Hoteller i Pisa, Italien

Find tilbud på 136 hoteller i Pisa, Italien

Pisa, Toscana, Italien
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Pisa

Find det perfekte hotel til dit ophold i Pisa
Pris
kr.297
kr.783
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Pisa


Hvornår skal man booke et hotel i Pisa?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pisa
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
57%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

260 kr. - 892 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
7.313 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.015 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Pisa er: 3 stjerne, 64 dage før. 4-5 stjerne, 79 dage før.

1-2 stjerne

442 kr. - 544 kr.

3 stjerne

522 kr. - 580 kr.

4-5 stjerne

732 kr. - 855 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Pisa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Pisa

Laveste hotelpris

174 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Allegroitalia Pisa Tower Plaza

Hoteller i nærheden af lufthavnen

523
Den billigste pris for et værelse i Pisa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 174 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Pisa Tower, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Allegroitalia Pisa Tower Plaza, det mest populære 5-stjernede hotel i Pisa(bedømmelse på 7,5/10 ud fra 766 anmeldelser).
Der er 523 hoteller i Pisa tæt på Bologna Guglielmo Marconi. Flyon Hotel & Conference Center er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Pisa

Hotellerne i den høje ende af pristabellen er de hoteller, der ligger tættest på Pisa-tårnet. Hvis du gerne vil bo billigt på hotel i Pisa, skal du i stedet søge mod universitetsområdet, hvor priserne varierer mellem 500-700 DKK per nat i gennemsnittet. Dog kan backpackere få god pris på en køjeseng på et af byens vandrehjem, som ligger et sted mellem 200-400 DKK per nat.Med hensyn til byens vandrehjem afhænger det ikke af hvilket område det ligger i (flere af byens vandrehjem ligger mindre end 1 km fra Pisa-tårnet), det handler mere om selve vandrehjemmets standard.

Du kan sagtens rejse til Pisa på et budget. Byen er først og fremmest kendt for sine smukke pladser, og det anbefales at besøge pladsen Piazza dei Miracoli, som huser det famøse skæve tårn, byens domkirke, dåbskapellet og en historisk kirkegård.Udover Miracoli, så anbefales det også at besøge pladsen Piazza dei Cavilieri, som byder på endnu mere renæssancearkitektur. Hvis du rejser i starten af måneden, kan du komme gratis ind på Museo Nazionale di San Matteo, som har fri entré den første søndag hver måned. Museet har en af de vigtigste udstillinger i verden med malerier fra middelalderen. Selve museet er huset i et benediktinerkloster fra middelalderen ved siden af Arno-floden. Derfor kan det godt betale sig at lægge de 5 EUR (37 DKK), som entréen normalt koster.

Centrum af byen er bilfri, og det kan blive en dyr bøde, hvis et overvågningskamera fanger din bil i centrum. Der er slet ikke behov for at løbe den risiko, da det er nemt at gå rundt inde i byen. Alternativt kan du benytte dig af de offentlige busser, som er fordelt i den grønne, blå og røde linje. Sidstnævnte er bussen, som kører turister til det skæve tårn.

Generelt skal du minimum være 18 år gammel for at tjekke ind på et hotel i Pisa, men der er vandrehjem, som har sat grænsen ved 17 år. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke sted.

Du skal som regel lægge en form for depositum, som dækker eventuelle skader. Det kan enten være et kontant depositum eller betalingskortsoplysninger, hvor beløbet bliver reserveret under dit ophold.

Der er mange gange lagt et servicegebyr på 20 procent oven i regningen, og derfor behøver du ikke at lægge mere end et par euro i drikkepenge på restauranten. Italienske taxachauffører forventer ikke drikkepenge, men de vil naturligvis blive meget glade, hvis du giver lidt ekstra.

Det er sikkert at bevæge sig rundt i Pisa. Sørg for at være opmærksom på lommetyve i turistområder og undgå at købe solbriller, tasker eller paraplyer fra gadesælgere, da politiet også giver bøder til de turister, som køber fra ulovlige gadesælgere. Derfor er det bedre at være på den sikre side og vælge at shoppe i butikkerne.

Du skal i udgangspunktet ikke bruge en adapter, da strømmen i Italien er på 220v og de har de samme europæiske stikkontakter som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Pisa pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Pisa

5-stjernede hoteller

Billigst 1.049 kr.

Gennemsnitlig 1.132 kr.

Dyrest 1.149 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Pisa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Pisa har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Pisa

Disse Pisa hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Pisa

Floden Arno deler Pisa op i to. Modeelskere kan vælge at bo i den sydlige del af byen, som er det mere moderne område. Her kan du shoppe i high-fashion butikker på hovedgaden Corso Italia.

Den nordlige del er centrum af Pisa. Bydelen er ret lille, og du kan gå fra a til b i løbet af tyve minutter. Her kan du bo inde bag de gamle bymure tæt på Det Skæve Tårn i Pisa. De fleste turister kommer til byen for at besøge tårnet, og derfor kan der være lang ventetid på at komme ind. Kun 40 personer må være i tårnet af gangen, og derfor anbefales det, at bestille sine billetter online senest to uger før (prisen er ca. 110 DKK).

