Hoteller i Pisa, Italien

Find tilbud på 156 hoteller i Pisa, Italien

Pisa, Toscana, Italien
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Pisa

Find det perfekte hotel til dit ophold i Pisa
Pris
kr.176
kr.906
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Pisa


Hvornår skal man booke et hotel i Pisa?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pisa
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
46%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

459 kr. - 1.226 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
386 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.187 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Pisa er: 3 stjerne, 80 dage før.

1-2 stjerne

439 kr. - 502 kr.

3 stjerne

509 kr. - 637 kr.

4-5 stjerne

722 kr. - 856 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Pisa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Pisa

Laveste hotelpris

198 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Pisa Tower Plaza

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4037

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Pisa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 198 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Pisa, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Pisa Tower Plaza, det mest populære 5-stjernede hotel i Pisa(bedømmelse på 7,4/10 ud fra 2.448 anmeldelser).
Der er 4.037 hoteller i Pisa tæt på Bologna Guglielmo Marconi. Flyon Hotel & Conference Center er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Pisa. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Pisa lå i sidste uge på 1.803 kr..

Rejsetips til Pisa

Hvordan finder man et billigt hotel i Pisa?

Hotellerne i den høje ende af pristabellen er de hoteller, der ligger tættest på Pisa-tårnet. Hvis du gerne vil bo billigt på hotel i Pisa, skal du i stedet søge mod universitetsområdet, hvor priserne varierer mellem 500-700 DKK per nat i gennemsnittet. Dog kan backpackere få god pris på en køjeseng på et af byens vandrehjem, som ligger et sted mellem 200-400 DKK per nat. Med hensyn til byens vandrehjem afhænger det ikke af hvilket område det ligger i (flere af byens vandrehjem ligger mindre end 1 km fra Pisa-tårnet), det handler mere om selve vandrehjemmets standard.

Kan man rejse på budget?

Du kan sagtens rejse til Pisa på et budget. Byen er først og fremmest kendt for sine smukke pladser, og det anbefales at besøge pladsen Piazza dei Miracoli, som huser det famøse skæve tårn, byens domkirke, dåbskapellet og en historisk kirkegård. Udover Miracoli, så anbefales det også at besøge pladsen Piazza dei Cavilieri, som byder på endnu mere renæssancearkitektur. Hvis du rejser i starten af måneden, kan du komme gratis ind på Museo Nazionale di San Matteo, som har fri entré den første søndag hver måned. Museet har en af de vigtigste udstillinger i verden med malerier fra middelalderen. Selve museet er huset i et benediktinerkloster fra middelalderen ved siden af Arno-floden. Derfor kan det godt betale sig at lægge de 5 EUR (37 DKK), som entréen normalt koster.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Centrum af byen er bilfri, og det kan blive en dyr bøde, hvis et overvågningskamera fanger din bil i centrum. Der er slet ikke behov for at løbe den risiko, da det er nemt at gå rundt inde i byen. Alternativt kan du benytte dig af de offentlige busser, som er fordelt i den grønne, blå og røde linje. Sidstnævnte er bussen, som kører turister til det skæve tårn.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Pisa?

Generelt skal du minimum være 18 år gammel for at tjekke ind på et hotel i Pisa, men der er vandrehjem, som har sat grænsen ved 17 år. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke sted.

Skal man lægge depositum?

Du skal som regel lægge en form for depositum, som dækker eventuelle skader. Det kan enten være et kontant depositum eller betalingskortsoplysninger, hvor beløbet bliver reserveret under dit ophold.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er mange gange lagt et servicegebyr på 20 procent oven i regningen, og derfor behøver du ikke at lægge mere end et par euro i drikkepenge på restauranten. Italienske taxachauffører forventer ikke drikkepenge, men de vil naturligvis blive meget glade, hvis du giver lidt ekstra.

Hvor sikkert er der i Pisa?

Det er sikkert at bevæge sig rundt i Pisa. Sørg for at være opmærksom på lommetyve i turistområder og undgå at købe solbriller, tasker eller paraplyer fra gadesælgere, da politiet også giver bøder til de turister, som køber fra ulovlige gadesælgere. Derfor er det bedre at være på den sikre side og vælge at shoppe i butikkerne.

