Hoteller i Dubai

Find de bedste tilbud på 6.771 hoteller i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Dubai

Der er mange skønne hoteller i Dubai. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Dubai

Jumerah Mosque
Sharjah Gold Souq
Dubai Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Jumerah Mosque?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Jumerah Mosque. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 1.177 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Jumerah Mosque er normalt 70% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dubai, som ligger på 350 kr..

Hoteller i nærheden af Jumerah Mosque

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Sharjah Gold Souq?

Hoteller i nærheden af Sharjah Gold Souq er normalt 68% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dubai, som ligger på 350 kr..

Hoteller i nærheden af Sharjah Gold Souq

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Dubai Museum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Dubai, der er tættest på Dubai Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Dubai Museum ligger på 1.070 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Dubai Museum er normalt 67% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dubai, som ligger på 350 kr..

Hoteller i nærheden af Dubai Museum

Find billig overnatning i Dubais populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Dubai
Hoteller i Dubai Marina
Søg efter hoteller i Dubai Marina
Hoteller i Downtown Dubai
Søg efter hoteller i Downtown Dubai
Hoteller i International City
Søg efter hoteller i International City

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Dubai

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dubai
Lavsæson
september
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

24%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

27%

forventet prisstigning

Pris
1.086 kr. - 1.953 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.366 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.333 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Dubai er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
230 kr. - 401 kr.
3 stjerne
322 kr. - 453 kr.
4-5 stjerne
893 kr. - 1.084 kr.

Rejsetips til Dubai

Vores bedste tips til Dubai

Hvordan finder man et billigt hotel i Dubai?

Normalt forbinder man Dubai med det ene luksushotel efter det andet, men det kan godt lade sig gøre at finde overnatning i den anden ende af prisskalaen. Der kan også være penge at spare, hvis du har mod på at rejse i den varme sommersæson fra maj til oktober. Prisen for en overnatning i eksempelvis juli svinger helt fra omkring 150 DKK og op til langt over 12.000 DKK.

Kan man rejse til Dubai på budget?

Der er noget for enhver smag i Dubai, og derfor ser du mange forskellige typer af turister i dette moderne emirat. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at være på ferie her, men du kan spare hvor det muligt er – som f.eks. ved f.eks. at shoppe et sted som Dubai Souq der er et traditionelt marked, hvor med fordel kan gå en tur i de hyggelige gader og se alle de lokale produkter, hvad enten det er guld, krydderier, tekstiler eller alt mulig andet. En anden billig fornøjelse er en tur i vandtaxa på bækken i Dubai, hvor du både kan se forskellige typer af taxaer, men også kæmpe yachts og krydstogtskibe side om side. En tur langs Marina Bay er også en smuk oplevelse, hvor du kan se livet omkring den menneskeskabte kanal samt den fantastiske belysning i området.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dubai?

Dubais transportsystem er især domineret af taxaer, hvad enten man er lokal eller turist, da det er en hurtig og ret billig måde at komme omkring på. Byen har dog også to metrolinjer samt et udvidet netværk af bybusser, som gør det nemt at komme omkring med offentlig transport. Offentlig transport af den ene eller anden kaliber er ofte at foretrække over fysisk gang, på grund af de høje temperaturer.

Kan man booke hotel i Dubai uden kreditkort?

Mange hoteller tilbyder booking af hotel uden kreditkort – dog ikke alle.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Dubai?

Du skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på hotel i Dubai. Du skal også være opmærksom på, at nogle hoteller ikke tillader, at ugifte par sover i samme værelse.

Skal man lægge depositum på hoteller i Dubai?

Du skal lægge et depositum, hvor nogle hoteller kun tillader kontant betaling. Andre tillader kun opkrævning via kreditkort, mens nogle tredje hoteller tilbyder begge dele.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Dubai?

Det er standard at give drikkepenge til personalet på restauranter, hvor 10-15% er udgangspunktet for en tilfredsstillende betjening.

Hvor sikkert er der i Dubai?

Der er ret sikkert i Dubai, men du skal være opmærksom på lommetyve ligesom i enhver anden storby.

Skal man medbringe adapter til Dubai?

Det er nødvendigt at medbringe en adapter, når du holder ferie i Dubai.


Hvad koster et hotel i Dubai pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dubai

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Dubai

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dubai har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Dubai

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Dubai?

Hvis du vil opleve en moderne by i Mellemøsten, så er en tur til Dubai oplagt. Dubai er det andet største emirat og fungerer nærmest som en uafhængig bystat, som modsat nogle af de andre seks emirater ikke er helt så afhængig af olie. I stedet har man valgt at fokusere på turisme, hvilket også ses på det omfattende udbud af hoteller. Hvis du ønsker at bo helt ud til vandet ved den berømte palmeø, så skal du booke et hotel omkring Palm Jumeirah, som er et af byens mest kendte områder. Rykker du lidt nordpå langs kysten kan du bo billigere omkring Jumeira Public Beach.

Dubai byder på masser af kysthoteller, men også på mange forskellige hoteller i midten af byen, hvor der er masser af shoppingmuligheder og kort afstand til stranden. Hvis du netop er til shopping og natteliv, så skal mandu bo i Downtown Dubai, hvor du også finder Dubai Mall. Ønsker du at bo tæt på elegante restauranter samt masser af live musik, så er det oplagt at booke et hotel i Dubai omkring Media City og Internet City, der også huser en masse tv-stationer, magasinbureauer og mange innovative selskaber.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Dubai

Dubai anses for at være den mest moderne af de syv arabiske emirater, hvilket også ses på den imponerende skyline samt byens teknologiske udvikling. De har gjort sig klart, at olie ikke kan pumpes op for evigt, og derfor er man for længst gået over til også at satse på turisme og erhvervstunge brancher. Dette populære emirat er en kulturel blanding af lokale fra Mellemøsten samt mange Filippinere og Indere, der i sin tid kom for at arbejde, og som har slået sig ned med egne restauranter og butikker, hvilket er med til at give Dubai et ekstra internationalt twist. Der er altid varmt i Dubai, og derfor rejser mange danske turister ned for at nyde nogle af de lækre strande, de mange typer af restauranter samt de talrige shoppingmuligheder.

Der er noget for enhver i Dubai, hvilket også ses på de mange forskellige typer af hoteller. Det er billige værelser til folk på gennemrejse, og som ønsker et glimt at byen, masser af budgethoteller, luksushoteller og alt midt imellem. En ferie i Dubai er naturligvis lig med synet af verdens højeste bygning, Burj Khalifa, hvor der er et udsigtspunkt for turister på 124. etage. Alt er større i Dubai, og derfor du også opleve et shopping-mekka uden lige i Dubai Mall der har over 1200 butikker. Mall of the Emirates er også et godt sted at handle med over 560 butikker samt et indendørs skicenter – også kendt som Ski Dubai. Hvis du vil opleve verdens eneste 7-stjernede hotel, så er det muligt at nyde en kop te på Burj al-Arab hotel – også selvom du ikke bor på hotellet.


Rejseinformation: Dubai

Hvor længe bor vores brugere i Dubai?

Det gennemsnitlige ophold i Dubai varer 7 nights.

Hvad koster et hotel i Dubai?

Prisen for et hotel i Dubai afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.580 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Dubai?

Hoteller i Dubai er typisk billigst i september. Du kan forvente et prisfald på ca. 24% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Dubai?

Hotelværelser i Dubai er billigst onsdag og dyrest søndag.

Hvis vi tager højde for vejret i Dubai, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Der forventes generelt kun lidt regn (20 mm) og en gennemsnitstemperatur på 20 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Dubai kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.