Hoteller i Tallinn, Estland

Find tilbud på 139 hoteller i Tallinn, Estland

Tallinn, Estland
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Tallinn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tallinn
Pris
kr.198
kr.801
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Tallinn


Hoteller i populære bydele i Tallinn

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Tallinn og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tallinn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tallinn
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
31%forventet prisfald
24%forventet prisstigning

Rejsepriser

438 kr. - 830 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
408 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
841 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Tallinn er: 1-2 stjerne, 64 dage før. 3 stjerne, 29 dage før. 4-5 stjerne, 49 dage før.

1-2 stjerne

178 kr. - 1.075 kr.

3 stjerne

137 kr. - 2.738 kr.

4-5 stjerne

226 kr. - 3.957 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Tallinn

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tallinn

Laveste hotelpris

185 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Swissotel Tallinn

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1229

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Tallinn, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 185 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel31, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Swissotel Tallinn, det mest populære 5-stjernede hotel i Tallinn(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 2.428 anmeldelser).
Der er 1.229 hoteller i Tallinn tæt på Tallinn Ulemiste. Mercure Tallinn er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Tallinn. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Tallinn lå i sidste uge på 3.847 kr..

Rejsetips til Tallinn

Hvordan finder man et billigt hotel i Tallinn?

Prisniveauet i Tallinn er stadig i den lave ende når man sammenligner med Danmark, hvilket gør det muligt at finde prisvenlige overnatningsmuligheder. Byen huser mange vandrehjem, hvilket er godt for turister i byen, da priserne er rimelig lave. En overnatning kan fås for ca. 13 EUR (100 DKK), hvilket giver grobund for en uges ferie eller mere til et overkommeligt budget. Du skal blot nogle minutters gang væk fra Rådhuspladsen og den centrale del af byen, før du finder de gunstige hoteller i områder som eksempelvis Tammsaare Park eller ved Bremeni Torn. Tallinn er proppet med turister om sommeren – især fra Finland, som har en færgeforbindelse i Helsinki. Derfor kan du undgå juli og august, hvor priserne kan stige en del.

Kan man rejse på budget?

De relativt lave priser i Tallinn gør byen optimal til en budgetferie. De fleste turister vil bemærke de store turistgrupper, der begiver sig rundt i den gamle bydel. Dem kan du med fordel også blive en del af, for nogle af byens studerende byder på en gratis, guidet rundtur med udgangspunkt fra den gamle by på adressen Niguliste 2. Det er den bedste måde at lære byen at kende på samt høre sjove anekdoter, som også har med Danmark at gøre. Det er så hyggeligt at gå rundt i Tallinns små gader, men du bør også se byen fra oven, hvor de forskellige tårne bryder med havets overflade i horisonten. Toompea Hill er stedet, hvor byen menes at være grundlagt på et gammelt fort, hvorfra du kan se de vildeste udsigter, hvad enten det er fra platformene Patkuli eller Kohtuotsa. Det er også værd at spendere ca. 2 EUR (15 DKK) på at komme op i tårnet på Oleviste kirik (Olavskirken). Mange af spisestederne i den gamle by har specialtilbud på hverdage, hvor du ofte kan få et måltid med vand og brød til ca. 5 EUR (37 DKK), hvilket hjælper på budgettet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du oplever den gamle bydel bedst til fods, men Tallinn er også godt forsynet med offentlige transportmidler, som dækker de resterende bydele. Det er en god idé at investere i et Tallinn Card, som giver fri adgang til mange seværdigheder, samt naturligvis fri transport. Et 24-timers kort koster ca. 25 EUR (186 DKK) for en voksen.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Tallinn?

På hotellerne i Tallinn kan du checke ind, når du er fyldt 18 år. Det er myndighedsalderen, som også skal bevises overfor receptionisten med gyldigt ID.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er påkrævet enten i form af kontanter eller en garanti på kreditkort. Det er ren og skær kutyme for at sikre, at du overholder hotellets politik.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Tallinn, men alligevel vælger mange lokale og turister at lægge ca. 5-10 %, hvis servicen er tilfredsstillende.

Hvor sikkert er der i Tallinn?

Sikkerheden er generelt i top i Tallinn, men du skal opbevare mobiltelefon, kontanter og lignende forsvarligt. Især når det gælder turistgaderne omkring Viru, samt når du benytter byens offentlige transport.

Skal man medbringe adapter?

I Estland anvender man lignende stiktyper som i Danmark i form af modellerne C og F. Man bruger også 230 volt, så det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Tallinn pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tallinn

4-stjernede hoteller

Billigst 439 kr.

Gennemsnitlig 576 kr.

