Vesterbro finder du også forlystelsesparken Tivoli.Tag også et smut til grønne Østerbro, der er placeret tæt på vandet. Eller hvad med multikulturelle Nørrebro, der byder på et spændende, globalt miljø, hvor alle sanser udfordres med lækre restauranter og hyggelige caféer. Det er også her Danmarks eneste trestjernede Michelin-restaurant er placeret. Et kulturelt øjeblik  kan fordøjes på Assistens Kirkegård, hvor H.C. Andersen og Søren Kierkegaard blandt andre er begravet, og hvor Københavnerne slapper af på græsset når vejret er til det. Snyd heller ikke dig selv for maritime Christianshavn, hvor en kanalrundfart kan nydes, og hvor man også finder Christiania – en af hovedstadens største attraktioner.Ønsker du indendørsshopping, så tag ud til Fields i Ørestad, hvor også nyere dansk arkitektur kan opleves tæt på med bl.a. 8TALLET og VM Bjerget.


Information about staying in København

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i København

I gennemsnit overnatter vores brugere 9 nætter i København.

Et hotelværelse i København vil normalvis koste ca. 1.409 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hoteller i København er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 79% i denne periode.

Hotelværelser i København er generelt billigst tirsdag og dyrest lørdag.

Hoteller i København (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 778 kr. pr. person pr. nat. Det er 631 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i København pr. nat.

De fleste brugere bor i Indre by, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro i København.

Der forventes generelt kun lidt regn (70 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i København kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området. Hvis vi tager vejret i august i betragtning, er det værd at se Kongens Nytorv, Christiansborg Slot og Børsen i nærheden af København.

Ja, der er 200 ferieboliger i København. I øjeblikket er Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites den mest populære feriebolig i København, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i København.

Der er 139 hostels i København, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Danhostel Copenhagen Amager er tilfældigvis det mest populære hostel i København i øjeblikket. Find tilbud på hostels i København.


momondos yndlingshoteller i København

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i København
Danhostel Copenhagen Bellahøj

Danhostel Copenhagen Bellahøj

Herbergvejen 8, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,2
449 kr.
Hotel Østerport

Hotel Østerport

Oslo Plads 5, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,5
761 kr.
a&o Copenhagen Sydhavn

a&o Copenhagen Sydhavn

Scandlagade 12/Sydhavens Plads 4, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,1
181 kr.
Nobis Hotel Copenhagen, a Member of Design Hotels

Nobis Hotel Copenhagen, a Member of Design Hotels

Niels Brocks Gade 1, Copenhagen, Capital Region, Denmark

8,5
2.261 kr.
Copenhagen Backpackers Hostel

Copenhagen Backpackers Hostel

Reventlowsgade 10A, Copenhagen, Capital Region, Denmark

6,6
449 kr.
Scandic Spectrum

Scandic Spectrum

Kalvebod Brygge 10, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,4
1.181 kr.
25hours Hotel Indre By

25hours Hotel Indre By

Pilestraede 65, Copenhagen, Capital Region, Denmark

9,0
1.392 kr.
Woodah Boutique Hostel

Woodah Boutique Hostel

1 Abel Cathrines Gade, Copenhagen, Capital Region, Denmark

9,0
384 kr.
Hotel Christian IV

Hotel Christian IV

Dronningens Tvaergade 45, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,5
783 kr.
Wide Hotel

Wide Hotel

Studiestræde 61, Copenhagen, Capital Region, Denmark

8,6
1.047 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til København


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i København, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Når alle dine muligheder for overnatning i København er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.