Hoteller i Firenze, Italien

Find tilbud på 1.128 hoteller i Firenze, Italien

Firenze, Toscana, Italien
1. juli — 2. juli2
Firenze, Toscana, Italien
fre. 1.7
lør. 2.7

Populære hoteller til en overnatning i Firenze

Find det perfekte hotel til dit ophold i Firenze
Pris
kr.262
kr.1731
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Firenzes bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Firenze

Pris

607 kr. – 970 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I FIRENZECareggi Rifredi25% billigereHoteller i Careggi Rifredi er de billigste i Firenze med kun 607 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I FIRENZEGavinana-Galluzzo16% dyrereGavinana-Galluzzo har de højeste hotelpriser i Firenze med værelser til 970 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I FIRENZECareggi Rifredi56% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Careggi Rifredi end i andre områder i Firenze

Oplevelser i Firenze


Hoteller i populære bydele i Firenze

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Firenze og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Firenze?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Firenze
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
65%forventet prisfald
61%forventet prisstigning

Rejsepriser

350 kr. - 2.559 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
8.860 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.730 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Firenze er: 1-2 stjerne, 34 dage før.

1-2 stjerne

546 kr. - 624 kr.

3 stjerne

589 kr. - 730 kr.

4-5 stjerne

957 kr. - 1.085 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Firenze

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Firenze

Laveste hotelpris

262 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Villa Tolomei Hotel & Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

515

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Firenze, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 262 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Plus Florence, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Villa Tolomei Hotel & Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Firenze(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 403 anmeldelser).
Der er 515 hoteller i Firenze tæt på Bologna Guglielmo Marconi. Flyon Hotel & Conference Center er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Firenze. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Firenze lå i sidste uge på 3.769 kr..

Rejsetips til Firenze

Firenze byder på overnatningssteder til alle typer af rejsende, og hvis du ikke har behov for at bo lige i centrum, så er det intet problem at finde en prisvenlig løsning, der stadig ligger tæt på den berømte gamle bydel. Kig blot efter byens forskellige hostels og bed & breakfast. Den billigste overnatning i f.eks. august måned koster omkring 200 DKK. For yderligere besparelser kan det anbefales at rejse uden for højsæsonen som er sommermånederne.

Firenze er blandt andet kendt for sine mange markeder, hvor du kan gøre en god handel til billige penge, eller blot slentre omkring og nyde atmosfæren, hvad enten det er blandt læder, grøntsager eller souvernirs – prøv markederne Le Cascine og San Lorenzo. Det er også værd at besøge Piazzale Michelangelo, hvorfra du har en panoramudsigt over byen. I samme ombæring kan du runde det arbejdende kloster kaldet San Miniato, hvor du også kan købe souvenirs lavet af de lokale munke.

Det er nemmest at opleve Firenze til fods, da du mere eller mindre kan krydse byens centrum på en halv times tid. I 2010 fik byen sin første sporvognslinje, som også er en mulighed, når du skal rundt, og ellers kører der en del busser i byen. En dagsbillet koster ca. 38 DKK.

Det er muligt at booke hotel i Firenze uden kredikort, men nogle hoteller skal stadig bruge kortoplysningerne som garanti for bookingen.

Minimumsalderen er 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Firenze.

Et depositum opkræves, når du ankommer, og langt de fleste steder kan du enten stille garantien med kontanter eller kreditkort.

Mange steder er der et tillæg inklusive på regningen, men du kan sagtens lægge et par euro ved en tilfredsstillende betjening.

Firenze er en ret sikker by, men du skal være opmærksom på lommetyve.

Du behøver ikke at medbringe en adapter til Firenze.


Hvad koster et hotel i Firenze pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Firenze

4-stjernede hoteller

Billigst 546 kr.

Gennemsnitlig 1.691 kr.

Dyrest 12.703 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Firenze

Disse billige hoteller og vandrehjem i Firenze har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Firenze

Hoteller med mest værdi for pengene i Firenze

Disse Firenze hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Firenze

Italien er altid højt placeret på danskernes liste over mulige feriemål, når årets rejser skal planlægges. Vejret, maden og gæstfriheden kan lokke enhver rejsende til landet, og der er nok af destinationer at vælge imellem. Toscana-området har alle år været attraktiv, og netop der ligger Firenze med sin fine UNESCO-registrerede bymidte samt bakkede landskaber i yderområderne. Når du bestiller et hotel i Firenze, og du ønsker at bo centralt i et område med masser af natteliv, så skal du vælge området omkring Santa Croce og Via dei Benci. Et andet godt sted med mange barer og restauranter er Oltrarno og området omkring Piazza Santo Spirito, der ligger syd for floden Arno, som løber gennem byen. Det er også oplagt at bo omkring Piazza San Lorenzo, hvor du finder masser af hyggelige markeder.