Dyrest 840 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tallinn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tallinn har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Tallinn

Hoteller med mest værdi for pengene i Tallinn

Disse Tallinn hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tallinn

Estlands hovedstad Tallinn har en særlig forbindelse til dansk historie. Mange kender historien om Dannebrog, der falder ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse i Estland, hvor de danske tropper fik opmuntring fra højere magter i form af et rødt flag med et hvidt kors, som hjalp dem til at vinde slaget i 1219. Så lad dette sagn kickstarte din ferie i den estiske hovedstad, der byder på masser af oplevelser og muligheder for lækre hotelophold.

Det helt oplagte sted at overnatte er i Tallinns gamle bydel Vanalinn, som også er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Her er du omgivet af hyggelig middelalderarkitektur med brostensbelagte gader samt mange attraktioner med Raekoja Plats (rådhusplads) og Tallinna Raekoda (rådhus) som de største seværdigheder.

Den gamle by huser flere forskellige områder med hoteller, der hver især byder på charme og autenticitet. Det er oplagt at bo i det sydvestlige hjørne Toompea omkring Aleksander Nevski Katedraal, der er en russisk-ortodoks kirke med karakteristiske kuppeltårne. Tæt på kirken ligger det seværdige tårn Kiek in de Kök (kig i køkkenet), der er et af mange tårne, som er bygget ind i den gamle bymur, og som giver byen en eventyrlig stemning.

Elsker du at shoppe, skal du bo på hotel i nærheden af porten Viru värava, der fungerer som indgang til indkøbsgaden Viru. Husk at forkæle den søde tand undervejs med et hjemmelavet marcipanbrød fra en af de mange chokoladebutikker. Disse søde mandelbrød er en af byens specialiteter gennem århundreder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tallinn

Der venter en ferie spækket med oplevelser, efter du har booket et hotel i Tallinn. Byens beliggenhed ud til kysten giver mulighed for at opleve den friske luft samtidig med, at den gamle bydel sørger for historiske og kulturelle højdepunkter. Kong Valdemar 2 havde stor indflydelse i byen, inden han solgte den til Den Tyske Orden, som senere tabte Tallinn til Sverige, der senere hen måtte overgive byen til Sovjetunionen.

I 1991 kom selvstændigheden endelig igen, og med et EU-medlemskab i 2004 samt indførslen af EUR-valuta er byen blomstret op. Det sker med respekt for historien og de forskelligartede arkitektoniske stilarter. I dag huser byen den historiske kerne, men også moderne områder med højhuse og glasfacader. Derudover finder du et stort industriområde med mange internationale virksomheder omkring Mustamae.

Det er ikke kun i byen og på arkitekturen, at du ser mange forskellige perioder og stilretninger, som er et aftryk fra de mange gange byen har været under andre lande-styrer. Der sejler færger fra byen til Sverige, Finland og Rusland (som Estland også er forbundet med via en landegrænse). Dermed er der gode muligheder for at kombinere en ferie i Tallinn med afstikkere og overnatninger i byer som Helsinki, Stockholm og Sankt Petersborg. Først skal denne estiske hovedstad dog udforskes, og det kan der gå mange dage med, for den har det hele. Historie, natteliv, shopping-muligheder, billige hoteller, hav, parker samt en venlig lokalbefolkning – så glæd dig til at vågne op i byen, der byder på fuglekvidder, bølgebrus og disko-rytmer. Lydtypen afhænger af dit hotelvalg!


Information om overnatning i Tallinn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tallinn

Hvor længe bor vores brugere i Tallinn?

I gennemsnit overnatter vores brugere 6 nætter i Tallinn.

Hvad koster et hotel i Tallinn?

I gennemsnit koster værelser omkring 748 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Tallinn; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Tallinn?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Tallinn. Priserne kan være 31% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Tallinn?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Tallinn, og onsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Tallinn?

Et luksushotel i Tallinn koster i gennemsnit 913 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 34%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Tallinn (748 kr. pr. person pr. nat).

Hvor skal man bo i Tallinn?

Folk booker ofte hoteller i Mustamäe, Lasnamäe, Pirita og Pohja-Tallinn, når de besøger Tallinn.

Hvis vi tager højde for vejret i Tallinn, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Tallinn i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -2 °C, og chancen for sne er lav med kun 61 mm forventet nedbør.

Har Tallinn ferieboliger?

Ja, der er 1.609 ferieboliger i Tallinn. I øjeblikket er Bob W Telliskivi den mest populære feriebolig i Tallinn, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Tallinn.

Har Tallinn hostels?

Yes, Tallinn hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Ring Sport Hostel is the most popular out of the 70 hostels in Tallinn. Search for deals on hostels in Tallinn.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Tallinn?

Fra december 2023 er der 1.165 udbydere at vælge mellem for hoteller i Tallinn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Tallinn?

Priser for hoteller i Tallinn opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Tallinn

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tallinn

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Tallinn gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Tallinn kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Tallinn?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Tallinn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tallinn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.