Hoteller i Tallinn, Estland

Find tilbud på 138 hoteller i Tallinn, Estland

Tallinn, Estland
24. maj — 25. maj2
Tallinn, Estland
tir. 24.5
ons. 25.5

Populære hoteller til en overnatning i Tallinn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tallinn
Pris
kr.105.58
kr.1266.87
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tallinns bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Tallinn

Pris

347 kr. – 535 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I TALLINNPohja-Tallinn24% billigereHoteller i Pohja-Tallinn er de billigste i Tallinn med kun 347 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I TALLINNKesklinn14% dyrereKesklinn har de højeste hotelpriser i Tallinn med værelser til 535 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I TALLINNKesklinn81% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Kesklinn end i andre områder i Tallinn

Oplevelser i Tallinn


Hoteller i populære bydele i Tallinn

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Tallinn og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tallinn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tallinn
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
58%forventet prisstigning

Rejsepriser

313 kr. - 1.508 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
6.759 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.203 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Tallinn er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, -1 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.

1-2 stjerne

282 kr. - 366 kr.

3 stjerne

528 kr. - 605 kr.

4-5 stjerne

816 kr. - 929 kr.


Rejsetips til Tallinn

Prisniveauet i Tallinn er stadig i den lave ende når man sammenligner med Danmark, hvilket gør det muligt at finde prisvenlige overnatningsmuligheder. Byen huser mange vandrehjem, hvilket er godt for turister i byen, da priserne er rimelig lave. En overnatning kan fås for ca. 13 EUR (100 DKK), hvilket giver grobund for en uges ferie eller mere til et overkommeligt budget.Du skal blot nogle minutters gang væk fra Rådhuspladsen og den centrale del af byen, før du finder de gunstige hoteller i områder som eksempelvis Tammsaare Park eller ved Bremeni Torn. Tallinn er proppet med turister om sommeren – især fra Finland, som har en færgeforbindelse i Helsinki. Derfor kan du undgå juli og august, hvor priserne kan stige en del.

De relativt lave priser i Tallinn gør byen optimal til en budgetferie. De fleste turister vil bemærke de store turistgrupper, der begiver sig rundt i den gamle bydel. Dem kan du med fordel også blive en del af, for nogle af byens studerende byder på en gratis, guidet rundtur med udgangspunkt fra den gamle by på adressen Niguliste 2. Det er den bedste måde at lære byen at kende på samt høre sjove anekdoter, som også har med Danmark at gøre.Det er så hyggeligt at gå rundt i Tallinns små gader, men du bør også se byen fra oven, hvor de forskellige tårne bryder med havets overflade i horisonten. Toompea Hill er stedet, hvor byen menes at være grundlagt på et gammelt fort, hvorfra du kan se de vildeste udsigter, hvad enten det er fra platformene Patkuli eller Kohtuotsa. Det er også værd at spendere ca. 2 EUR (15 DKK) på at komme op i tårnet på Oleviste kirik (Olavskirken). Mange af spisestederne i den gamle by har specialtilbud på hverdage, hvor du ofte kan få et måltid med vand og brød til ca. 5 EUR (37 DKK), hvilket hjælper på budgettet.

Du oplever den gamle bydel bedst til fods, men Tallinn er også godt forsynet med offentlige transportmidler, som dækker de resterende bydele. Det er en god idé at investere i et Tallinn Card, som giver fri adgang til mange seværdigheder, samt naturligvis fri transport. Et 24-timers kort koster ca. 25 EUR (186 DKK) for en voksen.

På hotellerne i Tallinn kan du checke ind, når du er fyldt 18 år. Det er myndighedsalderen, som også skal bevises overfor receptionisten med gyldigt ID.

Et depositum er påkrævet enten i form af kontanter eller en garanti på kreditkort. Det er ren og skær kutyme for at sikre, at du overholder hotellets politik.

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Tallinn, men alligevel vælger mange lokale og turister at lægge ca. 5-10 %, hvis servicen er tilfredsstillende.

Sikkerheden er generelt i top i Tallinn, men du skal opbevare mobiltelefon, kontanter og lignende forsvarligt. Især når det gælder turistgaderne omkring Viru, samt når du benytter byens offentlige transport.

I Estland anvender man lignende stiktyper som i Danmark i form af modellerne C og F. Man bruger også 230 volt, så det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Tallinn pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tallinn

4-stjernede hoteller

Billigst 500 kr.

Gennemsnitlig 648 kr.

Dyrest 897 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tallinn

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tallinn har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Tallinn

Hoteller med mest værdi for pengene i Tallinn

Disse Tallinn hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tallinn

Estlands hovedstad Tallinn har en særlig forbindelse til dansk historie. Mange kender historien om Dannebrog, der falder ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse i Estland, hvor de danske tropper fik opmuntring fra højere magter i form af et rødt flag med et hvidt kors, som hjalp dem til at vinde slaget i 1219. Så lad dette sagn kickstarte din ferie i den estiske hovedstad, der byder på masser af oplevelser og muligheder for lækre hotelophold.

Det helt oplagte sted at overnatte er i Tallinns gamle bydel Vanalinn, som også er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Her er du omgivet af hyggelig middelalderarkitektur med brostensbelagte gader samt mange attraktioner med Raekoja Plats (rådhusplads) og Tallinna Raekoda (rådhus) som de største seværdigheder.

