Billeje i Tallinn, Harjumaa

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Estland
14. dec. — 21. dec.
Tallinn, Estland
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tallinn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tallinn

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tallinn?

De billigste udlejningsbiler i Tallinn kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 81 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tallinn er 81 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Tallinn har flest lokationer?

ADDCAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Tallinn, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tallinn?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen Golf in Tallinn, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Opel Corsa. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen Golf, er priserne i gennemsnit på 226 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen Golf in Tallinn på helt ned til 104 kr. om dagen. Leje af en Opel Corsa in Tallinn ligger i gennemsnit på 351 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 106 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Tallinn, Harjumaa

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tallinn, Harjumaa
Economy1.924 kr./dag
Lille mellemklasse1.625 kr./dag
Stor mellemklasse1.668 kr./dag
Standard2.393 kr./dag
Mellemstor SUV1.807 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Tallinn, Harjumaa

Find den lejebil i Tallinn, der passer til dine behov

Lille cars

129 kr. - 1.044 kr.

Alle biltyper

220 kr. - 979 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Tallinn, Estland er 301 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Tallinn, Estland er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tallinn. I Tallinn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Tallinn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Tallinn, Estland er 444 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Tallinn, Estland er i oktober. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tallinn. I Tallinn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Tallinn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Tallinn, Estland er 485 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Tallinn, Estland er i juni. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 463 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tallinn. I Tallinn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tallinn, Estland er 213 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tallinn, Estland er i september. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tallinn. I Tallinn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tallinn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tallinn, Estland er 285 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tallinn, Estland er i maj. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 410 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tallinn. I Tallinn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

1.625 kr./dag

16 dec. - 17 dec.
Ford Focus
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

1.665 kr./dag

16 dec. - 17 dec.
Hyundai i30
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

1.924 kr./dag

16 dec. - 17 dec.
Toyota Yaris

Biludlejningsfirmaer i Tallinn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tallinn, Harjumaa

GREEN MOTION

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

8,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,2

NU Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,5

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Right Cars

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

6,0

Payless

3 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tallinn

Herunder vises de mest populære hoteller i Tallinn

Kørsel i lejebil i Tallinn – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tallinn, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tallinn, Estland biludlejning?

Udlejningsbiler i Tallinn fra populære udlejningssteder så som Hertz, Budget og Right Cars tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Tallinn, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Tallinn i januar måned?

Tallinn har gennemsnitlige temperaturer på -5 °C og omkring 34 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Tallinn bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Tallinn. Leje af en SUV i Tallinn koster 425 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tallinn, Estland?

Hvis du lejer en bil i Tallinn, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Tallinn er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Tallinn er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Tallinn?

Hvordan er vejret i Tallinn, Estland i december?

Normalt er vejret i Tallinn i december måned -2 °C og den forventede nedbør er 61 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Tallinn om vejret i resten af Harjumaa?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tallinn til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Harjumaa normalt har en temperatur på -2 °C, og at du kan forvente 61 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tallinn?

Priser for biler i Tallinn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tallinn?

Fra december 2023 er der 78 udbydere at vælge mellem for biler i Tallinn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tallinn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tallinn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tallinn?

For at leje en bil i Tallinn, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tallinn?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Tallinn, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tallinn?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Tallinn. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Tallinn med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Tallinn.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tallinn på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tallinn.

Kan jeg finde billeje i Tallinn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Tallinn med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Tallinn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tallinn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tallinn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.