Madelskere, som gerne vil have de bedste råvarer rundt om hjørnet, bør bo på hotel tæt på pladsen Piazza delle Vettovaglie, som er markedspladsen fyldt med boder og restauranter med himmelsk italiensk gastronomi.

Naturelskere vil derimod nyde at bo i nærheden af Orto e Museo Botanico, som er universitetets botaniske have. Haven ligger nord for floden, og den stammer tilbage fra 1543. Som du måske kan tyde af navnet, så huser denne lille oase også et museum, hvor du kan lære om havens historie. Syd for floden kan du bo tæt på Giardino Scotto-parken, der blandt andet har rester fra et middelalderfæstningsanlæg samt gratis kulturelle arrangementer i sommerperioden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Pisa

Pisa er en lille italiensk universitetsby med 87.500 indbyggere, byen er kendt for sit skæve tårn. Universitet er i sig selv en del af byens charme, da du hurtigt vil støde ind i unge mennesker, mens du udforsker byen. Universitet stammer helt tilbage fra 1343, og det er et af de ældste og mest anerkendte europæiske universiteter.

Pisa er en af de mest besøgte byer i det støvleformede land. Sandsynligheden for at du kender nogen, som allerede har været i byen er ret stor, da Italien er et af danskernes foretrukne turistmål. Du kan ligesom mange andre gå op af de 300 marmortrappetrin i tårnet eller nyde synet af en af verdens smukkeste katedraler Duomo Santa Maria Asunta. Der er tyve kirker i Pisa og udover den storslåede katedral, anbefales det også at besøge den lille gotiske kirke Santa Maria della Spina, som du kan iagttage udefra (da besøg indendørs er lukket for offentligheden).

Turisterne kommer ikke kun for arkitekturen men også for maden. Italien er kendt for pizza, pasta og is. Du kan nyde lækker hjemmelavet is i isbutikken La Bottega del Getalo på Piazza Garibaldi, der er dedikeret til Giuseppe Garibaldi, som var en af hovedpersonerne i den proces, der samlede Italien.


Information about staying in Pisa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Pisa

Et hotelværelse i Pisa vil normalvis koste ca. 743 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Værelsespriser for hoteller i Pisa kan være helt op til 58% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Pisa er billigst mandag og dyrest onsdag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Pisa koster ca. 615 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 128 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Pisa.

Temperaturerne i Pisa er normalt på omkring 23 °C i august og chancen for regn er lav, så august er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Ja, Pisa har 162 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Pisa, er B&B Cribò den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Pisa.


momondos yndlingshoteller i Pisa

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Pisa
Welcome Bed And Breakfast

Welcome Bed And Breakfast

Pisa, Tuscany, Italy

319 kr.
My Way

My Way

Via Montanelli 105i, Pisa, Tuscany, Italy

9,1
290 kr.
Hotel Galilei

Hotel Galilei

Via Darsena 1, Pisa, Tuscany, Italy

7,5
609 kr.
Bed & Breakfast of Christian

Bed & Breakfast of Christian

Via Cesare Battisti 3, Pisa, Tuscany, Italy

7,7
254 kr.
Hotel Astor

Hotel Astor

Via Alessandro Manzoni 22, Pisa, Tuscany, Italy

6,6
471 kr.
Relais CentroStorico Residenza D'Epoca

Relais CentroStorico Residenza D'Epoca

Corso Italia 26, Pisa, Tuscany, Italy

7,3
326 kr.
Daglingegneri

Daglingegneri

Via Fausta Giani Cecchini 8, Pisa, Tuscany, Italy

7,9
362 kr.
Hostel Pisa Tower

Hostel Pisa Tower

Via Piave 4, Pisa, Tuscany, Italy

8,5
174 kr.
Dormire a Cisanello

Dormire a Cisanello

Via di Mezzana, 19, Pisa, Tuscany, Italy

6,2
457 kr.
Villa Tower Inn

Villa Tower Inn

Via Bonanno Pisano 62, Pisa, Tuscany, Italy

8,5
1.152 kr.
Holiday Pisa Gare

Holiday Pisa Gare

Via Filippo Corridoni 60, Pisa, Tuscany, Italy

5,7
391 kr.
The Prime B&B

The Prime B&B

Pisa, Tuscany, Italy

7,4
812 kr.

Pearl Pisa guest house

Viale Antonio Gramsci,3 Pisa, Pisa, Tuscany, Italy

7,3
515 kr.
Time Out

Time Out

Via Santa Maria, 50, Pisa, Tuscany, Italy

8,6
312 kr.
Camping Village Torre Pendente

Camping Village Torre Pendente

Pisa, Tuscany, Italy

8,3
348 kr.

Helvetia Pisa Tower

Via Don Gaetano Boschi 31, Pisa, Tuscany, Italy

7,9
377 kr.
La Maison dei Miracoli

La Maison dei Miracoli

Pisa, Tuscany, Italy

7,3
406 kr.

Smile Tower House

Via Pietrasantina 117, Pisa, Tuscany, Italy

7,6
355 kr.
Pensione Rinascente

Pensione Rinascente

Via del Castelletto 28, Pisa, Tuscany, Italy

7,8
435 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Pisa, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo finder et godt sted at overnatte i Pisa for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.