Hoteller i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Find tilbud på 1.553 hoteller i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Dubai

Find det perfekte hotel til dit ophold i Dubai
Pris
kr.339
kr.9095
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Dubais bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Dubai

Pris

1.029 kr. – 3.084 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I DUBAIDeira44% billigereHoteller i Deira er de billigste i Dubai med kun 1.029 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I DUBAIDubai centrum40% dyrereDubai centrum har de højeste hotelpriser i Dubai med værelser til 3.084 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I DUBAIDubai centrum80% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Dubai centrum end i andre områder i Dubai

Oplevelser i Dubai


Hoteller i populære bydele i Dubai

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Dubai og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Dubai?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dubai
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

860 kr. - 2.695 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
1.250 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.635 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Dubai er: 1-2 stjerne, 82 dage før. 3 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 53 dage før.

1-2 stjerne

224 kr. - 449 kr.

3 stjerne

204 kr. - 1.190 kr.

4-5 stjerne

483 kr. - 2.535 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Dubai

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Dubai

Laveste hotelpris

646 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Atlantis, The Palm

Hoteller i nærheden af lufthavnen

8503

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Dubai, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 646 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Atana Hotel, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Atlantis, The Palm, det mest populære 5-stjernede hotel i Dubai(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 18.415 anmeldelser).
Der er 8.503 hoteller i Dubai tæt på Dubai Intl. Sleep 'n Fly Sleep Lounge & Showers, B-Gates Terminal 3 - Transit Only er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Dubai. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Dubai lå i sidste uge på 18.927 kr..

Rejsetips til Dubai

Hvordan finder man et billigt hotel i Dubai?

Normalt forbinder man Dubai med det ene luksushotel efter det andet, men det kan godt lade sig gøre at finde overnatning i den anden ende af prisskalaen. Der kan også være penge at spare, hvis du har mod på at rejse i den varme sommersæson fra maj til oktober. Prisen for en overnatning i eksempelvis juli svinger helt fra omkring 150 DKK og op til langt over 12.000 DKK.

Kan man rejse til Dubai på budget?

Der er noget for enhver smag i Dubai, og derfor ser du mange forskellige typer af turister i dette moderne emirat. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at være på ferie her, men du kan spare hvor det muligt er – som f.eks. ved f.eks. at shoppe et sted som Dubai Souq der er et traditionelt marked, hvor med fordel kan gå en tur i de hyggelige gader og se alle de lokale produkter, hvad enten det er guld, krydderier, tekstiler eller alt mulig andet. En anden billig fornøjelse er en tur i vandtaxa på bækken i Dubai, hvor du både kan se forskellige typer af taxaer, men også kæmpe yachts og krydstogtskibe side om side. En tur langs Marina Bay er også en smuk oplevelse, hvor du kan se livet omkring den menneskeskabte kanal samt den fantastiske belysning i området.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dubai?

Dubais transportsystem er især domineret af taxaer, hvad enten man er lokal eller turist, da det er en hurtig og ret billig måde at komme omkring på. Byen har dog også to metrolinjer samt et udvidet netværk af bybusser, som gør det nemt at komme omkring med offentlig transport. Offentlig transport af den ene eller anden kaliber er ofte at foretrække over fysisk gang, på grund af de høje temperaturer.

Kan man booke hotel i Dubai uden kreditkort?

Mange hoteller tilbyder booking af hotel uden kreditkort – dog ikke alle.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Dubai?

Du skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på hotel i Dubai. Du skal også være opmærksom på, at nogle hoteller ikke tillader, at ugifte par sover i samme værelse.

Skal man lægge depositum på hoteller i Dubai?

Du skal lægge et depositum, hvor nogle hoteller kun tillader kontant betaling. Andre tillader kun opkrævning via kreditkort, mens nogle tredje hoteller tilbyder begge dele.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Dubai?

Det er standard at give drikkepenge til personalet på restauranter, hvor 10-15% er udgangspunktet for en tilfredsstillende betjening.

Hvor sikkert er der i Dubai?

Der er ret sikkert i Dubai, men du skal være opmærksom på lommetyve ligesom i enhver anden storby.

Skal man medbringe adapter til Dubai?

Det er nødvendigt at medbringe en adapter, når du holder ferie i Dubai.


Hvad koster et hotel i Dubai pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dubai

5-stjernede hoteller

Billigst 260 kr.

Gennemsnitlig 1.768 kr.

