Hoteller i Pisa

Find de bedste tilbud på 836 hoteller i Pisa, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Pisa

Der er mange skønne hoteller i Pisa. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Pisa

Det skæve tårn i Pisa
Palazzo Agostini
Pisa Cathedral

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Det skæve tårn i Pisa?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Pisa tæt på Det skæve tårn i Pisa, bør du forvente at skulle betale omkring 804 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 804 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Det skæve tårn i Pisa. Hoteller i nærheden af Det skæve tårn i Pisa er normalt 43% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pisa, som ligger på 458 kr..

Hoteller i nærheden af Det skæve tårn i Pisa

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Palazzo Agostini?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Pisa, der er tættest på Palazzo Agostini. Gennemsnitsprisen i nærheden af Palazzo Agostini ligger på 804 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Palazzo Agostini er normalt 43% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pisa, som ligger på 458 kr..

Hoteller i nærheden af Palazzo Agostini

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Pisa Cathedral?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Pisa i nærheden af Pisa Cathedral, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Pisa Cathedral og i gennemsnit koster hoteller i området 804 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Pisa Cathedral er normalt 43% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pisa, som ligger på 458 kr..

Hoteller i nærheden af Pisa Cathedral

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Pisa

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pisa
Lavsæson
januar
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

37%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

23%

forventet prisstigning

Pris
291 kr. - 597 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

505 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

461 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Pisa er: 1-2 stjerne, 51 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 70 dage før.
1-2 stjerne
354 kr. - 392 kr.
3 stjerne
462 kr. - 500 kr.
4-5 stjerne
632 kr. - 695 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Pisa

Hvordan finder man et billigt hotel i Pisa?

Hotellerne i den høje ende af pristabellen er de hoteller, der ligger tættest på Pisa-tårnet. Hvis du gerne vil bo billigt på hotel i Pisa, skal du i stedet søge mod universitetsområdet, hvor priserne varierer mellem 500-700 DKK per nat i gennemsnittet. Dog kan backpackere få god pris på en køjeseng på et af byens vandrehjem, som ligger et sted mellem 200-400 DKK per nat.

Med hensyn til byens vandrehjem afhænger det ikke af hvilket område det ligger i (flere af byens vandrehjem ligger mindre end 1 km fra Pisa-tårnet), det handler mere om selve vandrehjemmets standard.

Kan man rejse på budget?

Du kan sagtens rejse til Pisa på et budget. Byen er først og fremmest kendt for sine smukke pladser, og det anbefales at besøge pladsen Piazza dei Miracoli, som huser det famøse skæve tårn, byens domkirke, dåbskapellet og en historisk kirkegård.

Udover Miracoli, så anbefales det også at besøge pladsen Piazza dei Cavilieri, som byder på endnu mere renæssancearkitektur. Hvis du rejser i starten af måneden, kan du komme gratis ind på Museo Nazionale di San Matteo, som har fri entré den første søndag hver måned. Museet har en af de vigtigste udstillinger i verden med malerier fra middelalderen. Selve museet er huset i et benediktinerkloster fra middelalderen ved siden af Arno-floden. Derfor kan det godt betale sig at lægge de 5 EUR (37 DKK), som entréen normalt koster.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Centrum af byen er bilfri, og det kan blive en dyr bøde, hvis et overvågningskamera fanger din bil i centrum. Der er slet ikke behov for at løbe den risiko, da det er nemt at gå rundt inde i byen. Alternativt kan du benytte dig af de offentlige busser, som er fordelt i den grønne, blå og røde linje. Sidstnævnte er bussen, som kører turister til det skæve tårn.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Pisa?

Generelt skal du minimum være 18 år gammel for at tjekke ind på et hotel i Pisa, men der er vandrehjem, som har sat grænsen ved 17 år. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke sted.

Skal man lægge depositum?

Du skal som regel lægge en form for depositum, som dækker eventuelle skader. Det kan enten være et kontant depositum eller betalingskortsoplysninger, hvor beløbet bliver reserveret under dit ophold.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er mange gange lagt et servicegebyr på 20 procent oven i regningen, og derfor behøver du ikke at lægge mere end et par euro i drikkepenge på restauranten. Italienske taxachauffører forventer ikke drikkepenge, men de vil naturligvis blive meget glade, hvis du giver lidt ekstra.

Hvor sikkert er der i Pisa?

Det er sikkert at bevæge sig rundt i Pisa. Sørg for at være opmærksom på lommetyve i turistområder og undgå at købe solbriller, tasker eller paraplyer fra gadesælgere, da politiet også giver bøder til de turister, som køber fra ulovlige gadesælgere. Derfor er det bedre at være på den sikre side og vælge at shoppe i butikkerne.

Skal man medbringe adapter?

