Hoteller i Mannheim

Find de bedste tilbud på 197 hoteller i Mannheim, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Mannheim

Der er mange skønne hoteller i Mannheim. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Mannheim

SAP-Arena
Mannheim Water Tower
Schloss Mannheim

Er der ledige hoteller i nærheden af SAP-Arena?

Hoteller i nærheden af SAP-Arena er normalt 12% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Mannheim, som ligger på 497 kr..

Hoteller i nærheden af SAP-Arena

Er der ledige hoteller i nærheden af Mannheim Water Tower?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Mannheim, der er tættest på Mannheim Water Tower. Gennemsnitsprisen i nærheden af Mannheim Water Tower ligger på 420 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Mannheim Water Tower er normalt 15% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Mannheim, som ligger på 497 kr..

Hoteller i nærheden af Mannheim Water Tower

Er der ledige hoteller i nærheden af Schloss Mannheim?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Mannheim tæt på Schloss Mannheim, bør du forvente at skulle betale omkring 457 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 457 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Schloss Mannheim. Hoteller i nærheden af Schloss Mannheim er normalt 8% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Mannheim, som ligger på 497 kr..

Hoteller i nærheden af Schloss Mannheim

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Mannheim

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Mannheim
Lavsæson
februar
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

36%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

40%

forventet prisstigning

Pris
378 kr. - 960 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

531 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

518 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Mannheim er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
342 kr. - 519 kr.
3 stjerne
473 kr. - 545 kr.
4-5 stjerne
538 kr. - 663 kr.

Rejsetips til Mannheim

Vores bedste tips til Mannheim

Hvilke kvarterer i Mannheim skal jeg bo i, hvis jeg vil have adgang til offentlig transport?

Offentlig transport er tilgængelig over hele Mannheim med S-tog og sporvogne, som dækker det meste af byen. Vælger du et hotel i bydelen Friedrichsfeld, har du let adgang til en lokal og en regional togstation. I Friedrichsfeld, som har en stemning af landsby, men samtidig er regionens trafikknudepunkt, kan du bo på hotel Badischer Hof, der er meget tæt på både S-togsstationen og et busstoppested. Andre muligheder, som også er tæt på de offentlige transportmidler, er Motel 24h eller Haus Baron 2, som er nogle af de billige hoteller i Mannheim.


Hvad koster et hotel i Mannheim pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Mannheim

Hostels og billige hoteller i Mannheim

Disse billige hoteller og vandrehjem i Mannheim har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Mannheim

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Mannheim?

Hvilket kvarter i Mannheim skal jeg vælge baseret på mit rejsegrundlag?

Er du på forretningsrejse, er det oplagt at bosætte dig i Friedrichsfeld, så du er i nærheden af den regionale togstation og dermed har let adgang til og fra byen. Hotel Rheinauer Hof ligger tæt på togstationen, man hvis du hellere vil tættere på byen uden at havne helt i centrum, kan du benytte B&B Hotel Mannheim, der ligger ved siden af Mannheims City Lufthavn. Du kan også komme let til og fra Seckenheim-området, som både er tæt på offentlig transport og på motorvejsnettet. Her kan du for eksempel slå dig ned på Hotel Weingartner eller B&B Hotel Ludwigshafen, som er lige ovre på den anden side af Rhinen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Mannheim

Hvad er de mest populære attraktioner i Mannheim?

En af de store attraktioner i Mannheim er Bertha Benz Mindesruten, som løber fra Mannheim til Pfordesheim og retur. Det var verdens første roadtrip-rute, som blev gennemført af hustruen til Mercedes Benz’ grundlægger. Mindesmærket står i Quadrate Mannheim, og du kan bo i nærheden, hvis du indlogerer dig på Hotel Luise Mannheim, som også ligger tæt på Neckar-floden. Et andet af de mange hoteller i Mannheim er Radisson Blu Hotel Mannheim, der ligger tæt på flere store seværdigheder som byens tv-tårn.

Hvilke kvarterer i Mannheim har et stort udvalg af barer og restauranter?

I 1990’erne voksede den tyske drum’n’bass-scene sig stor i Mannheim, og det foregik for det meste i kvarteret Jungbusch ved byens havn. Tidligere havde det et tvivlsomt ry, men nu sprudler det med levende musik og natteliv. Vil du bo midt i byen og i det pulserende liv, kan du kigge på de to hoteller Nyx Hotel Mannheim eller Best Western Hotel Mannheim, som er to af de billige hoteller i Mannheim. Tæt ved byens nationalteater finder du restauranten Da Vino med klassisk italiensk mad. Vil du bo lige i nærheden, ligger Maritim Hotel Mannheim kun et par gader derfra, og med den beliggenhed er du også tæt på byens centrum og det øvrige varierede udvalg af restauranter.

Hvilke populære begivenheder og festivaler afholdes i Mannheim?

Mannheim har status af at være en Unesco City of Music, og det sætter sit præg på byen, som har både har en Time Warp-festival med ‘Love, peace og techno’ på Hafen 49 i Jungbusch-området og den årlige Mannheim Musikuge. I oktober og november er der Enjoy Jazz, som er en international Jazzfestival. Det foregår over hele byen, men du får mest med, hvis du bor i eller omkring bymidten eller Jungbusch. Lige ovre på den anden side af Neckar finder du Rhein Neckar Hotel, som er tæt på det hele og samtidig lidt væk, så nattesøvn også er en mulighed. De to årlige ‘Nachtwandels’ er også meget populære. Det er byvandringer om natten i Jungbusch, der foregår den sidste weekend i oktober. Det centrale Speicher7-hotel giver dig mulighed for yoga og spa, mens du lader op til nattens vandring.


Rejseinformation: Mannheim

Hvor længe bor vores brugere i Mannheim?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Mannheim.

Hvad koster et hotel i Mannheim?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Mannheim, er 425 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Mannheim?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Mannheim. Priserne kan være 32% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Mannheim?

Prisen på et hotelværelse i Mannheim varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og mandag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Mannheim?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Mannheim er 343 kr. pr. nat. Du kan spare 82 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Mannheim.

Hvis vi tager højde for vejret i Mannheim, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 20 mm er januar en god måned til at udforske omegnen omkring Mannheim.