Dyrest 26.122 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Dubai

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dubai har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Dubai

Hoteller med mest værdi for pengene i Dubai

Disse Dubai hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Dubai

Hvis du vil opleve en moderne by i Mellemøsten, så er en tur til Dubai oplagt. Dubai er det andet største emirat og fungerer nærmest som en uafhængig bystat, som modsat nogle af de andre seks emirater ikke er helt så afhængig af olie. I stedet har man valgt at fokusere på turisme, hvilket også ses på det omfattende udbud af hoteller. Hvis du ønsker at bo helt ud til vandet ved den berømte palmeø, så skal du booke et hotel omkring Palm Jumeirah, som er et af byens mest kendte områder. Rykker du lidt nordpå langs kysten kan du bo billigere omkring Jumeira Public Beach.

Dubai byder på masser af kysthoteller, men også på mange forskellige hoteller i midten af byen, hvor der er masser af shoppingmuligheder og kort afstand til stranden. Hvis du netop er til shopping og natteliv, så skal mandu bo i Downtown Dubai, hvor du også finder Dubai Mall. Ønsker du at bo tæt på elegante restauranter samt masser af live musik, så er det oplagt at booke et hotel i Dubai omkring Media City og Internet City, der også huser en masse tv-stationer, magasinbureauer og mange innovative selskaber.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Dubai

Dubai anses for at være den mest moderne af de syv arabiske emirater, hvilket også ses på den imponerende skyline samt byens teknologiske udvikling. De har gjort sig klart, at olie ikke kan pumpes op for evigt, og derfor er man for længst gået over til også at satse på turisme og erhvervstunge brancher. Dette populære emirat er en kulturel blanding af lokale fra Mellemøsten samt mange Filippinere og Indere, der i sin tid kom for at arbejde, og som har slået sig ned med egne restauranter og butikker, hvilket er med til at give Dubai et ekstra internationalt twist. Der er altid varmt i Dubai, og derfor rejser mange danske turister ned for at nyde nogle af de lækre strande, de mange typer af restauranter samt de talrige shoppingmuligheder.

Der er noget for enhver i Dubai, hvilket også ses på de mange forskellige typer af hoteller. Det er billige værelser til folk på gennemrejse, og som ønsker et glimt at byen, masser af budgethoteller, luksushoteller og alt midt imellem. En ferie i Dubai er naturligvis lig med synet af verdens højeste bygning, Burj Khalifa, hvor der er et udsigtspunkt for turister på 124. etage. Alt er større i Dubai, og derfor du også opleve et shopping-mekka uden lige i Dubai Mall der har over 1200 butikker. Mall of the Emirates er også et godt sted at handle med over 560 butikker samt et indendørs skicenter – også kendt som Ski Dubai. Hvis du vil opleve verdens eneste 7-stjernede hotel, så er det muligt at nyde en kop te på Burj al-Arab hotel – også selvom du ikke bor på hotellet.


Information om overnatning i Dubai

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Dubai

Hvor længe bor vores brugere i Dubai?

Det gennemsnitlige ophold i Dubai varer 10 nights.

Hvad koster et hotel i Dubai?

Prisen for et hotel i Dubai afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.529 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Dubai?

Hoteller i Dubai er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 44% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Dubai?

Hotelværelser i Dubai er billigst torsdag og dyrest lørdag.

Hvad koster et luksushotel i Dubai?

Et luksushotel i Dubai koster i gennemsnit 2.109 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 27%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Dubai (1.529 kr. pr. person pr. nat).

Hvor skal man bo i Dubai?

Områder som Dubai Marina, Deira, BUR Dubai og Jumeirah er populære, når folk booker hotel i Dubai.

Hvis vi tager højde for vejret i Dubai, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Der forventes generelt kun lidt regn (20 mm) og en gennemsnitstemperatur på 20 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Dubai kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Har Dubai ferieboliger?

Der er i øjeblikket 10.649 ferieboliger ledige i Dubai. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Millennium Plaza Downtown Suites, som er den mest populære feriebolig i Dubai. Sammenlign ferieboliger i Dubai.

Har Dubai hostels?

Dubai har 168 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Brand New Boys Hostel & Furnished Holiday Home er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Dubai.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Dubai?

Fra november 2023 er der 17.902 udbydere at vælge mellem for hoteller i Dubai.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Dubai?

Priser for hoteller i Dubai opdateres dagligt.