Den gamle by huser flere forskellige områder med hoteller, der hver især byder på charme og autenticitet. Det er oplagt at bo i det sydvestlige hjørne Toompea omkring Aleksander Nevski Katedraal, der er en russisk-ortodoks kirke med karakteristiske kuppeltårne. Tæt på kirken ligger det seværdige tårn Kiek in de Kök (kig i køkkenet), der er et af mange tårne, som er bygget ind i den gamle bymur, og som giver byen en eventyrlig stemning.

Elsker du at shoppe, skal du bo på hotel i nærheden af porten Viru värava, der fungerer som indgang til indkøbsgaden Viru. Husk at forkæle den søde tand undervejs med et hjemmelavet marcipanbrød fra en af de mange chokoladebutikker. Disse søde mandelbrød er en af byens specialiteter gennem århundreder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tallinn

Der venter en ferie spækket med oplevelser, efter du har booket et hotel i Tallinn. Byens beliggenhed ud til kysten giver mulighed for at opleve den friske luft samtidig med, at den gamle bydel sørger for historiske og kulturelle højdepunkter. Kong Valdemar 2 havde stor indflydelse i byen, inden han solgte den til Den Tyske Orden, som senere tabte Tallinn til Sverige, der senere hen måtte overgive byen til Sovjetunionen.

I 1991 kom selvstændigheden endelig igen, og med et EU-medlemskab i 2004 samt indførslen af EUR-valuta er byen blomstret op. Det sker med respekt for historien og de forskelligartede arkitektoniske stilarter. I dag huser byen den historiske kerne, men også moderne områder med højhuse og glasfacader. Derudover finder du et stort industriområde med mange internationale virksomheder omkring Mustamae.

Det er ikke kun i byen og på arkitekturen, at du ser mange forskellige perioder og stilretninger, som er et aftryk fra de mange gange byen har været under andre lande-styrer. Der sejler færger fra byen til Sverige, Finland og Rusland (som Estland også er forbundet med via en landegrænse). Dermed er der gode muligheder for at kombinere en ferie i Tallinn med afstikkere og overnatninger i byer som Helsinki, Stockholm og Sankt Petersborg. Først skal denne estiske hovedstad dog udforskes, og det kan der gå mange dage med, for den har det hele. Historie, natteliv, shopping-muligheder, billige hoteller, hav, parker samt en venlig lokalbefolkning – så glæd dig til at vågne op i byen, der byder på fuglekvidder, bølgebrus og disko-rytmer. Lydtypen afhænger af dit hotelvalg!


Information about staying in Tallinn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tallinn

I gennemsnit overnatter vores brugere 3 nætter i Tallinn.

I gennemsnit koster værelser omkring 505 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Tallinn; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Tallinn. Priserne kan være 51% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Tallinn, og lørdag er den dyreste.

Et hostel i Tallinn koster i gennemsnit ca. 243 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 262 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Tallinn pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i Kesklinn, Pohja-Tallinn, Nõmme og Pirita, når de besøger Tallinn.

Med en gennemsnitstemperatur på 10 °C og en forventet mængde nedbør på 37 mm er maj en god måned til at udforske omegnen omkring Tallinn.

Ja, der er 32 ferieboliger i Tallinn. I øjeblikket er Pirita Beach Apartments & Spa den mest populære feriebolig i Tallinn, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Tallinn.

Yes, Tallinn hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Tallink Express Hotel is the most popular out of the 30 hostels in Tallinn. Search for deals on hostels in Tallinn.


momondos yndlingshoteller i Tallinn

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tallinn
16eur - Old Town Munkenhof

16eur - Old Town Munkenhof

Munga 4, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,1
92 kr.
16eur - Fat Margaret's

16eur - Fat Margaret's

Pohja pst 27, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,5
232 kr.
Hestia Hotel Ilmarine

Hestia Hotel Ilmarine

Pohja Pst 21b, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,7
507 kr.
Old Town Hostel Alur

Old Town Hostel Alur

Lai 20, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,1
282 kr.
Rija Fonnental Design Hotel Tallinn

Rija Fonnental Design Hotel Tallinn

13a L. Koidula, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,7
380 kr.
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

Tornimae 3, Tallinn, Harjumaa, Estonia

9,0
788 kr.
Draper Startup House for Entrepreneurs

Draper Startup House for Entrepreneurs

26 Uus, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,6
120 kr.
Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels

Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels

Suur-Karja 17/19, Tallinn, Harjumaa, Estonia

9,0
683 kr.

Hostel31

Tartu maantee 31, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,1
155 kr.
Hotel L'embitu

Hotel L'embitu

12 Lembitu, Tallinn, Harjumaa, Estonia

9,2
767 kr.
Hestia Hotel Kentmanni

Hestia Hotel Kentmanni

13 Kentmanni, Tallinn, Harjumaa, Estonia

9,2
584 kr.
CRU Hotel

CRU Hotel

Viru Tn 8, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,7
662 kr.
Hestia Hotel Susi

Hestia Hotel Susi

Peterburi Tee 48, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,9
373 kr.

Suda Hostel

P. Suda 7. 0 Etazh, Tallinn, Harjumaa, Estonia

183 kr.
Lillekula Hotel

Lillekula Hotel

Luha 18B, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,3
253 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tallinn


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Tallinn kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Tallinn.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.