Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Tallinn

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Tallinn

Tallinn, Estland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Tallinn, Estland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Tallinn, Harjumaa

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

125 kr. - 631 kr.

Alle biltyper

125 kr. - 512 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Tallinn, Harjumaa er i oktober når priserne er 125 kr. per dag i gennemsnit. 125 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 245 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Tallinn. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Tallinn, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Tallinn GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Tallinn, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

8 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Tallinn

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Tallinn skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Tallinn. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

112 kr. per dag i Tallinn er den billigste pris for en udlejningsbil fra GREEN MOTION i december. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra GREEN MOTION er tættere på 217 kr. per dag i december, eller 1.521 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste december, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Tallinn Ulemiste. De adresser for dette GREEN MOTION biludlejningscenter er Tallinn Airport Lennujaama Tee 2.

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Tallinn i december måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra GREEN MOTION 156 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 91 kr. per dag i december.

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra GREEN MOTION i Tallinn. AT leje en Mini fra GREEN MOTION koster 156 kr./dag i gennemsnit (33% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 54% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Tallinn.