Ankommer du i bil kan det anbefales at bo uden for bykernen, da den historiske bydel i Firenze er lukket for almindelig biltraffik. Du kan for eksempel indlogere dig lige uden for bygrænsen omkring Piazza Beccaria eller Piazzale Michelangelo, hvorfra det kun tager omkring 15 minutter at gå ind til byen. Du kan også rykke lidt længere ud, hvor du så vil opleve byens bakkede landskaber samt mere ro, og i disse områder er det muligt at se olivenlunde og plaske i en pool.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Firenze

Toscana er blandt andet kendt for sine vinplantager, lækre gastronomi og maleriske landskaber, men området huser også en del byer, hvor Firenze er hovedbyen. Der bor knap 400.000 indbyggere, og beliggenheden ved floden Arno passer perfekt til byens middelalderarkitektur i den gamle bydel, som også er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Allerede i 1200-tallet begyndte man at handle med England, Afrika og Østen, så det er en by, der er vant til at købe og sælge, hvilket stadig ses på byens mange markeder. Under 2. Verdenskrig blev det historiske centrum heldigvis skånet, så du i dag stadig kan opleve den fantastiske arkitektur og kunst, som byen er så kendt for.

Du går aldrig sulten i seng når du holder ferie i Firenze, for byens pizzaer, pasta- og fiskeretter er lige til at spise igen og igen. Derudover lokker byens caféer og iskiosker med kaffe, kage og gelato. Der er flere hovedattraktioner i byen, som turister valfarter til hvoraf den største og første er Santa Maria del Fiore, der er byens katedral med den smukke kuppel, som man også kan komme op i.

Når den står på kunstneriske oplevelser, så er Galleria degli Uffizi et must see, da det er et af Italiens top-museer med adskillige mesterværker fra Renæssancen. En anden seværdighed er byens ældste bro, Ponte Vecchio, der forbinder byens to sider via floden Arno, og som er opført i 1200-tallet. Når du er i Firenze, skal du naturligvis også opleve Michelangelos berømte david-skulptur, der kan ses i Galleria dell’Accademia.


Information about staying in Firenze

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Firenze

Det gennemsnitlige ophold i Firenze varer 4 nights.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Firenze, er 1.093 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

I november er priserne på et hotelværelse billigst i Firenze. Prisen på dit værelse kan være op til 65% billigere.

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Firenze, og lørdag er den dyreste.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Firenze er i gennemsnit 686 kr. pr. nat. Du kan spare 407 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Firenze.

Campo di Marte, Gavinana-Galluzzo, Careggi Rifredi er Isolotto-Legnaia er nogle af de mest populære områder at bo i i Firenze.

Temperaturerne i Firenze er normalt på omkring 24 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Der er 140 ferieboliger i Firenze, og hu Firenze Camping in Town er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Firenze.

Firenze har 126 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. hu Firenze Camping in Town er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Firenze.


momondos yndlingshoteller i Firenze

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Firenze
Empoli Hotel

Empoli Hotel

Via Di Brusciana, 4, Florence, Tuscany, Italy

8,4
503 kr.
Hotel Cosmopolitan

Hotel Cosmopolitan

Via F. Baracca, 187, Florence, Tuscany, Italy

8,5
681 kr.
Hotel Berchielli

Hotel Berchielli

Lungarno Acciaiuoli 14, Florence, Tuscany, Italy

8,9
1.050 kr.
Brunelleschi Hotel

Brunelleschi Hotel

Piazza Santa Elisabetta 3, Florence, Tuscany, Italy

9,3
2.035 kr.
Plaza Hotel Lucchesi

Plaza Hotel Lucchesi

Lungarno Della Zecca Vecchia 38, Florence, Tuscany, Italy

8,9
1.737 kr.
L'Aranceto Guest House

L'Aranceto Guest House

Firenze, Toscana, Italien

8,4
574 kr.
B&B Le Stanze del Duomo

B&B Le Stanze del Duomo

Via Dei Martelli 8, Florence, Tuscany, Italy

8,7
787 kr.
NH Firenze

NH Firenze

Piazza Vittorio Veneto 4/a, Florence, Tuscany, Italy

8,3
1.276 kr.
Hotel Franchi

Hotel Franchi

Via Sgambati Giovanni 28, Florence, Tuscany, Italy

6,7
631 kr.
Mh Florence Hotel & Spa

Mh Florence Hotel & Spa

Via Luigi Alamanni, 37, Florence, Tuscany, Italy

8,5
886 kr.
A Firenze da Paolo

A Firenze da Paolo

Via Maria Malibran 63, Florence, Tuscany, Italy

8,3
433 kr.
Tsh Florence Lavagnini

Tsh Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72, Florence, Tuscany, Italy

8,8
716 kr.
Mercure Firenze Centro

Mercure Firenze Centro

Via Nazionale 21/23 R, Florence, Tuscany, Italy

8,2
1.042 kr.
Hotel Laurus Al Duomo

Hotel Laurus Al Duomo

Via Cerretani, 54r, Florence, Tuscany, Italy

8,6
1.120 kr.
Aurum Firenze

Aurum Firenze

Via Nazionale 8/a, Florence, Tuscany, Italy

716 kr.
Porta al Prato

Porta al Prato

Via Del Ponte Alle Mosse 16, Florence, Tuscany, Italy

8,5
667 kr.
Hotel Raffaello

Hotel Raffaello

Via Morgagni 19, Florence, Tuscany, Italy

8,2
964 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Firenze


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Firenze kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Firenze med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.