Du skal i udgangspunktet ikke bruge en adapter, da strømmen i Italien er på 220v og de har de samme europæiske stikkontakter som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Pisa pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Pisa
3 stjerner
Hotel La Pace
#1 Mest populær

Hotel La Pace

8,1

423 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Leonardo
Mest for pengene

Hotel Leonardo

6,8

348 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Bologna
#1 Mest populær

Hotel Bologna

8,4

594 kr.

Se hoteltilbud
NH Pisa
#2 Mest populær

NH Pisa

7,9

594 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hotel Bonanno
Mest for pengene

Grand Hotel Bonanno

7,8

493 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Pisa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Pisa har gode priser til det lille rejsebudget
Casa Betania

Casa Betania

8,3

342 kr.

Se hoteltilbud
Hotel La Pace

Hotel La Pace

8,1

424 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Leonardo

Hotel Leonardo

6,8

348 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Repubblica Marinara

Hotel Repubblica Marinara

8,1

487 kr.

Se hoteltilbud
Hotel La Torre

Hotel La Torre

7,2

354 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hotel Bonanno

Grand Hotel Bonanno

7,8

493 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Pisa

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Casa Betania

Casa Betania

8,3

342 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hotel Bonanno

Grand Hotel Bonanno

7,8

493 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Repubblica Marinara

Hotel Repubblica Marinara

8,1

487 kr.

Se hoteltilbud
Hotel San Ranieri

Hotel San Ranieri

8,6

626 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Bologna

Hotel Bologna

8,4

594 kr.

Se hoteltilbud
Hotel La Pace

Hotel La Pace

8,1

424 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Pisa

Floden Arno deler Pisa op i to. Modeelskere kan vælge at bo i den sydlige del af byen, som er det mere moderne område. Her kan du shoppe i high-fashion butikker på hovedgaden Corso Italia.

Den nordlige del er centrum af Pisa. Bydelen er ret lille, og du kan gå fra a til b i løbet af tyve minutter. Her kan du bo inde bag de gamle bymure tæt på Det Skæve Tårn i Pisa. De fleste turister kommer til byen for at besøge tårnet, og derfor kan der være lang ventetid på at komme ind. Kun 40 personer må være i tårnet af gangen, og derfor anbefales det, at bestille sine billetter online senest to uger før (prisen er ca. 110 DKK).

Madelskere, som gerne vil have de bedste råvarer rundt om hjørnet, bør bo på hotel tæt på pladsen Piazza delle Vettovaglie, som er markedspladsen fyldt med boder og restauranter med himmelsk italiensk gastronomi.

Naturelskere vil derimod nyde at bo i nærheden af Orto e Museo Botanico, som er universitetets botaniske have. Haven ligger nord for floden, og den stammer tilbage fra 1543. Som du måske kan tyde af navnet, så huser denne lille oase også et museum, hvor du kan lære om havens historie. Syd for floden kan du bo tæt på Giardino Scotto-parken, der blandt andet har rester fra et middelalderfæstningsanlæg samt gratis kulturelle arrangementer i sommerperioden.


Om Pisa

Pisa er en lille italiensk universitetsby med 87.500 indbyggere, byen er kendt for sit skæve tårn. Universitet er i sig selv en del af byens charme, da du hurtigt vil støde ind i unge mennesker, mens du udforsker byen. Universitet stammer helt tilbage fra 1343, og det er et af de ældste og mest anerkendte europæiske universiteter.

Pisa er en af de mest besøgte byer i det støvleformede land. Sandsynligheden for at du kender nogen, som allerede har været i byen er ret stor, da Italien er et af danskernes foretrukne turistmål. Du kan ligesom mange andre gå op af de 300 marmortrappetrin i tårnet eller nyde synet af en af verdens smukkeste katedraler Duomo Santa Maria Asunta. Der er tyve kirker i Pisa og udover den storslåede katedral, anbefales det også at besøge den lille gotiske kirke Santa Maria della Spina, som du kan iagttage udefra (da besøg indendørs er lukket for offentligheden).

Turisterne kommer ikke kun for arkitekturen men også for maden. Italien er kendt for pizza, pasta og is. Du kan nyde lækker hjemmelavet is i isbutikken La Bottega del Getalo på Piazza Garibaldi, der er dedikeret til Giuseppe Garibaldi, som var en af hovedpersonerne i den proces, der samlede Italien.

Priser er tjekket den 07-02-2018.


Rejseinformation: Pisa

Hvor længe bor vores brugere i Pisa?

Et ophold på 4 nætter er mest populært for personer, der besøger Pisa.

Hvad koster et hotel i Pisa?

Et hotelværelse i Pisa vil normalvis koste ca. 584 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Pisa?

Værelsespriser for hoteller i Pisa kan være helt op til 37% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Pisa?

Hotelværelser i Pisa er billigst fredag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Pisa?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Pisa koster ca. 532 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 52 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Pisa.

Hvis vi tager højde for vejret i Pisa, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Temperaturerne i Pisa er normalt på omkring 23 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.