Skal man medbringe adapter?

Du skal i udgangspunktet ikke bruge en adapter, da strømmen i Italien er på 220v og de har de samme europæiske stikkontakter som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Pisa pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Pisa

4-stjernede hoteller

Billigst 892 kr.

Gennemsnitlig 987 kr.

Dyrest 1.546 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Pisa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Pisa har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Pisa

Disse Pisa hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Pisa

Floden Arno deler Pisa op i to. Modeelskere kan vælge at bo i den sydlige del af byen, som er det mere moderne område. Her kan du shoppe i high-fashion butikker på hovedgaden Corso Italia.

Den nordlige del er centrum af Pisa. Bydelen er ret lille, og du kan gå fra a til b i løbet af tyve minutter. Her kan du bo inde bag de gamle bymure tæt på Det Skæve Tårn i Pisa. De fleste turister kommer til byen for at besøge tårnet, og derfor kan der være lang ventetid på at komme ind. Kun 40 personer må være i tårnet af gangen, og derfor anbefales det, at bestille sine billetter online senest to uger før (prisen er ca. 110 DKK).

Madelskere, som gerne vil have de bedste råvarer rundt om hjørnet, bør bo på hotel tæt på pladsen Piazza delle Vettovaglie, som er markedspladsen fyldt med boder og restauranter med himmelsk italiensk gastronomi.

Naturelskere vil derimod nyde at bo i nærheden af Orto e Museo Botanico, som er universitetets botaniske have. Haven ligger nord for floden, og den stammer tilbage fra 1543. Som du måske kan tyde af navnet, så huser denne lille oase også et museum, hvor du kan lære om havens historie. Syd for floden kan du bo tæt på Giardino Scotto-parken, der blandt andet har rester fra et middelalderfæstningsanlæg samt gratis kulturelle arrangementer i sommerperioden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Pisa

Pisa er en lille italiensk universitetsby med 87.500 indbyggere, byen er kendt for sit skæve tårn. Universitet er i sig selv en del af byens charme, da du hurtigt vil støde ind i unge mennesker, mens du udforsker byen. Universitet stammer helt tilbage fra 1343, og det er et af de ældste og mest anerkendte europæiske universiteter.

Pisa er en af de mest besøgte byer i det støvleformede land. Sandsynligheden for at du kender nogen, som allerede har været i byen er ret stor, da Italien er et af danskernes foretrukne turistmål. Du kan ligesom mange andre gå op af de 300 marmortrappetrin i tårnet eller nyde synet af en af verdens smukkeste katedraler Duomo Santa Maria Asunta. Der er tyve kirker i Pisa og udover den storslåede katedral, anbefales det også at besøge den lille gotiske kirke Santa Maria della Spina, som du kan iagttage udefra (da besøg indendørs er lukket for offentligheden).

Turisterne kommer ikke kun for arkitekturen men også for maden. Italien er kendt for pizza, pasta og is. Du kan nyde lækker hjemmelavet is i isbutikken La Bottega del Getalo på Piazza Garibaldi, der er dedikeret til Giuseppe Garibaldi, som var en af hovedpersonerne i den proces, der samlede Italien.


Information om overnatning i Pisa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Pisa

Hvor længe bor vores brugere i Pisa?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Pisa.

Hvad koster et hotel i Pisa?

Et hotelværelse i Pisa vil normalvis koste ca. 1.313 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Pisa?

Værelsespriser for hoteller i Pisa kan være helt op til 46% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Pisa?

Hotelværelser i Pisa er billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvis vi tager højde for vejret i Pisa, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Med gode temperaturer på omkring 16 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Pisa overveje at besøge populære steder i nærheden af Pisa.

Har Pisa ferieboliger?

Ja, Pisa har 928 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Pisa, er Gate 52 den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Pisa.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Pisa?

Der er 1.063 udbydere for hoteller i Pisa fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Pisa?

Priser for hoteller i Pisa opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Pisa gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Pisa, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Pisa?

momondo finder et godt sted at overnatte i Pisa for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pisa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.